A solymári Györgyhegyen kínált, panorámás, tágas szépség a Pilis iránt rajongóknak biztos, hogy megdobogtatja a szívét. A helyi ingatlanpiacon akad ez-az, de ez a 179 milliós tétel biztos, hogy sokak számára kifejezetten kedves lesz. Eladó Solymáron ... (08:08 | IngatlanBazar)
Ingatlan
4 tipp otthonod eladásához
4 tipp otthonod eladásáhozEbben a fejezetben 4 dologról fogok írni:arról, hogy hogyan bonyolítsd le az első telefonbeszélgetést,hogy mikre figyelj a lakás bemutatásakor,az ezt követő folyamatokról,valamint a 24-szeres szorzóról, amiről ezidáig még biztosan nem hallottál (08:01 | IngatlanEladas)
Az új építésű vagy a használt lakás éri meg jobban Magyarországon?
A legjobb választás az előre gondolkodás mondja az ingatlanpiaci elemző arra a kérdésre, hogy mi a jobb vétel ma: egy új építésű vagy egy használt lakás? Az örök dilemma eldöntését segítő hagyományos szempontok jelentős részét is érdemes újraértékelni a közelmúlt piaci folyamatainak tükrében. (06:34 | Igényesférfi)
Duna House: főként befektetési céllal vásárolnak ingatlanokat a fővárosi II. kerületben | Ingatlanok.hu
A második kerületben átlagosan 109 millió forintot költöttek a nagyjából 110 négyzetméteres ingatlanokra 2022-ben. (06:31 | Ingatlanok.hu)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? II. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? II. részEbben a fejezetben térjünk rá a másik fontos dologra, az ingatlanod felkészítésére!1. A kevesebb határozottan több!Tisztítsd meg a pultokat, ablakpárkányokat, asztalokat, és minden más látható felületet, majd a szekrényeket, fiókokat is! Ha (03:29 | IngatlanEladas)
Elárverezett ingatlant vásárolnál? 4 érv az ingatlanközvetítők mellett!
Elárverezett ingatlant vásárolnál? 4 érv az ingatlanközvetítők mellett!Az árverezési forgatókönyvben a hitelező egy bizonyos összeget lefoglal a korábbi tulajdonosoktól, akik nem tudják megfizetni a jelzálogot, ezért a hitelező az ingatlan eladásával próbálja megtéríteni veszteségeit. Vajon (03:06 | IngatlanEladas)
A tökéletes hirdetés receptje
A tökéletes hirdetés receptjeCsak az lehet a csúcson, aki csúcsteljesítményt nyújt. Nekem pontosan ez a tervem. - Mike TysonMinél tovább van piacon egy ingatlan, a vevők annál szkeptikusabbá válnak vele szemben.Példának felhozom a Széchenyi hegyet, ahol 2 évig árultak egy házat, amit nekem (02:21 | IngatlanEladas)
Az ingatlan-nyilvántartás
Az ingatlan-nyilvántartásA tulajdoni lap A tulajdoni lap az ingatlan-nyilvántartás egyik része. Minden esetben sorszámmal van ellátva, és ezen tartják nyilván egy adott ingatlan adatait, valamint a hozzá kapcsolódó jogokat. A nyilvántartott ingatlanok helyrajzi számmal rendelkeznek.A tulajdoni (01:19 | IngatlanEladas)
Itt a válasz: új építésű vagy használt lakást éri meg jobban venni Magyarországon?
A legjobb választás az előre gondolkodás mondja az ingatlanpiaci elemző arra a kérdésre, hogy mi a jobb vétel ma: egy új építésű vagy egy használt lakás? Az örök dilemma eldöntését segítő hagyományos szempontok jelentős részét is érdemes újraértékelni a közelmúlt piaci folyamatainak tükrében. (Tegnap | PénzCentrum)
Lakástűzben halt meg egy ember Pécsett
A lakás másik lakóját még sikerült idejében kimenekíteni. (Tegnap | BorsOnline)
Ekkora lakásra futná, ha egy vidéki magyar eladná a házát: nincsenek könnyű helyzetben
Magyarországon nemzetközi összehasonlításban is magas az ingatlantulajdonlási arány, nehezebben költöznek az emberek, ami nehezíti a mobilitást. Egy friss elemzéséből kiderült: hazánkban Győr-Moson-Sopronban és Zalában a legkönnyebb községből városba vagy megyeszékhelyre költözni. A városba költözés... (Tegnap | PénzCentrum)
Használt vagy új az időzítés lehet a kulcs
A legjobb választás az előre gondolkodás ezt mondja az OTP Ingatlanpont elemzője arra a kérdésre, hogy mi a jobb vétel ma: egy új építésű vagy egy használt lakás? Az örök dilemma eldöntését segítő hagyományos szempontok jelentős részét is érdemes újraértékelni a közelmúlt piaci folyamatainak tükréb... (Tegnap | Tőszdeforum)
Három debreceni ingatlan tulajdonosa lett a görögkatolikus egyház
Az új törvény alapján nyújtotta be igényét és kapta meg az egyház az épületeket. (Tegnap | Haon)
Lassan lábadozik az ingatlanpiac | Ingatlanok.hu
Az előző évhez képest továbbra is jelentős, 50 százalékos visszaesést mutat (Tegnap | Ingatlanok.hu)
Önellátó gazdálkodás bizonytalan időkben: Bakonybánk már felkészült?
Egy, az önellátó gazdálkodás lehetőségével kínált ingatlan bizonyosan! Ha valaki függetlenedne, vagy csak szeretne kiszakadni a zajos városi létből, annak a Bakonybánk területén kínált szépség izgalmas lehet számára! A mindössze 23,5 milliós ajánlat igazán kecsegtető ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Na ilyen egy üdülőövezeti, összetett ajánlat Nógrádban!
Üdülőövezeti nyaralót, családi házat kínálnak eladásra Bánkon, kifejezetten érdekes paraméterekkel. A helyi ingatlan kínálat bővelkedik bánki ajánlatokban, az elegáns és tágas, pihenésre és tartós életvitelre is alkalmas ajánlat azonban igazi ritkaság. Szebb napokat látott medence, ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Fokihegyen még mindig lehet megfizethető, nagy házat kapni?
Egy Fokihegyen kínált, 192 nm-es, gerendás mennyezetű családi fészken ámulunk. azt hittük, hogy a helyi ingatlanpiac kínálatában már csak a több száz milliós luxus dívik ilyen alapterülettel. Erre tessék, itt egy barátságos és izgalmas otthon ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Hiánycikk a garázs Szabolcsban?
Temérdek garázs ajánlatára bukkantunk, mikor kisebb lakások és házak után kutattunk a szabolcsi ingatlanpiacon. Más megyékhez képest úgy fest, itt a legnagyobb a piaci kínálat. Tehát jó eséllyel a kereslet is? Újépítésű és klasszikus garázs ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Panelprogramban részt vett, fiatalos lakásért rajongunk Pakson!
A panelprogramban részt vett, tágas, erkélyes otthon csodásan fest! Nem hiába szólítja meg az ajánlat a fiatalokat. A helyi ingatlan kínálat választékában kiszúrt szépség ráadásul mind a strand, mind egy lovastanya közelségét is élvezi! Fiatalok figyelem! ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Táplánszentkereszt csendje és 165 nm-nyi elegancia
A Táplánszentkereszt községben kínált, 89,9 milliós szépség bizonyára mindenkit megfog. A tágas telek, a fedett teraszok, a kandalló és sok más apróság a nyugalom és a közösségi élet zálogának tűnik. Lássuk a helyi ingatlan kínálat ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Vászoly-deluxe: örökpanorámás nyaraló a Balaton-felvidéken!
A Vászoly településén kínált, örökpanorámás nyaraló, pince és présház azon fehér holló ritka ajánlatok egyike, melyek a helyi ingatlanpiacon szinte azonnal elkelnek. Hiába a borsos ár, van, amiért örökké rajongani fog a magyar vásárló! Vászoly Balaton-felvidéki ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Egy 1996-ban épült förénchegyi szépség!
