A Babaváró Hitel sötét oldala - mikor járunk rosszabbul vele, mint nélküle? (Tegnap | Ingatlanok.hu)
Ingatlan
Debrecen ingyen állami kézbe adja a repterét üzemeltető cég többségi tulajdonát
A város közgyűlése nagy léptékű fejlesztések reményében ingyen válik meg üzletrészétől, de az ingatlan önkormányzati tulajdonú marad. (Tegnap | Nepszava)
Kicsi lakás, sok holmi? Furfangosan rejtett tárolók, amik nem teszik zsúfolttá a teret
Nincs rosszabb a rendetlenségnél, ha kicsi a lakás: ezekkel a tárolókkal könnyen elrakhatsz mindent. (Tegnap | Femina)
Tégy egy pohár ecetes sós vizet a lakás közepére: ebben a hihetetlen dologban lesz részed
Hallottál már arról a módszerről, miszerint helyezz el a lakásban valahol egy pohár ecetes sós vizet és hihetetlen dologban lesz részed? (Tegnap | Blikk Rúzs)
Az év fogása januárban? Több száz millió forintnyi drogot találtak két dílernél Szurdokpüspökiben - videó
A lakás pincéjében és padlásán több mint 55 kilogramm különböző fajtájú és különböző módon tárolt kábítószer rejlett. (Tegnap | Blikk)
Már zúgnak a gépek az angyalföldi ökobarát lakópark építésénél
A LIVING eddigi legzöldebb lakófejlesztése, a Rozsnyay utcában található Le Jardin területén január közepén megkezdődtek az építési munkálatok. A 2021-ben indított lakóparkfejlesztés két ütemében összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelében. A Le Jardin lakásai ideális választást jelente... (Tegnap | Portfolio)
Lakáspiaci buborékra figyelmeztet Svájc - Jobb, ha tartalékolnak a bankok
A svájci bankoknak védekezniük kell a lakáshitelezési kockázatok ellen - közölte szerdán a kormány, megkongatva a vészharangot Európa egyik legdrágább ingatlanpiacán, ahol a teljes jelzáloghitelezés több mint 1000 milliárd dollárra duzzadt. Az alacsony kamatlábak, a sok lakossági hitelfelvétel, a me... (Tegnap | Portfolio)
Folyamatosan emelkednek a lakbérek Magyarországon - itt vannak a számok
Lassuló ütemben nőttek a lakbérek tavaly decemberben: országosan 0,6, Budapesten 0,4 százalékkal emelkedtek az előző hónaphoz képest, az egy évvel korábbinál pedig országosan 13,1, Budapesten 12,7 százalékkal voltak magasabbak - tájékoztatott a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com ... (Tegnap | Hirklikk)
Zugligeti telekeladás: Kovács Gergő az államban se bízik annyira
Fürjes Balázs államtitkár közbelépett, és végül nem egy magáncég, hanem az állam veszi meg a zugligeti Haggenmacher-villát a hozzá tartozó csaknem 40 ezer négyzetméteres, erdős telekkel. Kovács Gergő XII. kerületi önkormányzati képviselő szerint az lett volna a legjobb, ha a kerületnél marad az inga... (Sze. | Klubradio)
Fővárosi bizottság vizsgálja, hogyan jutott Schadl György birtokába egy sor önkormányzati lakás
Több értékes ingatlannál inkább érvényesítené elővásárlási jogát a főváros, mint hogy a kerületek áron alul túladjanak rajtuk. (Sze. | 444)
Vizsgálóbizottság derítené fel Schadl György ingatlan üzelmeit
Megmentené a főpolgármester a lakásokat a fideszes haveroktól". (Sze. | 168)
Nem nyomoz a rendőrség a jakuzzipiac éllovasának építkezését érintő ügyben
Korábban feljelentés született a Winner Ingatlan Kft. építkezése miatt. (Sze. | MagyarNarancs)
Gyufásdoboznyi volt a konyha, tágas főzőbirodalom lett belőle: előtte-utána képeken a változás
A konyha a lakás fontos alkotótere, ezért fontos megszépíteni. (Sze. | Femina)
Rekordon a magyar albérletárak: horror áron lehet kivenni egy-egy lakást
Drágulást hozott a múlt év az országos albérletpiacra - áll az ingatlan.com legújabb elemzésében. A rekordokat még mindig a fővárosban döntötték meg bérleti díj tekintetében. (Sze. | PénzCentrum)
Szabó Sándor: a csok és egy jobb lakás elérhetetlen a szegényebbek számára
A Fidesz lakáspolitikájának következtében Magyarországon lakhatási válság van mondta a Klikk FM Politikai nagyító című műsorában Szabó Sándor, az MSZP Csongrád megyei képviselője, aki Hiszékeny Dezsővel, az MSZP XIII. kerületi képviselőjével Szegeden bemutatta a két terület hasonló bérlakásépítési ... (Sze. | Hirklikk)
Ilyen stílusú lakás illik hozzád a csillagjegyed alapján
Modern nappalik és hálószobák? Letisztult, minimalista terek, esetleg egy adott színvilághot előtérbe helyező kialakítás? Hozzád melyik stílus illik a legjobban? Csillagjegyed erre a kérdésre is válasszal szolgálhat. (Sze. | FemCafe)
Magyar Nemzet: Karácsonyék 400 millióért adták el a villát, amit 2005-ben még 1,5 milliárdért kínált a főváros
A drasztikusan emelkedő ingatlanárak mellett is jóval kevesebbet kértek, mint korábban. (Sze. | Index)
Tíz tipp, a lakásépítési kánaánra
Napjainkra Magyarországon is jelentkezik az Európában tapasztalható lakhatási krízis. Ennek magyaros változata, a lakásvagyon műszaki állagának gyors romlása, öregedése, ahol a tulajdonos nem költ megfelelően a lakásfelújításra a lakhatás minőségére. A keresletet figyelembe véve, a növekvő új lakáss... (Sze. | Portfolio)
35 millió alatt néztünk lakást az V. kerületben
Lipótváros patinás otthonai és a közkedvelt, ikonikus helyszínek leginkább a 80 millió feletti ingatlanok kapcsán lehet érdekes. Mi azonban kíváncsiak voltunk, mit vehetnénk az V. kerületben, 35 milliós vételár alatt... Összesen öt lakást találtunk az V. ... (Sze. | IngatlanBazar)
Kitartóan emelkednek a lakbérek Magyarországon
Lassuló ütemben nőttek a lakbérek tavaly decemberben: országosan 0,6, Budapesten 0,4 százalékkal emelkedtek az előző hónaphoz képest, az egy évvel korábbinál pedig országosan 13,1, Budapesten 12,7 százalékkal voltak magasabbak - a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com legújabb lakbé... (Sze. | napi.hu)
A Rail Cargo Hungaria Zrt. eljárást indít ingatlan értékesítése tárgyban (x)
A Rail Cargo Hungaria Zrt. eljárást indít Budapest, XVIII. kerület, 151818/2 hrsz. kivett ipartelep megnevezésű ingatlan értékesítése tárgyban. (Sze. | Vg)
A főváros elmutyizta volna a villát
A Haggenmacher-villa vagy Istenszeme fogadó néven ismert XII. kerületi ingatlan értékét már két évtizede is 1,5 milliárd forintra becsülték, az ingatlanpanamákba fulladó baloldali főváros vezetés most mégis 400 millióért akarta eladni. Az állam azonban közbelépett, elővásárlási jogával élve a patiná... (Sze. | Haon)
508 millióért vásárol meg egy villát az állam a fővárostól
Az állam él az elővásárlási jogával. Fotó: Városi Gorillák/Facebook A szóban forgó ingatlan a Normafa alatti egykori Istenszeme fogadó, illetve... (Sze. | Propeller)
A bérlakásépítés támogatásával küzdene a lakhatási válság ellen az ellenzék
Hiszékeny Dezső és Szabó Sándor szocialista képviselők szerint a kormány otthonteremtési politikája csak a tehetőseknek kedvez, összességében pedig hozzájárul az ingatlanárak és a bérleti díjak elszabadulásához. (Kedd | 444)
Építőipari csőd - az ÉVOSZ kongatja a vészharangot | Ingatlanok.hu
Ha állam nem avatkozik be, hosszútávon komoly problémákkal szembesülhet mind a lakosság, mind maga az építőipar. (Kedd | Ingatlanok.hu)
Kigyulladt karácsonyfa miatt csaptak fel a lángok egy zalaegerszegi társasházban
Kigyulladt egy karácsonyfa hétfőn késő este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az épület lakóinak egy részét kimenekítették a tűzoltók közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kósi Zsolt elmondta: a Rákóczi Ferenc utcában található társasház egyik harmadik eme... (Kedd | Indirekt)
Elkészült a 700 lakásos lakópark első része a XIII. kerületben
Átadta a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, 229 lakásos Park West projektjének első ütemét a Wing lakóingatlanokra specializálódott esernyőmárkája, a Living. Az összesen három ütemben zajló lakófejlesztés keretében mintegy 700 lakás készül. (Kedd | Portfolio)
Kézműves mestermunka Hevestől karnyújtásnyira!
A "magyarság tiszteletére" készült, modern és hagyományos elemeket ötvöző, 89,9 milliós tanyán néztünk szét Hevestől nem messze! (Kedd | IngatlanBazar)
Isteni, cukorszirupba forgatott fánk: a farsangi kedvenc sütőben készül
Az ínycsiklandó, fényes mázzal bevont fánk a sütőben sül, így nem fog olajszagban úszni a lakás. (Kedd | Sobors)
Karácsonyfa miatt ütött ki tűz egy zalaegerszegi társasházban
Kigyulladt egy karácsonyfa hétfőn késő este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az épület lakóinak egy részét kimenekítették a tűzoltók - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kósi Zsolt elmondta: a Rákóczi Ferenc utcában található társasház egyik harmadik em... (Kedd | Alfahir)
Fidesz: Újabb ingatlanmutyi van készülőben Pécsett
Újabb ingatlan mutyi van készülőben Pécsett - állítja a helyi Fidesz. (Hét. | HirTV)
Elárverezik Erdélyi Mónika házát Itt a szóban forgó ingatlan, Schadl György is képbekerült
Az érdi családi házat 49,5 millió forintért hirdetik egy ingatlanokra szakosodott online portálon írta meg a blikk.hu. Fotó: Mónika Erdélyi/YouTube... (Hét. | Propeller)
Sokan ódzkodnak az ilyen lakásoktól: rosszul teszik, komoly lehetőség van bennük
A 10-20 négyzetméter közötti ingatlanok, vagyis a minigarzonok/ minilakások különlegességük miatt mindig nagyobb figyelmet kapnak az átlagosnál. Igaz, csekély részét képezik a forgalomnak, de az egyik ingatlanközvetítő szakértőinek tapasztalata alapján rengeteg lehetőség rejlik bennünk, és fajlagos ... (Hét. | PénzCentrum)
Két hirdetésen is kiszúrtuk a Paulay jó eséllyel legizgalmasabb otthonát!
A Paulay Ede utcában kínált, 56 nm-es lakás és a 89 millió forintos vételár lehet, néhányakat szemöldök felhúzásra késztet. Az egészen különlegesen berendezett, mennyezeti freskós otthon kapcsán azonban biztos, hogy nem az átlag árszabás a ... (Hét. | IngatlanBazar)
Bekezdett a lakáspiac januárban
Erősebb a kereslet mint a covid előtt, de gyengébb mint tavaly. Az ingatlan.com saját adatok alapján, közel egymillió telefonhívás alapján vetette össze az idei keresletet a 2021-es és 2020-as évkezdettel. (Hét. | HirTV)
Élet 20 négyzetméter alatt: a minigarzonok piaca
A 10-20 négyzetméter közötti ingatlanok, vagyis a minigarzonok/ minilakások különlegességük miatt mindig nagyobb figyelmet kapnak az átlagosnál. Igaz, csekély részét képezik a forgalomnak, de az ingatlan szakértők tapasztalata alapján rengeteg lehetőség rejlik bennünk, és fajlagos költségük miatt ug... (Hét. | Blikk)
Hoppá: árverezik Erdélyi Mónika házát
Újra hatósági eljárás alá került Erdélyi Mónika érdi otthona. A műsorvezető házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdeti az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál. A hirdetésre a Blikk egyik olvasója hívta fel a figyelmet. Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásár... (Hét. | Indirekt)
Idén is jelentős növekedés lesz az építőiparban
Az ÉVOSZ szerint 25 ezer lakás, új építésű ingatlan készülhet el 2022-ben, 250 ezer lakást pedig felújíthatnak. (Hét. | Index)
Lakásvásárlás gyerekkel és gyerek nélkül: kiszámoltuk a lehetőségeket
Becslések szerint mintegy 150 ezer ingatlan cserélt gazdát magánszemélyek között tavaly, ami 15 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A lakáspiac (Hét. | Bankmonitor)
Elárverezik Erdélyi Mónika házát! Minden kiderült, ennyi a kikiáltási ár
Hatósági eljárás alá került az ingatlan. (Hét. | Blikk Rúzs)
Nagy a baj: utcára kerülhet Erdélyi Mónika, elárverezik az otthonát
A Mónika show egykori műsorvezetője rettentően röstelli a dolgot, nem is nyilatkozik az ügyben. A műsorvezető házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdeti az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál. Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg ... (Hét. | Naphire)
A WHB főnöke bement a kormányhivatalba, hogy tudassa, már nem az állami bankot kell keresni az ETO-ingatlanok ügyében
A Mészáros Lőrinc, majd Tiborcz István birodalma által bekebelezett mátrai Lifestyle Hotel után itt a másik nagy Quaestor-ingatlan, az ETO-központ sztorija. (Hét. | Hir24)
Zöldterület vagy 1000 lakás? Áll a bál Debrecenben egy tervezett lakópark miatt
A tócóvölgyi városrész Nagyrét nevű területére a városvezetés nagyberuházást álmodik, a Momentum petíciót indított ellene, és szabadidőparkot létesítene ott. (Hét. | Telex)
Meddig növekednek még a lakásárak? - beszélgetés Tóth Csabával a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport ügyvezető igazgatójával
Hazánkban az utóbbi időszakban rekordsebességgel nőttek az ingatlanok árai. Ez befektetői szempontból akár pozitív is lehet, de mindenképpen probléma azoknak, akik első lakáshoz szeretnének jutni. Interjúnkban az ingatlanfejlesztési szakértő arra is választ ad, hogy szerinte meddig növekednek még a ... (Hét. | Index)
5 szoba, 5 illat. Nem mindegy melyik szobába milyen illatot választasz!
