Egy ismeretlen kilétű bitcoin bálna az elmúlt napokban rendkívül nagy mennyiségben vásárolt BTC-t, amivel meglehetősen sok ember figyelmét felkeltette. Az Megjelent a BitcoinBázis oldalon. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Crypto
Must Ödön nem adta el a bitykojnokat
👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_KriptoPercek/go 💰 Szakértő kereskedőink segítségével te is nyereséges lehetsz a kripto piacon. Legyél a VIP tagunk... (00:06 | KriptoAkademia)
Mi lesz az XRP-vel a per után?
Ebben a videóban választ adunk a kriptopénzek piacán felmerülő gyakori kérdésekre, egyéni problémákra. Iratkozzatok fel, várjuk a kripto-témájú kérdéseket! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáf... (Tegnap | KriptoAkademia)
Bitcoin-csapda: 228 milliót bukott az alacsony árfolyam miatt az NFL-sztár
Milliárdos, most mégis egy kicsit lúzer. A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik sztárja, a Los Angeles Rams elkapója, Odell Beckham Jr. fizetése 95%-át elvesztette legalábbis a jelenlegi árfolyam mellett. Nem szerencsejátékon, hanem azért, mert rossz döntést hozott. Bére felét az á... (Tegnap | Indirekt)
Döbbenet: 228 milliót bukik a bitcoin miatt az NFL-sztár
Los Angeles Milliárdos, most mégis egy kicsit lúzer. A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik sztárja, a Los Angeles Rams elkapója, Odell Beckham Jr. fizetése 95%-át elvesztette. Nem szerencsejátékon, hanem azért, mert rossz döntést hozott. (Tegnap | Blikk)
2030-ra 1 millió dollár lesz a bitcoin, derült ki az ARK Invest kutatásából
A bitcoin 1 millió dollár, a kriptoszektor pedig 50 billió dolláros iparággá is válhat derült ki az ARK Invest kutatásának eredményéből. (Tegnap | Bitcoinbazis)
A kvantumszámítógépek egy évtizeden belül feltörhetik a bitcoin algoritmusát
A Moore-törvényt felváltó Neven-törvény még körülbelül 10 évet ad a kvantumszámítógépeknek, mielőtt feltörhetnék a bitcoin algoritmusát. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Elun Musk és a McDonalds most a GrimaceCoin tokent repítette mennyei magasságokba
Elon Musk és a McDonald's tweetjei egy ismeretlen token, a GrimaceCoin árát a csillagos égig hajtották az elmúlt egy hétben. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Clockwork élő stream a Kriptoakadémia VIP Discord csatornáján 2022.01.26.
👉 Kriptomat váltó, kriptováltás egyszerűen: https://kriptoakademia.com/kriptomat-keny/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K/go 💰 Szakértő keresk... (Tegnap | KriptoAkademia)
Clockwork élő stream a Kripto Akadémia VIP Discord csatornáján 2022.01.26.
👉 Kriptomat váltó, kriptováltás egyszerűen: https://kriptoakademia.com/kriptomat-keny/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K/go 💰 Szakértő keresk... (Tegnap | KriptoAkademia)
Arra sürgeti az IMF Salvadort, hogy dobják kukába a bitcoint
A Nemzetközi Valutaalap igazgatótanácsa szerint a bitcoin törvényes fizetőeszközként való használatával csődbe sodródhat a közép-amerikai állam. (Tegnap | Liner)
Vissza a középkorba: mikor az állam kezéhez vér tapad
Lengyelország ismét a figyelem középpontjába került, miután egy háromgyermekes anya életét vesztette az abortusztilom miatt. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Sorsolás, mozglódás forex fronton, Cryptolove a király
Ingyenes uplift játék linkje: https://wn.nr/byqND9 Itt szavazhatsz az első DAO kérdésben: https://snapshot.org/#/upliftio.eth/proposal/0xa3115e081c1c3968bfbaedf10f6e6a583c15e8f0da7db49b518bd5ba5a75d2ab Ezt töltsed ki ha részt tudsz venni az első privát körös IDOban: https://docs.google.com/forms/d/e... (Tegnap | BellakKrisztian)
100 milliárd dollárt esett a kriptopiac a FED ülése után
A jövőbeni kamatemelés bejelentése után hatalmasat esett szinte az egész kriptopiac. A kedélyeket az orosz-ukrán konfliktus is borzolja. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Putyin: Oroszország ideális helyszín a bitcoin bányászatra
Oroszországban továbbra is támogatják a kriptobányászatot. Putyin elkaszálta a Központ Bank kriptovaluták betiltására vonatkozó tervét. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Nem változott a Tesla bitcoin állománya
Megosztom A pénzügyi beszámoló szerint a Tesla nem változtatott bitcoin állományán 2021 utolsó negyedévében. (Tegnap | Kriptoakademia.com)
A Binance bejelentette, hogy újraindítja a SEPA utalásokat
A Binance tegnap bejelentette, hogy a Paysafe-vel partnerségben ismét elérhetővé teszi a SEPA utalásokat az európai felhasználók számára. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Blockchain, mesterséges intelligencia és robotok a bankokban - Mire készül a magyar bankszektor?
