A Vétó második évadában végigkövetjük a 2024 június 9-ig tartó kampányidőszakot. A tét szerintünk magas – de vajon érzik-e ezt a politikusok is? Első adásunkban végigvesszük miként használták a különböző pártok a nyári hónapokat és milyen politikai cselekvést mutattak föl eddig ősszel, a kampányszezon kezdetén. A Vétóban, ahogy eddig is, azokat a kritikákat fogalmazzuk meg és azokat a kérdéseket tesszük föl, amelyekről hisszük, hogy közelebb visznek bennünket a változáshoz. Heti rendszeres... (Tegnap | Partizan)
YouTube
20 éves a Dumaszínház - Röhögve kibírtuk! | 2023. november 25. | MVM Dome | Dumaszínház
20 éves lesz a Dumaszínház idén novemberben!🥳 Már az eddig eltelt 19 és háromnegyed év alatt is több millió néző látta élőben előadásainkat, YouTube csatornánkon 70 millió megtekintés felé közeledünk, a televízióban pedig szinte összeszámolni is lehetetlen, hányan követték fellépőinket. Éppen ezért... (Tegnap | Dumaszinhaz)
A SZÓLÁS SZABADSÁGA: Brókerbotrány - Hírbe hozott MSZP-politikusok és közírók, 2005. / F.A. 205.
Három részletben is a 2003-ban nagy port felvert brókerbotrány főszereplőjét, Kulcsár Attilát, valamint az ügy megannyi részletét és szereplőjét idézzük vissza. A nagy port felvert büntetőügyre talán sokan emlékeznek még: 1998 és 2003 között a K\u0026H Bank brókercégénél dolgozó Kulcsár Attila rendk... (Csü. | Friderikusz)
Rendőrháború és bukott miniszterelnökök csatája Szlovákiában! Feledy Botond a választásokról
Támogasd te is a Partizán munkáját! https://csapat.partizanmedia.hu/fundraising/partizan/ Iratkozz fel a Partizán hírlevelére: https://csapat.partizanmedia.hu/forms/partizan-feliratkozas További támogatási lehetőségekről bővebben: https://www.partizanmedia.hu/tamogatas Facebook: https://facebook... (Csü. | Partizan)
A SZÓLÁS SZABADSÁGA: Brókerbotrány - Polt Péter, legfőbb ügyész véleménye, 2005. / F.A. 204.
Három részletben is a 2003-ban kipattant hazai brókerbotrány főszereplőjét, Kulcsár Attilát, valamint az ügy megannyi részletét és szereplőjét idézzük vissza. A nagy port felvert büntetőügyre talán sokan emlékeznek még: 1998 és 2003 között a K\u0026H Bank brókercégénél dolgozó Kulcsár Attila rendkív... (Csü. | Friderikusz)
A SZÓLÁS SZABADSÁGA: Brókerbotrány - Kulcsár Attila ominózus kihallgatása, 2005./F.A. 203.
Mától három részletben is a 2003-ban kipattant hazai brókerbotrány főszereplőjét, Kulcsár Attilát és az ügy megannyi szereplőjét idézzük vissza. A nagy port felvert ügyre talán sokan emlékeznek még: 1998 és 2003 között a K\u0026H Bank brókercégénél dolgozó Kulcsár Attila rendkívül magas hozamokat íg... (Csü. | Friderikusz)
Segíts nekünk, hogy Kocsis Máté elfogadja interjúkérelmünket, és élőben kérdezhessük!
👉🏻 Linkek: https://csapat.partizanmedia.hu/forms/segits-hogy-feltehessuk-a-kerdeseinket/?fbclid=IwAR3dHUXH5gQ0y4652dxsVPlVZjxJC_YxyjHbXy9m6Lbhs_k-y6p8Du9VzsY (Csü. | Partizan)
FRIDERIKUSZ SHOW: Torgyán József, volt kisgazda politikus és felesége, Cseh Mária, 1992./F.A. 202.
A Friderikusz Show 1992-es kezdeti éveiből idézzük vissza a sok szempontból emlékezetes Torgyán Józsefet, a kisgazdapárt egykori elnökét és operetténekes feleségét, Cseh Máriát, akiket a show készítői a beszélgetés egy adott pontján igen csak megleptek, ebben a műsorkészítők segítségére volt Éles Is... (Sze. | Friderikusz)
Fenyegetett újságírók, svédek csuklóztatása, romló gazdasági helyzet | Kocsis Máté válaszaira várunk
A múlt héten a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté egy sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy azért nem támogatják a kormánypártok Svédország NATO-csatlakozását, mert elfogadhatatlannak tartják azt az oktatóvideót, amiben Gulyás Márton is megszólalt. Ezen kívül Kocsis azt is bejelentette, hogy az ő... (Sze. | Partizan)
FRIDERIKUSZ SHOW: Eszenyi Enikő, színművész, 1997. /// Friderikusz Archív 201.
1997-ből a Friderikusz Show-ból idézzük vissza Eszenyi Enikő színművészt, aki a vidám beszélgetés utolsó részében úgy átvágta Friderikusz Sándort, ahogy az a nagy könyvben sincs megírva. Hogyan támogathatja a munkánkat? Legyen a patronálónk, és a támogatása mértékétől függően egyre több előnyhöz j... (Sze. | Friderikusz)
Sajtóhelyzet és választás Szlovákiában | Munk Veronika, Finta Márk | Napunk - Partizán
A Partizán a Napunkkal együttműködésben közvetíti Pozsonyból a szlovákiai választást. Mai adásunkban a Denník N - Napunk munkatársaival, Munk Veronikával és Finta Márkkal beszélgetünk arról, hogy hogyan készül a média a választásra. Mennyivel szabadabb a felvidéki sajtó a magyarországinál? Mennyire ... (Sze. | Partizan)
Rezsikommandó 4. | Wagner Solar | Dumaszínház
Hogyan szivattyúzzunk hőt? Mi az a gáztörvény? Hűtéssel lehet-e áramot termelni? Megannyi kérdés, megannyi válasz a tudóspalántáknak. Ha valóban kérdésetek van, a Wagner Solar szakértőinél válaszokat kaphattok ezen a linken: https://wagnersolar.hu/rezsikommando/ #reklám #hőszivattyú #energiahatékony... (Sze. | Dumaszinhaz)
OSZTÁLYTALÁLKOZÓ: Koós János - Bajor Imre (teljes adás), 2000. /// Friderikusz Archív 200.
