Az előző évekhez képest mind a használt, mind az újépítésű ingatlanok iránt enyhült az érdeklődés, ami miatt a keresleti piac ismét kínálativá vált. (Csü. | Ingatlanok.hu)
Ingatlan
"Ezt már a bérlők nehezen tolerálják" - itt vannak a kerületi lakbéradatok
Augusztusban mérséklődő ütemben folytatódott a lakbérek emelkedése: az előző hónaphoz képest országosan 0,8, Budapesten 0,3 százalékkal nőttek a kínálati bérleti díjak. Ezzel párhuzamosan a reállakbérek országosan stagnáltak, Budapesten pedig 0,4 százalékkal csökkentek - derül ki a KSH-ingatlan.com ... (Tegnap | Infostart)
Legalább ötezer többgyermekes család cserélheti nagyobbra lakását év végéig
A lakástámogatási rendszer várható átalakítása a lakáspiacon is változásokat hoz. Az év végéig elsősorban a többgyermekes, az év végétől megszűnő nagyvárosi családi otthonteremtési kedvezményre jogosult háztartások léphetnek ki a piacra, akik nagyobb lakóingatlanba költözhetnek derül ki az ingatlan... (Tegnap | Figyelo)
Ledózerolják a balatonfüredi szellem falut
A köztudatba csak görög faluként bevonult negyed helyén a tervek szerint közpark és lakóépületek létesülnek. (Tegnap | Hirklikk)
Erre senki sem számított: hamarosan fenekestül fordul fel a magyar ingatlanpiac
Érezhető élénkülést hozhatnak a visszafogott lakáspiacra azok a többgyermekes családok, akik szeretnék kihasználni az év végén megszűnő nagyvárosi csok adta kedvezményeket - figyelmeztet az ingatlan.com közleményében. Szerintük a közeljövőben legalább ötezer család adhatja el a meglévő ingatlanát és... (Tegnap | PénzCentrum)
Teljesen elbontják a balatonfüredi görög falut
A tervek szerint a területen közpark és lakóépületek épülnek majd. (Tegnap | 444)
Elbontják a balatonfüredi görög falut - Ez épülhet a helyén
Megszünteti a balatonfüredi önkormányzat az Annagora Park Bevásárlóközpont társasházat, miután a város részben adásvétel, részben kisajátítás útján, több éves tárgyalásokat követően megszerezte a közel négyhektáros terület összes tulajdonrészét, így annak egyedüli tulajdonosává vált - írja a Balaton... (Tegnap | Portfolio)
Időzített bombán ül közel négymillió magyar lakástulajdonos
A társasházakban élő közel 4 millió magyar lakástulajdonos közül sokan nem is sejtik, mennyire befolyásolja az otthonuk értékét az a társasház, melynek falai között élnek. Ki az, aki belegondolt már abba, hogy az otthona nemcsak a neve alatt szereplő terület az ingatlan-nyilvántartásban? Egy társash... (Tegnap | Hirado)
Weisz Fanni hatalmas lépést tett, új fejezetet nyitott az életében
Csak nemrégiben derült ki, hogy Weisz Fanni megvette élete első saját házát, most pedig azt is elmesélte a Borsnak, miért éppen emellett az ingatlan mellett tette le a voksát. (Csü. | BorsOnline)
Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon
Rengeteg régi, kihasználatlan iroda van a világon, vannak olyan területek azonban, ahol a hatalmas kereslet miatt ezeket már lakásokká kezdték átalakítani. Ez a trend már Magyarországon is elindult, így lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen beruházás jöhet létre - derült ki a Portfolio Propert... (Csü. | Portfolio)
Kigyulladt egy társasházi lakás a XIII. kerületben, 30 embert kellett evakuálni
A tűzoltók szerencsére megfékezték a lángokat, ám ideiglenesen mintegy 30 embernek kellett elhagynia ideiglenesen az épületet. (Csü. | Liner)
20 gyönyörű őszi textília a lakás minden helyiségébe
Nem kell amiatt szégyenkezni, mert az emberre rájön a lakberendezhetnék, ha egy kicsit beszorul a négy fal közé ősszel persze még mindig érdemes megkeresni a legjobb szabadtéri programokat, de azért az sem nagy baj, hogy a hétvége egyre többször egy design áruház vagy egy garázsvásár meglátogatásár... (Csü. | Bien)
Lakhatási krízis: veszélyben az idősek
Sokaknak jelent gondot a lakhatás Magyarországon, de egyre több idősnek a túl nagy ingatlan és a vele járó rezsi okoz nehézséget. (Csü. | Forbes)
Sikeres részvénykibocsátást hajtott végre a WING lakóingatlanfejlesztő leányvállalata Lengyelországban
Összesen 220 millió zloty értékű részvénykibocsátást hajtott végre a WING többségi tulajdonában álló, Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalataként jegyzett ECHO Investment Csoporthoz tartozó Archicom, amely a csoporton belül a lakófejlesztéseket végzi. A sikeres tőkebevonás révén befolyt... (Csü. | Profitline)
Hol tudnak most a legtöbbet alkudni a lakásvásárlók?
Az ingatlanpiac lefagyott Magyarországon, ami több tényező együttállásának köszönhető: drágák a lakáshitelek, magasak a lakásárak, a bankok óvatosabban (Csü. | Bankmonitor)
Továbbra is erős a kereslet a luxuslakások piacán
Változatlan érdeklődés övezi az ingatlanpiaci kínálat legdrágább otthonait. Egyre nő a valódi luxus iránti igény, amelyet a fővárosi új építésű, prémium minőségű házak és lakások, penthouse-ok terén egyre nehezebben szolgál ki a piac. Zömében 200 millió forint feletti kiadást jelent ma egy korszerű,... (Csü. | Portfolio)
Ha nincs elég természetes fény: így tedd világosabbá az otthonodat
Az álomotthonunkat sokan hatalmas ablakokkal és tágas terekkel képzeljük el, tele természetes fénnyel. A valóságban viszont már nem olyan egyszerű a helyzet, hiszen rengeteg ház és lakás nem úgy van kialakítva, hogy úszik a természetes fényekben. Magára a fényre viszont ettől függetlenül érdemes nag... (Csü. | Bien)
Brutális lakhatási krízis érik Magyarországon: erre rámehet az idősek háza, lakása is
Miközben egyre több embernek jelent gondot a lakhatás Magyarországon, egyre többen élnek a szükségleteiket meghaladó ingatlanokban. Rengeteg idős magyar él olyan lakásokban, amelyek túl nagyok az igényeikhez, és minden télen kihívást jelenthet felfűteni, felújításra pedig nem jut pénz. A tavalyi év ... (Csü. | PénzCentrum)
Sok magyarnak még messzebbre került az amerikai álom
Az amerikai álom fontos része az önálló lakás, de még inkább a családi ház. Letelepedő honfitársaink többsége ezt nem engedheti meg magának, legalábbis évekig nem, ha csak nincs már induláskor helyi viszonylatban is magas fizetése. A túlnyomó többségnek marad az albérlet. A kivándorlókat váró európa... (Csü. | PrivatBankar)
Nagyot fékeztek az albérletárak, különösen Budapesten
Erőteljes lassulás következett be az albérletek piacán az átlagos bérleti díjak emelkedését tekintve - derül ki a KSH-ingatlan.com legfrissebb lakbérindexét és a szeptemberi albérletpiaci árakat bemutató elemzésből. Jó hír az albérletkeresőknek Már a kiadó lakások augusztus végi bérleti díjaiból lát... (Csü. | Biztositomagazin)
Nagyot fékeztek az albérletárak
Ahogy arra a kínálati árak alakulása alapján korábban számítani lehetett, visszafogottabbá vált a drágulás az albérletpiacon derül ki a KSH-ingatlan.com adataiból. Az országos lakbérek augusztusban az egy hónappal korábbihoz képest mindössze 0,8 százalékkal nőttek, szemben a júniusi és júliusi 2,1,... (Sze. | Figyelo)
Közel tízmilliárd forintból épül új naperőmű Kecskeméten