A robotok, a felhő alapú megoldások, az AI, sőt, már a blockchain technológia is betört a hazai bankokba, a technológiai innovációk a háttérrendszerek mellett az ügyfeleknek kialakított digitális felületeken is találkozni lehet már. A mobilbanki és netbanki frissítések és újítások mellett már van ol... (Tegnap | Portfolio)
A Redditre is hamarosan megérkeznek az NFT profilképek
A Twitter után a Redditen is elérhetőek lesznek az NFT profilképek. A Steve Huffman által 2005-ben alapított Reddit egy igen (Tegnap | Bitcoinbazis)
A ruszkik megtolták, a burgerek lenyomták a bitcoin árfolyamát
Megosztom Igencsak mozgalmas volt a tegnapi nap, miután a jegybankelnök sokak által várt beszéde előtt egy váratlan hír adott lendületet a bitcoin emelkedésének. (Tegnap | Kriptoakademia.com)
Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze
A Nemzetközi Valutaalap úgy látja, a bitcoin válságba sodorhatja El Salvadort. (Tegnap | Origo)
Maple (MPL) ma reggeltől a Huobi kínálatában
A Kripto Kakaóval kezdjük a napot, összefoglaljuk a reggel legfontosabb gazdasági és kripo híreit. Iratkozz fel napi bitcoin és altcoin hírekért! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: htt... (Tegnap | KriptoAkademia)
MOST nem lesz kamatemelés
Ebben a videóban összefoglaljuk a kriptopénz-piac és a bitcoin legfontosabb napi eseményeit, iratkozzatok fel kriptohírekért! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.... (Sze. | KriptoAkademia)
Kereskedői kerekasztal
👉 Gyors kripovásárlás: https://kriptoakademia.com/kriptomat-keny/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K/go 💰 Szakértő kereskedőink segítségével t... (Sze. | KriptoAkademia)
Kereskdői kerekasztal
👉 Gyors kripovásárlás: https://kriptoakademia.com/kriptomat-keny/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K/go 💰 Szakértő kereskedőink segítségével t... (Sze. | KriptoAkademia)
60%-kal nőtt a bitcoin bányászat fenntarthatósága a tavalyi évben
Habár a bitcoin bányászat egyre inkább fenntartható energiát használ, a tevékenység ellen többen is felléptek a nagy energiafogyasztás miatt. (Sze. | Bitcoinbazis)
Az Ethereum Alapítvány elhagyja az Eth2 megnevezést
Az Ethereum Alapítvány eltávolított minden utalást az Eth1-gyel és az Eth2-vel kapcsolatban egy most megjelent blogbejegyzés szerint. (Sze. | Bitcoinbazis)
Dead cat bounce
👉 Kriptomat váltó, kriptováltás egyszerűen: https://kriptoakademia.com/kriptomat-keny/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K/go 💰 Szakértő keresk... (Sze. | KriptoAkademia)
Újabb egyéni bitcoin bányász szerzett hatalmas jutalmat
Újabb egyéni bányász tarolt óriásit egy alig párszáz dolláros USB-s bányászgép segítségével, megerősítve a hitet az egyéni bányászokban. (Sze. | Bitcoinbazis)
Úgy néz ki mégsem valósul meg a Facebook Diem-projektje
Két évvel a bejelentése után úgy tűnik, hogy a Facebook által támogatott, korábban Libra néven ismert Diem kriptovalutát mégsem bocsátják ki. (Sze. | Bitcoinbazis)
November óta lefeleződött a bitcoin, az IMF szerint nem alkalmas fizetőeszköznek
Az IMF véleményt mondott a komoly kriptopiaci korrekció apropóján El Salvador bitcoin-politikájáról. A valutaalap szerint túlságosan változékony a kriptopénz értéke, illetve kiemelték, hogy a bitcoin hivatalos fizetőeszközként való elfogadása és használata egyebek mellett nagy kockázatot jelent a pé... (Sze. | Portfolio)