Az RTL Klubtól 2000-ben a TV2-re frissen átigazolt Friderikusz Sándor az Osztálytalálkozó című show-jával robbant be, amelyben ismert emberek küzdöttek egymással, rég látott középiskolai osztálytársaik részvételével. A hírességek megannyi vicces feladatban mérték össze tehetségüket, emlékezőtehetség... (Kedd | Friderikusz)
OSZTÁLYTALÁLKOZÓ: Koós János-Bajor Imre (teljes adás), 2000. /// Friderikusz Archív 200.
Az RTL Klubtól 2000-ben a TV2-re frissen átigazolt Friderikusz Sándor az Osztálytalálkozó című show-jával robbant be, amelyben közismert, népszerű emberek küzdöttek egymással, rég látott középiskolai osztálytársaik közreműködésével. A hírességek megannyi vicces feladatban mérték össze tehetségüket, ... (Kedd | Friderikusz)
Pogátsa Zoltán, közgazdász, szociológus /// a Friderikusz Podcast könyves melléklete, 41.
Pogátsa Zoltán felnőtt életére az alábbi könyv hatott, meghatározó módon: Hankiss Elemér: Társadalmi csapdák / Diagnózisok Hogyan támogathatja a munkánkat? Legyen a patronálónk, és a támogatása mértékétől függően egyre több előnyhöz juthat: https://www.patreon.com/FriderikuszPodcast Egyszeri vagy... (Hét. | Friderikusz)
Szavakon túl - Elek Ferenc (Klubrádió)
A Szavakon túl egy saját fejlesztésű beszélgetős műsorom, amelyben népszerű színészek, zenészek, televíziósok vallanak önmagukról. Nem egy hagyományos portréinterjút kell elképzelni. Mindig 20 fogalmat kínálok fel a vendégnek. Valamennyi talányosan az alany életének egy epizódjára, személyére, egy k... (Vas. | Kadarkai)
Szlovákia választ! Minden, amit tudnod kell, hogy értsd a téteket
Szlovákiában szeptember 30-án előrehozott választásokat tartanak. A tét nagy: most dől el, hogy újra hatalomra kerül-e a Smer, amelynek elnöke, Robert Fico – egyfajta mini Orbánként – 2006 óta 10 évig ült a miniszterelnöki székben, és abba bukott bele 2018-ban, hogy véres kegyetlenséggel meggyilkolt... (Rég | Partizan)
Hazaáruló baloldali újságírókról és Svédország NATO-csatlakozásáról kérdeznénk Kocsis Mátét!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy csütörtöki sajtótájékoztatón többek között Svédország NATO-csatlakozásáról is beszélt: állítása szerint azért nem támogatja a Fidesz a skandináv ország felvételét, mert elfogadhatatlannak tart egy oktatóvideót, amiben Gulyás Márton is megszólal. Ezen kívül K... (Rég | Partizan)
A VÉGÍTÉLET HARSONÁJA? Gelencsér András és Pogátsa Zoltán vitája a nemnövekedésről /// F.P. 79.
Ennek a mostani podcastnak a címét a nemrég elhunyt filozófustól, Tamás Gáspár Miklóstól kölcsönöztük, aki Az új aszkézis című esszéjében amellett érvelt, hogy “az anyagi jólét keresése ma a VÉGÍTÉLET HARSONÁJA, átok és hazugság, maga a Rossz, amely az emberi nem pusztulását okozza.\ (Rég | Friderikusz)
A VÉGÍTÉLET HARSONÁJA? Gelencsér András és Pogátsa Zoltán vitája a nemnövekedésről /// F.P. 79.
Ennek a mostani podcastnak a címét a nemrég elhunyt filozófustól, Tamás Gáspár Miklóstól kölcsönöztük, aki Az új aszkézis című esszéjében amellett érvelt, hogy “az anyagi jólét keresése ma a VÉGÍTÉLET HARSONÁJA, átok és hazugság, maga a Rossz, amely az emberi nem pusztulását okozza.\ (Rég | Friderikusz)
Fókuszban a győri politika: Borkai, Dézsi vagy Pintér? | Interjú Pintér Bencével
Az elmúlt időszakban Győr felhívta magára a figyelmet: biztos, hogy itt izgalmas kampányra számíthatunk az önkormányzati választásokat megelőzően. Az eddig újságíróként ismert Pintér Bencét, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltjét kérdezzük arról, hogy mit tudna nyújtani városvez... (Rég | Partizan)
Ezt akarják neked eladni a családról I Witcher I Mandalorian I Last of Us I
⚔ A Witcher, a Mandalorian, meg a Last of Us nemcsak három apáról szól, aki rájön, hogy a közösség védelmi pontszáma magasabb, mint az egyéni túlélésé. Hozzászólnak egy évezredes vitához is: mitől férfi a férfi? Hogyan néznek szembe a képzeletbeli apák az érzéseikkel? És mit mesélnek a sorozatok arr... (Rég | Partizan)
Amit nem láttál a Borkai-interjúból
Nagyot ment a Borkai Zsolttal készített interjúnk, de most kiemelünk egy részletet, amire kevesen kapták fel a fejüket. Ez a rész arról szól, hosszú távon érdemes volt-e Győrben mindent az Audira feltenni. A kormány évek óta mértéktelen támogatást fizet a gyárnak, de Borkaiék is megtették a magukét... (Rég | Partizan)
AZ ÉN MOZIM FOLYTATÓDIK: BŰNHŐDÉS - EGY KATONASZÖKEVÉNY SZERELMI TÖRTÉNETE, 2000. /// F.A. 199.