Az új naperőmű célja, hogy több mint 10 ezer lakás energiaellátását is tudja biztosítani. (Sze. | Vg)
Közel tízmilliárd forintból épül új naperőmű Kecskeméten
Az új naperőmű célja, hogy több mint 10 ezer lakás energiaellátását is tudja biztosítani. (Sze. | Vg)
Mi folyik itt? Nincs elég luxusingatlan Magyarországon, pedig óriási a kereslet rájuk
Változatlan érdeklődés övezi az ingatlanpiaci kínálat legdrágább otthonait. Egyre nő a valódi luxus iránti igény, amelyet a fővárosi újépítésű, prémium minőségű házak és lakások, penthouse-ok terén egyre nehezebben szolgál ki a piac. Zömében 200 millió forint feletti kiadást jelent ma egy korszerű, ... (Sze. | PénzCentrum)
Naponta egy jobb lakás árát lopják el a kiberbűnözők
A károk nagy részét maguk az ügyfelek idézik elő. (Sze. | Index)
Velencei kastély stílusú rezidencia a III. kerületben
Ha rajong a Velencei kastély stílusú rezidenciákért és nem bánja, ha a ház egy medencét is körülölel, akkor ez az ingatlan remek választás lehet... A 1001 négyzetméteres, panorámás telekre épült 380 nm-es családi ház minden luxussal ... (Sze. | IngatlanBazar)
Hazánkban egyre keresettebbek a luxuslakások
Változatlan érdeklődés övezi az ingatlanpiaci kínálat legdrágább otthonait. Egyre nő a valódi luxus iránti igény, amelyet a fővárosi újépítésű, prémium minőségű házak és lakások, penthouse-ok terén egyre nehezebben szolgál ki a piac állapította meg szerdán közölt felmérésében a Duna House. Zömében ... (Sze. | Tőszdeforum)
Tovább már nem lehet emelni? Budapesten csökkennek, máshol viszont nőnek az albérletárak
Erőteljes lassulás következett be az albérletek piacán az átlagos bérleti díjak emelkedését tekintve derül ki a KSH-ingatlan.com legfrissebb lakbérindexét és a szeptemberi albérletpiaci árakat bemutató elemzésből. (Sze. | Blikk)
Nagyot fékeztek a lakbérek, Budapesten visszaesés történt
2023 augusztusában mérséklődő ütemben folytatódott a lakbérek emelkedése: az előző hónaphoz képest országosan 0,8, Budapesten 0,3%-kal nőttek a kínálati bérleti díjak, de a szeptemberi számok már alacsonyabbak a fővárosban, mint a július végiek voltak. Ezzel párhuzamosan a reállakbérek országosan st... (Sze. | Portfolio)
Ennél már nem nagyon lehet drágább egy albérlet
Augusztusban mérséklődő ütemben folytatódott a lakbérek emelkedése: az előző hónaphoz képest országosan 0,8, Budapesten 0,3 százalékkal nőttek a kínálati bérleti díjak. Ezzel párhuzamosan a reállakbérek országosan stagnáltak, Budapesten pedig 0,4 százalékkal csökkentek - derül ki a KSH-ingatlan.com ... (Sze. | Mfor)
Egyre magasabbak az igényeik a luxuslakást vásárlóknak
Zömében 200 millió forint feletti kiadást jelent ma egy korszerű, magas minőséget képviselő ingatlan. (Sze. | Hir24)
Ezekben a fővárosi kerületekben csökkentek az albérletárak az elmúlt időszakban
A KSH-ingatlan.com legfrissebb elemzése rámutat: országszerte és Budapesten is mérséklődni kezdtek az albérletárak. (Sze. | FemCafe)
Az egyik legnépszerűbb hőszigetelés a polisztirol
Debrecen - Az ingatlan hőszigetelése az egyik legjobb megoldás arra, hogy csökkentsük mind a téli, mind a nyári időszakban a rezsiszámlánkat. (x) (Sze. | Dehir)
Kőgazdag Filipnek nem okoz gondot egy több százmilliós ingatlan vásárlása: Kicsit jobban kell apáékat győzködnöm videó
Filip számára nem probléma többszáz millió forint kicsengetése, elmondása szerint mindehhez csupán erősebben kell győzködnie a szüleit. (Sze. | Blikk)
Rogán barátja nem tudta lebontatni a néhai bordélyházat, most butikhotelt nyitna a belvárosban
Az ingatlan korábban önkormányzati tulajdon volt, onnan került a grúz üzletemberhez, aki először bontani akart, de azt a kormányhivatal nem engedte. (Sze. | Hir24)
Egyre több magyar vesz ingatlant a határmenti településeken: a pesti árak sem riasztják vissza őket
Az Ausztriába ingázás inkább a nyugati országrész bérleti piacán fejti ki erősebben a hatását a Pénzcentrumnak megszólaló ingatlanpiaci szakértők szerint: mialatt egy 50 négyzetméteres lakás átlagos bérleti díja Budapesten havonta 215 ezer forint, Sopronban ugyanez 185 ezer forint, úgyhogy a különbs... (Sze. | PénzCentrum)
Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában
Úgy tudni, a két nagy erejű robbanás következtében több lakás is megsemmisült, s legkevesebb három ember megsérült. (Kedd | Liner)
Nem lesz munkásszálló a debreceni Tesco áruházból és a mögötte lévő üres telken sem
Debrecen Cáfolta az ingatlan tulajdonosa is a közösségi médiában megjelent állításokat. (Kedd | Dehir)
Berobbanthatja az összeomló lakáspiacot a legújabb csodafegyver?
Egyre többen várják a partvonalon állva, hogy mikor indul be ismét a lakáspiac, mikor érdemes meghozni a döntést a tervezett ingatlan megvásárlásáról. Milyen gazdasági változásokra és/vagy állami intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy ismét növekedni tudjon az adásvételek és a lakásépítések száma?... (Kedd | Portfolio)
Majd' 1,9 milliárdot fizethet valaki a Belvárosnak a CEU Zrínyi utcai volt épületéért
Eladja a CEU Zrínyi utcai volt épületét a Belvárosi Önkormányzat. A 1,864 milliárd forintért kínált ingatlan megvásárlására egyetlen, a kerületben több vendéglátóipari egységgel rendelkező vállalkozóhoz köthető cég pályázott. (Kedd | Hvg)
Nem vesztettek népszerűségükből a minilakások | Ingatlanok.hu
A kislakásokra különlegességük és egyediségük miatt fordítanak kiemelt figyelmet a vásárlók és a szakemberek. (Kedd | Ingatlanok.hu)
Ungáréktól bérel parkolókat az ÁSZ
Az állami szerv április 1-jén kötött egyéves vállalkozási szerződést a Budapesti Ingatlan (BIF) Nyrt.-vel 8,3 millió forint értékben parkolók bérléséről. (Kedd | Klubradio)
1,8 milliárdért kelhet el a CEU volt központja
Belváros-Lipótváros fideszes többségű képviselő-testülete három kerületi tulajdonban lévő ingatlan eladásáról döntött csütörtökön tudta meg az rtl. (Kedd | Hir24)
Ennyibe kerül most egy lakás Budapesten
Minimális enyhülés volt a budapesti lakáspiacon, az újépítésűek ára azonban így is 10 százalékkal emelkedett mondta el Benedikt Károly, a Duna House marketing- és PR-menedzsere a Jazzy Rádió Business Class című műsorában. (Hét. | 168)
Egyre inkább hódít ez a lakás a magyarok körében: sokkal olcsóbb, környezetbarátabb is
A megváltozott ingatlanpiaci körülmények között sem vesztettek népszerűségükből a csekély alapterülettel rendelkező, 10-20 négyzetméter közötti minilakások. Az akár befektetésnek, akár saját használatra, első lakásnak is ideális ingatlanok különlegességük miatt sokszor a nagyobb alapterületű, haszná... (Hét. | PénzCentrum)
Csaknem másfél milliárd ember költözhetne Kínába, olyan sok üres lakás van
Hárommilliárd ember számára lennének eleg (Hét. | MagyarHirlap)
Közel másfél milliárd ember költözhetne Kínába, olyan sok üres lakás van
A kínai ingatlanszektor azóta hanyatlik, mióta a China Evergrande Group nem teljesítette adósságkötelezettségeit az új hitelfelvételek visszaszorítását követően. (Hét. | Liner)
Igényes vonyarcvashegyi ház keresi új (nagy)családját!