Meghackelte a Trezor hardvertárcát, hogy visszaszerezzen 2 millió dollárt
Egy hacker segített feltörni egy Trezor One hardvertárcát, hogy tulajdonosai hozzáférhessenek 2 millió dollárnyi kriptovalutájukhoz. (Sze. | Bitcoinbazis)
Az IMF visszavonatná El Salvadorban a Bitcoint, mint hivatalos fizetőeszközt
A valutaalap szerint a Bitcoin értékének ingadozása az ország pénzügyi stabilitását fenyegeti. (Sze. | 444)
A Binance az argentin labdarúgó-válogatott új szponzora
A Binance és az argentin labdarúgó-válogatott együttműködést öt évig fog tartani, a szponzoráció mellett pedig egy fan tokenre is kiterjed. (Sze. | Bitcoinbazis)
Vicckriptóval sajtbureszt? Elon Musk ezt is elintézheti
A jelek szerint a mémcsászár Elon Musk nem tudta kihagyni a lehetőséget, hogy hozzátegye a magáét a napokban látott kriptopiaci zuhanás apropóján népszerűvé vált meme format népszerűsítéséhez. Önironikusan sokan fejezik ki abbéli meggyőződésüket az interneten (köztük Salvador elnöke is), hogy a bitc... (Sze. | Portfolio)
IMF: Salvador azonnal szüntesse meg a bitcoin fizetőeszköz státuszát
Az IMF felszólította Salvadort, hogy minél előbb dobja a bitcoint, máskülönben búcsút mondhat egy 1,3 milliárd dolláros hitelnek. (Sze. | Bitcoinbazis)
Szabályozni kell, nem pedig betiltani
Megosztom Fehéroroszországban marad a jelenlegi szabályozási keret, Oroszország a tiltás helyett a szabályozás felé hajlik. Fehéroroszország szabályozója azt mondja, hogy nem akar további (Sze. | Kriptoakademia.com)
A Bitcoin Strike már az 5. legnagyobb pénzügyi alkalmazás Argentínában
A Strike egyike a vezető pénzügyi platformoknak Argentínában, amely leegyszerűsíti a Bitcoinnal történő fizetést a lakosság számára. (Sze. | Bitcoinbazis)
Nem busz, nem benzin: bitcoin
Megosztom A 95-ös számról sokaknak az üzemanyag, vagy esetleg egy buszjárat jut az eszükbe, miközben ezeknél valami sokkal izgalmasabbra is gondolhatnának. (Sze. | Kriptoakademia.com)
Mozgalmas szerda este várhat a bitcoinra
Megosztom Nagy kilengéseket hozhat a mai nap. Az amerikai jegybank elnöke magyar idő szerint este 8 órakor tart sajtótájékoztatót, ahol várhatóan további utalásokat tesz majd arra, hogy milyen (Sze. | Kriptoakademia.com)
Romlanak 2022 globális gazdasági kilátásai
Napindító műsorunkban a kriptopénz piac, és a hagyományos részvények legfontosabb számait tekintjük át, rövid hírekkel is jelentkezünk. Iratkozzatok fel napi bitcoin és kripto-tematikájú hírekért! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk ál... (Sze. | KriptoAkademia)
Dél-Kórea is saját CBDC-vel jelentkezik
A kriptopénz-piac napi eseményeit dolgozzuk fel a Kripto Percek mai adásában, iratkozzatok fel rendszeres bitcoin, kriptopénz hírekért! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kript... (Kedd | KriptoAkademia)
Dél-Korea is saját CBDC-vel jelentkezik
A kriptopénz-piac napi eseményeit dolgozzuk fel a Kripto Percek mai adásában, iratkozzatok fel rendszeres bitcoin, kriptopénz hírekért! 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kript... (Kedd | KriptoAkademia)
Lehet még siker a VeChain?