A förénchegyi családi ház nem csak árával, de igényes és hangulatos kialakításával is kitűnik a helyi ingatlanok között. Az élhető méretű, 1996-ban épült otthon csodás helyen várja új lakóit. Lessen be velünk egy megfizethető szépségbe! Eladó ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Új vagy használt lakást vegyünk? - Ezekre mindenképpen figyeljünk a nagy döntés előtt
A legjobb választás az előre gondolkodás ezt mondja az OTP Ingatlanpont elemzője arra a kérdésre, hogy mi a jobb vétel ma: egy új építésű vagy egy használt lakás? Az örök dilemma eldöntését segítő hagyományos szempontok jelentős részét is érdemes újraértékelni a közelmúlt piaci folyamatainak tükréb... (Tegnap | Portfolio)
Ha nagyobb településre szeretne költözni, akkor ezeket a szempontokat vegye figyelembe!
Magyarországon nemzetközi összehasonlításban is magas az ingatlantulajdonlási arány, nehezebben költöznek az emberek, ami nehezíti a mobilitást. A Takarék Indexből, a Magyar Bankholdinghoz tartozó Takarék Jelzálogbank elemzéséből kiderült: hazánkban Győr-Moson-Sopronban és Zalában a legkönnyebb közs... (Tegnap | PrivatBankar)
Mi az ingatlan befektetők nagy kedvence?
A befektetők nagy kedvence felütéssel kezdődik egy hiper-modern, elegáns, három lakrészből álló ingatlan hirdetése. Naná, hogy az Andrássy úton! A képek alapján mi olvadunk. De vajon a többség számára vonzó az, ami a befeketetők számára ... (Tegnap | IngatlanBazar)
Duna House: éledezik az ingatlanpiac | Ingatlanok.hu
Növekvő tranzakciószám és lassan erősödő kereslet. (Tegnap | Ingatlanok.hu)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? I. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? I. részEbben a bejegyzésben az eladás felkészüléséről fogok írni.Az első, és legfontosabb, hogy eldöntsd, hogyan fogsz viselkedni: oroszlán leszel, vagy bárány?Egy pillanatra gondolj az oroszlánokra! Mit csinálnak, ha történik valami? Gyorsan (Tegnap | IngatlanEladas)
2023-as energiagazdálkodási trendek az építőipari szektorban
Mik lehetnek a legoptimálisabb megoldások a problémák megoldására? Energiagazdálkodási szempontból számos nehézséget hozott a 2022-es év, és egyes problémákkal továbbra is szembe kell néznie a piacnak. De melyek lehetnek a legoptimálisabb megoldások, és milyen nemzetközi piaci trendek határozzák meg... (Tegnap | MuszakiMagazin)
Egyszerű tippek, amikre nem is gondolnál
Egyszerű tippek, amikre nem is gondolnálAz ingatlan eladása könnyen lehet elsöprően sikeres, ugyanis a vásárlók csupán a nagyszerű első benyomást szeretnék átélni, amit a következő praktikákkal egyszerűen el lehet érni. Íme pár tipp, amelyekre eddig talán nem is gondoltál:Díszítsd fel otthonod (Tegnap | IngatlanEladas)
Értékálló befektetés a belvárosi ingatlan
Elérte a millió forintos lélektani határt a tágabb értelemben vett belvárosi területek átlagos négyzetméterára 2022 év végére a fővárosban. (Tegnap | Igényesférfi)
Ingatlan eladás: egyedül, vagy segítséggel?
Ingatlan eladás: egyedül, vagy segítséggel?A tulajdonosok véleménye megoszlik, viszont én azt mondom, ha van egy jó értékesítő felbecsülhetetlen!Először is, adok néhány tanácsot, amennyiben úgy döntesz, hogy mégis egyedül szeretnél eladni.Figyelj arra, hogy nem mindegy, hogyan jelenik meg (Tegnap | IngatlanEladas)
Egy évtized után először csökkentek az amerikai lakásárak
Az esést a nyugati és északkeleti államok az ország legdrágább területei okozták. (Sze. | Vg)
Egy évtized után először csökkentek az amerikai lakásárak
Az esést a nyugati és északkeleti államok az ország legdrágább területei okozták. (Sze. | Vg)
Esett a lakásépítési kedv a megyei jogú városokban
A megyei jogú városokban 8,6 százalékkal kevesebb projektben, 8,9 százalékkal kevesebb lakás épül az idei első negyedévben a tavalyi év ugyanezen időszakához képest - ismerteti az Otthon Centrum (OC) az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. (Sze. | Profitline)
Itt épül Magyarországon most a legtöbb új lakás: sok magyar csaphat le rájuk hamarosan
Egyedül Debrecen szárnyal, a többi megyei jogú városban azonban lanyhul a lakásépítési kedv az egyik hazai ingatlanportál kimutatása szerint. Egy négyzetméter országos átlagban 947 ezer forintba kerül, az új építésű lakások árszintje pedig három városban is meghaladta az egymilliós határt. (Sze. | PénzCentrum)
Csökkent a lakásépítési kedv a vármegyei jogú városokban
Az országos lefedettségű ingatlanközvetítő hálózat felmérése szerint 254 projekt van folyamatban, ezekben 6000 lakás épül, az új projektek száma azonban csak 39. (Sze. | Haon)
Visszaesett a lakásépítési kedv a megyei jogú városokban, projektekben még Debrecen vezet
Budapest - A megyei jogú városokban 8,6 százalékkal kevesebb projektben, 8,9 százalékkal kevesebb lakás épül az idei első negyedévben a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. (Sze. | Dehir)
Országszerte költözési célpont az agglomeráció
Több fővárosi kerületben és a vármegyeszékhelyeken is csökkent az állandó lakosok száma a múlt évben, az agglomerációs települések ugyanakkor szerte az országban népszerű költözési célpontnak számítottak - írta legfrissebb elemzésében az ingatlan.com. (Sze. | Profitline)
Két piaci szereplő lakástakarékpénztári konstrukciói is elérhetőek | Ingatlanok.hu
A Duna House összegyűjtötte a megtakarítási termékek legfontosabb különbségeit. (Sze. | Ingatlanok.hu)
Jön az első eurós részvénykibocsátás a magyar tőzsdén
Jöhet az első eurós IPO a budapesti tőzsdén, az ingatlan alapkezelésre szakosodott Adventum Fund Management tervez euróban denominált elsődleges részvénykibocsátást a BÉT-en írja a Bloomberg. (Sze. | Portfolio)
Ezekre a magyar településekre költöztek a legtöbben tavaly
Több fővárosi kerületben és a vármegyeszékhelyeken is csökkent az állandó lakosok száma a múlt évben, az agglomerációs települések ugyanakkor szerte az országban népszerű költözési célpontnak számítottak írta legfrissebb elemzésében az ingatlan.com. (Sze. | Hirklikk)
Kevesebb lakás épül Budapesten kívül az idén, az árak viszont nagymértékben nőttek
Egy év alatt 25 százalékkal emelkedtek az új építésű lakások négyzetméterára a megyei jogú városokban. A legdrágábban Sopronban lehet ingatlanhoz jutni, miközben Hódmezővásárhelyen a legolcsóbb a kínálat. Országos szinten visszaesett az újlakás-építési projektek száma, kivéve Debrecent, ahol három é... (Sze. | Vg)
Kevesebb lakás épül Budapesten kívül az idén, az árak viszont nagymértékben nőttek
Egy év alatt 25 százalékkal emelkedtek az új építésű lakások négyzetméterára a megyei jogú városokban. A legdrágábban Sopronban lehet ingatlanhoz jutni, miközben Hódmezővásárhelyen a legolcsóbb a kínálat. Országos szinten visszaesett az újlakás-építési projektek száma, kivéve Debrecent, ahol három é... (Sze. | Vg)
Csökken sok magyar nagyváros lakossága, Budapesté is adatok
Az agglomeráció erős vonzással bír derül ki az ingatlan.com elemzéséből. (Sze. | Infostart)
Taktikai ártárgyalás
Taktikai ártárgyalásA tárgyalás mindenhol jelen van az életünkben: a családban, a munkahelyünkön, minden erről szól!Az ingatlan ártárgyalásánál olyan higgadtnak kell lennünk, mint egy túsztárgyalónak, és úgy kell tekintenünk rá, mintha az életünk múlna rajta, ezért én mindenképp azt javaslom, (Sze. | IngatlanEladas)
Egy középkori várnak álcázott vidéki nyaralót árulnak az angol vidéken
Történelmi hangulatot áraszt a modernizált ingatlan. (Sze. | Origo)
102 évig élt ugyanabban a házban a 104 éves nő, most elkezdte hirdetni eladásra
A brit nő ebben a házban élte át a második világháborút és a holdra szállást is. Annak idején 200 fontba került az ingatlan. (Sze. | Hvg)
Tévhitek végrehajtás alatt álló ingatlan vásárlásáról
Tévhitek végrehajtás alatt álló ingatlan vásárlásárólHa valaha vásároltál már ingatlant, valószínűleg te is találkoztál a végrehajtás alatt állók csoportjával, amelyeknek ára bőven a piaci ár alatt van, olykor akár 60-70%-kal is.Ez mindenki számára tökéletes lehetőségnek tűnhet, azonban (Sze. | IngatlanEladas)
Duna House: Értékálló befektetés a belvárosi ingatlan
Nem olcsó mulatság, de hosszú távon megéri belvárosi ingatlanba fektetni. Az elmúlt több mint 10 év ingatlanpiaci tranzakciói szerint ugyanis egy milliónál is többet emelkedtek az átlagos négyzetméterárak az V. kerületben. (Sze. | Biztositomagazin)
Penész, sötétség, rossz levegő jellemzi a magyar otthonok jelentős részét VG podcast
Sok magyarországi ingatlan egyenesen egészségkárosító hatású. (Sze. | Vg)
Hova menekülnek a magas ingatlanárak elől a magyarok? Itt a lista
Budapest lakosságának száma tovább csökkent, az agglomerációs településeké növekszik - országszerte több példa is van arra, hogy nagyobb városokból a környező településekre költöznek az emberek. (Sze. | Mfor)
70 évig állt zárva ez a luxuslakás: titkokat őrzött a II. világháború óta
Igazi időkapszula az a párizsi lakás, amelyik a II. világháborútól egészen 2010-ig érintetlenül állt. (Sze. | Divany)
Nézz be a Red Hot Chili Peppers énekeséhez!