Ilyenkor télen a fűtési szezon és a kellemes hangulat miatt rengetegen használnak illatgyertyát vagy pedig valamilyen illóolaj-párologtatót. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a lakás különböző pontjaira milyen illatokat választasz! Először persze érdemes kiderítened, hogy a gyertya vagy az aroma ... (Vas. | Bien)
És akkor olyan gránitszilárd lett a költségvetés, hogy egy év alatt csak 85-ször írták át
Átlagosan négynaponta csoportosítottak át tételeket a költségvetésben tavaly, kifutnak ugyan az állami támogatások, de ez sem fogja megállítani az ingatlanárak emelkedését, a húsárak pedig nem csak a kormány kegyéből csökkennek. Heti gazdasági összefoglalónk. (Vas. | Hvg)
Veszik a lakásokat Romániában, mint a cukrot
Romániában a növekvő ingatlanárak és az építőanyagok drágulása ellenére szárnyaltak a lakáseladások 2021-ben. Az ingatlanpiaci szakértők arra számítanak, hogy ez a tendencia 2022-ben is folytatódni fog. (Szo. | napi.hu)
Ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján
Modern loft vagy otthonos polgári lakás? Ha választhatnál, milyen stílusú otthonban tudnád elképzelni az életedet? Tesztünket kitöltve megtudhatod, mi illik leginkább a személyiségedhez! (Szo. | Bien)
Az újépítésű ingatlanok magasra kúszó árai miatt jobban megérheti újszerű lakást vásárolni
A kedvezményes áfa, valamint a lakosságnak adott kedvezmények meghozták a magánberuházók kedvét is az építkezésekhez az elmúlt években. Ugyanakkor ezek az árak emelkedéséhez is hozzájárultak. A tavaly év végén indult zöldhitel felpörgette a keresletet. De ... (Szo. | IngatlanBazar)
Egy szürke-sárga, modern otthon a Palotanegyedben
A piaci kínálatot elnézve a Palotanegyedben álló ingatlanok reneszánszukat élik. Legalábbis egy részük megkapta mostanában a patinás környéknek és a fiatalos lendületnek kijáró kinézetet. Ebben a 37 nm-es lakásban sincs ez másképp! A Palotanegyedben kínált otthonról (Szo. | IngatlanBazar)
Rejtélyes tragédia történt Újbudán, egy nő holttestére bukkantak a kukák között
A 45 éves nő holttestét egy Péterhegyi úti ingatlan udvarán találták meg. Holtan találtak egy nőt Újbudán. Az asszony holttestére egy Péterhegyi úti ingatlan udvarán találtak rá, a kukák közelében írta a 24.hu. A rendőrséggel az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a 45 év körüli ismeretlen szemé... (Szo. | Naphire)
Debreceni ingatlankörkép: aki kivár az eladással, azt utolérheti a piac
Nincs kellő mennyiségű ingatlan, a szűkös keresleti lehetőségek pedig újabb dráguláshoz vezethetnek. (Rég | Haon)
Most érkezett: egy 45 év körüli nő holttestére bukkantak Újbudán
Az asszony holttestére egy Péterhegyi úti ingatlan udvarán találtak rá, a kukák közelében. (Rég | Blikk)
Szétnyílt az olló: a kereseteknél gyorsabban nőnek az ingatlanárak
Az elmúlt években rohamosan emelkedtek a négyzetméter árak. (Rég | Index)
Minden szobába egy rendszerezési ötlet és a lakás szuperül fog kinézni!
Érezted már úgy, hogy hiába raktál el mindent a helyére a nappaliban, továbbra is szétszórtság érzeted van a szobába lépve? Hogy a rengeteg gyerekholmi és használati tárgy között nehéz valódi rendet teremteni, hiszen hiába teszed el őket szem elől, néhány óra múlva ismét szanaszét vannak? Akkor ez a... (Rég | Bien)
Ez az a kérdés a lakáspiacon, amely mindenkit érdekel, de a legnehezebb megválaszolni
Elérték a csúcspontot a budapesti lakásárak, esetleg túlértékeltté is váltak, és jöhet a zuhanás, vagy van még tere a drágulásnak - ez az a kérdés, amelyre az otthonteremtők, a befektetők mellett a piaci szakértők és a tanácsadók is folyamatosan keresik a választ, és amelyet a bizonytalansági tényez... (Rég | napi.hu)
Sokan vesznek lakást ingatlan vagyonból
Enyhe túlárazottságról már igen, de lakásárbuborékról még túlzás lenne beszélni a magyarországi lakáspiacon állapította meg a KPMG. (Rég | Vg)
Helyreigazító közlemény a 2021. november 18. napján megjelent, Több lakást is vett Budán Jakab Péter családja elnevezésű cikkhez kapcsolódóan
A cikk szövege azt a való tényt, hogy Jakab Péter nővére, az ő férje és férjének édesanyja tulajdonában állnak a cikkben megjelölt ingatlan tulajdoni hányadok, olyan hamis színben tünteti fel mintha (Rég | Demokrata)
Elszálltak a budapesti lakásárak a fizetésekhez képest, de ez sem állítja meg a drágulást
A KPMG tanácsadócég elemzése szerint ugyan elég sok jel utal arra, hogy a budapesti ingatlanpiacon buborék alakult ki, de az állami támogatások és a magas infláció miatt valószínűleg még tovább nőhetnek az árak. (Rég | Telex)
Mindenki erre vár, de vajon tényleg esésnek indulnak idén a lakásárak?
Az IMF októberi jelentése szerint jelentős kockázatokkal kell számolnunk a fejlett országok lakáspiacain, amelyek ha materializálódnak, akkor a lakásárak akár 14%-kal is visszaeshetnek. Több tényező is van, amelyek tényleg afelé mutatnak, hogy idén akár véget is érhet az őrület a világ lakáspiacain ... (Rég | Portfolio)
Rogán kabinetfőnökének cége és a végrehajtói kar is megszólalt irodaház-ügyben
Szabályosan zajlott a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar érdekeltségébe tartozó ingatlan eladása közölte az ATV-vel a végrehajtói kar azzal kapcsolatban, hogy Hadházy Ákos független képviselő értesülései szerint Rogán Antal miniszter kabinetfőnöke, Nagy Ádám alsó hangon félmilliárdos értékű irodaházat... (Rég | Klubradio)
Lakásinfláció - 15 éves rekord az EU-ban, Magyarországon enyhébb a drágulás
Az Eurostat legfrissebb adatai szerint az uniós országokban a múlt év harmadik negyedében 3,1 százalékkal drágultak a lakóingatlanok az előző negyedévhez képest, ami legalább 15 éves csúcsot jelent. Magyarországon viszont visszafogottabb, 2,9 százalékos volt a lakásár-növekedés, ami egy kiegyensúlyo... (Rég | Profitline)
Ezekben a kerületekben már 2 millió felett van a négyzetméterár: mégis, hol a határ?
Az egy évvel korábbi adatokhoz képest majdnem kétszer több új lakás kivitelezése kezdődött el 2021 utolsó negyedévében a fővárosban, derült ki egy friss elemzésből, amely az éves áremelkedési szintre is kitért. Tavaly 14,5 százalékkal nőttek az árak, a legdrágább városrészben már 2,2 millió forintos... (Rég | PénzCentrum)
Felmérés: 15 éves rekordot döntött a lakásdrágulás az EU-ban
Jelentős eltérések láthatóak az uniós országok lakáspiacain, miközben a negyedéves lakásdrágulás mértéke az EU-ban és az Eurozónában 15 éves rekordokat döntött, derül ki az ingatlan.com csütörtöki összeállításából, amely az Eurostat legfrissebb adatait dolgozta fel. (Rég | Alfahir)
Folytatódhat a Tócóvölgy fejlesztése
Mintegy ezer lakás építésében gondolkodik a debreceni önkormányzat a tócóvölgyi fejlesztés második ütemének megvalósítása kapcsán derült ki Papp László polgármester sajtótájékoztatóján csütörtökön a Régi Városházán. (Rég | Haon)
Másfél évtizedes rekordot döntött a lakásdrágulás az EU-ban
Magyarországon viszont visszafogottabb, 2,9 százalékos volt a lakásár-növekedés, ami egy kiegyensúlyozottabb piac irányába mutat. (Rég | Origo)
Kikerekedett a szemünk ezt a fürdőszobát látva
Kívülről átlagosnak tűnik az ingatlan, de a fürdőszoba tartogat meglepetéseket. (Rég | Hir24)
A magyar ingatlanok kevésbé drágultak az átlagos EU-s áremelkedésnél
Másfél évtizedes rekordot döntött a lakásárak emelkedése az EU-ban, de Magyarországon visszafogottabb a drágulás. (Rég | Hvg)
A hét ingatlana: 781 milliós luxus lodge a magyar pusztán
A lodge szó - már többek között a szabadkőműves páholyok mellett - kunyót, házikót jelent. A most következő, lélegzetelállítóan szép, 781 millió forintért kínált ingatlan kapcsán új kifejezés, a luxus lodge kerülhet be a köztudatba. ... (Rég | IngatlanBazar)
Ingatlanárak: meglepő adat jött, Magyarországon visszafogott volt a növekedés
A hazai árak kiegyensúlyozottabb, de emelkedő pályára álltak, ez egyszerre jó hír az eladóknak és a vevőknek is. (Rég | Forbes)
Elárverezett ingatlant vásárolnál? 4 érv az ingatlanközvetítők mellett!
Elárverezett ingatlant vásárolnál? 4 érv az ingatlanközvetítők mellett!Az árverezési forgatókönyvben a hitelező egy bizonyos összeget lefoglal a korábbi tulajdonosoktól, akik nem tudják megfizetni a jelzálogot, ezért a hitelező az ingatlan eladásával próbálja megtéríteni veszteségeit. Vajon (Rég | IngatlanEladas)
Tizenöt éves rekordon a lakásárak
Az unióban erősebb a drágulás, mint idehaza. (Rég | Index)
A falusi csok miatt egyre több településen adnak fel hirdetést
Már nemcsak a nagyvárosokban és Budapesten összpontosul a lakáspiaci kereslet és kínálat, ez a drágulást is fékezi derült ki az Ingatlan.com gyűjtéséből (Rég | MagyarHirlap)
Még mindig nem talált vevőre Emilio luxusotthona
Budapest Közel négy hónapja hirdeti luxusotthonát Emilio és felesége, Tina, ám a csodás ingatlan egyelőre nem talált vevőre. A pár ennek ellenére nem vitte lejjebb a vételárat, mert nem szeretné elkótyavetyélni a csodás házati, ezért bár korábban az szerepelt a hirdetésben, hogy sürgősen eladó, ink... (Rég | Blikk)
Felpörgette a falusi csok országszerte az ingatlanpiacot
Az utóbbi évek ingatlanpiaci élénkülése nem csak a nagyvárosokra koncentrálódott, hanem az ország szinte minden településén érezhetővé vált. A települések több mint 90 százalékában aktív volt a kereslet-kínálat, amiben nagy szerepe van a falusi csoknak, és a többi állami támogatásnak is - közölte az... (Rég | Profitline)
Gondot jelent az önerő előteremtése a lakáshitelhez? Megnéztük, mi segíthet!
Az, hogy pontosan mekkora saját megtakarításra van szükségünk egy ingatlan megvásárlásához függ az ingatlan árától, attól, hogy milyen összegű (Rég | Bankmonitor)
Elemzés: A falusi csoknak köszönhetően országszerte élénkült az ingatlanpiac
Az utóbbi évek ingatlanpiaci élénkülése nem csak a nagyvárosokra koncentrálódott, hanem az ország szinte minden településén érezhetővé vált. A települések több mint 90 százalékában aktív volt a kereslet-kínálat, amiben nagy szerepe van a falusi csoknak, és a többi állami támogatásnak is közölte az ... (Rég | Hirado)
Az ország minden sarkában megjelentek már a lakásvásárlók és -eladók
Az ingatlan.com saját adatain alapuló kutatásából kiderül, hogy az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat. Tavaly 2869 helységben adtak fel eladó lakóingaltan-hirdetést, ami az összes település 91 százaléka. 2021-ben az ország települé... (Rég | Profitline)
Magyar milliárdosok vehették meg Győr koronaékszerét
Hivatalos információ egyelőre nincs, de vélhetően új gazdára talált a győri ETO Park, amelyet 2007-ben adtak át, ám volt tulajdonosai csődje miatt kalapács alá került. Az ingatlan rövid úton az állam tulajdonába kerülhet. (Rég | napi.hu)
Az államé lett a debreceni repülőteret üzemeltető társaság 51 százaléka
A repülőtéri ingatlan, az ott található létesítmények továbbra is Debrecen önkormányzat tulajdonában maradnak. (Rég | Vg)
Ezüstérmes az EU-ban a Fidesz kormányzása alatt végbement lakásár-emelkedés
A vevők újra keresik az olcsóbb lakótelepi ingatlanokat. (Rég | Nepszava)
Az államé lett a debreceni repülőteret üzemeltető társaság 51 százaléka
A repülőtéri ingatlan, az ott található létesítmények továbbra is Debrecen önkormányzat tulajdonában maradnak. (Rég | Vg)
Írásban vár választ Orbántól a Jobbik, hogy miért csak egy penészes lakás bérlésére elég egy kezdő tanári fizetést
Előfordult már, hogy a tanári wc-ből hoztam el egy wc-papírt, mert nem volt pénzem otthonra venni. () Volt már olyan, hogy csak azért mentem el egy kiállításmegnyitóra, hogy ott jóllakhassak végre pogácsával. Ha jelenleg jönne egy váratlan nagyobb kiadás az életembe (a nagyobb az én esetemben 20 eze... (Rég | Alfahir)
Telken belüli telek: újabb furcsa ingatlan Mátyásföldön
Helyi védett villaépület telkén belül történt elkerítés, ami elvileg nem szabályos. Csakhogy a kerítés már hamarabb állt, minthogy az ennek tiltásáról szóló rendelet megszületett volna. (Rég | MagyarNarancs)
Teli van életveszélyes erkélyekkel Budapest: 10 perc alatt 7 omladozót számoltunk össze
Legutóbb a múlt héten vesztette életét egy 53 éves nő, aki egy harmadik emeleti lakás erkélyére ment ki rágyújtani, de a korláttal együtt kizuhant. (Rég | HirTV)
Ezeken a településeken használják ki a falusi csokot az élelmes magyarok: így járnak a legjobban
Felélénkültek az ország egész területén az ingatlaneladások: olyan helyeken kelnek el házak, lakások, ahol évek óta nem volt kereslet. Az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat. Tavaly 2869 helységben adtak fel eladó lakóingaltan-hirde... (Rég | PénzCentrum)
Egy lakás, két féle hirdetési fotó: ennyit számít a nézőpont!