A Zala megyei ingatlanpiacon nem nehéz találni jó minőségű ingatlant, de ami békés, mégis frekventált helyen fekszik, nem az utcafronton, az már kevesebb. Ez a 2015-ben épült vonyarcvashegyi ház minden elvárásnak megfelel: csendes, 4 szobás, ... (Hét. | IngatlanBazar)
Fontos minősítést kapott egy XIII. kerületi lakásfejlesztés
Megszerezte a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány very good szintű minősítést a LIVING XIII. kerületben megvalósuló Le Jardin nevű lakóprojekt első ütemének terve, melyet a lakóépületek közül az elsők között ért el Magyarországon. A 165 lakásos lakópark a Rákos-patak mellett épül. (Hét. | Portfolio)
Erre figyeljen falusi csok igényléskor | Ingatlanok.hu
Duna House: az állami támogatások módosítása miatt (Hét. | Ingatlanok.hu)
Zámbó Jimmy nyaralója eladó
50 millió forintért árulják a Király egykori üdülőjét, ami nem tekinthető olcsónak egy cseh faház esetében. A 75 négyzetméteres ingatlan mellett szól, hogy gyönyörű helyen található az Angyali-szigeten, közvetlenül a vízparton. Szép a telek és a hétvégi ház is jó állapotban van. Előkelő kandalló és ... (Vas. | Indirekt)
Több millió lakás tátong üresen Kínában
A helyi ingatlanszektor 2021-ben kezdett zuhanásba. (Vas. | Index)
Komoly pénzért árulják Zámbó Jimmy vízparti nyaralóját: autóval meg sem lehet közelíteni az ingatlant
50 millió forintért árulják Zámbó Jimmy egykori nyaralóját. A 75 négyzetméretes ráckevei ingatlan közvetlenül a vízparton található, a leendő tulajdonos kizárólag csónakkal tudja megközelíteni. (Vas. | PénzCentrum)
Kigyulladt egy lakás a Hungária körúton
Tűz keletkezett egy társasházi lakásban, Budapest XIV. kerületében. (Vas. | Blikk)
Lángokba borult egy lakás Zuglóban a Hungária körúton
A tűzoltóknak nagyon gyorsan kellett cselekedniük, hogy ne történjen nagyobb baj, közben a mentőket is riasztották a helyszínre. (Vas. | Liner)
Megválik álomotthonától az Avatar főszereplője, Zoe Saldana
Az ingatlan 600 négyzetméteres, 6 milliárd forintért eladó. (Vas. | Origo)
Meggyilkolta, majd befalazta társát
A lakás tulajdonosát meglepetés fo (Vas. | MagyarHirlap)
Épphogy beköltözött, máris leégett az otthona a lakásavató buli után csaptak fel a lángok
Lakhatatlanná vált a nemrég felújított ingatlan. (Rég | Nlc)
Ingatlanválság: több mint hétmillió lakás áll üresen Kínában
A hivatalos adatok szerint augusztus végén 648 millió négyzetméterre rúgott az üresen álló ingatlanok összfelülete, de a valós adat még ennél is nagyobb lehet. (Rég | Vg)
A legszegényebb magyarok házait ezrével árverezik el a végrehajtók
Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. Az ingatlanok egész... (Rég | Propeller)
Ingatlanválság: több mint hétmillió lakás áll üresen Kínában
A hivatalos adatok szerint augusztus végén 648 millió négyzetméterre rúgott az üresen álló ingatlanok összfelülete, de a valós adat még ennél is nagyobb lehet. (Rég | Vg)
17 milliárd forintért árulja luxusotthonát Elton John
A zenész 1200 négyzetméteres álomotthonát hat lakás összenyitásával alakították ki. (Rég | Velvet)
Kigyulladt egy lakás az éjszaka Budapest belvárosában
Tűz ütött ki egy társasház negyedik emeleti lakásában Budapest VI. kerületében, a Szondy utcában az éjjel. (Rég | Blikk)
Éjszakai rémálom, lángolt egy lakás Budapesten
Tűz ütött ki Budapest VI. kerületében, a Szondy utcában. A lángok egy negyedik emeleti társasház lakásában keletkeztek. (Rég | Infostart)
Lángra kapott egy belvárosi lakás Budapesten, a tetőt is elérte a tűz
Budapest VI. kerületébe riasztották a tűzoltókat. (Rég | BorsOnline)
Ide vette be magát a dúsgazdag fővárosi elit: ezek a kommunák még a Holdról is látszanak
Amennyiben a szegregáció kérdéskörét vizsgáljuk, akkor a különböző jóléti mutatókat (az egy főre jutó jövedelmi különbségekről (Rég | PénzCentrum)
Németországban rekordmértékben csökkentek a lakásárak
Rekordmértékben csökkentek a lakásárak Németországban az idei második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) pénteken közölt adatai szerint. (Rég | Profitline)
Túlélőhely megdöbbentő szöveggel árulta házát az esztergomi robbantó
A vidéki ingatlan hirdetésében hemzsegnek az összesküvés elméletek. (Rég | Mandiner)
Csökkentek a lakásárak Németországban
Rekordmértékben csökkentek a lakásárak Németországban az idei második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) pénteken közölt adatai szerint. A lakóingatlanok ára 9,9 százalékkal volt alacsonyabb az április-júniusi időszakban, mint egy évvel korábban. ... (Rég | Tőszdeforum)
Több mint 20 éve nem történt ilyen a német lakáspiacon
Rekordmértékben csökkentek a lakásárak Németországban az idei második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) pénteken közölt adatai szerint. A lakóingatlanok ára 9,9 százalékkal volt alacsonyabb az április-júniusi időszakban, mint egy évvel korábban. ... (Rég | Portfolio)
Enyhült a kereslet, de tovább nőttek az árak a budapesti lakáspiacon
Enyhülő kereslet mellett folyamatosan bővülő vevői igények jellemzik az újépítésű ingatlanok piacát Budapesten. Egy átlagos újépítésű ingatlan Budapesten több mint 90 millió forintba került a harmadik negyedévben, ami egy év alatt 10 millió forintos növekedést jelent. (Rég | Kitekinto)
Momentum: elismerte az államtitkár, hogy uniós pénzből épített villában él
Rekreációs központnak készült uniós pályázati pénzből az a győrújbaráti ingatlan, ahol az időközben területfejlesztési államtitkárrá lett Mayer Gábor lakik. (Rég | MagyarHang)
Az államtitkár saját otthona lett az EU-s pénzből épült rekreációs központ
Mayer Gábor vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy tulajdonában áll az az ingatlan, amelyet korábban vállalkozóként EU-s támogatásból épített. (Rég | Telex)
Albérletpiac: van vége a lakbéremelkedésnek
Négyszázezer forintot meghaladó átlagos budapesti lakásbérleti díjakról, több mint 43 százalékos éves alapú albérletár-emelkedésről számolt be egy Magyarországon és szakmai körökben is ismeretlen portál. A Világgazdaság hiteles forrásból tájékozódva járt utána az adatoknak, amelyekből egész másfajta... (Rég | Figyelo)
Holt-Tisza parti álomotthon keresők figyelem!
Egy igazi Holt-Tisza parti gyöngyszemet találtunk Szolnokon, ami minden igényét kielégíti. Az ingatlan tavaly teljes körű felújításon esett át. Úgyhogy elég lesz a bőrönd... A nappali és a hálószoba ablakai a Holt-Tiszára néznek, így mesés kilátásban ... (Rég | IngatlanBazar)
8 hiba, amit sok lakáshiteles elkövet
Egy lakás megvásárlása, különösen akkor, ha hitelre is szükség van hozzá, életünk egy legmeghatározóbb pénzügyi döntése lehet. Bonyolítja a helyzetet, (Rég | Bankmonitor)
Százhatvannégymilliárd forintos gazdaságélénkítés a Baross Gábor tőkeprogramon keresztül
Szeptember közepére mintegy százhatvannégymilliárd forintot juttatott a magyar gazdaságba a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) irányítása alá tartozó Nemzeti Tőkeholding (NTH) a Baross Gábor tőkeprogram ingatlan- és értékpapíralapok alprogramjain keresztül - jelentette be csütörtöki közleményébe... (Rég | Profitline)
A sok millió forintos kérdés: mennyit lehet ma alkudni egy ingatlan árából?
Ha a fővárosban akar panelt venni, akkor ne reménykedjen túl nagy engedményben. Amennyiben viszont egy vidéki, felújítandó családi ház a cél, akkor ne habozzon alkudni! (Rég | Hvg)
Lakásfelújítás házilagosan az internet segítségével
Az egyre dráguló lakásárak, valamint az építőanyag árak folyamatos emelkedése és a szakember-hiány miatt egyre gyakrabban kerül sor a lakás házilagos felújítására. (x) (Rég | Dehir)
164 milliárd forintos gazdaságélénkítés a Baross Gábor Tőkeprogramon keresztül
Szeptember közepére mintegy 164 milliárd forintot juttatott a magyar gazdaságba a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) irányítása alá tartozó Nemzeti Tőkeholding (NTH) a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlan- és értékpapíralapok alprogramjain keresztül. Ezzel 10 alapkezelő összesen 13 hazai alapja kez... (Rég | Profitline)
Lefelé mozdult ki a forint a sávból, Indiába mennek a nagy pénzek
Elromlott a hangulat a részvénypiacokon a Fed kamatdöntése után, és Budapesten is mindhárom nagy részvényünk lefelé tart. Ráadásul ma még több európai jegybank ülésezik, mindenütt a kamatemelés van napirenden. Óriási kamatemelés következik Törökországban, duplán fókuszba került India. Duplázhatnának... (Rég | PrivatBankar)
Alapoknak juttatott forrásokkal élénkíti a gazdaságot a kormány
A Nemzeti Tőkeholding forrásait ingatlan- és értékpapíralapok használhatják fel. (Rég | Vg)
Alapoknak juttatott forrásokkal élénkíti a gazdaságot a kormány
A Nemzeti Tőkeholding forrásait ingatlan- és értékpapíralapok használhatják fel. (Rég | Vg)
Ennyit lehet most alkudni egy átlagos lakás árából
Továbbra is a hazai lakáspiac egyik motorja az alku, tűnik ki az OTP Ingatlanpont legfrissebb lakásértékesítési adataiból. A nyári hónapokban ez átlagosan 6,5 százalékos árcsökkentésre adott lehetőséget, ami éppen megfelel az előző negyedévben elérhetőnek. Ám a látszólagos stagnálás mögött ellentéte... (Rég | Portfolio)
150 milliárd forintot juttat az ingatlanpiacra a kormány
Szeptember közepére mintegy 164 milliárd forintot juttatott a magyar gazdaságba a Nemzeti Tőkeholding (NTH) a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlan- és értékpapíralapok alprogramjain keresztül. Ezzel 10 alapkezelő összesen 13 hazai alapja kezdheti meg gazdaságélénkítő tevékenységét - derül ki a Nemzeti ... (Rég | Portfolio)
Módosul az ingatlan-nyilvántartás
Gyorsabb lehet az ügyintézés, de könnyebb lesz a rejtőzködés. Az eddigi, papíralapú nyilvántartást ugyanis egy teljesen új fejlesztésű elektronikus rendszerre cserélik le, amely megfelel már az uniós adatvédelmi szabályozásnak. Ez komoly felkészülést igényel majd az ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvé... (Rég | Hirklikk)
Csökkentse rezsiköltségét Mutatjuk hogyan!