Anthony Kiedis nem vacakol, hiszen nem kevesebb, mint 10 millió dollárt kér a Hawaiihoz tartozó Kauai szigeten fekvő házért. Igaz, az ingatlan elég menő helyen van, korábbi szomszédja például Sylvester Stallone volt. (Sze. | Gazdagisztan)
Oszama Bin Laden testvére árulja Bel Air-i házát
Évtizedek óta először eladó az a Bel Air-i ház, melyben (érthető okokból) 2001. szeptember 11. óta soha nem lakott a tulajdonosa. Ennek megfelelően is néz ki az ingatlan, amiért még ebben az állapotában is 28 millió dollárt kér Ibrahim bin Laden. (Sze. | Gazdagisztan)
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? III. rész
Hogyan készüljünk fel az ingatlan eladására? III. részA piac sosem téved, az ember viszont gyakran. - Jesse Lauriston LivermoreMost térjünk rá az egyik legkényesebb témára, az ingatlan árának meghatározására!Még mielőtt belemennénk, lenne egy-két javaslatom:Az ár meghatározásnál egy (Sze. | IngatlanEladas)
Közel ezer ingatlan meghirdetését tervezi a vagyonkezelő idén (X)
Hatékony és átlátható a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. árverezési rendszere. Az aukciókat mindenki eléri, és regisztráció után bárki vásárolhat. (Sze. | Vg)
Penész ellen: honnan jön a penész a lakásba és hogyan tudod a legegyszerűbben elűzni?
Milyen okai lehetnek, ha penészedik egy lakás? Olyan időszak jön, mikor a penész, a pollen és a kellemetlen szagok egyaránt problémát okozhatnak az otthonunkban. Jó ötlet szellőztetni a szagok és a penész ellen? Vagy mi a legjobb megoldás a penész ellen? (Sze. | Profitline)
Bájos minikonyhák Így rendezd be, hogy elragadó és praktikus legyen
Sokan egyetértenek azzal, hogy a konyha a lakás lelke, ám nem mindenki számára ennyire alapvető ez az állítás. Azok, akik nem főznek rendszeresen a négy fal között, vagy olyan életmódra rendezkedtek be, ami nem követeli meg a méretes alapterületű helyiséget, pazarlásnak érezhetik a hatalmas konyhát. (Kedd | Bien)
Ebben nem éri meg az influenszerekre hallgatni
Egy amerikai kutatás statisztikai adatai szerint egy átlagos nő egy lakás árát költi el kozmetikumokra élete során. Ennek értelemszerűen az is az oka, hogy nem tudja igazából, mire van szüksége, így felesleges dolgokat vásárol össze, ráadásul az anyák a lányaiknak is ezt a mintát adják tovább. Szako... (Kedd | Figyelo)
Kötelező teendők ingatlan meghirdetése előtt | Ingatlanok.hu
20 tipp a sikeres eladás/kiadás érdekében. (Kedd | Ingatlanok.hu)
Hetven év után először eladó San Francisco legszebb kilátással rendelkező háza
Az ingatlan a megépítése óta ugyanannak a családnak a tulajdonában van. (Kedd | Origo)
Otthon Centrum: visszaesett a hitelből vásárlók aránya | Ingatlanok.hu
A vevőprofil megalkotásánál azt vizsgálták, hogy ki, hol, mit és mennyiért vesz leginkább. (Kedd | Ingatlanok.hu)
Hitelek, kamatok, bankfiókok: mire számíthat a magyar lakosság az OTP-nél?
Havonta egyszer beül egy bankfiókba, és ügyintézőként dolgozik Becsei András, akit az OTP Bank vezérigazgató-helyettesévé neveztek ki január 1-jével a Retail divízió élére. E szokása jelentősége mellett a jelzáloghitelpiac aktualitásairól, a kamatok alakulásáról, a lakás-takarékpénztári értékesítés ... (Kedd | Portfolio)
Eladó lakás Budapest 1. ker., Vár
Eladó lakás Budapest 1. ker., Vár: Presztízs ingatlan, igazi ritkaság a Várban! Várban eladó egy 180 nm belső 2 szintes lakóingatlan TULAJDONJOGA. A ház és az ingatlan is jó állapotú, akár azonnal költözhető! A tulajdon akár céggel együtt is megvásárolható! Tovább részletekért várom a hívását! Referencia szám: H454916-JF
(09:11 | Jófogás)
Budapest 18, Miklóstelep / társasházi lakás / tégla / 3 szoba / 57 m
Eladó Budapest 18, Miklóstelep / társasházi lakás / tégla / 3 szoba / 57 m: Befektetésnek is kiváló lakás! Eladó XVIII. kerület központjában az Aranyszarvas lakóparkban 2008-ban épült, nettó 57 m2-es + 16nm-es fedett terasszal rendelkező I emeleti téglaépítésű, házközponti fűtésű, 3 szobás, társasházi lakás. -műanyag nyílászárók -biztonsági bejárati ajtó -kiváló közlekedés Az ingatlanban jelenleg bérlők laknak akik szívesen maradnának, így befektetőknek is ajánlom. H460550
(09:11 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
Eladó Lakás, Budapest 7. ker.: ASTORIÁNÁL, Zsinagóga közelében ELADÓ egy 43nm-es első emeleti LAKÁS!Az ingatlanban a nyílászárók, burkolatok cserélve lettek. A fűtés-hűtés klímáról működik!A lakásban egy kis előszoba, étkező-konyha, fürdőszoba, mosókonyha és egy hálószoba kapott helyet.Ajánlom azoknak akik egy csendes kis lakásra vágynak Budapest közepén, ennek a gyönyörű városnak a szívében!AIRBNB sajnos nem engedett a házban!
(09:11 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
Eladó Lakás, Budapest 6. ker.: Egy bohém rezidencia az Operett színház és a Kámán Imre Teátrum szomszédságában. Megvételre kínálom teljes berendezéssel ezt ez első emeleiti, gyönyörűen felújított 98nm -es excluzív ingatlant. Ha fontos Önnek a stílus és a minőség, itt mindent megtalál, a bársony tapétától a Smeg konyhai gépeken át az antik cserépkályháig. Az egész lakás lakberendező által, eklektikus stílusban lett berendezve, barokk stílusjegyekkel, csodás részletekkel. A háló és a nappali az utcára néz, de az ablakok felújításásnak köszönhetően csendes. Még az is megtörténhet , hogy egy-egy nagy művészünket megpillanthatja ablakából, hisz azok a színházak művészbejárójára néznek. Az ingatlant még senki nem lakta, így lehet Ön, a felújítás utáni első lakója . Ez nem csak egy ingatlan, ez életérzés. Ha valóban különlegesre vágyik, akkor ez az Ön otthona. Várom megtisztelő hívását 340000 EUR Referencia szám: LK036232
(08:38 | Jófogás)
Rezsiálló panel! Zugló, Füredi lakótelep, 55 nm, két szoba, 2 loggia!