1994-ben az akkor 20 éves Gulyás Lajos sorkatonai szolgálatából megszökött és távozásakor magával vitte géppisztolyát, 87 éles, valamint 3 vaktölténnyel együtt. A fővárosban, hogy pénzt szerezzen, betért egy nonstop kis ABC-be, ahol fegyverét elővéve erőszakkal eltette a napi bevételt. Kifelé jövet ... (Rég | Friderikusz)
FRIDERIKUSZ MOST: MÁTÉ BENCE VILÁGHÍRŰ MADÁRFOTÓS, 2006. /// Friderikusz Archív, 198.
A világhírű magyar természetfotós, Máté Bence számtalan díjjal büszkélkedhet: többször megkapta \ (Rég | Friderikusz)
| Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár - Jászkarajenő
Gyertek, látogassatok el hozzánk ti is! Remek előadásokkal várunk mindenkit! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz: https://www.youtube.com/channel/UCJ62vS1rgdCVuodfbnxnmsA/join Az alábbi felületeken is megtalálsz: Facebook - https://ww... (Rég | DombovariIstvan)
Orbán, Szijjártó és a nagy vírusbiznisz: az autótuningosoktól a narancsbőrkezelőkig
A magyar kormánynak köszönhetően a covid alatt több olyan üzletember gazdagodott meg egyik napról a másikra, akiknek korábban csak nem akart összejönni a nagy üzlet. Ehhez kapóra jött, hogy a beszerzésekkel megbízott állami szereplők többször hivatalos felhatalmazást kaptak arra, hogy bármiféle vers... (Rég | Partizan)
FRIDERIKUSZ TALK SHOW: ERŐSZAKOS CSELEKEDETEK TANÚI, 1994. /// Friderikusz Archív, 194.
A Friderikusz Talk Show a szórakoztató Friderikusz Show amolyan ellenpontjaként került a Magyar Televízió műsorára, 1992 és 1996 között. Minden alkalommal egy-egy témát vesézett ki a műsor, érintettek és helyenként szakemberek közreműködésével. Ezúttal egy késelés, egy skinhead-támadás, egy... (Rég | Friderikusz)
Pontosan azért van helyem az ellenzéki politikában, mert édesanyám Schmidt Mária | Interjú
Ungár Péter neve az elmúlt időszakban sokat forog a sajtóban. A miniszterelnökről megjelent egy videófelvétel a Gulyáságyú Médián, ami arról tanúskodik, hogy Ungár Péter testvérének adriai ingatlanában töltötte a vakációját a kormányfő. Ungár reagált az őt ért kritikákra, de interjút először a Parti... (Rég | Partizan)
"Turkálhatsz tovább a zsebemben" | Interjú Ungár Péterrel
Ungár Péter neve az elmúlt időszakban sokat forog a sajtóban. A miniszterelnökről megjelent egy videófelvétel a Gulyáságyú Médián, ami arról tanúskodik, hogy Ungár Péter testvérének adriai ingatlanában töltötte a vakációját a kormányfő. Ungár reagált az őt ért kritikákra, de interjút először a Parti... (Rég | Partizan)
Ungár: "Nem látom, hogy Karácsony Gergelynek lenne alternatívája"
Ungár Péter neve az elmúlt időszakban sokat forog a sajtóban. A miniszterelnökről megjelent egy videófelvétel a Gulyáságyú Médián, ami arról tanúskodik, hogy Ungár Péter testvérének adriai ingatlanában töltötte a vakációját a kormányfő. Ungár reagált az őt ért kritikákra, de interjút először a Parti... (Rég | Partizan)
Csepeli György, szociálpszichológus /// a Friderikusz Podcast könyves melléklete, 40.
Csepeli György felnőtt életére az alábbi könyv hatott, meghatározó módon: Stendhal: A pármai kolostor Hogyan támogathatja a munkánkat? Legyen a patronálónk, és a támogatása mértékétől függően egyre több előnyhöz juthat: https://www.patreon.com/FriderikuszPodcast Egyszeri vagy rendszeres banki átu... (Rég | Friderikusz)
Csepeli György író, publicista /// a Friderikusz Podcast könyves melléklete, 40.
Csepeli György felnőtt életére az alábbi könyv hatott, meghatározó módon: Stendhal: A pármai kolostor Hogyan támogathatja a munkánkat? Legyen a patronálónk, és a támogatása mértékétől függően egyre több előnyhöz juthat: https://www.patreon.com/FriderikuszPodcast Egyszeri vagy rendszeres banki átu... (Rég | Friderikusz)
20 éves a Dumaszínház - Röhögve kibírtuk! | Dumaszínház
20 éves lesz a Dumaszínház idén novemberben!🥳 Már az eddig eltelt 19 és háromnegyed év alatt is több millió néző látta élőben előadásainkat, YouTube csatornánkon 70 millió megtekintés felé közeledünk, a televízióban pedig szinte összeszámolni is lehetetlen, hányan követték fellépőinket. Éppen ezért... (Rég | Dumaszinhaz)
Szóra sem érdemes - Dombóvári István önálló estje (teljes)
A teljes önálló est (2020) (Rég | DombovariIstvan)
| Dombóvári István - Kettőskereszt, vagy amit akartok - stand up comedy est - 2.rész
2022-es televíziós önálló estem 2. része A műsort teljes egészében reklámmentesen megnézhetitek a DumaTv felületén! A felvétel a Comedy Central tulajdona! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz: https://www.youtube.com/channel/UCJ62vS1... (Rég | DombovariIstvan)
20 éves a Dumaszínház - Röhögve kibírtuk! | Dumaszínház
20 éves lesz a Dumaszínház idén novemberben!🥳 Már az eddig eltelt 19 és háromnegyed év alatt is több millió néző látta élőben előadásainkat, YouTube csatornánkon 70 millió megtekintés felé közeledünk, a televízióban pedig szinte összeszámolni is lehetetlen, hányan követték fellépőinket. Éppen ezért... (Rég | Dumaszinhaz)
Az etióp variáns | Aranyosi Péter
Amennyiben még nem tetted, iratkozz fel a YouTube csatornámra! (Rég | AranyosiPeter)
A rendetlenség és bizonytalanság korszaka: Csepeli György, szociálpszichológus /// F.P. 78.