A nehéz energiapolitikai helyzet rávilágít arra is, hogy magunknak kell tenni azért, hogy minél kevesebb energiát fogyasszunk, ugyanis a hazai lakóépületek átlagos osztályzata FF, vagy annál rosszabb energetikai besorolású, 2017-2022 között az új lakóingatlanok csupán 20 százaléka volt BB vagy annál... (Rég | Figyelo)
Több mint 12 ezer négyzetméteres ingatlan épül egy kelet-magyarországi kisvárosban
Letették az alapkövét annak az új, több mint 12 000 m²-es logisztikai épületnek, amelynek köszönhetően egy éven belül csaknem duplájára nő a tiszaújvárosi Jabil raktárkapacitása. Az ingatlan fejlesztését az Infogroup végzi. (Rég | Portfolio)
Fokozódott az érdeklődés az ingatlan- és a hitelpiacon is
Az állami támogatások - családi otthonteremtési kedvezmény (csok) és a falusi csok 2024-től bekövetkező - módosítása fokozott érdeklődést váltott ki az ingatlan-, és a hitelpiacon egyaránt - közölte szerdán az MTI-vel a Duna House, amely egyúttal összegyűjtötte a Falusi csok igénylésének buktatóit i... (Rég | Profitline)
Az állami támogatások módosítása miatt fokozódott az érdeklődés az ingatlan- és a hitelpiacon is
Az állami támogatások - családi otthonteremtési kedvezmény (csok) és a falusi csok 2024-től bekövetkező - módosítása fokozott érdeklődést váltott ki az ingatlan-, és a hitelpiacon egyaránt - közölte szerdán az MTI-vel a Duna House, amely egyúttal összegyűjtötte a Falusi csok igénylésének buktatóit i... (Rég | Biztositomagazin)
Brutálisan visszaesett a lakásépítések száma
Idén az első hét hónapban 42 százalékkal kevesebb lakás építését jelentették be és engedélyezték, mint az előző év azonos időszakában. A lakásépítők az alacsonyabb hitelkamatokra és az új állami támogatási programokra várnak derül ki az Ingatlannet.hu összefoglalójából. A Központi Statisztikai Hiva... (Rég | Indirekt)
Falusi csok rejtett lehetőségekkel és tévhitekkel
Változik a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, valamint a preferált kistelepüléseken igényelhető változata, a Falusi CSOK. Az állami támogatások módosítása szinte azonnal fokozott érdeklődést eredményezett mind az ingatlan-, mind a hitelpiacon egyaránt és ez várhatóan az év fennmaradó részében csak ... (Rég | Figyelo)
Az állami támogatások módosítása miatt fokozódott az érdeklődés az ingatlanpiacon
A támogatás maximum 50 százaléka fordítható használt lakás vagy ház megvásár (Rég | MagyarHirlap)
Nagyon nem jöttek be a számítások az ingatlanpiacon
Az energiahatékonysággal az ingatlan ára is felfelé mozog. (Rég | Index)
Otthon teszt: ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján
Modern loft vagy otthonos polgári lakás? Ha választhatnál, milyen stílusú otthonban tudnád elképzelni az életedet? Tesztünket kitöltve megtudhatod, mi illik leginkább a személyiségedhez! (Rég | Bien)
40 százalékos visszaesés az építőiparban
Idén az első hét hónapban 42 százalékkal kevesebb lakás építését jelentették be és engedélyezték, mint az előző év azonos időszakában. (Rég | Igényesférfi)
Milliókat bukhat, aki így adja most ki a lakását: apróságnak tűnik, de óriási értéke van
Egy jól berendezett lakás jóval többet érhet az ingatlanpiacon, a dizájnnak egyértelműen szerepe van az értéknövelésben. Papp Linda építészmérnök a Világgazdaságnak azt mondta, növeli az ingatla... (Rég | PénzCentrum)
Megrogyott az építkezési kedv
Idén az első hét hónapban 42 százalékkal kevesebb lakás építését jelentették be és engedélyezték, mint az előző év azonos időszakában. (Rég | 168)
Sokkal kevesebb lakás épül idén, mint tavaly
Szakértők szerint sokan az alacsonyabb hitelkamatok mellett főként az új csokra és felújítási támogatásokra várnak. (Rég | Telex)
Óriási mélyrepülés: senki nem akar mist lakást építeni, erre vár mindenki
Idén az első hét hónapban 42 százalékkal kevesebb lakás építését jelentették be és engedélyezték, mint az előző év azonos időszakában. A lakásépítők az alacsonyabb hitelkamatokra és az új állami támogatási programokra várnak derül ki az Ingatlannet.hu összefoglalójából. (Rég | Blikk)
Rengetegen csúsznak le most ezekről az olcsó albérletekről: nem is sejtik, hol hibáznak
A legtöbb felsőoktatási intézményben már megkezdődött a tanítás, elindult a szorgalmi időszak. A ráhangolódás a kollégiumokban is elindult, többen már beköltözhettek, míg más diákok kénytelenek egyéb lakhatási megoldások után kutatni. Az otpotthon.hu adatai alapján bár a kiadó lakásárak emelkedtek, ... (Rég | PénzCentrum)
A Skanska értékesítette a budapesti H2Offices első fázisát az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alapnak
A Skanska eladta a budapesti H2Offices irodakomplexum első fázisát az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alapnak, melyet az ERSTE Alapkezelő Zrt. képviselt. Ez már a harmadik akvizíció a két cég együttműködésében, a Skanska Magyarország által fejlesztett Nordic Light 2016-os és a Mill Park 2018-as... (Rég | Profitline)
Halló, Kiss-lakás? Akkor cserélje nagyobbra! ezek a telefonbetyárok is mi voltunks, kérem, fújjon bele a kagylóba! ezek a telefonbetyárok is mi voltunk
Harminc év sok, de ahhoz nem, hogy megkopjanak a vezetékes telefonos emlékeink. Hogy is feledhetnénk az e készülékekkel elkövetett betyárkodásainkat! (Rég | Divany)
Ilyen még nem volt: akciós kastély a Rába partján
Ez a lenyűgöző neobarokk stílusú kastély egyedülállóvá teszi Rábasebest. A Széchenyi-kastély 1903 és 1904 között épült, és azóta is az egyik legcsodálatosabb épület a környéken. Az ingatlan 22 kényelmes apartmannal rendelkezik, mindegyikben nappali, hálószoba és ... (Rég | IngatlanBazar)
Komoly változás és új működési rend a Használtautó.hu-nál és a Jófogásnál
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar tulajdonú ingatlan.com Zrt. A tranzakció lezárását követően két irányítási központtal működő cégcsoport jön létre, amik egyike az ingatlan.com vezérigazgatójának irányítása alatt működik... (Rég | Infostart)
Egy elektromos bicikli miatt égett le egy londoni lakás - videó
A férfi, aki megpróbálta eloltani a tüzet, súlyosan megsérült. (Rég | Origo)
Meghódítja Európát a magyar franchise modell
Nemzetközi megmérettetésen indult és került a végső döntősök közé a Duna House cégcsoport. Az ingatlan- és pénzügyi szektorban tevékenykedő magyar vállalat az Európai Franchise Szövetség versenyén képviseli hazánkat. Az év nemzetközi márkája címért folytatott küzdelemben a nemzetközi zsűri kuriózumk... (Rég | Tőszdeforum)
Így adnak a bankok 150-200 ezer forint jóváírást a Babaváró hiteleseknek
Továbbra is versenyeznek a bankok a Babaváró hitelt igénylőkért, amit jól mutat, hogy a bankok közül egy kivételével minden pénzintézet kínál valamekkora összegű jóváírást számukra. Ez az akár 200 000 forint összegű ajándék különösen jól jöhet lakáscél esetén, hiszen az ingatlan megvétele, az új ott... (Rég | Hvg)
Ebben a kerületben 30 millió forintért kínálják az eladó garázsokat
Az országos garázspiac sokkal élénkebb volt az elmúlt 12 hónapban mint a lakóingatlanoké. Az eladó parkolóhelyek átlagos ára dinamikusan emelkedett annak ellenére, hogy a kínálat jelentősen bővült. Jelenleg több mint 1700 garázst kínálnak eladásra országszerte, ami több mint duplája az egy évvel eze... (Rég | Portfolio)
Elkelt Lagzi Lajcsi mocsai luxuskastélya? Több milliárdos ingatlan is gazdát cserélhetett nemrég
Már nincs eladósorban Lagzi Lajcsi kastélya, amelyet tavasszal még árultak ingatlanközvetítő oldalakon. A Világgazdaság most frissítette az eladó luxusingatlanok (Rég | PénzCentrum)
Jelentős üzletkötés történt a Váci úti irodafolyosón
Eladta a Skanska a budapesti H2Offices irodakomplexum első fázisát az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alapnak, melyet az ERSTE Alapkezelő Zrt. képviselt. Ez már a harmadik akvizíció a két cég együttműködésében, a Skanska Magyarország által fejlesztett Nordic Light 2016-os és a Mill Park 2018-as... (Rég | Portfolio)
Kigyulladt egy lakás Szombathelyen, egy ember meghalt
Lakástűz következtében meghalt egy ember hétfő este Szombathelyen közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. (Rég | Hirado)
Itt a szakadék széle: ezrével árverezik el a végrehajtók a legszegényebbek magyarok házait
Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. A koronavírus idején a végrehajtások miatti árveréseket leállították, azok tavaly szeptemberben indultak újra - írja a Telex. (Rég | PénzCentrum)
Vádat emeltek a bordélyházat üzemeltető volt riporter ellen
Több mint egy éven keresztül országszerte bérelt és adott ki lakásokat prostituáltaknak napi használatra a Kékfény egykori riportere, aki ellen most vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség. A férfi az ingatlan tulajdonosai elől titkolta, milyen célra kellenek neki a lakások. A Sza... (Rég | PestiSrácok)
Minden szobába egy rendszerezési ötlet és a lakás szuperül fog kinézni!