Eladó Rezsiálló panel! Zugló, Füredi lakótelep, 55 nm, két szoba, 2 loggia!: A lakásról profi videó is megtekinthető az Otthon Centrum oldalán, a H452632 regisztrációs szám alatt. Főbb jellemzők: -15 emeletes ház, kilencedik emelet, - panorámás, megkímélt állapotú lakás, költözhető állapotban, -mindkét szobának saját loggia, -kulturált lépcsőház, -jó állapotú ház, -Örs vezér térhez közel, -parkosított környezet, -rezsiálló fűtési rendszer, -kiskutya. Hitelben is otthon vagyunk! Hitel Centrumunk díjmentesen versenyezteti meg az összes hazai bankot az Ön igényeinek megfelelően, a legkedvezőbb hitelért. Hívjon bizalommal, amíg még meg van ez a jó kis otthon!
(08:06 | Jófogás)
Újlipótváros szívében nagypolgári életérzés a Vígszínház mellett!
Eladó Újlipótváros szívében nagypolgári életérzés a Vígszínház mellett!: Nagypolgári életérzés a Vígszínház mellett! Gyönyörűen felújított homlokzatú, liftes házban eladó ez a 106m2-s lakás! A lakás 4 szobás, külön konyha-étkezővel. A társasház tiszta rendezett lakóközösségű. Parkoló a szomszédos hotel garázsában bérelhető. A lokáció kiváló, hiszen a Jászai Mari tér, a Parlament, a Duna part, és a Szent István park is pár perc sétára található. A Duna part 5 perc séta Margit sziget 10 perc gyalogosan. Alkalmas nagycsaládosoknak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának egyaránt. Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
(08:06 | Jófogás)
106nm, 3+1 szoba, Pillangó utcai metrótól 5 percre
Eladó 106nm, 3+1 szoba, Pillangó utcai metrótól 5 percre: A Csok az ÁFA visszatérítés és az Illetékmentesség igénybe vehető! Parkosított belső kert, játszótér, kerékpár és babakocsi tároló, lift, garázs, tároló, 20 centiméteres hőszigetelés, alacsony fenntartási és közös költség... Mindez egy épületen belül, a Pillangó utcánál, a metrótól néhány percre. A társasház a XIV. kerületben, a metró Pillangó utcai megállójától 400 méterre, a Bíbor utca 10-12 szám alatti 2153 négyzetméteres telken valósul meg. http://biborutca.hu/
(08:06 | Jófogás)
XIII., Eladó három szobás felújítandó lakás, panelprogramos házban
XIII., Eladó három szobás felújítandó lakás, panelprogramos házban: XIII., Eladó három szobás felújítandó lakás, panelprogramos házban. A lakás rendezett liftes házban található, kiváló közlekedési feltételekkel, könnyen elérhető 1-es villamossal, 105-ös, 178-as buszokkal is. A ház hőszigetelt, s fűtésrendszer korszerűsített, egyedileg mérhető, a nyílászárók újak. 1/1 tulajdonú, tehermentes. Közös költség 14200.- felújítási alap 7100.- minden fogyasztás mérhető. Pince is tartozik a lakáshoz.
(08:06 | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest, 9. kerület , 64850000 Ft, 84 nm 3590_mlux
Eladó lakás, Budapest, 9. kerület , 64850000 Ft, 84 nm 3590_mlux: NYUGALOM SZIGETE ELADÓ Budapest IX. kerületében, a külső-Ferencvárosban egy FELÚJÍTOTT, 84 m2-es, első emeleti, 4 szobás lakás. A beépített erkély által 87 nm az ingatlan valós alapterülete. Az ingatlan csendes, napfényes, tágas, nagy szobákkal rendelkezik. Kiváló otthona lehet egy családnak, vagy irodának is tökéletes választás! A lakás egy három házból, összesen tizenkét lakásból álló családias lakóparkban található, távol az utca zajától, az egyik belső házban. Jelenleg a házak homlokzatának felújítása folyik. A lakáshoz külön saját garázs és 2 db parkolóhely is tartozik a lakópark udvarában. A garázs közvetlenül a telefonnal nyitható autóbejáróval szemben helyezkedik el. A lakás felújított, vadonatúj, pazar konyhabútor, új sütő, főzőlap, új, műanyag nyílászárók, minőségi burkolatok, több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre. A fűtéskorszerűsítés során kondenzációs kazán lett kialakítva, melynek eredményeképp mindössze 5. ezer - Ft a fűtés havi költsége télen. Az áramfogyasztás is alacsony, 3 ezer Ft havonta, napelemes panel is felszerelésre került. Közös költség jelenleg 34. ezer - Ft/hó, mely 5 évig került megállapításra, a homlokzatfelújítás érdekében, utána visszacsökken 18. ezer - Ft-ra. A közlekedés kiváló, a 2B és 51-es villamosokkal a Boráros tér 10 perc alatt elérhető. A közelben Aldi, Illa Center rengeteg üzlettel, az utca végén Lidl található. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető! Extra: 12 m2 saját pince, valamint a felső szomszéddal közös kb.100 nm kert Egy autó saját garázsban ingyenes, további gépjárművek parkolása kedvezményes (1 ezer ft/hó) Irányár: 64,85 MFt Hívjon most, nehogy lemaradjon erről a fantasztikus lakásról! Refszám: 9440 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.
(07:34 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.: Csepel - Királyerdőn 2022-ben teljes körűen felújított lakás két gépkocsi beállási lehetőséggel és 220 nm-es kert kapcsolattal eladó. Amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba walk-in gardróbbal, kádas fürdőszobával, terasszal és kertkapcsolattal várja új lakóját. A felújítás óta nem laktak az ingatlanban, így olyan, mintha egy újépítésű lakás lenne. A felújítás mindenre kiterjedt, minden ki lett cserélve: - külső szigetelés 15 cm, - belső szigetelés a födémen alul-felül, - új műanyag nyílászárók, - új gáz cirkó, - új villany-, víz, fűtés vezetékek - padlófűtés kialakítása Az ingatlan a Csepeli strand fölött található csendes, nyugodt környéken. Az utca végén iskola található. Az ingatlan per és tehermentes. Hitelezhető. Azonnal költözhető. Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozom! Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása  minden egy helyen az Ön kényelméért. Érd: Ernszt Zsuzsanna, tel: +36/706154751, e-mail: ernszt.zsuzsanna@dh.hu Referencia szám: LK025910
(07:03 | Jófogás)
Penthouse lakás eladó!
Penthouse lakás eladó!: Penthouse lakás! Eladó 39nm+22nm teraszos, nappali-konyhás, Penthouse lakás! Az 53 lakásos társasházban A lakáshoz 1 autóbeálló vásárolható! műszaki felszereltség: előtérben a zöld energia és a biztonság! - A zöld energiát biztosító hőszivattyú mellett - a fűtés és a melegvíz folyamatos biztosítása érdekében - 2 kiemelten energiatakarékos tartalék kazán is helyet kap egy esetleges extrém hideg érdekében. - hűtés: mennyezet hűtés! - 30-as porotherm falazat pillérvázas szerkezettel - 18 cm eps hőszigeteléssel+ 0,5-ös k értékű műanyag nyílászárók! - a fürdőszobákban automata szellőztető rendszer tervezettátadás 2022. december! A részletes műszaki leírásért és a helyszíni megtekintésért kérem hívjon!