Ebben a videóban a kriptopénzek piacán felmerülő napi kérdésekre keressük a választ. 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_KriptoPercek/go 💰 Szakértő... (Kedd | KriptoAkademia)
Egy fehérorosz hacker-aktivista csoport a nemzeti vasúttársaságot támadta
Egy fehérorosz hacker-aktivista csoport azt állítja, hogy kibertámadást indított a fehérorosz nemzeti vasúttársaság ellen. (Kedd | Bitcoinbazis)
A McDonalds a kripto közösséggel trollkodik a piaci összeomlás közepette
A Twitter-t ellepte a kriptomilliomosok mémjei, akik nemrégiben kénytelenek voltak alkalmi munkát vállalni a McDonald's-nál. (Kedd | Bitcoinbazis)
Jöhetnek az NFT tokenek a YouTube-ra is
Susan Wojcicki YouTube elnök friss nyilvános levele szerint a videómegosztó platform 3.0 technológiák, mint NFT-k integrálását tervezi. (Kedd | Bitcoinbazis)
Zuhannak a kriptovaluták, de türelmesnek kell lenni a szakértő szerint
Lesz százezer dollár egy bitcoin, de évente többször is 40-50 százalékkal csökken az értéke az árfolyam-ingadozások miatt, összegzett Pataki Gábor. A napokban gyorsult be a zuhahás - kérdés, mit várhatnak a befektetők. (Kedd | Infostart)
Befejeződött a dél-koreai CBDC kísérlet első fázisa
Megosztom A Bank of Korea (BOK) 2021 augusztusa óta teszteli a központi banki digitális valutáját (CBDC). A BOK nemrég arról számolt be , hogy a digitális valuta kibocsátási és forgalmazási kísérleti (Kedd | Kriptoakademia.com)
A Google Drive üres fájlokat jelöl meg jogsértőnek
A Google Drive működésében nemrégiben furcsaságot fedezett fel egy egyetemi professzor, mert az eszköz egy 1-est is jogsértőnek talált. (Kedd | Bitcoinbazis)
A világ legerősebb szuperszámítógépét dobja piacra a Meta
A Meta közölte: szuperszámítógépe már él és virul, és az év közepén elfoglalja trónját a világ legerősebb számítógépjeként. (Kedd | Bitcoinbazis)
Elolvadt a világ legnagyobb jégtömbje, 152 milliárd tonna édesvíz került az óceánba néhány hónap alatt
A világ legnagyobb jéghegyeként számontartott A68a néhány hónap alatt 152 milliárd tonna édesvizet engedett az óceánba Dél-Georgia környékén.
(Kedd | Bitcoinbazis)
Mit csináljak a Bitcoin-nal 50% zuhanás után?
A legismertebb, legnépszerűbb kriptopénz értéke 2 hónap alatt megfeleződött. Mi lehet a célszerű reakció? Pánikszerű eladás? További vásárlás? Elfordulás
(Kedd | Bankmonitor)
A Telegram feje is felszólalt az orosz kriptotilalom ellen
A Telegram vezérigazgatója szerint az Orosz Központi Bank kriptotilalma csak a csalók és az illegális kriptobányászok számát növelné.
(Kedd | Bitcoinbazis)
A Bitcoin a decentralizáció újjászületése, a szabadság forradalma
A Bitcoin nem csak egy valuta, a Bitcoin egy önálló intézmény; egy ideológia, egy gondolkodásmód, egy mozgalom, amely figyelembe veszi
(Kedd | Bitcoinbazis)
Üdvözlünk a Kripto Akadémia Discord szerverén!