A világ a XXI. század elejére jelentősen megváltozott: egyre inkább a rendetlenség és a bizonytalanság korát éljük, melyet ráadásul a kiszámíthatatlanság, a változékonyság, a kétértelműség jellemez, és egyre kevesebb a kikezdhetetlen válasz életünk alapvető kérdéseire. Ez a helyzet olyan döntéseket ... (Rég | Friderikusz)
Orbanizálódhat Szlovákia? | 09.30 SK választás | Partizán - Napunk
Ami Magyarországnak 2010 volt az Szlovákiának 2023? A Partizán a Napunkkal együttműködésben szeptember 30-án Pozsonyból közvetíti a szlovákiai választást, szakértő vendégekkel, külső bejelentkezésekkel a pártok eredményváróiról, az eredmények értékelésével és elemzésével. Valóságunk, és a magyar köz... (Rég | Partizan)
| Dombóvári István - Kettőskereszt, vagy amit akartok - stand up comedy est - 1. rész
2022-es televíziós önálló estem 1. része A műsort teljes egészében reklámmentesen megnézhetitek a DumaTv felületén! A felvétel a Comedy Central tulajdona! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz: https://www.youtube.com/channel/UCJ62vS1... (Rég | DombovariIstvan)
A rendetlenség és bizonytalanság korszaka: Csepeli György, szociálpszichológus /// F.P. 78.
A világ a XXI. század elejére jelentősen megváltozott: egyre inkább a rendetlenség és a bizonytalanság korát éljük, melyet ráadásul a kiszámíthatatlanság, a változékonyság, a kétértelműség jellemez, és egyre kevesebb a kikezdhetetlen válasz életünk alapvető kérdéseire. Ez a helyzet olyan döntéseket ... (Rég | Friderikusz)
KEZDÜNK!
A NYÁRI SZÜNET UTÁN SZEPTEMBER 7-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN 20 ÓRAKOR A FRIDERIKUSZ PODCAST MEGKEZDI ŐSZI SZEZONJÁT. (Rég | Friderikusz)
Rezsikommandó 3. | Wagner Solar | Dumaszínház
Miért veszélyesek a napelemesek? Át tudja-e írni az állam a fizika szabályait? Van-e szaldós foton? Megannyi kérdés, amire most választ kaphat a t. állampolgár! Kérdezzetek nyugodtan itt is a kommentben! Ha valódi válaszokat szeretnétek, keressétek inkább a szekértőt ezen a linken: https://wagnersol... (Rég | Dumaszinhaz)
Florida Hungary, Dont Say Gay Bill Anti-LMBTQ Law: whats the connection?
Mi a kapcsolat a floridai Don’t Say Gay Bill és a magyar homofób törvény közt? (Rég | Partizan)
The International comradery between hardline Nationalists
A keményvonalas nacionalisták internacionális elvbarátsága (Rég | Partizan)
Orbán and the Republicans: the ties between the Hungarian and the American far right [HUN subtitles]
This is the story of how has the far right ruling party of Hungary been building its connections with the Trumpist wing of the American Republicans. In our video, we show that Orbán’s party, the Fidesz, and its publicly funded political machinery have been consciously working for years on developing... (Rég | Partizan)
Orbán & The GOP - Fidesz and the Republicans
How has the far right state machinery of Hungary been infiltrating America? What are the ties between Mr. Orbán and the Republicans? How have they building their networks of altright lobby groups, think thanks and media organizations? Make no mistake: an ultra- or neoconservative, altright or postf... (Rég | Partizan)
KI VAN FIZETVE | Aranyosi Péter
Amennyiben még nem tetted, iratkozz fel a YouTube csatornámra! (Rég | AranyosiPeter)
Brüsszel nekimegy a nagy közösségi média platformoknak
Augusztus 25-e új időszámítást hoz a közösségi média világába. (Rég | Partizan)
Mégis szerveződő nép vagyunk, csak valaki nem akarja, hogy tudjuk
Általában azt gondoljuk, passzív nép a magyar, vagy ha mégis lázadásba kezd, kudarcra van ítélve. Pedig vannak sikertörténeteink, és ha felkutatjuk az elmúlt évtizedek tiltakozásait, akkor sztrájkok, blokádok, útzárak, élőláncok sorát kapjuk. Ezekből építettek adatbázist a Közélet Iskolája és a CEU ... (Rég | Partizan)
Rezsikommandó 2. | Wagner Solar | Dumaszínház
A villanyautósoknak sokszor fingjuk sincs róla, hogy is működik a gépjárművük. Litkai Gergely röviden összefoglalja. Ha kérdésed van, tedd fel inkább a szakértőknek: https://wagnersolar.hu/rezsikommando-kviz/ (Rég | Dumaszinhaz)
Rezsikommandó 2. - Villanyautó bevetés
A villanyautósoknak sokszor fingjuk sincs róla, hogy is működik a gépjárművük. Litkai Gergely röviden összefoglalja. Ha kérdésed van, tedd fel inkább a szakértőknek: https://wagnersolar.hu/rezsikommando-kviz/ (Rég | Dumaszinhaz)
Áthívott fúrni | Aranyosi Péter
Amennyiben még nem tetted, iratkozz fel a YouTube csatornámra! (Rég | AranyosiPeter)
Soha nem a románok akadályozták meg az erdélyi István, a királyt | Interjú Varga Miklóssal
40 éve mutatták be az István, a királyt a városligeti Királydombon. De ha Vikidál Gyula Koppánya volt az erősebb, tömegeket mozgató és pozitívabb szereplő, mit üzent István alakja, aki alá úgy kellett a hatalmat tolni és anyja erőszakolta bele az uralkodásba? Kivel szimpatizálna mai fejjel István le... (Rég | Partizan)
Orbán = Voldemort?