Érezted már úgy, hogy hiába raktál el mindent a helyére a nappaliban, továbbra is szétszórtság érzeted van a szobába lépve? Hogy a rengeteg gyerekholmi és használati tárgy között nehéz valódi rendet teremteni, hiszen hiába teszed el őket szem elől, néhány óra múlva ismét szanaszét vannak? Akkor ez a... (Rég | Bien)
Felpörögtek az ingatlan árverések a Covid alatti leállás után
Az árverések többsége a legszegényebb háztartások lakásait érinti. (Rég | Hir24)
Ezrével árverezik el a végrehajtók a legszegényebbek házait
A legtöbb elárverezett ingatlan becsült értéke az ötmillió forintot sem éri el, ezek többségére még ajánlat sem érkezik. Van, akinek végül fillérekért adják el a házát, és abból az összegből is először a végrehajtó lát valamit. (Rég | Telex)
A Szepességi utca 51. szám alatt álló ingatlan lett az év cívisháza
Hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal adták át Az év cívisháza elismerést a Déri Múzeumban. (Rég | Haon)
Egy egyedi adottságokkal rendelkező otthon a szegedi Vadasparkban
Szegeden a Vadaspark lakóparkban eladó egy 2006-ban épült, különleges és egyedi adottságokkal rendelkező, első emeleti, erkélyes, tetőteraszos, 3 szoba + nappalis lakás. Gyerekbarát vonalak, világos terek. Szerelem első látásra, így az ősz kezdetén? Az egyedi adottságokkal ... (Rég | IngatlanBazar)
Ecet, szóda, citrom és ragyog a lakás! Ilyen egy természetes nagytakarítás
A különböző kétes összetevőjű bolti vegyszerek helyett használj háztartásodban természetes eredetű, hatékony tisztítószereket. Amilyen hatásosak, olyan olcsók is, néhány egyszerű összetevő variálva az egész lakást csillogóvá teheted. Megmutatjuk, hogyan! (Rég | Bien)
Ezt a részét szinte senki nem dekorálja az otthonának, pedig a lakás legtrendibb eleme lehetne
Különleges otthonra vágysz? Díszítsd fel az ötödik falat a lakásban és garantáltan egyedi leszel. Máris mutatjuk, hogyan kezdj neki. (Rég | FemCafe)
Eleged van a fárasztó takarításból? Ezzel az új módszerrel könnyedén lesz mindig tiszta a lakás!
Gyakran úgy érzed, kicsúszik a kezéből az irányítás a lakás tisztán és rendben tartása felett? Nem vagy egyedül! Jó hír, hogy a FlyLady takarítási módszer segít megteremteni és fenntartani a rendet! (Rég | MindMegette)
Állampapírok: hiába nyomják orrba-szájba, egyre kevesebb fogy belőlük, mióta romlottak a feltételek
Hiába hirdették még a KRÉTÁ-ban is, durván visszaesett a prémium állampapírok iránti kereslet, mióta az állam idén kétszer is nagyot rontott a vásárlási feltételeken. Egyelőre nem látszik, hová fordulnak a befektetők, de szóba jön a takarékpénztár és az ingatlan is. (Rég | Telex)
Szabályosan menekülnek ezekről a településekről a magyarok: kiürülnek az utcák, mitől ijedtek meg?
Magyarországon a lakóingatlanok közül csaknem 600 ezer lakás nem lakott, ez az összes lakásnak jelentős részét, a 13,1 százalékát teszi ki 2022-es adatok szerint. A KSH Népszámlálási adatbázisából kiderül, hogy az egyes vármegyékben és Budapesten mennyi üres lakás áll, illetve hogy melyek azok a tel... (Rég | PénzCentrum)
Rendesen bevásárolt az ingatlan.com
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar ingatlan.com Zrt. (Rég | Minuszos)
Eleged van a fárasztó takarításból? Ezzel az új módszerrel könnyedén lesz mindig tiszta a lakás
Gyakran úgy érzed, kicsúszik a kezéből az irányítás a lakás tisztán és rendben tartása felett? Nem vagy egyedül! Jó hír, hogy a FlyLady takarítási módszer segít megteremteni és fenntartani a rendet! (Rég | MindMegette)
A budapesti lakásárak már az európai élmezőnyt közelítik
Bécs és Brüsszel sincs már messze. (Rég | Index)
Történelmi pillanat a hazai online piactéren
A Használtautó.hu, a Jófogás és az Autónavigátor.hu is magyar tulajdonba került számolt be az InfoRádiónak az Extreme Digital társalapítója, az ingatlan.com Zrt. alá tartozó Vatera és Jófogás vezérigazgatója. (Rég | Infostart)
Elszabadultak a lakásárak: Kolozsvár már nyugat-európai városokkal is felveszi a versenyt
A kolozsvári lakások négyzetméterára elszállt, magasabbak a bukarestieknél, de a debereceni, győri, de még a torinói szintet is meghaladják egy friss elemzés szerint. Az ottani fizetések azonban alacsonyak. (Rég | PrivatBankar)
Magyarok bekebelezték a Használtautó.hu-t és a Jófogás.hu-t
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar tulajdonú ingatlan.com Zrt. Ezt közölte a társaság. A felvásárlást a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram államilag támogatott, kedvező kamatozású hitele segítette írták. A vételár... (Rég | Tőszdeforum)
Sürgősen szabadulnának a magyarok most az ilyen lakásoktól: kínos kelepcébe kerültek
Egyre fontosabb a lakáseladás során, van-e beépített klíma, illetve az ingatlan energetikai paraméterei. Az arányokról a népszámlálási adatokból az derül ki, hogy a teljes lakásállományra vonatkozó országos 27 százalékos átlagnál magasabb arányban légkondicionáltak Budapest (36), Pest, valamint Cson... (Rég | PénzCentrum)
A legszuperebb multifunkcionális megoldások a lakás 5 helyiségébe
Ha kis helyen élsz, vagy egyszerűen csak a legtöbbet akarod kihozni a teredből, a multifunkcionális megoldások éppen neked valók! Vágjunk is bele, és mutatok 5 zseniális ötletet, amivel maximalizálhatod a helyedet otthonod különböző helyiségeiben. (Rég | Bien)
Átalakulhat a Használtautó.hu és a Jófogás.hu
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar tulajdonú ingatlan.com Zrt. - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel. (Rég | Profitline)
Magyar cégcsoporthoz került két jelentős online piactér
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar tulajdonú ingatlan.com Zrt. közölte a társaság csütörtökön. (Rég | Infostart)
Magyar kéz markol fel több népszerű online piacteret, a Jófogást is
Az ingatlan.com és a Vatera tulajdonosai megvásárolták a Használtautó.hu és a Jófogás online piactereket. Ezzel egy nagy e-kereskedelmi csoport jön létre 100 százalékban magyar irányítással. Az üzlet a hazai online kereskedelem új korszakával kecsegtet. (Rég | Vg)
Magyar kéz markol fel több népszerű online piacteret, a Jófogást is
Az ingatlan.com és a Vatera tulajdonosai megvásárolták a Használtautó.hu és a Jófogás online piactereket. Ezzel egy nagy e-kereskedelmi csoport jön létre 100 százalékban magyar irányítással. Az üzlet a hazai online kereskedelem új korszakával kecsegtet. (Rég | Vg)
Magyar cégcsoporthoz került a Használtautó.hu és a Jófogás.hu
Megvásárolta a Használtautó.hu és a Jófogás.hu oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-t a magyar tulajdonú ingatlan.com Zrt. közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel. (Rég | Hirado)
Bevásároltak: magyar kézbe került a Használtautó.hu és a Jófogás
Magyar tulajdonba került a Használtautó.hu és a Jófogás, miután összehangolt felvásárlás eredményeként az ingatlan.com Zrt. és az Extreme Digital korábbi alapítói a pictereket megvásárolták norvég anyacégüktől. Az ügylet révén egy olyan magyar online cégcsoport jön létre, amely képes felvenni a vers... (Rég | Blikk)
Magyar kézbe került a Használtautó.hu és a Jófogás
Magyar tulajdonba került a Használtautó.hu és a Jófogás, miután összehangolt felvásárlás eredményeként az ingatlan.com Zrt. és az Extreme Digital korábbi alapítói megvásárolták a norvég anyacégtől. A felvásárlás révén egy olyan magyar online cégcsoport jön létre, amely képes felvenni a versenyt a ha... (Rég | DigitalHungary)
Megszerezték az ingatlan.com és az Extreme Digital alapítói a Használtautó.hu-t és a Jófogást
A tranzakcióval a két online piactér norvég kézből egy magyar cégcsoport birtokába került. (Rég | Hvg)
Magyar kézbe került a Jófogás és a Használtautó.hu
Összehangolt felvásárlás eredményeként az ingatlan.com Zrt. és az Extreme Digital korábbi alapítóinak kezébe került a két népszerű piactér, melynek révén még haté... (Rég | HWSW)