Egy 48 négyzetméteres, Kissvábhegyen kínált lakás kapcsán szeretnénk illusztrálni azt, amiről a blog indulásának első hete óta szó van: a figyelemfelkeltő hirdetési fotóról! Jöjjön egy 42 millióért kínált otthon két féle tálalásban! Fontos megjegyezni, nem tartjuk ... (Rég | IngatlanBazar)
Ritkaság: ugyanaz a lakás 2 év után ismét eladó az Alagút utcában!
Két évvel ezelőtt, akkor bútorozatlanul mutattuk be a helyes, budai kislakást. Most ismét eladó az Alagút utcában található ingatlan. Az árak nagyot változtak ez alatt az idő alatt. Erről és az immár belakott kuckóról is ... (Rég | IngatlanBazar)
Több mint 1 300 milliárd forint jelzáloghitelt vettek fel a magyarok 2021-ben
A 2021-es év nem csak az ingatlan, de a hitelpiacon is új rekordokat hozott. A pénzügyi szakértők becslése szerint tavaly több mint 1 300 milliárd forint értékben helyeztek ki hitelt a pénzintézetek. Az igénylők szeretnek biztosra menni, így jellemzően 20 éves futamidőre, legalább 10 éves kamatperió... (Rég | Blikk)
Orvosi szolgálati lakás épül Besenyszögön
Orvosi szolgálati lakás épül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Besenyszögön a Magyar falu programban nyert 273 millió forint támogatásból közölte a mintegy 3300 lakosú település polgármestere az MTI-vel. (Rég | Hirado)
Duna House: 40 százalékkal több jelzáloghitelt vettek fel a magyarok 2021-ben
A 2021-es év nem csak az ingatlan, de a hitelpiacon is új rekordokat hozott: a Duna House pénzügyi részlegének becslése szerint tavaly több mint 1300 milliárd forintnyi lakáshitelt helyeztek ki a pénzintézetek, 40 százalékkal többet, mint egy évvel korábban (Rég | Biztositomagazin)
Előkerült még egy belvárosi ingatlan, amelyet Schadl Györgynek eladott az V. kerületi önkormányzat
A végrehajtói kar letartóztatott elnöke legalább húsz ingatlant szerzett meg néhány év alatt. (Rég | Index)
Előkerült még egy belvárosi ingatlan, amelyet az V. kerületi önkormányzat adott el Schadl Györgynek
Eddig egy Városház utcai ingatlanról lehetett tudni, hogy megszerezte a végrehajtói kar letartóztatott vezetője, az rtl.hu információi szerint viszont egy szomszédos, 49 négyzetméteres üzlethelyiséget is eladtak neki 19 millió forintért. (Rég | napi.hu)
Előkerült még egy belvárosi ingatlan, amit az V. kerületi fideszes önkormányzat adott el Schadl Györgynek
A korrupcióval gyanúsított végrehajtó 19 millió forintért szerezhette meg a Városház utcai, 49 négyzetméteres üzlethelyiséget. (Rég | 444)
Előkerült egy újabb ingatlan, amit az V. kerületi önkormányzat adott el Schadl Györgynek
Az V. kerületi önkormányzat korábban úgy nyilatkozott, hogy csak egy ingatlant adtak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vezetőjének. Most felbukkant egy újabb. (Rég | Hvg)
Újabb belvárosi ingatlan tűnt fel, amit az V. kerületi önkormányzat adott el Schadl Györgynek
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetője mindössze 389 ezer forintos négyzetméteráron jutott hozzá egy Városház utcai üzlethelyiséghez. (Rég | Telex)
Száguldó ingatlanárak: veszélyes buborék vagy tőkeakkumuláció?
Óriási tempóban nőnek a lakásárak, nem csak nálunk, de az Európai Unióban és az Egyesült Államokban is, pedig az emelkedő kamatok miatt elvileg csökkenést kellene látnunk. Bod Péter Ákos elemzi az ingatlanpiaci folyamatokat. (Rég | Mfor)
Egy ország van csak az EU-ban, ahol jobban drágulnak az ingatlanok, mint Magyarországon
Az ingatlanárakban a második, a lakás bérleti díjában a negyedik legnagyobb volt az EU-ban a magyar áremelkedés 2010 és 2021 között. (Rég | Hvg)
Több mint 1300 milliárd forint jelzáloghitelt vettek fel a magyarok 2021-ben
A 2021-es év nem csak az ingatlan, de a hitelpiacon is új rekordokat hozott. (Rég | Origo)
13 éve nem történt ilyen a kínai ingatlan szektorban
A kínai ingatlan szektor egymás után másodszor zsugorodott 2021 utolsó negyedévében, ami 2008 óta nem fordult elő. (Rég | Profitline)
Magyarország a harmadik lakásár növekedésben | Ingatlanok.hu
Európán belül átlagosan 39%-kal emelkedtek az ingatlanárak. Magyarországon 118%-kal. (Rég | Ingatlanok.hu)
Megdőlt a rekord a jelzáloghiteleknél, ezt keresték a magyarok 2021-ben
A 2021-es év nem csak az ingatlan, de a hitelpiacon is új rekordokat hozott. A Duna House Pénzügyek becslése szerint tavaly több mint 1300 milliárd forint értékben helyeztek ki hitelt a pénzintézetek. Az igénylők szeretnek biztosra menni, így jellemzően 20 éves futamidőre, legalább 10 éves kamatperi... (Rég | napi.hu)
Milyen lakást kaphatunk most az ingatlanpiacon 30 millióért?
Az árak évek óta emelkednek az ingatlanpiacon. Így ma már nem a 20 vagy 25 millió forintért megvásárolható ingatlanok kínálatát vizsgáljuk. Hanem azt nézzük meg szakértők segítségével, hogy 30 millió forintért vagy az alatti összegért ... (Rég | IngatlanBazar)
Saját lakás vagy albérlet? Pro és kontra érvek
A nyugat-európai országokban sokkal elterjedtebb albérletekben lakni, mint hazánkban. Talán a biztosabb és jobb megélhetés miatt kényelmesebbnek tartják az emberek az albérleteket. De vajon mi, itthon, merjük bevállalni az évtizedekig nyúló lakáshitelt? (Rég | Bien)
Kártérítést kapott a szomszéd túl hangos vécéje miatt egy olasz házaspár
Kártérítést kapott a szomszéd lakás túl hangos vécéje miatt egy olasz házaspár. A négy testvér, akié a zajos vécé, (Rég | Mandiner)
RTL: Húsz ingatlan vásárolt néhány év alatt Schadl György
A végrehajtói kar letartóztatott vezetője jelentős ingatlanbirodalomra tett szert. (Rég | MagyarNarancs)
Néhány év alatt legalább 20 ingatlan vett a Völner-ügy kulcsfigurája, a felét fideszes vezetésű önkormányzatoktól
Az rtl.hu által megtekintett tulajdoni lapok szerint Schadl Györgynek a legtöbb esetben a meghirdetett minimumárat kellett csak fizetnie. (Rég | Telex)
Félelmetes, ami a magyar lakásárakkal történik: ilyen drágulást Európában még nem láttak
Bő öt év alatt több mint duplájára emelkedett a magyar lakások átlagára, ezzel a számmal az EU-n belül immár csúcsdrágulónak számítunk - derült ki az Eurostat friss adataiból. Az öreg kontinensen egyedül Törökországban volt nagyobb a lakásárak drágulásának mértéke, mint hazánkban. A felmérésből az i... (Rég | PénzCentrum)
Egységben Magyarországért: éves szinten több ezer bérelhető lakás válhatna elérhetővé a kormányváltás után
Az Egységben Magyarországért ezúttal a lakhatási válsággal és az arra adandó válasszal foglalkozott a hagyományt teremtő hétköznap délelőtti több párti sajtótájékoztatón. (Rég | Alfahir)
3 tipp, ha kevés pénzből szeretne modernebb lakást
Otthonunk a legfontosabb élettér, amelyben jelen vagyunk. Jelentősen meghatározza a hangulatunkat, a biztonságérzetünket és a kényelmünket is. Éppen ezért közel sem mindegy, hogy milyen színek dominálnak, milyen a berendezés vagy hogyan rendezzük el a bútorokat. Egy stílusos lakás nemcsak a fotókon ... (Rég | Vg)
3 tipp, ha kevés pénzből szeretne modernebb lakást
Otthonunk a legfontosabb élettér, amelyben jelen vagyunk. Jelentősen meghatározza a hangulatunkat, a biztonságérzetünket és a kényelmünket is. Éppen ezért közel sem mindegy, hogy milyen színek dominálnak, milyen a berendezés vagy hogyan rendezzük el a bútorokat. Egy stílusos lakás nemcsak a fotókon ... (Rég | Vg)
Quaestor-ügy: A károsultak helyett, Tiborczékhoz került a fedezetet jelentő mátrai szálloda
A 24.hu cikkében bemutatják, hogy a NER főurai miként tudják töredékáron megszerezni Magyarországon olyan értékes ingatlant, amely elvileg a hatóságok kiemelt figyelmét élvezi. Ami azonban még felháborítóbb, hogy az említett nagy értékű ingatlan, a mátrai Lifestyle Hotel, a 2015-ben fiktív kötvények... (Rég | Alfahir)
Az ingatlan-nyilvántartás
Az ingatlan-nyilvántartásA tulajdoni lap A tulajdoni lap az ingatlan-nyilvántartás egyik része. Minden esetben sorszámmal van ellátva, és ezen tartják nyilván egy adott ingatlan adatait, valamint a hozzá kapcsolódó jogokat. A nyilvántartott ingatlanok helyrajzi számmal rendelkeznek.A tulajdoni (Rég | IngatlanEladas)
Dübörög az építőipar, egyre többen tudnak új lakást venni a támogatásoknak köszönhetően
Novemberben újra növekedést mutatott az építőipari termelés. Országszerte egyre több lakás épül, ennek köszönhetően idén várhatóan 25 ezer új lakást adnak át. A magyar szektor teljesítménye az uniós, valamint a környező országok körében is kiemelkedő. Az erős novemberi adat nem lepte meg a szakértők... (Rég | Hirado)
Ijesztő ütemben drágul az agglomeráció, itt vannak a friss számok
Egy év alatt 15-20 százalékkal mentek fel a lakásárak és még nincs vége. Lassulhat a fővárossal közvetlenül határos övezetekbe áramlás a következő pár évben, nőhet a kereslet és az ár a távolabbi településeken. (Rég | PrivatBankar)
Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan
Az átfogó, összehangolt és bőkezű lakáspiaci kormányzati intézkedések az elmúlt időszakban meghozták a gyümölcsüket: nagyon beindultak az építkezések országszerte. Ugyanakkor az építőanyagok, így az otthonok érezhető drágulása és a belföldi turizmus takaréklángon működése (különösen az Airbnb-üzlet ... (Rég | Vg)
Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan
Az átfogó, összehangolt és bőkezű lakáspiaci kormányzati intézkedések az elmúlt időszakban meghozták a gyümölcsüket: nagyon beindultak az építkezések országszerte. Ugyanakkor az építőanyagok, így az otthonok érezhető drágulása és a belföldi turizmus takaréklángon működése (különösen az Airbnb-üzlet ... (Rég | Vg)
Szaftos, fűszeres fasírtgolyók: olaj helyett sütőben pirulnak ropogósra
Ha sütőben sütöd a fűszeres fasírtgolyókat, a lakás sem fog úszni az olajszagban. (Rég | Femina)
A hét háza: Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn!
Nádtetős home office, szomszéd nélküli szabadság: mindössze 35,5 millió forintért szerezhető meg ez a kincset érő luxus Tényőn! Reméljük, gondos, szerető kezekbe kerül a szépség, amelybe mi első látásra belehabarodtunk. És ön? A Tényőn kínált ... (Rég | IngatlanBazar)
Az inflációhoz képest is brutálisan elszálltak a lakásárak
A lakásárak alakulását általában nominálértéken vizsgáljuk, noha az infláció erősödésével egyre inkább indokolt reálértéken, vagyis az inflációval korrigálva is megnézni azt, hogy mi történik a lakáspiacon. A továbbiakban éppen ezért egyrészt megvizsgáljuk, hogy településtípusonként mi történik a re... (Rég | Portfolio)
3 semmibe sem kerülő ötlet, ha idén újrahangolnád a lakásodat
Ha egy kicsit is hasonlítasz hozzám, akkor te sem bírod ki, hogy időről időre ne rendezd át a lakást, mert szükséged van a megújuló környezetre. Komolyabb lakásfelújításba kezdeni azonban idő- és pénzigényes feladat, hosszú évek tapasztalata viszont azt mondatja velem, hogy ezek a trükkök is meghozz... (Rég | Bien)
Velence az már Olaszország-e?