A teljes adás a Partizánon: https://youtu.be/eYPN0Upvjg0 (Rég | Partizan)
| Dombóvári István VILÁGTALÁLKOZÓ - Kadarkai Endre műsora
Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz: https://www.youtube.com/channel/UCJ62vS1rgdCVuodfbnxnmsA/join Az alábbi felületeken is megtalálsz: Facebook - https://www.facebook.com/Dombovari Instagram - https://www.instagram.com/dombipisti/ A... (Rég | DombovariIstvan)
Mi az amit Orbán ért, de Voldemort nem?
Sokakat foglalkoztat a Harry Potter politikai világa. Milyen vezető Dumbledore, honnan szerzi a felhatalmazást? Erény-e, hogy Harry Potter nem vágyik a hatalomra? Hermione miért lesz sikertelen, amikor egy mozgalmat szervez a házimanók felszabadítására? Voldemort jó politikai stratéga? És ami legfon... (Rég | Partizan)
Akik értenek hozzá... | Aranyosi Péter
Amennyiben még nem tetted, iratkozz fel a YouTube csatornámra! (Rég | AranyosiPeter)
Rezsikommandó 1. | Wagner Solar | Dumaszínház
Ijesztő számlák érkeznek, nagy összegekkel? Elveszettnek érzed magad az energiahatékonysági beruházások területén? Az első sokk után kérdezz bátran a Wagner Solar Hungária csapatától a facebookon https://fb.watch/mucBYGtwok/ a kommentszekcióban, vagy keresd fel oldalukat ezen a linken: https://wagn... (Rég | Dumaszinhaz)
Rezsikommandó 1.
Ijesztő számlák érkeznek, nagy összegekkel? Elveszettnek érzed magad az energiahatékonysági beruházások területén? Az első sokk után kérdezz bátran a Wagner Solar Hungária csapatától a facebookon https://fb.watch/mucBYGtwok/ a kommentszekcióban, vagy keresd fel oldalukat ezen a linken: https://wagn... (Rég | Dumaszinhaz)
Mi a közös Gömbös Gyulában, egy óvodában és a Partizánban?
A videóban valótlanul állítjuk, hogy Neumann János házitanító volt a Sonnenberg-házban. A tévedésért elnézést kérünk. (Rég | Partizan)
Mindenki azt remélte, hogy nem fogjuk megnyerni a választásokat | Interjú Kőszeg Ferenccel
Kőszeg Ferenc a 70-es, 80-as évek demokratikus ellenzékének legendás alakja, az illegálisan terjesztett Beszélő szerkesztője, híres házibuli-szervező. Gyerekként a nyilasok elől bujkált, kamaszként ott volt az 56-os forradalomban. SZDSZ-alapító, 1998-ig parlamenti képviselő, 2006-ig a Magyar Helsi... (Rég | Partizan)
| Dombóvári István - Kettőskereszt, vagy amit akartok - önálló est - 3.rész
2022-es televíziós önálló estem 3. része A műsort teljes egészében reklámmentesen megnézhetitek a DumaTv felületén! A felvétel a Comedy Central tulajdona! Köszönöm, hogy megnézted a videómat! Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz: https://www.youtube.com/channel/UCJ62vS1... (Rég | DombovariIstvan)
DumaFüred 2022 - 10 nap lagzi
2023-ban, július 21. és július 30. között ismét tudunk igazán jó programokat, ha szórakozásra vágysz! Garantált nevetés, fergeteges szórakozás 10 napon át a magyar tenger kalózaival! (Rég | Dumaszinhaz)
Cabriózni jó | Aranyosi Péter
Amennyiben még nem tetted, iratkozz fel a YouTube csatornámra! (Rég | AranyosiPeter)
Karácsony Gergely titkos hangfelvétele
https://www.youtube.com/watch?v=j30FRYbilh4 (Rég | BodocsTibor)
Vezércikk (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Lampé Ágnes és Szalai Szilárd (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Ferencz Orsolya (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Budaházy Edda (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Farkas András (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Zeöld Zsombor és Halkó Petra (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Aktívan a suliban (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
BP13 kerületi magazin 2023 09 29
Hogyan változott az oktatás és a gyereknevelés a kerületünkben? – ezt mutatjuk be az elmúlt 30 évről szóló sorozatunk mai részében A Gyöngyösi utcai lakótelep és a Marina part fejlesztései és gondjai – a körzet MSZP-LPE13-as önkormányzati képviselőjét, Rajacsics Lászlót várjuk a stúdióba
(Tegnap | Tv13)
Húzós podcast / Bencze Ilona - A jelenlét még nem siker
Arány és erény, ez a kettő a legfontosabb, állítja a Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló művész, akit gyermekkori traumák, bizonyítási vágy vezetett végig az életen. Harminc évig játszott a legendás Macskákban, ma is a Madách Szinhaz játékmestere - azt is megtudjuk, ez mit jelent! Rónai Egon portréja egy hittel élő, a színpad és a rendezés által kiteljesedő, kívül-belülszépséges művészt mutat be!