(07:03 | Jófogás)
Bp. 21. ker. FELÚJTOTT, SZIGETELT, LAKÁS
Eladó Bp. 21. ker. FELÚJTOTT, SZIGETELT, LAKÁS: Megvételre kínálok a 21. kerületben, Csepel- Belvárosában egy világos, szép állapotú panelprogramon átesett lakást! Főbb jellemzői: - 1980-ban épült - Szerkezete Panel - 6. Emeleten található, lifttel rendelkezik - A lakás mérete 59 nm - Fűtése házközponti - A lakásban az ablakok műanyag nyílászárókra lettek kicserélve - Parkolni a ház előtt lehet ingyenesen Elrendezése: - Nappali 17,8 nm - 2 db Félszoba ( mind a kettő 8 nm) - Közlekedő 4,3 nm - Konyha+ Étkező 9,2 nm (egy nagy szekrény kamra -ként funkcionál benne) - Fürdőszoba 2,5 nm - Wc 0,9 nm A közös költség 13.475Ft.- amely magába foglalja a melegvíz előállítást, a szemétszállítást, a lépcsőház/udvar takarítását és a felújítások költségét. A Fűtés költsége 10.500 Ft.-/hó. Az infrastruktúrája kiváló. 100 méteren belül megtalálható Bölcsöde, Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Rendelő, Sztk., Háziorvos. Sétatávolságra vásárlási lehetőség (Penny, Spar, Aldi... ) és Hétfőtől-Szombatig tartó Csepeli piac, ahol minden megtalálható. A Hév 3 percre található, amely a Csepel Pláza és a Boráros tér között közlekedik. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján! Jöjjön el, nézzük meg együtt! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen Ön a a következő lakója! Érd: Tivadarné Kulcsár Imola, tel: +36/20/240 4146, e-mail: kulcsar.imola@dh.hu Az ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával!? Hitelre történő vásárlás esetén Bankfüggetlen Credipass Pénzügyi Szakértőnk kötelezettség nélkül megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást! A tanácsadás ingyenes! Referencia szám: LK043368
(07:03 | Jófogás)
Eladó lakás, Budapest XXI., 35 m2
Eladó lakás, Budapest XXI., 35 m2: Eladó Csepel szívében a Kossuth Lajos utcában közel a hév végállomáshoz egy 35 négyzetméteres, 1 szobás 1.emeleti erkélyes , parkra néző , világos szuper kis lakás , kiváló elhelyezkedéssel 10 emeletes liftes házban. A lakásban a nyílászárók műanyagok a közlekedő járólapos és a fürdőszoba szépen csempézett. A lakás tehermentes akár egy hónapon belül költözhető. A beépített konyhabútor és a sütő az ár részét képezi . A fűtése egyedi mérős távfűtés ,rezsije méretéhez képest nagyon alacsony. Nyáron légkondi biztosítja a hűvöset. A lakás egy pénzügyileg rendezett társasházban található . Itt 100 méteren belül minden megtalálható , amire a leendő lakónak szüksége lehet. A tömegközlekedés kiváló, 5-6 perces gyalogtávolságon belül van a hév illetve a 159 buszjárat szinte a ház előtt áll meg . Az ingatlan per, - igény, - és tehermentes. Fiatal pároknak, idősebbeknek is remek lehetőség . A kiváló elhelyezkedéshez nem fér kétség, remek befektetés is lehet akár . Fiataloknak idősebbeknek egyaránt ajánlom. Ne habozzon ! Hívjon bizalommal, hétvégén is!
(07:03 | Jófogás)
Kmety György utca lakás
Eladó Kmety György utca lakás: Eladó a VI. kerületben a Kmety György utcában egy gyönyörűen felújított lakás. A lakás a infrastruktúrája kiváló, a Nyugati pályaudvar csupán egy karnyújtásnyira található. Rengeteg bolt, bevásárlóközpont, konditerem található meg a közvetlen szomszédságában. Közlekedés szempontjából szintén kiemelkedő, mivel a 4/6-os villamos, 3-es metró, Kis földalatti( 1-es metró) megállója szintén nagyon közel helyezkedik el az ingatlanhoz. Ezen felül ha egy kis kikapcsolódásra vágyna valaki a városliget 5 perc sétára van. A lakásban 2 tágas szoba és egy nagy terekkel rendelkező amerikai konyhás nappali helyezkedik el. A fürdőszobába beépítésre került egy sarokkád és egy zuhanyzó is. Ezen felül a fürdőszoba felszereltsége közé tartozik egy 2 személyes infraszauna is. A lakás cirkófűtéssel van ellátva, a konyhában és a fürdőben padlófűtés segít még komfortosabbá varázsolni az otthont. Egy inverteres klíma is felszerelésre került a nappaliban ezáltal nyáron sem kell tartani a nagy melegtől a lakásban. A víz, illetve a fűtés korszerűsítés 5 éve történt meg, a felújtás során a teljes padló rétegrend kicserélésre került. Minden helyiségben CPL ajtók találhatóak. A nyílászárók korszerű műanyag ablakok, melyek redőnnyel ellátottak. Mindenkinek ajánlom akik szeretnék élvezni a belváros közelségét. Tökeletes otthon lehet kisgyerekes családoknak de akár egyedülállóknak vagy első lakásvásárlásra is kiváló lehetőség. Ha bármi kérdése van, hívjon bizalommal.
(07:03 | Jófogás)
Budapest szívében egyedi megjelenésű 84+6 m2 lakás
Eladó Budapest szívében egyedi megjelenésű 84+6 m2 lakás: Budapest belvárosában eladásra kínálom gyönyörűen átalakított 84 m2-es lakásomat. Az ingatlan 2 szobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A fürdő zuhanyzót és fürdőkádat is tartalmaz. A lakáshoz tartozik egy beépített zárt erkély. Befektetésre/üzleti célra kiválóan alkalmas, az Airbnb rendszerben jelenleg is megtalálható idei és már jövő évi foglalásokkal! A lakás bútorozatlanul eladó! Megtekintésére előzetes időpont egyeztetéssel van lehetőség.
(07:03 | Jófogás)
Eladó ház, Pécs: 63 millió Ft, 187 m²
187 m²
(05:00 | IngatlanNet)
Kiadó lakás, Szeged, Retek: 120 ezer Ft
64 m²
(05:00 | IngatlanNet)
Eladó ház, Eger: 18 millió Ft, 55 m²
55 m²
(04:30 | IngatlanNet)
Harrer Pál utcában teljesen felújított, dupla klímás, modern lakás
Eladó Harrer Pál utcában teljesen felújított, dupla klímás, modern lakás: Eladásra kínálom a következő teljesen felújított, dupla klímás és modern lakásomat. A lakás a Harrer Pál utcában található, a Főtér közvetlen közelében az Óbudai óvárosban. Közlekedés és bevásárlási lehetőségei nagyszerűek, a közelben minden megtalálható ami a városi létformához fontos, ugyanakkor zöld, csendes, nyugodt környezetben. A közelben óvoda, iskola, patikák, Flórián bevásárlóközpont. Bécsi út és Szentendrei út közelében. Közel az 1-es villamos és a HÉV. A lakás egy karbantartott, tíz emeletes társasház 4. emeletén található. Lifttel jutunk az emeletre, amelyet nemrég újítottak fel teljesen. A lakásba lépve balra található a gardrób, WC, valamint a fürdőszoba helyiség. Szemben az ablakos konyha, míg jobbra a három nagy méretű szoba dupla folyosóval elválasztva. A lakás alapterülete: 68 m2 3 külön nyíló szobával rendelkezik. A társasház lakóközössége kifejezetten jó. A lakás két klímával rendelkezik, műanyag ablakokkal és redőnnyel felszerelve minden helységben. A beltéri ajtók vadonat újra kicserélve. Igényes laminált padló mindegyik szobában. Mennyezeti stukkóval és rejtett, szabályozható LED lámpákkal ellátva. Mindegyik helyiség bútorozott és a konyha mosogatógéppel is felszerelt. A lakás tehermentes. Alacsony rezsi költséggel. Autó/motor beszámítás is lehetséges. Megtisztelő hívását várom, akár hétvégén is! Ingatlanosok kérem ne keressenek, biztosan nem tartok igényt szolgáltatásukra. A tudok egy vevőt típusú megkeresések sem érdekelnek. Megértésüket köszönöm.
(03:30 | Jófogás)
1/1 TULAJDONÚ, TEHERMENTES, ALACSONY FENNTARTÁSÚ LAKÁS ZUGLÓBAN!