A Csinibaba egyik ikonikus mondatát kicsit elferdítettük, a most következő, 7,1 milliárd forintért kínált,1300 nm-es, velencei luxus villa viszont nem tréfa tárgya. 11 szoba és bálterem is kialakításra került a kuriózumszámba menő ingatlanban, Velence - ... (Rég | IngatlanBazar)
Egy klasszikus polgáriból két modern lakás a Dózsa György úton?
123 négyzetméteres, impozáns, klasszikus értékeket tükröző lakást kínálnak megvételre a Dózsa György úton, 63,9 millió forintért. Átalakítási terv és persze egy rakás nosztalgikus és ígéretes fotó következik a Városliget mellől! A Dózsa György úton kínált lakásról (Rég | IngatlanBazar)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? III. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? III. részA piac sosem téved, az ember viszont gyakran. - Jesse Lauriston LivermoreMost térjünk rá az egyik legkényesebb témára, az ingatlan árának meghatározására!Még mielőtt belemennénk, lenne egy-két javaslatom:Az ár meghatározásnál egy (Rég | IngatlanEladas)
Így tűnik nagyobbnak a kis lakás
Nem kell lakberendezőnek lenned, hogy a legtöbbet kihozd a lakásodból. (Rég | Divany)
A hét ingatlana: színházi hangulat Debrecen belvárosából!
Vörös falak és drapériák uralják a tágas, akár rendezvények lebonyolítására is alkalmas, tágas szobákkal rendelkező lakást. A fotók alapján az embernek olyan érzése támad, mintha egy lakás színházba, vagy egy Stendhal, esetleg Tolsztoj dráma díszletei közé lépne. Egy izgalmas kuriózum következik! (Rég | Haon)
Így állta a válságot a magyar ingatlanpiac: még mindig ez a jövő befektetése?
Válságálló iparágnak bizonyult az ingatlanpiac, és a lezárások okozta sokkból gyorsan kilábalt, így tavaly már rekordévet zárt: az Otthon Centrum elemzőinek idei várakozásai szerint a bizonytalansági tényezők, mint az infláció vagy az ellátási lánc akadozása mellett tovább emelkednek a lakásárak, és... (Rég | PénzCentrum)
A jövőben is az ingatlan marad az egyik legjobb befektetés
Válságálló iparágnak bizonyult az ingatlanpiac. (Rég | Origo)
TESZT: Milyen hálószoba illik hozzád a leginkább?
A hálószoba a lakás legintimebb része, ezért érdemes úgy berendezni, hogy minden ott töltött percben jól érezd magad és a pihenésedet is maximálisan szolgálja. (Rég | Bien)
Ingatlanpiac: jönni fog az összeomlás, de nem kell félni tőle
Az ingatlanárak az egekben járnak, a hitelezés a maximumon van, és hihetetlen mértékű állami támogatások fűtik a piacot. A legtöbb előrejelzés szerint 2022-ben is árrobbanásnak lehetünk majd szemtanúi, de Mlinárik Márton ingatlanspecialista figyelmeztet, mivel a piac ciklikusan változik és a fellend... (Rég | Profitline)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? II. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? II. részEbben a fejezetben térjünk rá a másik fontos dologra, az ingatlanod felkészítésére!1. A kevesebb határozottan több!Tisztítsd meg a pultokat, ablakpárkányokat, asztalokat, és minden más látható felületet, majd a szekrényeket, fiókokat is! Ha (Rég | IngatlanEladas)
Kézzelfogható ötletek, hogy a parkettád sokáig szép maradjon (x)
Egy valóban szépnek nevezhető, esztétikus látványt nyújtó parketta mintegy önálló dekorációs elemként tesz hozzá meglepően sokat a lakás stílusához. Merthogy a csillogó, makulátlan tisztaságú és természetes fényű felületre nemcsak rálépni élmény, de jóleső érzés gyönyörködni is benne. Persze tenni i... (Rég | Alfahir)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? I. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? I. részEbben a bejegyzésben az eladás felkészüléséről fogok írni.Az első, és legfontosabb, hogy eldöntsd, hogyan fogsz viselkedni: oroszlán leszel, vagy bárány?Egy pillanatra gondolj az oroszlánokra! Mit csinálnak, ha történik valami? Gyorsan (Rég | IngatlanEladas)
Már több mint 27 ezer család igényelte a falusi CSOK-ot
Továbbra is töretlen a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) népszerűsége: a 2019-ben bevezetett támogatást mára több mint 27 ezer család igényelte használt lakás és ház vásárlására, vagy megvásárolt ingatlan felújítására, korszerűsítésére, kibővítésére közölte a családokért felelős parl... (Rég | Haon)
Nem lehetetlen 30 millióért budapesti lakást venni, csak jó helyen kell keresgélni
Egyre szűkebb kínálatból válogathat ma, aki 30 millióért, vagy az alatt akar a fővárosban vagy a környékén ingatlant vásárolni. A Balla Ingatlan friss elemzése ezt a 30 milliós kínálatot térképezte fel. (Rég | napi.hu)
Már több mint 27 ezer család igényelte a falusi csokot
Továbbra is töretlen a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) népszerűsége: a 2019-ben bevezetett támogatást mára több mint 27 ezer család igényelte használt lakás és ház vásárlására, vagy megvásárolt ingatlan felújítására, korszerűsítésére, kibővítésére közölte a családokért felelős parl... (Rég | Hirado)
Már több mint huszonhétezer család igényelte a falusi csok-ot
Továbbra is töretlen a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) népszerűsége: a 2019-ben bevezetett támogatást mára több mint 27 ezer család igényelte használt lakás és ház vásárlására, vagy megvásárolt ingatlan felújítására, korszerűsítésére, kibővítésére közölte Zsigó Róbert, a családokér... (Rég | PestiSrácok)
Luxus a Szinyei Merse Házban, 85 millióért
Ragyogó lakás, a közismert Szinyei Merse Ház, hát mi kell még? Nyilván a vételár. Mindenesetre azok számára is jó szívvel megmutatjuk az elegáns, visszafogott otthont, akiknek nem telik rá. Mert ihletet meríteni ugye mindenből lehet! ... (Rég | IngatlanBazar)
Brutális gázszámla-emelkedés rezsicsökkentés alatt? - Így sajnos előfordulhat
Egyik napról a másikra 120 ezer forintra emelkedett a 60 négyzetméteres lakás havi gázszámlája - panaszkodott az egyik ingatlanos fórumon valaki, aki egy olyan bérelt lakásban él, melynek tulajdonosa nem magánszemély, hanem egy vállalat. Míg a lakosság a maximált díjak miatt nem érzi a globálisan el... (Rég | Portfolio)
Egyszerű tippek, amikre nem is gondolnál
Egyszerű tippek, amikre nem is gondolnálAz ingatlan eladása könnyen lehet elsöprően sikeres, ugyanis a vásárlók csupán a nagyszerű első benyomást szeretnék átélni, amit a következő praktikákkal egyszerűen el lehet érni. Íme pár tipp, amelyekre eddig talán nem is gondoltál:Díszítsd fel otthonod (Rég | IngatlanEladas)
A családok 23 százaléka tudja előre, hogy mire költi az szja-visszatérítést
a legtöbben a lakás felújítását, a meglévő hitelek törlesztését vagy a gyermekekkel kapcsolatos kiadásokat, nyelvtanulás, egyetemi költségek jelölték meg célként, (Rég | Haon)
Váci úti tragédia: házibuli végén zuhant le az erkély korlátjával az 53 éves nő
A tragédia oka a harmadik emeleti erkély elöregedett korlátja volt, az áldozat pár órával korábban ismerte csak meg a házigazdát. egy férfi is ott volt az erkélyen, amikor a tragikus sorsú nő a korlátnak dőlt. A társa próbálta elkapni, de esély sem volt rá.A lakás bérlője lerohant az utcára, az utol... (Rég | Naphire)
Taktikai ártárgyalás
Taktikai ártárgyalásA tárgyalás mindenhol jelen van az életünkben: a családban, a munkahelyünkön, minden erről szól!Az ingatlan ártárgyalásánál olyan higgadtnak kell lennünk, mint egy túsztárgyalónak, és úgy kell tekintenünk rá, mintha az életünk múlna rajta, ezért én mindenképp azt javaslom, (Rég | IngatlanEladas)
Milliókat fizetnek a befektetők a virtuális ingatlanokért
Egy magánszigetet pedig egy valódi lakás áráért lehet megvásárolni a metaverzumban. (Rég | Vg)
Milliókat fizetnek a befektetők a virtuális ingatlanokért
Egy magánszigetet pedig egy valódi lakás áráért lehet megvásárolni a metaverzumban. (Rég | Vg)
Új SZIT a pesti parketten
Szabályozott ingatlanbefektetési társaságként folytatja tőzsdei karrierjét az Eprolius Ingatlan. (Rég | Vg)
Új SZIT a pesti parketten
Szabályozott ingatlanbefektetési társaságként folytatja tőzsdei karrierjét az Eprolius Ingatlan. (Rég | Vg)
Tévhitek végrehajtás alatt álló ingatlan vásárlásáról
Tévhitek végrehajtás alatt álló ingatlan vásárlásárólHa valaha vásároltál már ingatlant, valószínűleg te is találkoztál a végrehajtás alatt állók csoportjával, amelyeknek ára bőven a piaci ár alatt van, olykor akár 60-70%-kal is.Ez mindenki számára tökéletes lehetőségnek tűnhet, azonban (Rég | IngatlanEladas)
Ciki panelekben gondolkodni? Nem! | Ingatlanok.hu
Reneszánszát éli manapság a panel, ami több gazdasági tényezőnek tudható be. Forgalmukon sokat lendítenek az állami támogatások. (Rég | Ingatlanok.hu)
Bárki megvásárolhatja A keresztapa" ikonikus kastélyát
A harmadik filmben kiemelt szerepet kapott a szicíliai ingatlan, amely nemrég eladósorba került. (Rég | Velvet)
Ötmillió forintnyi terhet jelent az uniós klímacsomag háztartásonként a lengyelek szerint
Élesen bírálta az Európai Unió új klímacsomagját Jacek Sasin lengyel miniszterelnök-helyettes, aki szerint a Brüsszel által szorgalmazott intézkedések egy átlagos, lengyel család költségvetését egy vidéki lakás árának megfelelő összeggel növelnék számolt be a Világgazdaság. (Rég | Hirado)
Erre a II. kerületi otthonra elmehet az egész lottó ötöse!
Valamivel kevesebb, mint a heti lottó ötös áráért, 3 milliárd forintért kínálják megvételre Szépvölgy egyik lélegzetelállító otthonát. Itt már nem mondanak sokat a szavak. Jöjjenek a fotók, és egy női szíveket lehet, kissé megviselő, Carrie ... (Rég | IngatlanBazar)
Gyurcsány szerinte több Mártha Imre kellene
Az Egyesült Államokban is vásárolhatott nagy értékű ingatlant a budapesti közműholding vezére erről írt a Metropol. A lap szerint Mártha Imrének Floridában, az amerikai milliárdosok nyaralóhelyén van az ingatlana, ott, ahol a legolcsóbb lakás ára is átszámítva legalább egymilliárd forint. Gyurcsány... (Rég | Hirado)
Vissza a gyökerekhez: panellakásokba menekülnek a magyarok
Az utóbbi időben elszálltak az árak az ingatlanpiacon is, ezért ismét megnövekedett a kereslet a panellakásokra. Az ingatlan.com elemzése szerint a fővárosban és a megyeszékhelyeken a panellakásokra jutó érdeklődések száma tavaly januárhoz képest 6 százalékkal magasabb, a három hónappal ezelőtti szi... (Rég | Naphire)
Egy vidéki lakás árát venné el a lengyelektől Brüsszel a klímaharc hevében
Az állami kincstárügyi tárcát irányító Sasin a beszélgetésben az egyik legnagyobb lengyelországi pénzügyi intézmény, a PKO BP állami részesedésű bank szakértői által készített elemzésre utalt, mely (Rég | Mandiner)
A vidék éve lesz 2022 | Ingatlanok.hu
Eddig a fővárosi építkezéseké volt a főszerep, de a következő évek a vidéké lesznek. (Rég | Ingatlanok.hu)
4 tipp otthonod eladásához
4 tipp otthonod eladásáhozEbben a fejezetben 4 dologról fogok írni:arról, hogy hogyan bonyolítsd le az első telefonbeszélgetést,hogy mikre figyelj a lakás bemutatásakor,az ezt követő folyamatokról,valamint a 24-szeres szorzóról, amiről ezidáig még biztosan nem hallottál (Rég | IngatlanEladas)
Ingyenes ingatlantérkép is segíti az ingatlan-adásvételt
Az újfajta értékesítési megoldást vonzóvá teszi a lerövidült értékesítési idő és az alacsony jutalék. (Rég | Haon)
Újra beköszöntött a panellakások kora
Egyre népszerűbbek a panellakások az ingatlan.com elemzése szerint, amelyben több mint 160 ezer hirdetés alapján vizsgálták meg az érdeklődés alakulását, valamint az árak változását a lakáspiacon. (Rég | Alfahir)
Tudta? 2022-ben újabb panelreneszánsz indult a lakáspiacon
Régi-új kedvencet találtak a lakáspiacon a vevőjelöltek, a lakótelepi ingatlanok iránti kereslet ismét kirobbanó növekedést mutat - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely több mint 160 ezer hirdetés alapján vizsgálta meg a panel- és téglaépítésű lakások iránti érdeklődés alakulását, va... (Rég | Blikk)
Bor, mámor, Balaton! avagy egy milliárdos kúria Balatonrendesen
Elegáns, mégis modern kúria keresi új, gondos tulajdonosát Balatonrendesen. Az ár épp, hogy 1 milliárd forint alatt van. Azonban ezen, a képeket elnézve nincs nagyon mit csodálkozni... A Balatonrendesen kínált kúriáról (Rég | IngatlanBazar)
Helló szomszédok! Panelreneszánsz köszönthet be az idei évben
Régi-új kedvencet találtak a lakáspiacon a vevőjelöltek, a lakótelepi ingatlanok iránti kereslet ismét kirobbanó növekedést mutat - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből (Rég | Biztositomagazin)
Ennyiért dobják piacra Amerika legdrágább lakóházát - Videón a látványos épület
Amerika legdrágább otthonává válhat az a The One nevű, mintegy 9750 négyzetméter alapterületű lakóház, amit 295 millió dollárért (93 milliárd forint) kínálnak eladásra. A gigantikus ingatlan Los Angeles Bel Air városrészében található, azonban a luxus mögött hatalmas adósságok és más problémák állna... (Rég | Portfolio)
A tökéletes hirdetés receptje
A tökéletes hirdetés receptjeCsak az lehet a csúcson, aki csúcsteljesítményt nyújt. Nekem pontosan ez a tervem. - Mike TysonMinél tovább van piacon egy ingatlan, a vevők annál szkeptikusabbá válnak vele szemben.Példának felhozom a Széchenyi hegyet, ahol 2 évig árultak egy házat, amit nekem (Rég | IngatlanEladas)
Újabb luxusingatlanok: Floridában is bevásárolt a budapesti közműholding vezére
Újabb nagy értékű ingatlan nyomára bukkant a Metropol: így habzsol a Gyurcsány-fióka! (Rég | HirTV)
Ismét reneszánszukat élik a panelek
Régi-új kedvencet találtak a lakáspiacon a vevők, a lakótelepi ingatlanok iránti kereslet ismét kirobbanó növekedést mutat írja az ingatlan.com. (Rég | Klubradio)
Újat vagy újszerű használt lakást? Ez 2022 egyik legfontosabb kérdése
Gyorsabban drágul az új lakás, mint a használt, ezért sokan inkább a nemrégen felújított otthonok irányába fordulhatnak. Közben számolniuk kell a dráguló hitelekkel is - mondta munkatársunk a Trend FM reggeli adásában. (Rég | PrivatBankar)
Több tízezer lakás fűtéséhez járul hozzá 40 tonna karácsonyi fenyőfa eltüzelése
A kidobott fenyők eltüzeléséből nagyjából annyi hőenergia nyerhető, amely 85 átlagos méretű lakás fűtéséhez elegendő egy teljes téli hónapban. (Rég | Origo)
Matolcsyék 82 millióért vettek húsz absztrakt festményt
A rozsnyói (Felvidék) születésű Szentpétery Ádám festőművész 20 alkotását vásárolta meg a jegybank egyik leányvállalata, az MNB-Ingatlan Kft. Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint a húsz darab műalkotásért az eredetileg becsült 121,5 millió forint helyett mindössze 82 milli... (Rég | Alfahir)
Negyven tonna kidobott fenyőfát égetnek el a pécsi erőműben
A fák eltüzeléséből nagyjából annyi hőenergiát nyernek, amely 85 átlagos méretű lakás fűtéséhez elegendő egy teljes téli hónapban. (Rég | Hir24)
Melyek lesznek Budapest legolcsóbb és legdrágább környékei az év első felében? Az ingatlanszakértő válaszolt
Megkérdeztük az ingatlanszakértőt, hogyan alakulnak a lakásárak Budapesten az év első felében. (Rég | Femina)
Lakna magtárban? Mi igen!