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Radar - Az illóolajok jótékony hatásai (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Szélesvásznon az Alfa Rómeó és Júlia (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Gyógyító bernáthegyiek (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Óriási sikert ért el a Zichy család Tokaj hegyalján (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Füzér rejtett kincsei (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Rétvári Bence: Elfogadhatatlan a migránsok kvóták szerinti elosztása
Rétvári Bence: Elfogadhatatlan a migránsok kvóták szerinti elosztása. Az Európai Tanács értekezletén Lengyelország megvétózza az uniós migrációs paktumot. A hírekre a Vezércikk vendégei is reagáltak. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - High-Tech Suli: a jövő iskolája (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Radar - Halálos balesetet okozott a bekokainozott taxis (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Szilvásváradon rendezik hétvégén a Nemzeti Vágta döntőjét
Az Egyenes Beszéd vendége Szotyori Nagy Kristóf, a Nemzeti Vágta versenyigazgatója.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Hírek 1 percben
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Hírek 1 percben
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Tanárhiány: a szakszervezetek szerint aggasztó a helyzet, a kormány szerint nem
Az Egyenes Beszéd vendége Totyik Tamás, PSZ elnök.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Ukrajna beperli Magyarországot a gabonatilalom miatt
Az Egyenes Beszéd vendége Benedek Szilveszter, mezőgazdasági árnyékminiszter, DK.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Nyugdíjemelés: átlagosan plusz 78 ezer forint érkezhet novemberben az időseknek
Az Egyenes Beszéd vendégei Gáspár Kristóf, elemző, Paradigma Intézet és Komlódi Gábor, ügyvéd.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Vizsgálja az üzemanyagárakat a kormány: újra árstop jöhet?
Az Egyenes Beszéd vendége Holoda Attila, energetikai szakértő.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Híradó - 2023.09.29. (teljes adás)
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag #atv #atvmagyarorszag #atvhirado
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Heti Napló Sváby Andrással - Vasárnap 19:00 [2023.10.01.]
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag #atv #atvmagyarorszag
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Háború Ukrajnában - Kinek a háborúja? (2023-09-29)
A Háború Ukrajnában adásának vendégei Stier Gábor a Moszkvatér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak. Az adásban szó volt többek között arról, hogy az ukránok amerikai segédlettel próbálhatták elsüllyeszteni az Ivan Khurst orosz kémhajót, amely a Török Áramlatot védte. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Szörnyű vihar csapott le újra Görögországra
Ráadásul ugyanott, ahol három hete a Daniel ciklon is pusztított. A helyiek szerint a hatóságok nem készültek újabb viharra. Árvíz pusztít Brazíliában is, Japánban viszont továbbra is tart minden idők legforróbb nyara.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Novemberben egy összegben érkezik a nyugdíj-korrekció
Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón azt mondta, ez az átlagnyugdíj esetében több mint 6 ezer 500 forintos havi emelést jelent. A nyugdíjas parlament elnöke híradónknak azt mondta: örül az emelésnek, de számításaik szerint a kormány még tartozik további 1,2 tized százalékkal a nyugdíjasoknak.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Bezárhat a pszichiátria a János kórházban a dolgozói létszámhiány miatt
A Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke szerint azonban a kormány nem engedheti meg, hogy egy ilyen jelentőségű intézmény bezárja bármelyik osztályát. A kórház híradónknak eljuttatott közleményében ugyanakkor azt írja, hogy az osztály működését nem fenyegeti veszély.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Az igazságot nem kell magyarázni!
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Itt a poloska-szezon: ahogy jön a hidegebb idő, otthonainkba is beköltöznek a kellemetlen rovarok
Kutatások szerint az utóbbi időben csökkent a számuk, Zalában viszont továbbra is rengeteg poloska van. Akad olyan gazda, akinek a teljes ültetvényét tönkretették. A szakemberek szerint annyira ellenállóak, hogy vegyszerrel is nehéz irtani őket.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Rárúgta az ajtót Hollywoodra a mesterséges intelligencia
TELJES ADÁS: https://www.atv.hu/videok/20230923/civil-a-palyan-2-resz-20230923
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Szijjártó látogatása miatt bekérette a szlovák külügy a magyar nagykövetet / A nap híre 2023.09.28.
A TÉMÁK: ● Novemberben érkezik a nyugdíjkorrekció ● A momentumos Cseh Katalin Brüsszelben vásárolt ● Az út kellős közepén állnak a villanyoszlopok Mosonmagyaróvár egyik utcájában ● 890 forint felett sokan letennék az autót és nem tankolnának ● Szijjártó Péter látogatása miatt bekérette a szlovák külügy a magyar nagykövetet A műsor vendégei: Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke, Szendefy Mária, az LMP elnökségi tagja és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Egyre jobb a magyarok angoltudása
Az ATV Start vendége Légárdi Tamás elnök, Nyelviskolák Szakmai Egyesülete.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Ez nagyon durva: naponta 75 millió forintot lopnak le a magyarok számláiról a kiberbűnözők
Az ATV Start vendégei Gergely Péter alapító, pénzügyi szakértő, BiztosDöntés.hu és Rónaszéki Péter kiberbiztonsági szakértő, ügyvezető, FORTIX Consulting.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Szergej Sojgu bejelentette: 2025-ig tart a különleges katonai művelet
Az ATV Start vendége Somkuti Bálint, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatótanár.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Napindító Négy év alatt négy beruházást veszített Rákosmente (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
A DK a közös vagyon újraosztását ígéri
Az ATV Start vendége Dávid Ferenc gazdasági árnyékminiszter, országgyűlési képviselő, DK.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
MSZP: adja vissza a kormány az önkormányzatok pénzét!