Eladó 1/1 TULAJDONÚ, TEHERMENTES, ALACSONY FENNTARTÁSÚ LAKÁS ZUGLÓBAN!: 1/1 TULAJDONÚ, TEHERMENTES, ALACSONY FENNTARTÁSÚ LAKÁS ZUGLÓBAN! 14. kerület, Alsórákos kedvelt részén, a Csertő parkban, rendezett társasházban kínálunk megvételre egy 33nm-es, 1 szobás, átlagos állapotú, beépített loggiás, panorámás, magasemeleti lakást. Az ingatlan igen alacsony rezsivel könnyen fenntartható, a közös költség 6.200Ft/hó, a fűtésátalány 7.000Ft/hó. Akár első lakásként vagy befektetésként könnyen kiadható. A szobában a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a loggia beépített. A ház nagyon tiszta, rendezett, melyben 3 lift üzemel, kettőt személyszállításra, egyet teherliftként használhatnak a lakók. A társasháznak folyamatos bevételt biztosítanak a ház aljában lévő üzlethelyiségek. A környék nagyon jól megközelíthető és ellátott, a közelben gyalogos távolságban minden megtalálható. Spar, Penny, vegyes boltok, fogászat, háziorvosi rendelő, patika, játszóterek, bölcsőde, óvodák, általános iskolák, egyetem, Örs Vezér tér - Sugár, Árkád, Ikea, Vásárcsarnok, stb. Közlekedés: 131, 144, , 174, 231-es buszok, 82, 82A trolibuszok, M2 metró Örs Vezér tér csomópont 10 percen belül elérhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Harsányi Marianna 20/954-1339 Referencia szám: LK082581-JF
(00:59 | Jófogás)
Eladó a Nádor utcában egy 2 szobássá alakítható 47m2es lakás
Eladó a Nádor utcában egy 2 szobássá alakítható 47m2es lakás: Eladó az 5.kerületben a Nádor Utcában a Szabadság tértől pár percre , egy jó állapotú műemlék épület 1emeletén, egy 47m2es jelenleg 1 szobás de igeny esetén 2 Szobássá alakítható lakás Saját Tárolóval. Vétel ár 59M Közös költség 26.000Ft(Víz és felújítási alap benne) Fűtés:gáz konvektor Parkolás:utcán fizetős 1/1tulajdonjog Tehermentes Rövid távú kiadá(Airbnb , engedélyeztethető) Rugalmasan megtekinthető Érdeklődni:+36703967230
(00:29 | Jófogás)
Belső építész által tervezett frissen felújított 3 szobás lakás eladó
Belső építész által tervezett frissen felújított 3 szobás lakás eladó: Eladó a Tóberek utcában egy Újszerű (2007) társasház félemeletén egy Belső Építész által megtervezett és Frissen Felújított ,62m2-es 2szoba+félszobás lakás. Lifttel megközelíthető és akadálymentes A lakás vadi új bútorokkal berendezett, amik igény esetén átvehetőek. Eladasi ár:89.000.000Ft Fűtés:fancoil hűtő fűtő rendszer A lakáshoz tartozó 8m2es terasz beépítésre került és egy plusz félszoba lett kialakítva belőle. beépített és gépesített konyha 2wc+kádas fürdőszoba biztonsági ajtó riasztó klíma Az épületben belső kert 20m2es közös tároló Parkolás az utcán ingyenes azonnal költözhető/birtokba vehető Rendezett tulajdonjog Tehermentes A lakás rugalmasan megtekinthető,időpontért kérem keressen Telefonon.
(00:29 | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.: Csepel-Királyerdő legmagasabb pontján egy örökpanorámás tégla lakás eladó. Az ingatlan 102 nm-es, belső kétszintes, amerikai konyhás nappali (erkéllyel) + 3 szoba, 2 fürdőszoba. Tégla építésű 15 cm-es külső szigeteléssel. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, több helyi járat megállója is megtalálható sétatávolságra. A konyhabútor a vételár részét képezi. Az ingatlan per és teher mentes, a szerződés kötés után AZONNAL költözhető. Hitelezhető! Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozom! Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása  minden egy helyen az Ön kényelméért. Érd: Ernszt Zsuzsanna, tel: +36/706154751, e-mail: ernszt.zsuzsanna@dh.hu Referencia szám: LK031068
(Tegnap | Jófogás)
XXI. Kerület, Kiss János Altábornagy utca, 45 m2-es, 1. emeleti,
Eladó XXI. Kerület, Kiss János Altábornagy utca, 45 m2-es, 1. emeleti,: Társasházi lakás Budapest, XXI. Kerület (Belváros (Városközpont)) Kiss János Altábornagy utca 2 szoba, 45 m2-es Budapest XXI. kerületében, Csepel központi részén, jól megközelíthető helyen, 10 emeletes épület 1. emeletén, parkra néző, alacsony fenntartású, nagyon jó állapotú , 2 szobás, 45nm-es panel lakás ELADÓ. A kiosztása: Szoba: 18 nm Közlekedő: 7 nm Konyha: 7 nm Fürdőszoba: 2,5 nm WC: 1 nm Szoba: 9,5nm A fűtést és a meleg vizet távfűtés biztosítja. Jelenleg a két szoba egybe van nyitva, de a kisebbik szobának van egy másik bejárata is, így könnyen külön nyitható. A műanyag nyílászárók miatt a rezsi rendkívül alacsony. Az ingatlan tehermentes és gyorsan költözhető. I.Ár: 33,9 Millió Ft További információk: https://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-XXI-Kerulet-Belvaros-Varoskozpont-Kiss-Janos-Altabornagy-utca-Elado-lakas-(26-2243).html
(Tegnap | Jófogás)
Budapest 13. ker.i eladó 49 nm-es lakás #4229178
Budapest 13. ker.i eladó 49 nm-es lakás #4229178: Panorámás kilátással a Margitszigeti Víztoronyra, valamint a Budai hegyekre, megvételre kínálom ezt a kellemes adottságokkal bíró 2 szobás második emeleti ingatlant. Az L-alakú előszobából nyílik a világos konyha, a WC, különálló fürdőszoba, a kisebbik szoba, illetve a nappali is. A két szoba egymásból, illetve az előszobából is megközelíthető. A szobák mérete 22.5, illetve 12,22 nm. A lakás különleges adottsága a panorámás kilátás. Elhelyezkedése is tökéletes. A környék infrastruktúrája kiváló. A Dunapart pár perc sétával elérhető. Az Árpád híd közelsége miatt pillanatok alatt átérünk Budára, egy kellemes sétával pedig a Margitszigetre. A lakóközösség remek, a háznak két bejárata van, rendezett, szépen tisztán és karbantartott. A lakás üres, szinte azonnal költözhető. Igény szerint felújítandó, de ezt akár költözés után szakaszosan is el lehet végezni. A ház panelprogramos felújítása megkezdődött, így hamarosan megújult külső fogadja új tulajdonosát! Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő a közelben, minden korosztálynak őszintén ajánlom. Az ár irányár, ne maradjon le róla, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt! Barna Tünde Tel: 06 20 579 9741 Hivatkozási azonosító: HK-4229178-4229178-JF
(Tegnap | Jófogás)
Budapest 13. ker.i 50 nm-es lakás eladó #4308628
Budapest 13. ker.i 50 nm-es lakás eladó #4308628: A XIII. kerület közkedvelt pörgős, mégis csöndes részén, a Tüzér utcában megvételre kínálom ezt a tündéri, 2 szobás erkélyes ingatlant. A ház 2010-ben épült, állapotát tekintve szinte újnak felel meg. Lépcsőháza igényes és rendezett, az itt lakók komfort- és biztonságérzetét növeli a házban lévő Portaszolgálat is. A lakás a 3. emeleten helyezkedik el, rendkívül csöndes, világos és jó elosztású. Az előszobából a konyhás, étkezős nappaliba érkezünk. Innen jutunk el a másik szobába, a fürdőszobába, valamint a különálló WC-be. A lakás nagyon jól szigetelt, napfényes, energiatakarékos. Fűtésszámlája a leghidegebb hónapokban sincs több 6eFt-nál. A háznak zárt udvara van ahol a parkolón kívül helyett kapott még a biciklitároló, valamint egy közösségi tér is kisebb játszótérrel, hangulatos szaletlivel. Sportolási lehetőség kedvezményesen a közeli Honvéd Sportuszodában és Sportegyesületben lehetséges. A lakással két parkoló is megvásárolható 3, illetve 4mFt-ért. Mindenképp látni kell, ha kétszobás, XIII. kerületi ingatlant keres! Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt, hogy találkozik-e elképzeléseivel! Barna Tünde Tel: 06 20 579 9741 Hivatkozási azonosító: HK-4308628-4308628-JF
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
Eladó Lakás, Budapest 3. ker.: For-Sale! Kertvárosias környezet, elvehetetlen hegyi panoráma, ingyenes parkolás, zöld park, napfény, csend, nyugalom, pihenés. Ha ezek közül csak egyre is vágysz, ne keress tovább megérkeztél!Budapest, 3-kerület, Békásmegyer hegy felőli oldalon, eladó egy 2 szobás 8-ik emeleti, teraszos, dupla liftes lakás. Ritkaság a piacon, csak most rövid ideig.Békásmegyer csendes részén belsőparkra, hegyre néző kilátás, csendes lakás.Békásmegyer könnyen megközelíthető, a BKV járataival, HÉV, Busz járatokkal, ami egy 5 perces sétával könnyen elérhető. A Római part közelsége is ki szakítja az ott élőket a város nyüzsgéséből, zajától. Pár perces sétával már a Duna parton lehetünk. A gasztronómia, szerelmeseinek több étterem, cukrászda, BBQ ételek, olasz ételek, konyhák közül is választhatnak. Egy kellemes sétával eljuthatunk a megújult vásárcsarnokba, ami biztosítja a friss zöldség, vagy éppen a húsfélék beszerzésének lehetőségét, Bankok irodák is szép számmal megtalálhatóak a környéken. Iskola, óvoda szintén pár lépésre található a lakástól. A Hévvel könnyen eljuthatunk nem csak a belvárosba, hanem Szentendrére, ami csupán 8 km-re található. Az M0-as autóút is csak 3-5 percre helyezkedik el a lakástól. Békásmegyer élhető, jól, könnyem megközelíthető része a városnak.A lakás bejárata csendes részről található, zöld bokros terek, játszótér, könnyű és ingyenes parkolási lehetőségekkel, a lépcsőház zárható, tiszta gondozott. Dupla liftes.A lakás:Egy hosszú zárt folyosón juthatunk el a bejáratig ezen a szakaszon mindösszesen két lakás található. A lakásba belépve az előtérbe, étkezőbe érkezünk. Bal kéz felől található a mellékhelység, és külön a fürdő. A főbejárattal szemben egy szoba, ahonnan elvehetetlen panoráma nyílik a hegy irányában. A szoba mellet követlenül a konyha helyezkedik el. Az előtérből léphetünk be a tágas nappaliba. Innen tovább haladva elérkezünk az ingatlan legszebb részére a teraszra, ahonnan csodás kilátás nyílik a hegyre. A lakáshoz tartozik egy közel 60 m2 tároló is a földszinten.A lakás költözhető, akár a pillanatnyi állapotában is.Állapot:Az ingatlan felújítandó, de lakható. A nyílás zárok cseréje célszerű, a fürdőszobák használhatóak, de a 80-as évek állapota szerint van pillanatnyilag. A hideg burkolatok rendben vannak, a szobák burkolása célszerű. Remélem sikerül elnyerni tetszést, bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal. Az ingatlanhoz tartozik egy youtube videó ahol kényelmesen, otthonából is be tudja barangolni a lakást.https://youtu.be/CQoKOBt578E Hoffmann-né Budai Anna +36 20 84 93675
(Tegnap | Jófogás)
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.