Megosztom Ha újonnan csatlakoztál discord szerverünkhöz és a kriptovilághoz, az első lépések megtételéhez szeretnénk pár tanáccsal szolgálni! Az útmutató hasznos lehet azok számára is, akik a
(Kedd | Kriptoakademia.com)
A nap kérdése: valóban szükségünk van a nagyvállalatokra?
Valóban szükségünk van a jelenlegi digitális világban a nagyvállalatokra, amelyek megbízhatósága több, mint megkérdőjelezhető?
(Kedd | Bitcoinbazis)
Célba értek a munkaerőpiaci programok
Célba értek a munkaerőpiacon a kormány segítő programjai, az adókedvezmények és a beruházások támogatása; az egy évvel korábbihoz képest 60-65 ezerrel többen, az előző hónaphoz képest pedig 10 ezerrel többen dolgoztak decemberben - mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán a friss statisztikai adatokat kommentálva.
(02:30 | Profitline)
Gyorsult az amerikai GDP-növekedés
A vártnál és az előző negyedévinél is jóval nagyobb lett a negyedik negyedévi GDP-növekedés az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA) csütörtöki jelentése alapján.
(02:00 | Profitline)
130 milliárd dollárt töröltek le a kriptopiacokról mivel a bitcoin, ether többhavi mélypontra zuhant
A kriptopénzek piacán az elmúlt 24 órában körülbelül 130 milliárd dollárt töröltek le, mivel a bitcoin és az ether többhavi mélypontra zuhant le.
(Hét. | Liner)
A világ legerősebb bányászgépének piacra dobására készül a Bitmain
A Bitmain, a világ egyik legnagyobb bitcoin bányászgép gyártója bejelentette, hogy hamarosan új hidroüzemű bányászgépet fognak piacra dobni.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Óriási a nemek közötti egyenlőtlenség a kriptóban
Még mindig hatalmas a különbség a nők és férfiak kriptovaluta befektetési szokásai között, derült ki a legújabb tudományos kutatásból.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Begyorsult a bitcoin zuhanása, ez már nagyon fáj sokaknak
A csúcsról kevesebb, mint felére esett a bitcoin árfolyama az utóbbi hónapokban, de még mindig kicsivel magasabban áll, mint egy évvel ezelőtt. Mi ennek az oka? Az Ausztriában dolgozó magyarok száma pedig ismét csúcsdöntésre készül. (Hangfelvétellel.)
(Hét. | Mfor)
Kibertámadás alá került az OpenSea online NFT piactér
A kibertámadás során a hacker közel 800,000 dollárnyi ETH-t lopott a szerencsétlenül járt OpenSea portálon aktív eladók zsebéből
(Hét. | Bitcoinbazis)
2021 a kriptocsalók éve volt, csaknem megduplázták a bevételeiket
A Fintech Világa Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc
(Hét. | Mandiner)
SEPA utalásokat vezet be a KuCoin, könnyebb lesz a váltót Európából használni
A KuCoin SEPA utalások bevezetésével 36 tagállam felhasználója számára válik kényelmesebbé a kereskedés a magas likviditású váltón.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Web3, ethereum, NFT: itt az Opera kriptoböngésző, közben összerogyik a bitcoin
Kriptokatasztrófát még korai lenne hirdetni, de már több mint 1 billió dollárral csökkent a kriptoeszközök piaci értéke.
(Hét. | ITCafe)
A DAO-k bizonyítják: a decentralizált gazdaság nem feltétlenül irányításmentes
A decentralizált gazdaság valamelyest lényegében még mindig centralizált, a hatalom ugyanakkor már a számítógépek kezeibe kerül.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Buborék fújódik? | Miért szakad minden?