Indusztriális lakások ígérete, avagy eladó egy magtárban létrehozható lakásegyüttes ígérete! Szerkezetkész, 806 nm-es épületet, egy egykori magtárat kínálnak eladásra Győrszentiván központjában. Mi bármikor beköltöznénk egy, a látványterveken látható lakásba. És ön? A magtárban létrehozandó lakáso... (Rég | IngatlanBazar)
Ismét tízmilliókért vásárolt festményeket az MNB
Szentpétery Ádám szlovákiai magyar festő húsz festményét vásárolta meg az MNB-Ingatlan Kft. 82 millió forintért. Ezzel a jegybank folytatja a műtárgyvásárlásokat, amelynek az értéke az utóbbi két évben mintegy 3 milliárd forintra rúgott. (Rég | napi.hu)
Egy csodás lakás a Magdolna negyedben!
Félre az előítéletekkel, irány a Magdolna negyed, és egy szuper hangulatos, 53 nm-es otthon! Nekünk eléggé kéne ez a lakás. És önnek? A Magdolna negyedben kínált ingatlanról (Rég | IngatlanBazar)
A rezsibajnok átgondolatlanul szórja a pénzt, évtizedekre energiacsapdába kerülhetnek a felújított lakások
Dől a kormánytámogatás a lakóépületek felújítására is, de az ingyenpénzért nem kötelező semmiféle energetikai fejlesztést végezni, így sokszor megmaradnak az elavult, nagy energaigényű fűtési rendszerek is. Pedig a 2050-re vállalt karbonsemlegesség miatt Magyarországon is legalább 100 ezer lakást ké... (Rég | Telex)
Babaváró Hitel nélkül venne ingatlant? | Ingatlanok.hu
Babaváró Hitel nélkül is lehet ingatlant vásárolni, de aki felveszi, szinte biztos, hogy ingatlanra költi. (Rég | Ingatlanok.hu)
Ingatlan eladás: egyedül, vagy segítséggel?
Ingatlan eladás: egyedül, vagy segítséggel?A tulajdonosok véleménye megoszlik, viszont én azt mondom, ha van egy jó értékesítő felbecsülhetetlen!Először is, adok néhány tanácsot, amennyiben úgy döntesz, hogy mégis egyedül szeretnél eladni.Figyelj arra, hogy nem mindegy, hogyan jelenik meg (Rég | IngatlanEladas)
Didereg Szombathely: bedöglött a távfűtés a legnagyobb hidegben
Több száz lakás maradt fűtés nélkül Szombathelyen vasárnap hajnalra. Éppen a legnagyobb hidegben mondott csődöt a távfűtés, emiatt a Vas megyei kisvárosban több százan fagyoskodnak a társasházakban. A lakók szerint mínusz 5 fok volt a kinti hőmérséklet, amikor a radiátorok hangosan pattogva kihűltek... (Rég | Naphire)
Három szuper, XI. kerületi lakás
Dátum szerint szűrtünk fővárosi lakásokra és házakra, és az első találatok között három nagyszerű, XI. kerületi ajánlatot találtunk. Drágább kategória, tágas, polgári életérzés és/vagy modern minimalizmus következik Budáról! Budapest, XI. kerület, Budafoki út, 119M (Rég | IngatlanBazar)
Szerkezetkészt kastélyt venne? Akad!
960 négyzetméter 109 millióért? Nem is rossz négyzetméter ár! Az álom-rész viszont még hátra van, hiszen ebből a sátoraljaújhelyi, szerkezetkész kastély jellegű épületből még bármi lehet. Modern-minimál belsőt, vadászkastély hangulatot, esetleg barokkos lakosztályokat hozna létre, ... (Rég | IngatlanBazar)
Krisztina körút, Budai Vár, Jázmin-díj
52,9 millió forintért kínálnak megvételre egy klasszikus budai helyszínen álló, magasemeleti lakást a Krisztina körúton. Panoráma, sétáló és kávézó helyek, sült kolbász a Kicsi Csángóban, na és egy Jázmin-díjas épület, bármit is jelentsen a titulus! A ... (Rég | IngatlanBazar)
Faltörőkosként száguld tovább az ingatlanpiac | Ingatlanok.hu
Úgy tűnik, nincs akadály az ingatlanpiac szárnyalása előtt, minden támogatja az idei további fellendülését - derül ki a GKI-Masterplast legújabb felméréséből. (Rég | Ingatlanok.hu)
Idén könnyebb lesz építkezni | Ingatlanok.hu
Bár 2022-ben is drágulás várható, de egy kicsit könnyebb lesz a helyzete a lakosságnak. (Rég | Ingatlanok.hu)
Társasház-stop a kistelepüléseken | Ingatlanok.hu
Az agglomerációnak elege van a CSOK indukálta invázióból - egyre több Budapest környéki település lázad fel a bevándorlók ellen. (Rég | Ingatlanok.hu)
Babaváró buktató | Ingatlanok.hu
A Babaváró Hitel úgy tűnik, veszített a vonzerejéből. De vajon mi lehet ennek a hátterében? (Rég | Ingatlanok.hu)
Közel egymilliárdot fizettek 2021 legdrágább debreceni ingatlanáért
Ez az ingatlan.com adatai szerint egy nyolcszobás luxuskúria volt, többhektáros botanikus kerttel. De már 3 millió forint alatt is lehetett házat találni tavaly a megyeszékhelyen. (Rég | Haon)
Szombathelyen több száz lakásban állt le a fűtés vasárnap
Volt olyan lakás, ahol délre már csak 15 fok volt. (Rég | Hir24)
Ledózerolták a legendás Bivalyos csárdát ledöbben, ha megtudja, mi épül a helyén
Az ingatlan értékesítéséről a járványidőszak alatt Óbuda DK-ás polgármestere, Kiss László egyszemélyben döntött, a telekre és az épület megvételére egyetlen pályázó volt, aki a piaci árnál jóval alacsonyabban jutott az ingatlanhoz. A Római part közelében 5 éve üresen álló kultikus csárdát az új tula... (Rég | BorsOnline)
Több száz lakás maradt fűtés nélkül Szombathelyen: félelmetes hangokat követően hűltek ki a radiátorok
Több száz lakás maradt fűtés nélkül vasárnap hajnalra Szombathelyen. A lakók félelmetes hangokat hallottak, majd kihűltek a radiátorok. (Rég | Blikk)
3 hamis állítás, amit az emberek manapság az ingatlan eladásról gondolnak
3 hamis állítás, amit az emberek manapság az ingatlan eladásról gondolnakAnnak érdekében, hogy segítsek az eladóknak elkülöníteni a tényeket a fikciótól, összegyűjtöttem 3 mítoszt az ingatlan eladásról, amelyeket valószínűleg már te is hallottál.1. Nem kell felújítani, a vevők bármit (Rég | IngatlanEladas)
Ezekre figyelj, ha végrehajtás alatt álló ingatlant vásárolsz!
Ezekre figyelj, ha végrehajtás alatt álló ingatlant vásárolsz!Amennyiben végrehajtás alatt álló ingatlan vásárlásán gondolkodsz, nem árt, ha tisztában vagy pár dologgal.Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy az ingatlan tehermentesen kerüljön a tulajdonodba! Ez akkor érhető el, ha a tulajdoni lapról (Rég | IngatlanEladas)
Költséghatékony tippekkel új életre kel a téli lakás
Januárban keveseknek bír el a pénztárcája egy komolyabb otthondekorprojektet, de kis változtatásokkal is nagy hatást érhetsz el. (Rég | Divany)
Jön föl a bevásárlópark, mint a talajvíz
Egyre több befektető kóstolgatja ezt az ingatlan típust Magyarországon és tágabb térségünkben. Általában 7-8 százalékos hozam érhető el vele, ami magasabb mintha irodaházat vagy raktárt venne valaki. (Rég | PrivatBankar)
Exkluzív lakás Újpesten!
Kínál Exkluzív lakás Újpesten!: Kizárólag Az OTP Ingatlanpont Kínálatában! Budapest IV. kerületének Megyer részén ajánlom a figyelmébe ezt a 2010-ben épült ház első emeletén található, kiváló állapotú, 3 szobás, összesen 85 nm-es lakást. Az ingatlan osztatlan közös (ügyvéd által ellenjegyzett szerződéssel rendelkezik), kultúrált és normális szomszédok jellemzik. Előnyei: utcafrontra és kert felé néző erkéllyel is rendelkezik, átgondolt tervezés, igényesen kialakított terek jellemzik, külön bejáratú szobák, rendkívül alacsony fenntartási költségek, parkolás az utcában ingyenes, de a házban bérelhető két állásos, zárt garázs is. A lakáshoz tartozik 50 nm kizárólagos használatú padlástér is. Lokáció: Az ingatlan a IV. kerületben, pár utcányira található a Váci úttól, a buszmegálló pár száz méterre, Újpest-központ (M) három kilométeres távolságban van. Az OTP Bank kedvezményes lakáshitelével és Csok támogatással segítjük a vásárlását, egyedi kamatfeltételekkel és díjmentes ügyintézéssel. Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
(03:06 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 16. ker.
Eladó Lakás, Budapest 16. ker.: XVI. Kedvelt részén-Árpádföldön - 2. emeleti lakás eladó- 5 lakásos társasházban, mely nettó 61 nm, + 8,64 nm erkély. A lakásban 3 kényelmes méretű szoba található (27,29; 12,18; és 12,84 nm-esek). A fürdőszobában sarokkád van és ablakos. A konyha kicsit elkülönülve található nem elválasztva a nappali-étkező együttesétől. Megközelíthető rajta keresztül az udvari nézetű 8,64 nm-es terasz. Innen látható az augusztus 20-i tüzijáték, hiszen a kerület ezen pontja egy magasságban van a Gellért- heggyel. 2009-ben a teljes felújítással egy időben tetőcsere is történt A lakás világos, napfényes, légkondícionált. A fa ablakokon redőny, szúnyogháló van. Az ingatlanhoz önálló garázshely vásárolható, az épület alatt, ami 44 nm, tárolásra is alkalmas, továbbá wc és mosdó is van itt. Az elkerített kertrész 120 nm. Kis konyhakert, grillező, stb kialakítható benne.