Az ATV Start vendége Horváth Csaba fővárosi frakcióvezető, polgármester, Zugló, MSZP.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Napindító Embercsempész autóra lőttek rendőrök (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napindító Óriási siker a Mária főhadnagy (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napindító - Egy éves a CiKöSz (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napindító - Idén is lesz nyugdíjkorrekció (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napindító - Kínai nagystratégia (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Háború Ukrajnában (2023-09-29)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Europeo Mi a brutalista építészet és miért ennyire megosztó?
Az egyik ember szépnek tartja, a másik meg pokolian csúnyának: a brutalista betonépítészetről megoszlanak a vélemények. Egyes európai városokban különösen sok épületet találunk ebben a stílusban, így Berlinben, Londonban, vagy Budapesten és Prágában. A brutalizmus Prága városképének fontos építészeti öröksége, még akkor is, ha ezt manapság sokan legszívesebben letagadnák.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Radar - Szobrot avattak Marci cica emlékére (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
ATV időjárás-jelentés 2023.09.29.
A műsorvezető Süveges Eszter.
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Vezércikk (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Akár 2025-ig is tarthat a háború? | Két tűz között
Oroszország és a Nyugat is hosszú háborúra rendezkedett be, a háború akár 2025-ig is elhúzódhat – többek között erről beszélt Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az ATV és az Ultrahang Két tűz között című műsorában. A Két tűz között célja napjaink fontos társadalmi és politikai kérdéseinek különböző nézőpontokból történő bemutatása a szabad, tabuk nélküli eszmecseréhez és a békés egyet nem értés kultúrájához történő hozzájárulás.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Napi aktuális - Tárnok Balázs (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napi aktuális - Réti László (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napi aktuális - Bugnyár Zoltán (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napi aktuális - Nagy Ervin (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napi aktuális - Rétvári Bence (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napi aktuális - Böröcz László (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Matolcsy-Varga vita: A jegybanki függetlenség fikció! / Konkrétan Rónai Egonnal - Pogátsa Zoltán
Mindenről Orbán Viktor dönt? Kinek van igaza a Matolcsy - Varga vitában? Valójában akarja-e a kormány és az EU a megegyezést? Mi a gazdasági racionalitás a választók Fideszre adott szavazatai mögött? Mekkora bajban van a magyar gazdaság? Jó ötlet-e a kínai akkumulátor gyárak beengedése? Az index.hu és az ATV közös podcastjében tabu döntő mondatok és részletes magyarázatok váltakoznak!
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Napi aktuális - Szalai Piroska és Kecskés András (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - A játék összeköt (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - A turizmus világnapja (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - Tükörtojás sütés a betonon? (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - Állatkerti biztonság (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - A Zsolnay-legenda (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - Így tervezi a NASA az űrruhákat (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Radar - Razzia elektromos rendőrmotorral (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Kocsis Máté válaszolt Gulyás Mártonnak - nem megy a Partizánba
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Rétvári Bence: ezrelékekben lehet mérni a státusztörvény miatt felmondó pedagógusok számát
Szeptember 15-29. között kell jelezniük a pedagógusoknak, ha nem akarják a státuszváltást a jövő év elejétől. A jövő hét közepén lehet megállapítani hányan adták be összesen a felmondásukat – erről Rétvári Bence beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint nyáron is ezrelékekben lehetett mérni a pályát elhagyó pedagógusok számát, ez szerinte jelenleg sem fejezhető százalékos arányban.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Karácsony: egyetlen forint közpénz nem volt az adománygyűjtésben
Mint arról beszámoltunk: az OTP ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a 99 Mozgalom pénzügyei miatt. Az erről szóló dokumentumot pedig az Index mutatta be, amelyből kiderült, az érintett bankszámlára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta. Az OTP nemrég elrendelt belső vizsgálata pedig arra jutott, hogy az adományok alapvetően külföldön élő magyar személyektől érkeztek, és a ládákban elhelyezett bankjegyek többsége, elsősorban az euróbankjegyek, újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak. A főpolgármester szerint a bekért dokumentumok egyértelműen cáfolni fogják a 99 Mozgalom ellen felhozott vádakat.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Konkrétan Rónai Egonnal - Pogátsa Zoltán / Ma 20:00-kor! [2023.09.28.]
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag #atv #atvmagyarorszag
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Olyan kevés a határvadász, hogy már a polgárőröket is a határra vezénylik
Az Egyenes Beszéd vendége Szentpéteri Nagy Richard alkotmányjogász, politológus és Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Az energiaügyi miniszter lemondását követeli az LMP
Az Egyenes Beszéd vendége Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselője.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Híradó - 2023.09.28. (teljes adás)
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http://www.atv.hu FACEBOOK: https://www.facebook.com/atv.hu INSTAGRAM: https://www.instagram.com/atv_magyarorszag #atv #atvmagyarorszag #atvhirado
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Bolgár kamionos a határellenőrzésről: Ha nem akarok két órát állni, berakom a pénzt az útlevélbe
Munka közben csapott le a TEK két rendőrre a magyar határon. 1500 euróért, ellenőrzés nélkül engedték át a magyar-román határon a kamionokat. Lebuktak, most hivatali vesztegetés elfogadása miatt nyomoznak ellenük. Akár 10 évre is börtönbe kerülhetnek.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Háború Ukrajnában - Kinek a háborúja? (2023-09-28)
Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Sopronban tarthatják idei találkozójukat az európai neonácik
A város polgármestere a Facebookon reagált az eseményre. Azt írta, hozzájuk és a rendőrséghez nem érkezett bejelentés, és a városban zéró tolerancia van az antiszemitizmus minden formájával szemben. A Momentum ellentüntetést szervez.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Háborognak a vezetésoktatók: új adminisztrációs terheket kaptak, emiatt drágulhat a jogosítvány
A Közlekedési Hatóság által bevezetett új rendszer megköveteli az oktatóktól, hogy munkájukat digitálisan rögzítsék, beleértve azt is, hogy házszámra pontosan hol, és mikor veszik fel a tanulót.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Katasztrófába torkollt egy iraki esküvő: több mint 110 ember bent égett az épületben
A lángok egy többségében keresztények lakta negyedben csaptak fel, vélhetően tűzijáték használata miatt. Az iraki kormányfő vizsgálatot rendelt el.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Neonáci találkozót szerveznek lesz Sopronban / A nap híre 2023.09.27.