#kripto #bitcoin #usdt #kriptovaluta #blokklánc #kriptopiac -----------------------📚 ZÁRT CSOPORT HOZZÁFÉRÉS 💬 🤝----------------------- HA SZERETNÉL, AKKOR CSATLAKOZZ ZÁRT PATREON KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ TE IS, A ZÁRT PROJEKT ELEMZÉSEKÉRT, PIACI INFÓKÉRT, TIPPEKÉRT, ÉS A DISCORD CSOPORT-TAGSÁGÉRT, AHOL SOSEM LESZEL EGYEDÜL HAGYVA A KÉRDÉSEIDDEL 💬 ➡️ https://www.patreon.com/kriptovadasz 🚀 ------------------------------------ 👉LEDGER VÁSÁRLÁS👉 https://shop.ledger.com/?r=2a228bc829fd 👉 SafePal VÁSÁRLÁS 10% kedvezménnyel👉 https://shop.safepal.io/products/safepal-hardware-wallet-s1-bitcoin-wallet?ref=kriptovadasz ------------------------------------ 💡💡 Kedvezményes Videó Tananyag 📚👉 https://kriptovadasz.hu/kriptovaluta-tananyag/ ------------------------------------ KERESKEDNÉL? ✅ Ajándék 25 dollár💥 a Crypto.com-on ezzel a regisztrációs linkkel: https://crypto.com/app/w7betb2jaf Binance regisztrációs link, ha kereskedni szeretnél a kripto piacon: 👉 https://accounts.binance.com/en/register?ref=HARO0GHA 10%-os mindenkori tranzakciós költség megtakarítás a linken keresztül történő regisztrációval. (részletek a Binance affilate programjában) ------------------------------------ Ebben a videóban arról fogunk beszélni, hogy mekkora buborékban helyezkedik el jelenleg a világgazdaság. A videóban ezekről lesz szó: 00:00 - Kezdés 02:01 - Információk 05:30 - Fontos a tudás 06:30 - Múltbéli kitekintés 16:06 - A pénz multiplikációja 22:04 - Következmények és okok 28:57 - Hova mehetünk? 35:30 - Konklúziók Email címem: 👨🏾‍💻 adam@kriptovadasz.hu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A videóban elhangzott információk tájékoztató jellegűek és azt a célt szolgálják, hogy a nézőknek tágabb tudása legyen a kripto deviza világgal kapcsolatban. A videó helyenként saját, személyes véleményt is tartalmaz és senkit sem szeretne megtéveszteni. A videóban, illetve a leírásban szereplő információk és mondatok, nem minősülnek befektetési tanácsadásnak! Ne feledd a kripto piac az, ahol nagyon gyorsan lehet nagyon sok pénzt keresni, de nagyon sokat lehet bukni is, így ultra kockázatos terület. #BTC #kriptopiac #kriptopvaluta #elemzés #bitcoin #altcoinok #bikapiac #medvepiac
(Hét. | KriptoVadasz)
Öntik a kriptovalutákat, egyre csúnyább az esés
Nem ma kezdődött a kriptovaluták piacán látott eladási hullám, gyakorlatilag hónapok óta tart az esés, amely ma még inkább begyorsult. A bitcoin így a 69 000 dolláros történelmi csúcshoz képest az értékének több mint felét elveszítette 2 hónap leforgása alatt.
(Hét. | Portfolio)
Mianmar be akarja tiltani a VPN-t és a kriptovalutákat is
Mianmarban a katonai vezetés kommunikációs minisztere előterjesztett egy javaslatot a VPN hálózatok és kriptovaluták betiltására.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Ez már a kriptó-tél? Sújtják-e a szankciók az OTP-t és a Richtert?
A tőzsdék folytatják a lejtmenetet, bár Amerikában látszik valami kis reménysugár. A kamatemelési hullám mellett az orosz-ukrán feszültség is fejfájást okoz, egy brókercég a szankciók Richterre és OTP-re várható hatását elemzi. Már a felét elveszítette értékének a bitcoin a csúcshoz képest.
(Hét. | PrivatBankar)
Amikor egy fizetési szolgáltató indoklás nélkül elveszi a pénzed
Három PayPal felhasználó beperelte a fizetési óriást, amely szerintük mindenféle indok nélkül blokkolta a fiókjukat és elvette a pénzüket.
(Hét. | Bitcoinbazis)
A SEC elutasította a First Trust Advisors és a SkyBridge Bitcoin ETF-et
Megosztom Az elmúlt héten a SEC ismét elutasított egy ETF iránti kérelmet, ezúttal a First Trust Advisors és a SkyBridge spot piaci Bitcoin ETF-et.