(02:48 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
Eladó Lakás, Budapest 13. ker.: XIII. kerület csendes utcájában eladó egy újszerű, 2 emeletes társasház legfelső szintjén elhelyezkedő BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS 103 nm-es 3 szobás lakás.Az ingatlan a tetőtérben található és lemérve 73 négyzetméteres.Az ingatlan elosztása:Az alsó szinten: előszoba, napfényes amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval és a 3nm-es erkély.A felső szint: közlekedő, nagy hálószoba belső udvari kilátással, gardrób és egy fürdőkádas fürdő.A nyílászárók fából készültek, az alsó szinten a csendes utcára, míg a felső szinten a zöld udvarra nyílnak.A fűtésről és a meleg vízről kombi cirkó gondoskodik, illetve mindkét szinten megtalálható egy-egy légkondicionáló berendezés, ami a meleg nyári napokon elengedhetetlen.A szobák laminált parkettásak, míg a többi helyiség hidegburkolattal rendelkezik.A lakáshoz tartozik 1 db autóbeálló, melynek külön vételára 2 millió Ft.A társasházban 10 lakás található, a ház rendezett, csendes és barátságos lakóközösséggel rendelkezik.Az utca kifejezetten csendes, nem sok autó fordul meg napközben. Környéken minden ház új építésű vagy újszerű tehát a közeljövőben építkezés nem várható.A közelben megtalálható: busz és villamos megálló, bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, gyógyszertár, iskola, óvoda, éttermek, kávézók, játszóterek, parkok.A lakás elosztása igen kedvező így ajánlom nagycsaládosoknak is!Ha felkeltettem érdeklődésüket, akkor várom hívásukat a hét bármely napján
(02:48 | Jófogás)
Kiadó Felújított 40 nm-es, 1 szoba+galériás állat barát lakás 1.ker!
Kiadó Kiadó Felújított 40 nm-es, 1 szoba+galériás állat barát lakás 1.ker!: Kiadó Felújított, 1 Szoba+Galériás, Kisállat Barát Lakás I. Kerületben! Kiadó az I. kerületben Clark Ádám tér közelében Hunyadi János úton, tégla építésű Liftes ház 2. emeletén, Felújított, 40 nm-es, 1 szoba+Galériás, tágas, csendes, világos lakás. Az ingatlan Bútorozott valamint Gépesített! Rezsije alacsony! Közös költség: 11500 Forint/hó Mely Tartalmazza A Korlátlan Vízhasználat Díját Is! A környék kiváló, BKV, bevásárlási lehetőség, Budai vár, Várkert bazár mind a közelben megtalálható! Azonnal Költözhető! Házi Állat Nem Akadály! Bérleti díj: 140000 Forint/hó+rezsi+kaució Érdeklődni: Sándor Magdolna Kereső Ügyfeleink Részére A Megtekintés Ingyenes! Hétvégén És Az Esti Órákban Is Hívjanak Bizalommal!
(02:30 | Jófogás)
104 nm-es lakás eladó Budapest 5. ker.
104 nm-es lakás eladó Budapest 5. ker.: 5. kerületben a Vigadó mellett, műemlék épületben, 104 nm-es, emeleti, udvarra néző, 3 szobás, napfényes lakás lakható állapotban eladó!Ház folyamatosan karbantartott 2000-ben a fővezetékek és a födém cserélve lettek. Lakóközössége kíváló a ház csendes és mentes a rövid távon kiadott lakásoktól. Mivel ezen tevékenység AIRBNB tiltva van. Érd: Bergmann Balázs tel : +36208525855 Referencia szám: LK060754-JF
(01:19 | Jófogás)
Eladó lakás Budapest 9. ker., Középső Ferencváros
Eladó lakás Budapest 9. ker., Középső Ferencváros: Kiváló állapot-jó áron! Eladó egy nagyon jó állapotú, 79 m2-es és 2+1 félszobás harmadik emeleti lakás. Remek elosztásának köszönhetően hatalmas terekkel rendelkezik az ingatlan. A klímás ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik. Két szoba nyer kilátást az utcára, melynek köszönhetően világos, mégsem zajos. Parkolás közterületen. Azonnal birtokba vehető! Mindazoknak ajánlom a figyelmébe, akik nem szeretnének felújítással bajlódni. Ide csak be kell költözni! Kiváló infrastruktúrával rendelkezik, minden megtalálható a vonzáskörzetében ami mindennapi szükségletek kielégítéséhez kell! Nyugodt környezet, de jó közlekedés. Bővebb információért és időpont egyeztetés érdekében hívjon, akár hétvégén is! Jöjjön és tegyen ajánlatot!
(01:19 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
Eladó Lakás, Budapest 11. ker.: Eladó Budapest XI. kerületében, az Őrmezőn, a Kérő utcában egy 71 nm-es, háromszobás, jó elosztású, X. emeleti, társasházi panellakás. A lakás délkeleti fekvésű, ennek köszönhetően szép világos, napfényes. Az ingatlan egy tízemeletes panelházban található, amely részt vett a panelprogramban, ezért a közös költség (10.400,- Ft/hó) és a rezsi költség is alacsony. Az otthon melegét a távhőszolgáltató biztosítja, az összes közüzemi fogyasztás (fűtés, hideg, meleg víz és áram) elszámolása egyedi mérőórák alapján történik. A lakásban a régi ablakok műanyag ablakokra (redőny, szúnyogháló), a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtóra lett kicserélve, a lakásba 2 db légkondicionáló berendezés került felszerelésre. A szobák laminált parketta, a többi helyiség járólap borítást kaptak, a falakat újra festették. A lépcsőház tiszta, rendezett, erről a házmester gondoskodik. A lakóközösség összetartó, barátságos. A lakók által teremtett családias légkörben mindenki jól érzi magát, ezért az emberek szeretnek ott élni. A környék térfigyelő kamerarendszerrel felszerelt, ezért nagyon biztonságos. A ház mögött modern, EU-s szabványnak megfelelő, jól felszerelt, több korosztályt kiszolgáló játszótér fogadja a gyerekeket. A környékbeli hegyek, nagy zöldterületek számos kikapcsolódási lehetőséget rejtenek magukban (futás, kocogás, kerékpározás, sétálás, kutyasétáltatás). A közelben bölcsőde, óvoda, általános iskola, élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem is található. A parkolás a ház előtti utcában ingyenes. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (autóbuszok, villamos, metró). Az M4 metró Kelenföldi végállomása pár perc sétával elérhető, ahonnan 10 perc alatt a belvárosban vagyunk. Az M1-M7 autópálya szintén percek alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes, jelenleg nem lakott, azonnal birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bátran! Szükség esetén teljes körű ügyintézéssel (kedvezményes hitelkonstrukcióval, megbízható ügyvédi közreműködéssel) állok a rendelkezésére! Az OTP Ingatlanponttal a jelenlegi járványügyi helyzetben is biztonságosan tud együttműködni. Cégünk digitális rendszerének köszönhetően akár online, személyes találkozó nélkül is, megvásárolhatja a kiválasztott ingatlanát! Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal! Referenciaszám: M188210
(00:59 | Jófogás)
Budapest 8. ker.i 66 nm-es lakás eladó #3646310
Budapest 8. ker.i 66 nm-es lakás eladó #3646310: VIII. Illés utcában, a Füvészkert közelében eladó egy 66 m2-es, nappali + 2 hálószobás, világos, jó állapotú, földszinti lakás, akár azonnali költözéssel. Dél nyugati fekvésének köszönhetően kifejezetten világos. Fűtés elektromosan megoldható, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Jó közlekedési adottságok, perceken belül elérhető a 3-as Metró, a 9-es, 99-es buszok valamint a 83-as trolimegálló is. Közel az Eötvös Loránd Tudományegyetem, SOTE, Nemzetvédelmi Egyetem, Pázmány info kar, így könnyen bérbeadható. További információért várom hívását. Hivatkozási azonosító: M191828-3646310
(00:41 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.: VI. kerületben a Lovag utcában eladó 87 m2, nappali + 2 hálószobás, I. emeleti, felújított lakás teljes berendezéssel, felszereléssel együtt. Fűtés és melegvíz ellátása kombi cirkó kazánnal megoldott. Közös költség: 20.120.- Ft. Befektetésnek kiváló, tehermentes, azonnal birtokba vehető. Érdeklődés esetén hívjon a hét bármely napján.
(00:23 | Jófogás)
Eladó lakás Budapest 15. ker., Pestújhely
Eladó lakás Budapest 15. ker., Pestújhely: Eladásra kínálok Budapesten a XV. ker. Széchényi út közelében egy első emeleti 48 m2-es lakást. Jellemzői: - tégla épület - az épület 3 éve kapott 10 cm-es hőszigetelést, nemesvakolat színezést - 2012-ben víz-, villanyvezetékek cserélve lettek - 20 éve tetőcsere történt - fa nyílászárók - zárt, biztonságos lépcsőház - külön leválasztott saját tároló a pincében és a padláson - a lakáshoz tartozik egy közel 100 m2-es saját kert - jó lakóközösség Az ingatlan körbekerített kerttel , autóbeállóval rendelkezik. Az épületbe a bejutás udvarra nyíló bejáratról történik. Közelben élelmiszerbolt, iskola, gyógyszertár található. Tömegközlekedéssel a város bármely része elérhető. A leírtak alapján felkeltette az érdeklődését az ingatlan? Hívjon, tudjon meg többet róla, vagy akár nézzük meg! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Irodánkban hitel közvetítéssel is állunk rendelkezésére! Amennyiben eladó ingatlanja van, úgy azzal is forduljon hozzám bizalommal! Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán. Referencia szám: H434413-JF
(00:05 | Jófogás)
951 Bosnyák utcánál Kiszuglóban 2011-ben Épült Lakás Eladó
951 Bosnyák utcánál Kiszuglóban 2011-ben Épült Lakás Eladó: Kiszuglóban csendes utcában, 2011-ben épült, újszerű, kitűnő állapotban lévő, 4.em. 43 nm-es lakótérrel + 9 nm -es terasszal rendelkező, 2 szobás, különálló ablakos konyhás lakás eladó. Minden helyiség külön nyílik. Egész nap körbesüti a nap, DK- DNY-i tájolásának és sok ablaknak köszönhetően. A házban 2 lift van. Minden közüzemi díj saját mérős. Közösköltsége 6500 ezer ft. A lakásban beépített bútorok, légkondicionáló, riasztó és még sok extra marad. Közlekedése kitűnő. Több busz és villamos járatok, nem messze a 2 Metró. Lakás vételára; 48,9 Mft. Ezen felül lehetőség van a teremgarázsban egy gk. beálló vásárlására, melynek vételára 5 Mft, és 3 m2-es tároló, ára 1.8 Mft, megvásárlásuk nem kötelező.
(00:05 | Jófogás)
Eladó ház, Kulcs: 9,9 millió Ft, 35 m²
35 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
3.Kerület Koölosy Térhez Közel Kisállatbarát Lakás
Kiadó 3.Kerület Koölosy Térhez Közel Kisállatbarát Lakás: 3.kerületben Óbuda legszebb részén a Kolosy térhez közel kiadó a Pacsirtamező utcában egy 3.emeleti 36 m2 alapterületű 1 szoba+ galériás(fekvő 6m2) a képeken is látható bútorokkal berendezett és gépesített kellemes hangulatú, világos, csendes lakás! Ha szükség van rá akkor egy kanapé mely ággyá alakítható megoldható. közös költsége: 14.000 Ft vízzel együtt. a többi rezsi egyedi mérők alapján fizetendő. Kistestű háziállat lehet! Maximum 2 főnek ideális a lakás! Azonnal költözhető! Egy autó parkolása az udvaron belül biztosított ennek bérlése opcionális 20.000 Ft/hó. Nem kötelező! Bérleti díj: 125.000 Ft/Hó + rezsi + 2 havi kaució szükséges Érdeklődni lehet: Paládi Stella Keressen Bizalommal Akár Az Esti Órákban Vagy Hétvégén Is! A Lakás Megtekintése Kereső Ügyfeleinknek Ingyenes!
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás Budapest Hegedűs Gyula utca I. emelet 110m2 ref:5399
Eladó lakás Budapest Hegedűs Gyula utca I. emelet 110m2 ref:5399: Budapesten a 13. kerületben, Újlipótvárosban eladó 106 nm, I. emeleti, (5 nm) erkélyes, 4 emeletes, jó állapotú liftes házban levő 3,5 szobás összkomfortos lakás a Hegedűs Gyula utcában, a Gogol és a Garam utca közti részen. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Paraméterei: 1 erkélyes utcai (29,5 nm) és még 1 utcai szoba (18,6 nm), 1 udvarra néző szoba (20,3 nm), 1 udvari nagy konyha (10,1 nm), egy jelenleg étkezőként használt helyiség (5,78 nm), ami akár egy külön szoba vagy gardrób is lehet, 1 kádas fürdőszoba (5,73 nm), 1 w.c. (1,2 nm) kézmosóval, 1 kamra (1,53 nm) és az előszoba (16,48 nm). A szobák egymásból és külön is megközelíthetőek. A kamrán kívül minden helyiség parkettás. Az ingatlant saját ízlésének megfelelően korszerűsítheti. Belmagassága: 3,57 m. Vízórás, gázkonvektor fűtése van. Önálló kb. 10-12 nm pincével is rendelkezik. Közös költsége: 230.- Ft/ nm. Irányára: 99 M Ft. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban rugalmasan. További részletekért várom hívását akár az esti órákban vagy hétvégenként is. Baranyói Gabriella o67o/4oo-8oo8
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Kulcs: 19,8 millió Ft, 60 m²
60 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó Lakás, Budapest 14. ker.