Eladó Lakás, Budapest 21. ker.: Újszerű , energiatakarékos Garzon Csepelen eladó. Az ingatlan a volt Csepel Művek területén, egy folyamatosan fejlődő részén található. A ház teljes felújításon ment keresztül. Új műanyag thermo üveges nyilászárók kerültek behelyezésre. Videó kamerás beléptető rendszert építettek ki. Az eladásra kínált lakás 28.5 m2-es fekvőgalériás garzon. Melyben új minőségi konyhabútor, új burkolatok, szaniterek kerülnek felhelyezésre, ami az árban benne van. A lakás fűtését inverteles klíma biztosítja.Az egész házra egy napenergiás rendszert építenek ki, mely alacsony rezsi költségeket biztosít.Ajánlom a lakást diákoknak, munkásoknak, befektetőknek vagy akár fiatal pároknak!! Érd: Ernszt Zsuzsanna, tel: +36/706154751, e-mail: ernszt.zsuzsanna@dh.hu Referencia szám: LK050723
(Tegnap | Jófogás)
Corvin Home Kispest
Eladó Corvin Home Kispest: CORVIN HOME KISPEST ! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyed évi átadással leköthetők! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtés: hőszivattyú, padlófűtés. Minden lakásban légkondicionáló. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető. A társasház lakásai a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek, a nappali + 1 hálószobás lakásoktól a nappali + 3 hálós lakásig, 1 vagy 2 fürdőszobával, erkéllyel, kisebb terasszal mind megtalálhatók a kínálatban. Az árak a lakás méretétől és elhelyezkedésétől függően változnak a legkisebb lakás 46 nm, a legnagyobb 87 nm. Gépkocsi beálló, tároló, de nem kötelező, de csak 1 vásárolható lakásonként. Projekt bemutatása Minőség Kispesten! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyedévi átadással! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtésről hőszivattyú gondoskodik, tetőre napkollektorokat telepít a beruházó. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Parkoló ára:3,5M.-Ft+áfa (4.445.000.-Ft) Tároló ára: 480.000,-Ft/m2+áfa (609.600,-Ft/m2) Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető.
(Tegnap | Jófogás)
XIX. kerületi eladó új építésű tégla társasházi lakás
XIX. kerületi eladó új építésű tégla társasházi lakás: CORVIN HOME KISPEST ! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyed évi átadással leköthetők! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtés: hőszivattyú, padlófűtés. Minden lakásban légkondicionáló. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető. A társasház lakásai a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek, a nappali + 1 hálószobás lakásoktól a nappali + 3 hálós lakásig, 1 vagy 2 fürdőszobával, erkéllyel, kisebb terasszal mind megtalálhatók a kínálatban. Az árak a lakás méretétől és elhelyezkedésétől függően változnak a legkisebb lakás 46 nm, a legnagyobb 87 nm. Gépkocsi beálló, tároló, de nem kötelező, de csak 1 vásárolható lakásonként. Projekt bemutatása Minőség Kispesten! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyedévi átadással! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtésről hőszivattyú gondoskodik, tetőre napkollektorokat telepít a beruházó. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Parkoló ára:3,5M.-Ft+áfa (4.445.000.-Ft) Tároló ára: 480.000,-Ft/m2+áfa (609.600,-Ft/m2) Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető.
(Tegnap | Jófogás)
IX. Kerület, Pöttyös utca, 42 m2-es, 1. emeleti, társasházi lakás
Eladó IX. Kerület, Pöttyös utca, 42 m2-es, 1. emeleti, társasházi lakás: Társasházi lakás Budapest, IX. Kerület (József Attila ltp.) Pöttyös utca 1 szoba 1 félszoba, 42 m2-es Eladóvá vált egy Rezsivédett rendezett, jó lakóközösségű társas házban egy 42 nm alapterületű erkélyes emeleti lakás. A lakás helyiségei : -Nappali : 18 nm -Szoba : 8 nm -Konyha : 4 nm -Fürdőszoba : 4 nm -Előszoba-közlekedő :6 nm -Erkély : 4 nm A nappali és a szoba délkeleti fekvésű világos, parkettával burkolt. A szoba erkélyes, külön és egybe nyíló. A konyha beépített konyhaszekrénnyel és gáztűzhellyel felszerelt. A fürdőszoba káddal, mosdóval felszerelt, a toalettel egy helyiségben kapott helyet. A fűtésről a távhő gondoskodik, egyedi mérővel fogyasztás alapján mérhető, a meleg víz villanybojlerrel megoldott. A lakáshoz közös tároló és közös pincehelyiség tartozik. Azonnal birtokba vehető. Az ár : Irány ÁR ! Ideális gyermekeseknek a parkkal övezett környezet, Ideális első lakásnak , értékálló befektetés a remek közlekedésnek és infrastruktúrának köszönhetően rövid vagy hosszú távra. Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is. Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek: szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk! További információk: https://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-IX-Kerulet-Jozsef-Attila-ltp-Pottyos-utca-Elado-lakas-(2-5247).html
(Tegnap | Jófogás)
XIX. kerületi eladó új építésű tégla társasházi lakás
XIX. kerületi eladó új építésű tégla társasházi lakás: CORVIN HOME KISPEST ! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyed évi átadással leköthetők! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtés: hőszivattyú, padlófűtés. Minden lakásban légkondicionáló. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető. A társasház lakásai a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek, a nappali + 1 hálószobás lakásoktól a nappali + 3 hálós lakásig, 1 vagy 2 fürdőszobával, erkéllyel, kisebb terasszal mind megtalálhatók a kínálatban. Az árak a lakás méretétől és elhelyezkedésétől függően változnak a legkisebb lakás 46 nm, a legnagyobb 87 nm. Gépkocsi beálló, tároló, de nem kötelező, de csak 1 vásárolható lakásonként. Projekt bemutatása Minőség Kispesten! Budapest 19. kerületében új építésű, minőségi, korszerű lakások épülő társasházban 2023. első negyedévi átadással! Az ingatlanról: A beruházó sokadik, sikeres, minőségi lakópark/társasház projektje. Az épülő társasház öt szintes, liftes, a legfelső szint tetőtér beépítésű, az emeleti szinteken, illetve a tetőtérben összesen 28 lakás kap helyet. A földszinten 28 parkolóhely található. Emellett a lakások számára kialakított tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek, valamint egy az utcáról közvetlenül megközelíthető önálló rendeltetési egység helyiségei találhatóak. A lakások többsége erkélyes vagy francia erkélyes, az épület akadálymentes kialakítású. Fűtésről hőszivattyú gondoskodik, tetőre napkollektorokat telepít a beruházó. Burkolatok meghatározott költségkereten belül választhatók. Parkoló ára:3,5M.-Ft+áfa (4.445.000.-Ft) Tároló ára: 480.000,-Ft/m2+áfa (609.600,-Ft/m2) Elhelyezkedés, lokáció: Az ingatlan Kispesten a Wekerle mellett, részben családi házak által határolt területen található, kifejezetten jó tömegközlekedési lehetőséggel. A Metró, Shopmark, KÖKI könnyen, gyorsan tömegközlekedéssel elérhető.