Új tulajdonoshoz került a Használtautó.hu és a Jófogás
Magyar tulajdonba került a Használtautó.hu és a Jófogás, miután összehangolt felvásárlás eredményeként az ingatlan.com Zrt. és az Extreme Digital korábbi alapítói megvásárolták a norvég anyacégtől. (Rég | Portfolio)
25-30 százalékos visszaesés várható az ingatlanpiacon
A magyarországi lakáspiaci forgalom 25-30 százalékos visszaesésével számolnak az előző évhez képest az OTP szakértői, akik várakozásaikról szerdán Budapesten sajtótájékoztatón számoltak be. Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője elmondta: a Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatai sze... (Rég | Tőszdeforum)
Reagált a végrehajtó: A soroksári iskola vezetősége tudott az ingatlan kiürítéséről
A végrehajtó állítja, hogy a soroksári iskola igazgatójának és a titkárnak is tudomása volt az ingatlan kiürítésének időpontjáról, de se ennek tényét, sem az időpontot nem közölték az érintettekkel. (Rég | Klubradio)
Öt hónapot csúszik az ingatlanok kötelező e-aláírásának bevezetése
Az elektronikus ingatlan-nyilvántartási rendszer általános indulási időpontja várhatóan 2024. február 1-jéről július 1-jére módosul erről dönt nemsokára a parlament. Szakértők üdvözlik a változtatást, ugyanis vélekedésük szerint a lakosság egyelőre nincs arra felkészülve, hogy az elektronikus aláír... (Rég | Blikk)
OTP: 25-30 százalékos visszaesés várható az ingatlanpiacon az idén
A magyarországi lakáspiaci forgalom 25-30 százalékos visszaesésével számolnak az előző évhez képest az OTP szakértői, akik várakozásaikról szerdán Budapesten sajtótájékoztatón számoltak be. Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője elmondta: a Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatai sze... (Rég | PestiSrácok)
25-30 százalékos visszaesés várható a hazai ingatlanpiacon
Idén százezer ingatlan cserélhet gazdát Magyarországon, ami tízéves mélypontot jelent. (Rég | Telex)
Ez az egyik legfontosabb szempont most új lakás vásárlásnál: ebből nem engednek a vevők?
Egy friss kutatás szerint a lakás és családiház tulajdonosok többsége nem a kényelmi funkciók, hanem a biztonság és a költségmegtakarítás miatt érdeklődik az okosotthonok iránt. Jelenleg a legtöbb ingatlanban a világítás, az elektromos berendezések, illetve a központi fűtés szabályozható okos eszköz... (Rég | PénzCentrum)
Tízéves mélyponton az ingatlanpiac: 25-30 százalékos visszaesés várható idén
A KSH előzetes adatai szerint míg tavaly nagyjából 140 ezer lakás kelt el a piacon, addig idén körülbelül csak 100 ezer ingatlan cserélhet gazdát. (Rég | Alfahir)
Idén harmadával esnek vissza az ingatlan adásvételek
A magyarországi lakáspiaci forgalom 25-30 százalékos visszaesésével számolnak az előző évhez képest az OTP szakértői, akik várakozásaikról szerdán Budapesten sajtótájékoztatón számoltak be. (Rég | Mfor)
Fellendült az ingatlanpiac
Bekövetkezett a trendforduló után várt felfutás az ingatlanpiacon, az augusztusi ingatlan- és hitelpiaci adatok, valamint a cégcsoport aktivitási mutatói alapján az eddigi, növekvő CSOK-os érdeklődés már az adásvételek számában is megmutatkozik - áll a Duna House szerdán közzétett elemzésében. (Rég | Profitline)
Nagy változást hozott az MNB ajánlása a magyarok egyik kedvenc ingatlanbefektetésénél - De megérte?
Miközben az ingatlan befektetési alapok továbbra is kedveltek a befektetők között, pár éve sok esetben csak a legalább 180 napos visszaváltási idejű befektetési jegyekhez lehet hozzájutni a korábbi pár napos visszaváltási idejű sorozatok helyett. A befektetők egy része hátrányosnak érzi a változást,... (Rég | Portfolio)
Kijöttek a legfrissebb lakásárak - Nézzük, mennyibe kerül egy új lakás Budapest kerületeiben!
Megjelent a legfrissebb, 2023 harmadik negyedévre vonatkozó Budapesti Lakáspiaci Riport, ami tartalmazza a fővárosi kínálatban szereplő legfrissebb újlakásárakat. Az ELTINGA aktuális felmérése jelenleg 19 161 lakást tartalmaz. Ezek olyan fejlesztésekben találhatók, ahol 2023 május és augusztus közöt... (Rég | Portfolio)
Messziről látszik a fordulat a lakáspiacon: most már biztos, ez lesz az új irány, amire készülni kell
Bekövetkezett a trendforduló után várt felfutás az ingatlanpiacon. Az augusztusi ingatlan- és hitelpiaci adatok, valamint a cégcsoport ügyfélaktivitási mutatói alapján az egyik haza ingatlanközvetítő szerint az eddigi, növekvő CSOK-os érdeklődés már az adásvételek számában is megmutatkozik. Az augus... (Rég | PénzCentrum)
Annyira felkúsztak az ingatlanárak a világ túloldalán, hogy még a tulajdonosok is a lakáspiac bezuhanására várnak
Meglepő adat érkezett a kanadai lakástulajdonosokról: egy részük hajlandó lenne lemondani a saját vagyonának egy részéről, csak azért, hogy mások könnyebben jussanak ingatlanhoz írja a Bloomberg. (Rég | Portfolio)
Egyre csökken az ingatlan-adásvételi szerződések száma Mutatjuk az okokat! (x)
Nem ez a leginkább ideális időszak ahhoz, hogy lakáscélú hitellel teremtsünk otthont. (Rég | Infostart)
Agárszobrok őrzik a körforgalmat Mészárosék új tihanyi rezidenciáján
Belakták a számtalan biztonsági kamerával őrzött ingatlant: három épület, medence, napozóteraszok, sziklakert mesterséges patakkal. Az 5484 nm-es ingatlan idén februárban lett egészében a család tulajdona. Hogy mennyire sikerült tartani a nem lakóépület kategóriát, az jól látható a képeken. (Rég | 444)
Ki ne szeretne egy vadregényes világítótoronyban lakni, aminek ráadásul rezsije sincs
Mindeközben - Elképesztő kilátássál bíró világítótorony-ingatlan került eladósorba az Egyesült Államokban, melynek nagy vonzereje lehe... (Rég | Index)
Két hónapig ásta a titkos alagutat, hogy megszökhessen a bíróságról
A földalatti járat egyik végén egy lakás van, a másik végén egy raktár, amelyben több tonna lefoglalt kábítószer pihen. (Rég | 168)
A diákok feje fölül vittek el egy iskolát
Tanítási időben, rendőri kísérettel jelent meg egy végrehajtó az alapítványi fenntartású Qualitas Gimnáziumban, és közölte, a diákoknak és a tanároknak is el kell hagyniuk az épületet. Az ingatlan felépítését ugyanis nem fizették ki, ezért kalapács alá került, az árverés eredménye pedig jogerőre eme... (Rég | Mfor)
Minden épületben megvan a potenciál - az ingatlanszektort is elérte a zöld átállás
A régióban a megújuló energia, az ingatlan és a mobilitás jelentik a zöld finanszírozás három kulcsszektorát. Várhatóan ezeken a területeken fogják megvalósítani az összes beruházás 80%-át a klímasemlegességhez vezető úton, amelyből a legnagyobb arányt az ingatlanállomány felújítása teszi majd ki. M... (Rég | Portfolio)
Elkezdődött az oktatás a magyar állami támogatással épült bánffyhunyadi magyar óvodában
Egyházi magánintézményként kezdődött el az oktatás a bánffyhunyadi magyar óvodában, miután a Kolozs megyei város önkormányzata nem hagyta jóvá, hogy az állami iskolahálózat részévé váljon a magyar támogatással épült ingatlan. (Rég | Hirado)
Amióta kifizettük, nem merek az utcába sem bejönni: Járai Máté és felesége új házat vettek
Az új ingatlan megvásárlásáról a Járaiék YouTube-csatornára töltöttek fel egy friss videót, melyben mindenre választ adtak. (Rég | FemCafe)
Élettársak válása mi lesz a közös vagyonnal? 1. rész
Az élettársi kapcsolat megszűnését követően mielőbb érdemes rendezni a vagyoni kérdéseket is. Miként osztozzanak a volt élettársak a meglévő vagyonon? Kinek a tulajdonát képezi a közösen vásárolt, de csak egyik fél nevén lévő értékes ingatlan? Közös-e az együttélés alatt alapított cég, kié lesz a fe... (Rég | Rsm)
Kezdő lépések családi házak energetikai felújításához (x)
PR-tartalom Az energiahatékony otthonok iránti igény egyre növekszik, hiszen az optimális hőszigetelés nem csak a komfortérzetet növeli, hanem jelentős megtakarítást eredményez az energiafogyasztásban is, ezáltal csökkenthető a lakás vagy ház rezsije. (Rég | Koponyeg)