Eladó Lakás, Budapest 14. ker.: KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! ZÖLD OTTHON PROGRAMNAK MEGFELELŐ, HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ INGATLANOK! Budapest 14. kerületében, Zugló szívében korszerű építészeti megoldásokkal, több ütemben épülő lakóparkban kínálunk megvételre elegáns, élhető otthonokat. ------------ A beruházás tervezésekor kiemelt figyelmet kapott az épületek barátságos megjelenése, a korszerű, jól használható alaprajzok kialakítása, a világos életterek, és a megújított Rákos-patak csendes környezetével harmonizáló parkosított belső kert megvalósítása. A három épületből álló elegáns lakópark otthonaiban a fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja, a hőleadók a mennyezetbe épített, szabad szemmel nem látható hűtő-fűtő rendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. -----------------------------A lakóépületek a Rákos-patak közelében helyezkednek el, amelynek közvetlen környéke a beruházás keretein belül már megújult; a patak mellett parkosított zöldfelület épült, sétánnyal, padok és szökőkút kialakításával. A zöld környezetet és a természet közelségét fokozza a földszinti lakások kertkapcsolata, illetve az emeleti lakásokhoz tartozó napfényes erkély vagy tágas terasz, ahonnan akár a Rákos-patak nyugodt, megszépült környékének látványát is élvezhetjük. --------------Garázs és tároló vásárlása opcionális, az épületek alatti teremgarázsokban az összes lakás számára biztosít a beruházó parkolóhelyet, akár elektromos gépjárműtöltővel. Mindegyik épületben megtalálható kisebb alapterületű, vagy akár több hálószobával rendelkező ingatlan. A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.-------------- A B épület tervezett átadása 2022. nyár Referencia szám: M204525-JF
(Tegnap | Jófogás)
971 Fűrész Utcánál 2010-ben épült kertkapcsolatos Lakás Eladó
971 Fűrész Utcánál 2010-ben épült kertkapcsolatos Lakás Eladó: Eladó a XIV. kerültben,Alsórákoson patakon belül 2010-ben épült társasházban, földszinti 39 nm-es 1, 5 szobás, kertkapcsolatos lakás. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es terasz, melyet parkosított közös kert ölel körbe. A lakás egy prémium minőségű építőanyagok felhasználásával készült, környezettudatos, igényes társasházban található. A világos, napfényes, csendes, lakás amerikai konyhás nappaliból, hálószobából és fürdőszobából áll. A nappali és a hálószoba laminált parketta, a konyha és a fürdőszoba kerámia burkolatú. Fűtési rendszer központi gázkazános egyedi mérőórával. A lakást alacsony rezsiköltség jellemzi, a közösköltség a parkosított udvar gondozását is tartalmazza. Ideális választás fiatalok vagy befektetők számára. A közelben iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek széles választéka megtalálható (Árkád, Sugár, Aréna).
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező
Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező: Megvételre kínálok a XI. kerületben, a Menyecske utcában egy 49 nm-es, földszinti, részben felújított, eredetileg másfél szobás lakást. Az ingatlan tulajdoni lap szerint másfél szobás, viszont a tulajdonos háromszobássá alakította. - A felújítás során:  az összes villany-és vízvezeték cseréje megtörtént  a nyílászárókat műanyagra cserélték  a fürdőszobában és a külön WC-ben burkolatot cseréltek a LOGGIÁT beépítették, illetve a nappali egy részének leválasztásával kialakítottak még egy hálószobát (természetesen ez bármikor VISSZAÁLLÍTHATÓ az eredeti állapotára) az összes szobában burkolatot cseréltek a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó a beltéri ajtókat is lecserélték A társasház PANELPROGRAMBAN részt vett, így kívülről szigetelve lett, illetve a távfűtést egyedi mérőkkel szerelték fel. Őrmező dinamikusan fejlődő városrész, a 4-es metró végállomása, a Kelenföldi pályaudvar és az Etele Plaza 5 percnyi sétára van. Orvosi rendelő, posta, játszóterek, több óvoda és iskola is található a közelben. További kérdés esetén hívjon bizalommal! Referencia szám: H439187
(Tegnap | Jófogás)
XXII. kerület Budafok részén kertkapcsolatos, társasházi lakás eladó!
XXII. kerület Budafok részén kertkapcsolatos, társasházi lakás eladó!: Budapest XXII. kerület, Budafok részén, sok-sok lehetősséget magában rejtő kívülről háznak mondanám, gyakorlatban társasház lakás a 2-es épületben, titulussal rendelkező, eladó ingatlant kínálok Önöknek. Magánszemély vásárlása esetén, akár a meglévő alapterület bővítésével, 150 nm körüli kétszintes otthont is ki lehetne alakítani. Befektető esetében, akár 2 db kétszintes, sorházi jellegű lakásnak is ideális lehetne? Az épületről annyit, hogy társasház szerződés van, melyben le vannak írva a saját és a közös területek. A lakás előtt található zöld területről fő tudnivaló, hogy a hirdetett lakás tartotta eddig rendben, de egy része közös tulajdonban van. Mivel társasház terület, ezért a szerződésben konkrétan le van írva, hogy az épület külső felújítása, beleértve a tetőt is a társasház feladata, de mivel a fő épület, mely teljesen megújult, 2 éve lett felújítva, ezért, a közösség várhatóan, 5-év múlva tudná ennek az ingatlannak a külső felújítását elkezdeni. Az ingatlan összközműves a lakáshoz tartozó órák, saját órák, csak a tényleges költséget kell fizetni vízből, villanyból és gázból. Internet, kábeltévé adott. A lakás hasznos területe jelen pillanatban 77.60 nm és a hozzátartozó tornác területe 11.80 nm. Összesen: 89.40 nm A lakás alatt található pince közös terület. Látszik belül az otthonon, hogy egy rendszert szertő ember lakta, mindennek meg van a helye, de a fürdőszoba és konyha felújítandó kategória, minden működik, csak nem a mai stílust adja vissza! Tehát a falban a vezetékeket idővel frissíteni lehetne. Ami új a kombi cirkó, mellyel a radiátoros fűtés működik, de a meleg víz még nincs rákötve, ezt a villany boyler biztosítja. Ha szeretne egy olyan ingatlant, melyet belülről a saját igénye szerint szeretné felújítani. Fontos, hogy közlekedés szempontjából ideális helyen legyen, kulturált helyen, kisebb gyerekek esetén, bölcsőde ,óvoda, iskola, gyerekrendelő a közelben. Buszmegálló és vonatállomás a közelben, az autópályák közelsége tökéletes autós közlekedést biztosítanak. Tehát sok pozitív tényező van, mely az ingatlan melletti döntést segíti. Hirdetési ár: 46 300 000 Ft, mely jelen pillanatban alkuképes! Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! Érdeklődni: Szakácsné P. Tünde E-mail: sz.tunde1960@gmail.com
(Tegnap | Jófogás)
XIX. Kerület, Jókai utca, 52 m2-es, 5. emeleti, társasházi lakás
Kínál XIX. Kerület, Jókai utca, 52 m2-es, 5. emeleti, társasházi lakás: Társasházi lakás Budapest, XIX. Kerület (Lakótelep) Jókai utca 2 szoba 1 félszoba, 52 m2-es Felújított Azonnal Költözhető 2,5 Szobás V. Emeleti Lakás Eladó XIX. kerületben a Jókai utcában. Az ingatlan beosztása tökéletes : Nappali + 2 háló, fürdő, Wc külön, a konyha ablakos az étkezőt az előszobában lehet kialakítani. Burkolatok : laminált parketta és kő hatású linóleum, redőnnyel ellátott műanyag nyílás zárók, új biztonsági bejárati ajtó. A lakás napfényben úszik K- Ny tájolású, így könnyen átszellőztethető, Az új tulajdonos kényelmét szolgálja a 2db klíma mely az árban benne van. A lépcsőház rendezett, parkolni a ház előtt lehet/ingyenes/. Az ingatlan pénteken és szombaton tekinthető meg előre egyeztetett időpontban. További információkért kereshet a hét bármely napján. További információk: https://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-XIX-Kerulet-Lakotelep-Jokai-utca-Elado-lakas-(17-4935).html
(Tegnap | Jófogás)
Eladó 100 nm budapesti lakás !
Eladó 100 nm budapesti lakás !: Eladó Bp.XX.ker központjában található 1.emeleti 100 nm társasházi lakás.A lakás K-NY fekvésű 3.10 cm magas, világos nagy belsőterekkel rendelkezik. Amerikai konyhás egyedi építésű konyhabútorokkal. A lakás felújítása során cserélve lett :villamoshálózat,víz-csatorna hálózat burkolatok közfalak,fűtési rendszer./Villand kombi cirkó radiátoros fűtés/A lakóház téglaépitésű, belsőudvaros. lakás tehermentes rövid időn belül költözhető. Elöny: alacsony rezsiköltség, / vízórás rezsi 8500+ szemétdij személyenként 1170 Ft.vízóra nélküli rezsi 16.500 + szemét száll.dij 1170/fő.A pince szinten vasajtos tároló is jár a lakáshoz kb.5 nm.központi elhelyezkedésü.jó közlekedés. Lakás irány ára: 55.990.000 Ft
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás Budapest 8. ker., Tisztviselőtelep
Eladó lakás Budapest 8. ker., Tisztviselőtelep: VIII. Delej utcánál lévő Kolónia épületben eladó ez a garzon lakás. Csendes belső udvarból nyíló lépcsőház első emeletén lévő, utcára néző lakás. Fekvése D-DNY-i Alapterülete 35nm, de a beépített erkélynek köszönhetően ez így 37nm Nincs lift, a lépcsőházban a gáz és a villany hálózatot most újították fel, a lépcsőház festése remélhetőleg még idén meg fog történni. Kolónia épület 24 egymástól független lépcsőházból áll, a Vajda Péter utcából is be lehet menni - akár kocsival is - ahol portaszolgálat felügyeli a bejutást. VIII. kerület Tisztviselőtelep ezen része, egy normális, csendes környék, közel van a lakáshoz több tömegközlekedési lehetőség, jó az infrastruktúra Lakáson nincs tartozás, se hitel, egy a tulajdonos Mutatása rugalmasan bármely időszakban. Alacsony fenntartási költségek, közös költség 8500.- Ft / hó, egyedi villany és gáz Lakáshoz tartozik egy saját tároló - 2nm - és pince is.
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.: VI. kerületben az Opera szomszédságában, Révay utcában, 56 m2, III. emeleti, amerikai-konyhás nappali + hálószobás, felújított, igényes, klímával felszerelt lakás eladó, teljes berendezéssel, felszereléssel együtt. A ház jó állapotú, liftes. Fűtése és melegvíz ellátása kombi cirkó kazánnal megoldott. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Közös költség: 13.650.- Ft / hó. További információért hívjon a hét bármely napján.
(Tegnap | Jófogás)
Családi fészek a város szívében
Kínál Családi fészek a város szívében: Tökéletes családi fészek a belváros szívében! Belső Erzsébetváros egyik legjobb utcájában eladásra kerül egy 2+3 félszobás, két generációnak is tökéletes ingatlan. Környezet: Közel a városközponthoz, ugyanakkor kellő távolságra, hogy csendes maradjon. Központban való elhelyezkedésének köszönhetően minden tömegközlekedési forma megtalálható a közelben. Főiskola, iskola, óvoda, bölcsőde, kórház mind pár percre. Pár sarokra a Városligettől, így a természet is közel található az ingatlanhoz. A ház: Rendezett, jó anyagi helyzetű épület amely 1917-ben épült és azóta is remekül karban van tartva. Tipikus polgári, körfolyosós kialakítása van belső udvarral. Hívós lift van az épületben. A lakóközösség csendes, rendes. Az épület második emeletén található ez a saroklakás. A lakás: Mivel sarokban található így csak egy szomszéd van, akitől ráadásul hangszigetelt fallal van elzárva a lakás. A nagyméretű hálószoba ablaka a belső udvarra néz. A három félszoba ablaka pedig egy fás mellékutcára. Kifejezett előny, hogy távol van a nagyobb háló a három kisebbtől, így például egy család esetén a szülőknek meg van a privát terük a gyerekektől. Ehhez a helységhez tartozik egy privát fürdő részleg. A nagy szoba és a gyerekszobák között található a konyha és a nappali. Az előbbi kifejezetten tágas, remek kialakítása van, minden elfér benne. A nappali szintén igencsak méretes. Ezen a 23 m2-en mindenféle baráti összejövetel, családi programok bőven kivitelezhetőek. A félszobák könnyen alakíthatóak mivel gipszkarton falakkal vannak elválasztva egymástól, amit vastag üveggyapot szigeteléssel egészítettek ki, így minden lakónak meglehet a csendes privát tere. A másik fürdő/WC a konyhából nyílik és egy közlekedő részen áthaladva érhető el. A közlekedő remek tárolásra. A fürdőben nagyméretű jakuzzis kád található, illetve egy gőzkabinos zuhanyzó, ezzel is bővítve a lakás előnyeinek listáját. Az ingatlan kiváló lehetőség családoknak illetve befektetésnek is. A lakás remek kialakítása miatt külön kiadhatóak a szobák. Várom a hívását! Referencia szám: LK528017
(Tegnap | Jófogás)
Olcsó lakás zöld kerttel az Alleenál
Kínál Olcsó lakás zöld kerttel az Alleenál: Budai közlekedési csomópontnál, zöld kertből nyíló, csendes kislakás olcsón? Én is tudom, hogy hihetetlen, de ez ilyen. A turpisság az, hogy tulajdoni lapja szerint üzlethelyiség besorolású, és osztatlan közös tulajdon (profi ügyvédi használati megosztási szerződéssel), ezért CSAK KÉSZPÉNZES VÁSÁRLÓKNAK nyitott a lehetőség. Ha Ön ilyen, hívjon mielőbb, nehogy lemaradjon róla! Minden egyebet át tudunk beszélni.
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
Eladó Lakás, Budapest 13. ker.: Eladó a XIII. kerületben az Árpád hidhoz közel, csendes utcában, irodaházak környezeztében, egy 42 m2-es tégla épitésű másfél szobás, teljesen felújitott lakás. A társasházban a lakóközösség kiváló, az ingatlanban lévő bútorok megegyezés kérdése, teljes áron marad minden, kivéve a televízió. Infrastruktúrája kiváló, közelben busz, metró, villamos, piac, bevásárló központok. Helységlista: Szoba 23 m2 Félszoba 6 m2 Közlekedő 2,6 m2 Konyha 8,2 m2 Fürdőszoba 3 m2 Referenciaszám: M209823
(Tegnap | Jófogás)
Lakóparki két szobás lakás!