(Hét. | Kriptoakademia.com)
FED tanulmány: itt az idő a digitális dollár kibocsátásra
A FED központi banki digitális valuta bevezetését tervezi. A tervek szerint korlátozná az egyének által felhalmozható CBDC mennyiséget.
(Hét. | Bitcoinbazis)
A jegybank elnöke és a nagyvállalatok beszámolói formálhatják a következő napok hangulatát
Megosztom Szerdán több hagyományos pénzpiaci eseményre is érdemes lesz odafigyelniük a kriptopénz befektetőknek. Az egyik ezek közül az amerikai jegybank elnökének sajtótájékoztatója lesz, akinek a
(Hét. | Kriptoakademia.com)
Kriptovaluta bányászfarmot hozna létre régi hőerőműjében Örményország
Örményország előszeretettel várja a kriptovaluta bányászokat hazájába, hogy egy régi hőerőműbe hozzák létre bányászfarmjaikat.
(Hét. | Bitcoinbazis)
Hatalmasat estek a kriptovaluták, a bitcoin alig feleannyit ér, mint két és fél hónappal ezelőtt
Oroszországban betiltanák, Európában pedig szigorúbban szabályoznák a kriptovalutákat, de az elmúlt hetek pánikszerű eladási hullámában számos más tényező is szerepet játszott.
(Hét. | Raketa)
Itt a fotelbányászok aranykora, van már ATM autóvásárlás, a bitrögök világa mégis fehér folt
Bizonyára mindannyian belefutottunk már olyan híradásokba, cikkekbe, amelyek a kriptovalutákról, vagyis a digitális fizetőeszközökről tudósítanak. De legtöbben átsiklunk rajtuk, a jövő zenéjének, esetleg szélhámiának tartjuk a dolgot. Örökkévalónak érezzük a dollárt, eurót, forintot, a bankbetéteket, várunk valami jó kis kamatra. Pedig az új eszközök, a bitcoin, az ethereum és társaik egyre inkább utat törnek maguknak a pénzvilágban. Ideje komolyan venni őket.
(Vas. | Nepszava)
A Metaverzum sötét oldala: pszichés zavarokhoz vezethet a digitális világ
Fennáll a veszélye annak, hogy egy olyan világban, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, jobban érezzük majd magunkat, mint a való életben.
(Vas. | Bitcoinbazis)
11 éve parkoltatott BTC mozdult meg nemrégiben
11 éven át mozdulatlanul állt egy címen körülbelül 50 BTC, amelyet most hirtelen megmozdított a tulajdonosa és tőzsdére mozgatott.
(Vas. | Bitcoinbazis)
Minden eddigi rekordot megdöntött a bitcoin bányászati nehézség
A bitcoin nehézségi foka a tegnapi tetőzés után a következő napokban újra történelmi csúcsot érhet el 26,7 billiós értékkel.
(Vas. | Bitcoinbazis)
A kriptovaluták lehetnek a gyógyír a szegénységre?
A kriptovaluták használata lehet a kulcs a fejlődő országok pénzügyi problémáinak megoldásához. A mélyszegénységben élőknek segítség lehet.
(Vas. | Bitcoinbazis)
Vitalik Buterin elmesélte, hogyan égette el 6,7 milliárd érő SHIB tokenjeit
Az UpOnly podcast tegnapi epizódjában Vitalik Buterin elmesélte, hogyan zajlott le a 6,7 milliárd érő SHIB égetés.
(Vas. | Bitcoinbazis)
Bitcoin árfolyam előrejelzés: bitcoin árfolyam 2021, 2022 bitcoin árfolyam grafikon
Az elmúlt évek rohamosan növekvő népszerűségű befektetése nem más, mint a kriptovaluta vásárlás: magyarok ezrei figyelik folyamatosan, hogy mikor nő, vagy éppen csökken a bitcoin árfolyam, illetve hogyan változik a bitcoin árfolyama más valutákhoz képest. A kezdő befektetők szemszögéből a legfogósabb kérdés az, hogy mennyire jelezhetőek elő biztosan a bitcoin árfolyam változásai, mire alapozzuk befektetéseinket?