Már nincs akkora különbség a vidék és a főváros ingatlanárai között
Az ingatlan szakértő szerint bármennyire is látszik bozonytalannak a jövő, érdemesebb lakásvásárolni, mint albérletbe küldeni a gyereket. (Rég | 168)
Nem várható jelentős árcsökkenés a budapesti lakáspiacon
A hazai lakáspiac különösen érzékeny a kormányzati támogatási rendszerekre és egyéb központi intézkedésekre. Ez a hatás feltehetően erősebb befolyással bír az árakra, mint a demográfia, a kamatszint és az aktuális gazdasági folyamatok, amely tényezők hagyományosan a legfontosabb fundamentumai a laká... (Rég | Vg)
Mire számítsunk egy év múlva a hazai lakáspiacon? - Négy kérdés, négy szakértő, négy vélemény
Sokan kíváncsiak arra, hogy a lakáspiacon meddig tarthat még a mostani kivárás, mi kellene ahhoz, hogy újra növekedni tudjon az adásvételek és a lakásépítések száma, mi lehet az irány a következő évben a lakásárak alakulásában, egyáltalán kik azok, akik a mostani környezetben is hajlandók lakást vás... (Rég | Portfolio)
Rózsadombi ingatlanárak a Bodrog partján
Tokaj-Hegyalja elbűvöli a turistát, főleg így szeptember elején. (Rég | Index)
Menekültek a lakók, budapesti lakás gyulladt ki
A tűzoltók azonnal megérkeztek. (Rég | BorsOnline)
Hatalmas privát erkéllyel árulnak egy manhattani luxuslakást
Az egyedülálló penthouse lakás több mint 40 millió dollárba kerül. (Rég | Origo)
Szombat éjjel kigyulladt egy tizedik emeleti lakás Újpalotán
A tűzoltókat este fél 10 körül riasztották a XV. kerületi Páskomliget utcához. A lángok egy tizedik emeleti lakásnál csaptak fel, ahonnan egy embert mentettek ki. (Rég | Liner)
Nézze meg, milyen lakást keresnek most a csokosok!
Alig négy hónapja marad a csokra jogosult családoknak arra, hogy nagyvárosi lakóingatlanba költözzenek a támogatás segítségével. Az ingatlan.com oldalán elérhető Hitelintéző adatai alapján idén a csokos érdeklődéseken belül 50 százalék jutott a lakásokra és ugyanennyi a házakra, míg tavaly a lakások... (Rég | PrivatBankar)
Kigyulladt az éjjel egy tizedik emeleti lakás Újpalotán
Kigyulladt egy újpalotai társasház egyik lakása, szombaton késő este. A lángok a ház egyik tizedik emeleti lakásánál csaptak fel, egy embert ki kellett menteni. (Rég | Blikk)
Gumilövedéket szórtak Gyurcsány Ferenc háza elé videó
Gyurcsány Ferencék háza elől jelentkezett be Keresztény Zoltán aktivista, aki óriási OrbánGyurcsány-plakátot feszített ki az ingatlan elé, majd gumilövedékkel is megszórta az utcát. (Rég | Blikk)
Nincs házszámod? Akkor 150 ezer forintos bírság fenyeget
A házszámtáblát az ingatlan tulajdonosának az utcafronti kerítésen vagy az épület közterületi homlokzatán, a közterületről látható helyen kell elhelyeznie. (Rég | 10perc)
Válaszolj a kérdésekre és megtudod, mi álmaid hálószobája
A hálószoba a lakás legintimebb része, ezért érdemes úgy berendezni, hogy minden ott töltött percben jól érezd magad és a pihenésedet is maximálisan szolgálja. (Rég | Bien)
Van, ahol már tényleg eltűntek a vevők az ingatlanpiacról
Az Egyesült Államokban a magas jelzáloghitel-kamatok és lakásárak miatt júliusban továbbra is rekordalacsony a lakhatás megfizethetősége, ami sok amerikai számára elérhetetlenné teszi a saját ingatlantulajdont. (Rég | Portfolio)
MNB kortárs gyűjtemény: befektetés a jövőbe
A magyar képzőművészet, valamint a hazai kortárs alkotók bemutatása és támogatása már régóta a Magyar Nemzeti Bank célkitűzése. Az intézmény művészetpártoló, értékmentő és értékgyarapító törekvései a társadalmi felelősségvállalási stratégiájában foglaltakhoz illeszkednek. A misszió keretében az MNB ... (Rég | Vg)
MNB kortárs gyűjtemény: befektetés a jövőbe
A magyar képzőművészet, valamint a hazai kortárs alkotók bemutatása és támogatása már régóta a Magyar Nemzeti Bank célkitűzése. Az intézmény művészetpártoló, értékmentő és értékgyarapító törekvései a társadalmi felelősségvállalási stratégiájában foglaltakhoz illeszkednek. A misszió keretében az MNB ... (Rég | Vg)
A Budapesti Ingatlan Nyrt: 2,623 milliárd forint adózott eredmény
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) adózott eredménye az első fél évben 2,623 milliárd forint volt, ami 482,04 millió forinttal maradt el az egy évvel korábbitól. A társaság nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint készített konszolidált féléves jelentése ... (Rég | Tőszdeforum)
Lebonthatják a házat, amelyben Marilyn Monroe meghalt
Ez volt az egyetlen ingatlan, amely a színésznő saját tulajdona volt. (Rég | Origo)
Már itthon is négyből egy lakás klimatizált
A 2022-es népszámlálás már nyilvánosságra hozott adatai alapján úgy tűnik, hogy klímaforradalom zajlik a hazai lakáspiacon. Ezt a folyamatot az OTP Ingatlanpont szakértője szerint a körülmények sajátos együtt állása indította el az évtized elején. A számok azt sugallják, hogy hamarosan lesznek olyan... (Rég | Profitline)
Komoly büntetést kaphat az önkormányzattól, ha nincs kint a házszám - itt vannak a tudnivalók
Törvényi előírás, de saját érdek is a házszám megfelelő feltüntetése az ingatlanokon. A házszámtáblát az ingatlan tulajdonosának az utcafronti kerítésen vagy az épület közterületi homlokzatán, a közterületről látható helyen kell elhelyeznie. Ennek elmulasztása akár 150 000 forintos bírsággal is járh... (Rég | Blikk)
Elárulta a szakértő, mi várhat ránk ősszel a lakáspiacon
Megváltozott a lakáspiac ebben az évben, elsősorban a visszafogott kereslet, a bővülő kínálat eredményeként - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely azt vizsgálta, hogy az új helyzetben hogyan alakulnak az árak a különböző országrészekben és mekkora eltérések vannak a lakóingatlan-típusok... (Rég | Portfolio)
A visszatérő csokos vevők használhatják ki az árcsökkenés előnyeit az ingatlanpiacon
Megváltozott a lakáspiac ebben az évben, elsősorban a visszafogott kereslet, a bővülő kínálat eredményeként derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből. Új egyensúly alakult ki az idén, miután a lakóingatlanok piaca nehezen tud kilábalni a vevőhiányos helyzetből. A kereslet csökkent mindenhol, így B... (Rég | Figyelo)
Vidéken 30, a fővárosban 40 millió forintból lehet ingatlant venni
Vidéken 30 millió forintból, a fővárosban pedig 40 millió forintból vásárolható élhető méretű ingatlan. A közleményben Benedikt Károly, a Duna House PR és elemzési vezetőjei elmondta, hogy az idei év eladásai alapján országos szinten a tavalyinál egy millió forinttal, átlagosan 39,7 millió forintra ... (Rég | Tőszdeforum)
Duna House: vidéken 30, a fővárosban 40 millió forintból lehet élhető méretű ingatlant venni | Ingatlanok.hu
A fővárosi családi házakért - a kerületi átlagokat tekintve - idén 476-911 ezer forintos négyzetméterár között fizettek a vevők. (Rég | Ingatlanok.hu)
Lakáspiac: A visszatérő CSOK-os vevők használhatják ki az árcsökkenés előnyeit
Megváltozott a lakáspiac ebben az évben, elsősorban a visszafogott kereslet, a bővülő kínálat eredményeként - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely azt vizsgálta, hogy az új helyzetben hogyan alakulnak az árak különböző országrészekben és mekkora eltérések vannak a lakóingatlan-típusok k... (Rég | Biztositomagazin)
Kiderült, mennyibe kerül egy élhető méretű lakás
A családi házak országszerte drágultak. (Rég | Hazipatika)
Akár 150 ezer forintos bírság is járhat, ha nincs kint olvashatóan a házszám
A táblát az ingatlan tulajdonosának az utcafronti kerítésen vagy az épület közterületi homlokzatán, a közterületről látható helyen kell elhelyeznie. (Rég | 444)
Ha van 40 milliója, már vehet is "értelmes" lakást Budapesten
Vidéken 30 millió forintból, a fővárosban pedig 40 millió forintból vásárolható élhető méretű ingatlan - közölte értékesítési adatai alapján a Duna House szerdán. (Rég | Infostart)
Elszakadtak a lakásárak a bérleti díjaktól - Megdőlt az ingatlanbefektetésekre vonatkozó mítosz?