Kínál Lakóparki két szobás lakás!: Eladó a XVIII. kerületben, a Királyhágó lakóparkban földszinti két szobás, 57 nm-es lakás . A társasház zárt udvaros 2004 -es építésű három emeletes kialakítású, az épületek zöld felületeket, rendezett belső udvart és kisebb parkokat ölelnek közre. A lakás jó állapotú, tehermentes, külön nyíló jól berendezhető szobái, egy kis franciaerkélyel kellemes hangulatot és több fényt nyújtanak. Az épületben házközponti fűtés van, az ingatlan közös költsége 23.020 Ft- amiben a melegvíz használat és fűtés is beletartozik. Kulturált, lakóközösség, csendes környék, mégis minden könnyen elérhető, buszjáratok a környéken: 166,266,182 Megtekintés délutánonként vagy hétvégén lehetséges.
(Tegnap | Jófogás)
Eladó 73 nm-es lakás Budapest 13. ker.
Eladó 73 nm-es lakás Budapest 13. ker.: ÚJLIPÓTVÁROSBAN A SZENT ISTVÁN PARK KÖZELÉBEN AMERIKAI KONYHA NAPPALI+2 HÁLÓS FELÚJÍTOTT LÉGKONDICIONÁLT LAKÁS ELADÓ! XIII. Újlipótvárosban, a Kárpát utca-Ipoly utca kereszteződésnél eladásra kínálunk 73 m2, második emeleti, amerikai konyhás nappali+2 hálós , külön fürdő, külön WC-s lakást! A felújítás éve: 2012.A ház rendezett, 5-6 éve folyamatosan szépül, hívó lifttel rendelkezik. A lakás rendkívül jó elosztása, minden helyisége tágas, ablakos. A fa nyílászárók mindegyike redőnyökkel felszerelt. A fűtés kombi cirkóról működik, vízórája van.Irányára:84,9MFT. Érd: Bergmann Balázs tel : +36208525855 Referencia szám: LK027729-JF
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest, 2. kerület , 199000000 Ft, 90 nm. 572_btj
Eladó lakás, Budapest, 2. kerület , 199000000 Ft, 90 nm. 572_btj: Eladó lakás, Budapest, 2. kerület , 199000000 Ft, 90 nm Budapesten a Bem rakparton csodás panorámás 3 szoba plusz galériás lakás eladó. Nagyon jól élhető és még élvezhető a nagycsaládosoknak is ez a tágas terekkel és hangulatos erkéllyel rendelkező igazi ékszerdoboz. A lakás okosotthon, elektromos redőnyökkel felszerelt,a fűtés világítás riasztó és a kamera telefonon keresztűl kezelhető. A lakásnam a konyha teljes berendezéssel, gépesítve kerül eladásra, melyek az ár részét képezik. A ház tiszta rendezett rendkívül csendes. Jó szívvel ajánlom akár befektetésre is, családoknak is. Rugalmasan megtekinthető, tehermentes akár azonnal költözhető.Hívjon bizalommal akár a hétvégén is.
(Tegnap | Jófogás)
XIII. Váci út, Árpád-hídnál, felújított, 56 m2, 2 szobás, bútorozatlan
Kiadó XIII. Váci út, Árpád-hídnál, felújított, 56 m2, 2 szobás, bútorozatlan: * * * azonnal költözhető * * * XIII. Váci úton - Árpád-hídnál - kiadó ez a felújított, világos, 56 m2-es, 2 szobás, bútorozatlan, klímás, utcai kilátású, DK-i tájolású, 1. emeleti lakás, lift nélküli 2 emeletes téglaházban. A lakás a képeken látható állapotban és berendezéssel kerül bérbeadásra. -a 2 szoba egybe nyílik -külön található a konyha, ami tolóajtóval leválasztható az előtértől -az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek Gépesített: tűzhely, kombi hűtő, légkondi, (mosógép nincs) Környék: Központi elhelyezkedésének köszönhetően minden gyorsan elérhető. Közvetlen közelben minden megtalálható: kávézók, éttermek, élelmiszerüzletekNyugati/Westend, másik irányban Duna Pláza, Váci úti Tesco Közlekedés: kiváló (Árpád-hídi csomópont) -metró: 3-as, 2 percre -busz: 120-as, 34-es -villamos: 1-es -éjszakai járatok -távolsági buszok: a szomszédos Árpád-hídi buszpályaudvarról indulnak -vonat: Nyugati PU. Parkolás: (?) Fizető övezet (H-P: 8-18 óráig). Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + rezsi (kktg. 21.000 Ft/hó, fűtése egyéni gázcirkó, minden közmű fogyasztás alapján kerül számlázásra) Kaució: 2 havi Internet/kábeltv: saját névre történő előfizetéssel Hosszú távra kiadó (min. 1 év), egyedül ill. párban költözőknek ideális, de irodának is alkalmas. Kisállat nem hozható. Dohányzás a lakásban nem megengedett. Számlaképes. Közjegyző előtti nyilatkozattétel vállalása szükséges. * * * Kereső érdeklődőinknek közvetítői szolgáltatásunk ingyenes. * * * otthonunklesz.hu * * *
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 4. ker.
Eladó Lakás, Budapest 4. ker.: Budapest 4 kerületében, a Megyeri úton eladó, rendezett panelprogramos társasház 3. emeletén egy szép állapotú, déli tájolású 2 szobás, étkező konyhás, 54 m2-es erkélyes lakás. Fa thermo ablakai redőnyösek, bejárati ajtaja biztonsági. A vételár tartalmazza a beépített gardróbokat, és a bútorozott gépesített konyhát is. Fenntartási költségei kedvezőek, közlekedés a város minden irányába kiváló, az M0-ás is pár perc alatt megközelíthető. A lakásnak van saját 2 m2-es tárolója, amely a ház tetőterében lett kialakítva. A közelben van iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség és a kikapcsolódásra alkalmas AQUAWORLD RESORT. További kérdés esetén kérem keressen bizalommal. Referencia szám: LK019303
(Tegnap | Jófogás)
Eladó lakás Budapest 15. ker., Újpalota
Eladó lakás Budapest 15. ker., Újpalota: Megvételre kínálok a XV. kerületben egy nyolcadik emeleti, kétszobás, világos panellakást. - 53 nm - panelprogramos panelházban - ablaki a parkra néznek - ABLAKOS konyha - két egymásba és különnyíló szoba - azonnal költözhető - külön helyiségben a fürdő és a WC - műanyag nyílászárók További kérdés esetén keressen bizalommal! Referencia szám: H439854
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 8. ker.
Eladó Lakás, Budapest 8. ker.: Budapest ikonikus kerületében a megújuló VIII. kerület, Csarnok negyedében megbízható beruházó által épített újépítésű lakóparki projekt keretébeneladó ez a otthon. A lakás méretei: 46,99 m2, 8,12 m2 erkély 2 szobás. BB. Energetikai besorolású. 2022. I. negyedév az átadás, 80 %-s készültségi fok. Ára 48 900 000,- ft Az ingatlanhoz vásárolhat parkolót, tárolót, is. A fentieken túl még további újépítésű lakóparki otthonokat tudok mutatni, ajánlani Önnek a VIII. kerületben. Ne várjon, nézze meg személyesen. Minden kérdésére válaszolok, várom hívását, megkeresését. Iván Erika Mária Telefon : 06308450750 ivan.erika@dh.hu
(Tegnap | Jófogás)
VI., Andrássy úton, luxus lakóparkban kiadó két szobás lakás
Kiadó VI., Andrássy úton, luxus lakóparkban kiadó két szobás lakás: VI., Andrássy úton, luxus lakóparkban kiadó két szobás lakás, bútorozottan, gépesítve. A házban 24 órás portaszolgálat működik, mosoda és takarító szolgálat a lakóinak rendelkezésére áll. A nappali amerikai-konyhás, szépen berendezett és mindennel felszerelt. A lakás erkélye belső zöld kertre néz. A nappaliban ülőgarnitúra, tv, étkező, a konyhában villanytűzhely, hűtő, mikró és edények, evőeszközök is megtalálhatóak. A hálószobában franciaágy és gardróbszekrény, a fürdőszobában kád, zuhany, wc, mosdó, egy külön kamrában mosógép került elhelyezésre. A teremgarázsban gépkocsibeálló bérelhető 100eur havonta. Minden fogyasztás mérhető. Két havi kaució szükséges, fiatal párnak, egyedülálló üzletembereknek is kitűnő.
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ipari, Tokod: 33 millió Ft, 1 360 m²
1 360 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó lakás Budapest 6. ker., Diplomatanegyed
Eladó lakás Budapest 6. ker., Diplomatanegyed: Eladásra kínálok a VI. kerületben egy ötödik emeleti, háromszobás, FELÚJÍTOTT lakást. - 59 nm - 3 szoba - bútorozott lakás - 1 éve lett TELJESKÖRŰEN felújítva: nyílászárók, villany, víz, gáz, fűtésrendszer, burkolatok, bútorzat - LÉGKONDICIONÁLT További kérdés esetén keressen bizalommal! Referencia szám: H441993
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Sé: 114,68 millió Ft, 181 m²
181 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Harka: 62,9 millió Ft, 82 m²
82 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Gánt: 32 millió Ft, 100 m²
100 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó ház, Sényő: 15 millió Ft, 110 m²
110 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó Lakás, Budapest 1. ker.
Eladó Lakás, Budapest 1. ker.: I., BAH csomópont közelében liftes, csendes társasházban ELADÓ egy szép állapotú belső udvarra is néző 2 erkélyes, klimatizált lakás. A környék ellátottsága jó, minden szolgáltatást megtalál a közelben. A belváros gyalogosan 15 perc alatt megközelíthető, de a közelben található a 8E, 108E 110 és 112 jelú autóbuszok megállója is. Az ingatlan gépészete korszerűsítve lett, a falak frissen festettek és a parketta állapota is kifogástalan, nem recseg, nem hullámzik.A nagy belmagasságnak köszönhetően sok belsőépítészeti lehetőséget nyújt az ingatlan. A lakás 5 szobássá alakítható.Jelenleg a lakás 3 szoba + hallos,hangszigetelt nyílászárókkal rendelkezik. Központi fekvése miatt tökéletes választás irodának, rendelőnek is. A nappalihoz tartozó nagyobbik erkély a Hegyalja út irányába néz, a konyhához egy kisebb, a csendes belső udvar irányába tájolt erkély tartozik. Referencia szám: LK497879
(Tegnap | Jófogás)
Eladó ház, Bük: 82,25 millió Ft, 270 m²
270 m²
(Tegnap | IngatlanNet)
Eladó lakás, Budapest, 14. kerület , Hungária körút, 41990000 F 332_jd
Eladó lakás, Budapest, 14. kerület , Hungária körút, 41990000 F 332_jd: Eladó lakás, Budapest, 14. kerület , Hungária körút, 41990000 Ft, 78 nm Eladó a XIV. kerületben a Hungária körúton egy 78 nm-es 1 emeleti, felújítandó 3+1 fél szobás erkélyes tégla lakás. Az ingatlan teljes felújítást igényel, egyedül a villamos hálózatot modernizálták 2005-ben a lakásban. Az ablakok klasszikus fa ablakok, a padló parkettával burkolt. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. Az ingatlan méretéből adódóan nagyon sok lehetőség van a ingatlanban, a szobák napfényesek és nagy terek találhatóak, amelyek sokféleképpen átalakíthatók. A lakáshoz tartozik egy pince is, továbbá egy rendezett közös használatú udvar is igénybe vehető. Parkolás az utcán megoldható. A homlokzat pár éve lett felújítva. A közlekedés kiváló.
(Tegnap | Jófogás)
Zuglóban nagy belmagasságú 25m2-es 12.99M
Kínál Zuglóban nagy belmagasságú 25m2-es 12.99M: Hitelre nem eladó! Kizárólag készpénz vagy személyi kölcsönnel megvásárolható! Zugló kedvelt részén nagy belmagasságú galériázható ingatlan tulajdonostól eladó. Több mint 20 éve lakásként használt, jobbra és balra is a szomszéd ingatlanok lakások. Zuhanyzó és wc ki van alakítva, a felújítása megkezdődött az ingatlannak, de félbemaradt. Tulajdoni lapon nem lakás besorolású, így lakáshitelt nem tud felvenni rá! Bérbeadásra, befektetésre tökéletes választás. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. Közvetítők segítségét nem kérjük!
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
Eladó Lakás, Budapest 11. ker.: 11. kerület kedvelt részén Lágymányoson, a Műszaki Egyetem mellett, 75 nm-es, 2 nagy szobás, napfényes, utcai nézetű, 4. emeleti felújított lakás rendezett, liftes társasházban eladó.Az ingatlan esztétikailag és gépészetileg is felújításra került, melynek keretein belül a külső nyílászárókat cserélték, a belsőket felújították, a víz-gáz és villanyhálózat korszerűsítése megtörtént, klíma berendezés, riasztó és új konyhabútor került beszerelésre.A társasház rendezett, karbantartott.A környék közlekedési és infrastrukturális szempontból kifogástalan. Referencia szám: LK058640
(Tegnap | Jófogás)
Eladó 1+1 félszobás lakás a X. kerületben!
Eladó 1+1 félszobás lakás a X. kerületben!: Figyelem! Kizárólag A Szimák Ingatlan Kínálatában! X. kerület központi részén, a Pongrácz úton eladó egy földszinti, 37 nm-es, 1+1 félszobás, járólapos, parkettás, gázkonvektor fűtéses, klímával felszerelt lakás! Az ingatlant 2010-ben teljes körűen felújították. A villany- és vízvezetékek cseréjét elvégezték. Az ablakokat kicserélték. A burkolatokat illetve a festést is megcsinálták. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es, saját pince is. Garázs bérlésére lehetőség van, ennek ára havi 12.000.-Ft. A társasház tiszta, rendezett, kulturált, a lakóközösség odafigyel egymásra. Kiváló lehetőség befektetés, kiadás szempontjából! Az ár irányár, alkuképes! Jöjjön el, nézze meg és megegyezünk! I.á.: 24.9 MFt
(Tegnap | Jófogás)
© Copyright