(Tegnap | Jófogás)
7 ker Dob utcában 45 m2 1+2 félszobás tégla lakás eladó
7 ker Dob utcában 45 m2 1+2 félszobás tégla lakás eladó: 7. kerületben, Dob utcában eladó egy 45 m2-es, 1+2 félszobás, galériás, közepes állapotú, udvarra néző lakás. A lakásban történtek felújítások, amely során kicserélték 1990-ben a villanyhálózatot (réz vezeték) 2005-ben a külső nyílászárókat és bejárati ajtót. A 1900-as évek elején épült társasház 3 emeletes. A lépcsőház karban- és tisztán tartott. A lakás a 2.emeleten található. Lift nincs. A lakás főbb jellemzői: - DK-i fekvés - belmagasság: 3,65 m - beépített konyhabútor (tűzhely) - ablakos konyha - zuhanyzós fürdő - beépített szekrények - műanyag ablakok Fűtés: konvektor (fűtés télen 7.000 Ft/hó) Közös költség: 9.000 Ft/hó Közelben: bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bankok, posta, gyógyszertár stb. Közlekedés: kiváló További információért kérem, hívjon bizalommal, majd nézze meg személyesen, és tegyen egy ajánlatot!
(Tegnap | Jófogás)
13 ker Tutaj utcában 51 m2 1+2 félszobás lakás eladó
13 ker Tutaj utcában 51 m2 1+2 félszobás lakás eladó: 13. kerületben, Tutaj utcában eladó egy 51 m2-es, 1+2 félszobás, közepes állapotú, utcára és udvarra néző lakás. A lakásban történtek felújítások, amely során kicserélték 2021-ben a külső nyílászárókat és bejárati ajtót. Az 1975-ben csúszózsalus építésű társasház 6 emeletes. A lépcsőház karban- és tisztán tartott. A lakás a földszinten található. A lakás főbb jellemzői: - tehermentes - DNy-i és ÉK-i fekvés - beépített konyhabútor (tűzhely) - ablakos konyha - kádas fürdő - külön wc - gardrób helység - műanyag ablakok Fűtés: távfűtés egyedi mérővel (átalány: 14.000 Ft/hó) Közös költség: 11.000 Ft/hó Közelben: bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bankok, posta, gyógyszertár stb. Közlekedés: metró (M3) buszok (15, 115) villamos (14) trolibuszok (75, 76, 79M) éjszakai járatok (914, 950) pár percen belül elérhetőek. További információért kérem, hívjon bizalommal, majd nézze meg személyesen, és tegyen egy ajánlatot!
(Tegnap | Jófogás)
7 ker Osvát utcában 38 m2 1 szobás jó állapotú lakás eladó
7 ker Osvát utcában 38 m2 1 szobás jó állapotú lakás eladó: VII. kerületben, Osvát utca 11.-ben eladó egy 1. emeleti, utcára és belső udvarra néző, 38 m2-es, nappali+ állógalériás (5 m2), világos, jó állapotú lakás. A lakásban 2017-ben történtek felújítások (teljes konyha és fürdőszoba felújítás, galéria, gardrób és klíma kialakítás) Az 1900-as évek elején épült társasház 3 emeletes, 26 lakásos, közepes állapotú. Lift szolgálja a lakók kényelmét. A lakás főbb jellemzői: - DNY-i fekvésű - tehermentes - belmagasság (4 m) - beépített konyhabútor gépekkel (főzőlap, sütő, mosogató) - zuhanyzós fürdő - állógaléria (5 m2) - gardrób (2,5 m2) - inverteres klímaberendezés Fűtés: inverteres klíma (télen 20.000 Ft/hó) Közös költség: 9.500 Ft Közelben: bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, bankok, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. Közlekedés: metró (M2) buszok (5, 7, 7E, 8E, 99, 107, 108E, 110, 110E, 112, 133E, 217) villamosok (4, 6, 28, 37, 62) trolibusz (74) éjszakai járatok (907, 908, 923, 931, 956, 973, 990) pár percen belül elérhetőek. További információért hívjon bizalommal, majd nézze meg személyesen és tegyen egy ajánlatot!
(Tegnap | Jófogás)
IX. Kerület, Csengettyű utca, 55 m2-es, földszinti, társasházi lakás
Eladó IX. Kerület, Csengettyű utca, 55 m2-es, földszinti, társasházi lakás: Társasházi lakás Budapest, IX. Kerület (József Attila ltp.) Csengettyű utca 2 szoba, 55 m2-es Eladóvá vált tégla építésű REZSIVÉDETT 55 nm alapterületű, részben felújított, két szobás, erkélyes földszinti ingatlan. A lakás helyiségei : -Nappali : 21 nm -Szoba : 19 nm -Konyha : 6 nm -Fürdőszoba : 4,5 nm -Előszoba : 4 nm -Gardrób : 1 nm -Kamra : 1 nm -Erkély A nappali parkra néző déli fekvésű erkélyes, parkettával burkolt. A szoba északkeleti fekvésű parkos utcára néző, parkettával burkolt. A szobák külön és egybe is nyílóak. A konyha zöldre néző, beépített konyha bútorral, gáztűzhellyel felszerelt, járólappal és csempével burkolt. A fürdőszoba sarokkáddal, mosdóval felszerelt, a toalettel egy helyiségben kapott helyet. Az ablakok két légkamrás műanyagra lettek cserélve, redőnnyel felszereltek, cserére kerültek a radiátorok a nappalit kivéve, a teraszon fém biztonsági rács került felszerelésre. A melegvízről és a fűtésről a távhő gondoskodik, vízórával felszerelt lakás. A közös költség : 15400 Ft, a felújítási alapot magában foglalja. A lakás azonnal birtokba vehető ! A ház rendezett, tiszta, jó lakóközösségű. A lakás ideális gyermekeseknek a parkkal övezett kertvárosi környezetével, ideális első lakásnak , értékálló befektetés a remek közlekedésnek és infrastruktúrának köszönhetően rövid vagy hosszú távra. Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is. Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek: szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk! További információk: https://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-IX-Kerulet-Jozsef-Attila-ltp-Csengettyu-utca-Elado-lakas-(2-5223).html
(Tegnap | Jófogás)
Újpest központnál felújÍtott 53m2-es panel lakás eladó D-Ny -i fekvé
Újpest központnál felújÍtott 53m2-es panel lakás eladó D-Ny -i fekvé: Lakás leÍrása: *53m2 *csendes lakás, nem az utcára néző *felújÍtott lakás *egyedi mérésű *radiátorok cseréje megtörtén *belső ajtók háloszobán újak *műanyag nyÍlászárós *ablakok redőnyösek *fürdőszoba teljesen felújÍtott, zuhanykabinos *konyha ablakos, világos, Déli fekvésű *szobák nyugati fekvésűek *2 szobás, szobák egymástól elkülönÍtettek, de újra összenyithatóak Ház leÍrása: *panelprogramban részt vett, a ház oldala szigetelt Lokáció: *Újpest központtól 1 villamos megállóra *M3 metrótól 1 villamos megállóra avagy egy sétára *Buszmegállók100 -200méteren belüliek *14-es villamos 100 méter *Autóbusz: 120,20E,30A,914 *Újpest központban modern vásárcsarnok van, Városháza, Kormányablak *bankok, üzletek széles választéka található Rugalmasan tudom mutatni, hÍvhat hétvégén is.
(Tegnap | Jófogás)
© Copyright Ozeki Systmes Kft