Lakáspiaci szempontból viszonylag ritkán foglalkozunk az ország két déli régióközpontjával, Szegeddel és Péccsel, noha ezek az ország harmadik és ötödik legnépesebb városai, az egyetemek miatt ráadásul mindkét város kiemelt figyelmet kap bérlakáspiaci szempontból is. Folytatva vidéki lakáspiaci soro... (Rég | Portfolio)
Vidéken 30, a fővárosban 40 millió forintból lehet élhető méretű ingatlant venni
Vidéken 30 millió forintból, a fővárosban pedig 40 millió forintból vásárolható élhető méretű ingatlan - közölte értékesítési adatai alapján a Duna House szerdán az MTI-vel. (Rég | Mfor)
Vidéken 30, a fővárosban inkább már 40 milliós kiadást jelent egy élhető méretű otthon megszerzése
Bár az idei év eladásai alapján országos szinten a tavalyinál egy millió forinttal, átlagosan 39,7 millió forintra nőtt az ingatlanra fordított összeg, mégis jó hír az otthonteremtést tervezőknek, hogy a vidéki területeken akár 30 millió forintból is kapható élhető méretű ingatlan, a fővárosban azon... (Rég | Figyelo)
Villámárvíz: halálos áldozatok a bolgár tengerparton
Szállodák, kempingek és lakóépületek is víz alá kerültek, az erős szél autókat és lakókocsikat sodort a tengerbe. (Rég | napi.hu)
Karácsonyi törpékkel tesztelik a betörők a háztulajdonosokat Walesben
Ha nem tűnik el az ajándék az előkertből, akkor célponttá válhat az ingatlan. (Rég | Telex)
Budapest 9. ker.i eladó 72 nm-es lakás #4475324 - IX. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Eladó - a SOTE illetve a Klinikák metró megállótól csupán 5 perc sétára található, 2020-ban felújított ingatlan( Felújítás: új konyhabútor ,festés, pa
(Tegnap | Jófogás)
Eladó 50 nm-es lakás Budapest 3. ker. #4434847 - III. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Remek ár-érték arányban a III. kerületben, Óbudai lakótelepen az Ágoston utcában eladó egy II. emeleti, 50 nm-es, 2 külön bejáratos szobával rendekező
(Tegnap | Jófogás)
Eladó 70 nm-es lakás Budapest 12. ker. #4475385 - XII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
12. Kerület, Felújított(2018-2022), Dupla Klímás, Kiváló Elrendezésű!Eladó egy első emeleti 70nm-es, 3 szobás, felújított, modern lakás Istenhegyen.A
(Tegnap | Jófogás)
Budapest 5. ker.i 55 nm-es lakás eladó #4449424 - V. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Luxus Lakás a Belváros Szívében - Különleges Lehetőség a Zrínyi utcában Bazilikától néhány lépésre Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget a belvá
(Tegnap | Jófogás)
Budapest 13. ker.i eladó 69 nm-es lakás #4468522 - XIII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
13. kerületben, Tatai úton, 2. emeleti, 3 szobás, felújított lakás, tárolóval és parkolóval Eladó!Ideális lakás, tökéletes beosztással. Középen találh
(Tegnap | Jófogás)
VIII. Golgota térnél felújított lakás eladó - VIII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Azonnal költözhető! VIII. Golgota térnél négyemeletes portaszolgálatos téglaház földszintjén eladó egy Kertkapcsolatos, fiatalos 33 nm-es 1 szobás Gép
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Levél: 52 millió Ft, 106 m²
106 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Óriási lehetőség! - VIII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Óriási lehetőség!!!
Orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának egyaránt megfelel ez a belvárosi tökéletes elosztású nagypolgári ingatlan.
A József
(Tegnap | Jófogás)
I. kerületi eladó tégla társasházi lakás - I. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Krisztinaváros, csendes utcájában eladásra kerül, egy három éve frissen, teljes körűen felújított 64 nm-s lakás.
A kiváló állapotú ingatlan két hál
(Tegnap | Jófogás)
Füredi lakótelep szigetelt házában első emeleti lakás - XIV. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Eladó az Örs vezér terétől BKV közlekedéssel 5 percnyi, gyalogosan 10 perc távolságra egy 69 nm - s három szobás lakás. Mind három szoba külön nyílik.
(Tegnap | Jófogás)
VIII. kerületi eladó tégla társasházi lakás - VIII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Eladó a Baross utcában, egy 1 éve teljes körűen felújított 102 nm -s lakás. Az átalakítás során leválasztásra került egy külön bejáratú galériázott ga
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Tát: 33,9 millió Ft, 100 m²
100 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Tát: 48,5 millió Ft, 67 m²
67 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Paks: 40 millió Ft, 90 m²
90 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Paks: 65 millió Ft, 159 m²
159 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Kiadó ipari, Paks: 200 ezer Ft, 75 m²
75 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó lakás, Budapest 6. ker. - VI. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
BEFEKTETŐK, FIATAL PÁROK, EGYEDÜLÁLLÓK FIGYELEM!

Az ország szívében, a diplomatanegyedben egy duplán álló(fém) galériázott(180cm), 2016ban fel
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest 12. ker. - XII. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
+++CSOK KÉPES LAKÁS+++Jó állapotú, világos és erkélyes lakás eladó központi mégis csendes helyen.Ez a 65 nm-es és nagyszerű elosztású lakás 3 különnyí
(Tegnap | Jófogás)
Kettő az egyben! Azonnal kiadható frissen felújított dupla lakás a bel - IX. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Klinikák metróállomástól másfél perc sétára, csendes, harmadik emeleti, két 35 négyzetméteres, külön bejáratú önálló lakás vár a belvárosban új gazdáj
(Tegnap | Jófogás)
Rákospalotán kertvárosi lakás - XV. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Kertvárosi lakás Rákospalotán
Megvételre kínálok Budapest kertvárosi részén egy 34 m2-es, konyhás + 1 szobás, előszobás, kádas fürdőszobás ingatlan
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Bodajk: 58 millió Ft, 180 m²
180 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Enying: 79,9 millió Ft, 150 m²
150 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
XV. Nádastó Park *Árcsökkenés*64NM 2+1*Gardrób* Loggia - XV. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
XV. kerületben Újpalotán a Nádastó parkban, zöld parkos környezetben eladó egy 64 m2-es, 2+1 fél szobás, Magas Emeleti, Loggiás, Panorámás, rendkívül
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest, 1. kerület , 99000000 Ft, 94 nm 1324_bl - I. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Széna téren központi elhelyezkedéssel, szépen felújított klasszikus liftes társasház 4. emeletén eladó világos, 94 nm-es, teljes körűen és igényesen f
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest XXI., 46 m2 - XXI. kerület, Lakás - Jófogás Ingatlan
Eladó Csepel szívében központi helyen 10. emeletes házban egy 9.emeleti 46 nm 1,5 szobás öröklakás most kedvező áron.
Ablakai fa nyílászárók a laká
(Tegnap | Jófogás)
© Copyright Ozeki Systmes Kft