A TÉMÁK: ● Neonáci találkozó lesz októberben Sopronban ● A kormány beavatkozhat az üzemanyagárakba ● Bajban van a kistarcsai Flór Ferenc Kórház ● Lélegeztetőgépekre írt ki pályázatot a Honvédség ● A nők 27% nem vállal gyereket A műsor vendégei: Szabó Rebeka, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke, Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető- helyettese és Kele János, a Momentum elnökségi tagja.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Neonáci találkozót szerveznek Sopronban / A nap híre 2023.09.27.
A TÉMÁK: ● Neonáci találkozó lesz októberben Sopronban ● A kormány beavatkozhat az üzemanyagárakba ● Bajban van a kistarcsai Flór Ferenc Kórház ● Lélegeztetőgépekre írt ki pályázatot a Honvédség ● A nők 27% nem vállal gyereket A műsor vendégei: Szabó Rebeka, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke, Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető- helyettese és Kele János, a Momentum elnökségi tagja.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Európai neonáci találkozót szerveznek Sopronban / A nap híre 2023.09.27.
A TÉMÁK: ● Neonáci találkozó lesz októberben Sopronban ● A kormány beavatkozhat az üzemanyagárakba ● Bajban van a kistarcsai Flór Ferenc Kórház ● Lélegeztetőgépekre írt ki pályázatot a Honvédség ● A nők 27% nem vállal gyereket A műsor vendégei: Szabó Rebeka, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke, Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető- helyettese és Kele János, a Momentum elnökségi tagja.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Rég nem látott méretű katonai hadgyakorlat lesz Magyarországon
TELJES ADÁS: https://www.atv.hu/videok/20230923/civil-a-palyan-2-resz-20230923
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Orbán nyilvánosan beleszállt Matolcsy Györgybe
Az ATV Start vendége Bodnár Zoltán árnyék-pénzügyminiszter, DK.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Kínos helyzetbe hozta magát a parlamentben a Momentum elnöke
Az ATV Start vendége Bedő Dávid frakcióvezető-helyettes, Momentum.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Klímakutató: ha nem állítjuk meg a klímaváltozást, annak beláthatatlan következményei lehetnek
A rendelkezésünkre álló mérések alapján kijelenthető, hogy az idei nyár volt a legmelegebb, legalábbis azóta, hogy az emberiség elkezdte ezt számon tartani. Az ATV Start című műsorában Ürge-Vorsatz Diána klímakutató beszélt a várható jövőről, valamint a klímaváltozás veszélyeiről.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Napindító - Mindenképp vizsgáltassuk be az erdőben szedett gombát!
Napindító - Mindenképp vizsgáltassuk be az erdőben szedett gombát! - HÍR TV. A napokban indul az őszi erdei gombaszezon. Ez az az időszak, amikor megjelenik a gyilkos galóca is, ezért nagyon fontos, hogy fogyasztás előtt mindenképpen szakértővel vizsgáltassuk meg a kirándulások során talált gombákat. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napindító - Az őszi túra szabályai
Napindító - Az őszi túra szabályai - HÍR TV. Mire is figyeljünk, ha elindulunk tűrzázni? Hogyan öltözzünk fel? Mennyi ételt és italt vigyünk magunkkal? Mi a különbség a tűrázás és a kirándulás között? Vendégünk volt Farkas György, az MHVE elnöke. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
30-80 százalékos útdíjnövekedést hozhat az új útdíjrendszer
Az ATV Start vendégei Gémesi György, Gödöllő polgármestere, a MÖSZ elnöke és Árvay Tivadar, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Kulcsfontosságú ukrán kikötőt bombáztak az oroszok
Az ATV Start vendége Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Napindító - Munkáltatói juttatások (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napindító - Szobrot avattak Marci cica emlékére (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Napindító - Így hat a digitális olvasás az agyunkra (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Háború Ukrajnában (2023-09-28)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Háború Ukrajnában - Hidegkuti Konstantin (2023-09-28)
Háború Ukrajnában - Hidegkuti Konstantin (2023-09-28). Hidegkuti Konstantin, Billwachs Tibor és Dunda György elemezték a legfrissebb ukrajnai háborús híreket. A legfrissebb hegyi-karabahi hírekről pedig Georg Spöttle bitonságpolitikai szakértő számolt be. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Csü. | EchoTV)
Europeo Több ezer menekült kerülhet kellemetlen helyzetbe a holland kormány döntése miatt
Hollandia azon kevés európai uniós országok egyike, amely válogatás nélkül fogadott be ukrajnai háború elől menekülőket. Még azokat a harmadik országbeli állampolgárokat is, akik az invázió kezdetekor Ukrajnában tanultak vagy dolgoztak, de nem voltak ukránok és nem is volt állandó ukrajnai lakhelyük. A holland kormány most visszavonná a menekültügyi védelmüket, több ezer embert kellemetlen helyzetbe hozva.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
ATV időjárás-jelentés 2023.09.28.
A műsorvezető Tótpeti Lili.
(Csü. | ATVMagyarorszag)
Vezércikk (2023-09-27)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Sze. | EchoTV)
Napi aktuális - Gönczi Róbert (2023-09-27)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Sze. | EchoTV)
Napi aktuális - Nógrádi György (2023-09-27)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Sze. | EchoTV)
© Copyright Ozeki Systmes Kft