(Vas. | PénzCentrum)
Élet rejtőzhet a Halálcsillag kéreg alatti óceánjában
A Cassini űrszondának hála egy újabb égitestről derült ki nemrég, hogy alkalmas lehet az élet kialakulására, hisz víz lehet a kéreg alatt.
(Vas. | Bitcoinbazis)
A Bloomberg szerint a bitcoin és ethereum ára rövidesen visszaemelkedik
A Bloomberg vezetője elemzője szerint a bitcoin és az ether árfolyama rövidesen visszatér a korábbi magasságokba,nem úgy,mint a többi kripto.
(Vas. | Bitcoinbazis)
Elon Musknak nem jön be az NFT-mánia a Twitteren
Elon Musk ismét felszólalt a Twitteren. A Tesla feje ezúttal a közösségi hálót támadta a nemrég bevezetett NFT profilképek miatt.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Az FTX hamarosan piacra dobja első Visa kriptovaluta kártyáját
Az FTX hamarosan kriptovaluta betéti kártyákat dob a piacra, a Nexo kriptokártyája pedig már világszerte elérhető felhasználói számára.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Két férfi kriptovalutákkal finanszírozhatta a bécsi terrortámadás elkövetőjét
Két férfi, akiket a hatóságok azzal vádolnak, hogy segítettek egy iszlamista fegyverest, aki 2020-ban négy ember haláláért volt felelős a bécsi terrortámadás során, a Binance nevű kriptotőzsdét használta.
(Szo. | Bitcoinbazis)
A bitcoin adta a világnak a csodafegyvert, amit ha elsütnek, abba az egész bankrendszer beleremeg majd
A bitcoin jóvoltából ismerhette meg a világ azt a technológiát, amely hamarosan egész iparágakat fog felforgatni. Bár úgy tűnik, maga a bitcoin nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, a blokklánc technológia mindent megváltoztat majd. A közvetítő szervezetek kiiktatására alkalmas eszköz pénzügyi jellegű instrumentumok mögöttes rendszereinek meghajtásával kezdte a pályafutását, így kézenfekvő, hogy a bankrendszert sem hagyja érintetlenül. A pénzügyi intézmények már felfigyeltek a blokklánc adta lehetőségekre, hiszen tudják, ha nem lépnek időben a decentralizált viszonyokat teremtő technológia, akár a status quójukat is megingathatja.
(Szo. | Portfolio)
Salvador kihasználja az alacsony árfolyamot, 15 millió dollárért vásárolt bitcoint
Salvador elnöke, Nayib Bukele a Twitteren írt arról, hogy a közép-amerikai ország 410 BTC-t vásárolt nem kevesebb mint 15 millió dollárért.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Onlyfans ápolónő veszi fel a harcot a bankszektorral szemben
Egy ápolónő hadjáratot indított a bankokkal szemben, melyek a megélhetését veszélyeztetik. A nő a kriptókban lelt megoldásra.
(Szo. | Bitcoinbazis)
A legendás befektető szerint a részvénypiac 50%-os összeomlására számíthatunk
Az ikonikus befektetési menedzser Grantham úgy látja, hogy az S&P az alig néhány héttel ezelőtti 4800-as csúcsról közel 50%-kal esik vissza.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Nem ment zökkenőmentesen a Cardano első dAppjának indítása
Csütörtökön megjelent a Cardano első dAppja, a SundaeSwap, viszont a hálózat túlterheltsége miatt a tranzakciók feldolgozása lelassult.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Csaknem 30 millió dollárt loptak el az egyik legnagyobb internetes kriptotőzsdéről
Csütörtök hajnalban ismerte el a Crypto.com, hogy csaknem félezer felhasználói fiókot törtek fel és raboltak ki ismeretlen hackerek néhány nappal ezelőtt.
(Szo. | Raketa)
A Meta és az Instagram is beszállna az NFT businessbe
A Meta és az Instagram is beszállna az NFT-kbe. A tervek szerint a Meta saját felhasználói is készíthetnek, árulhatnak NFT-ket az oldalon.
(Szo. | Bitcoinbazis)
Mélyponton a Bitcoin áfrolyama, jöhetnek az olcsóbb videokártyák?
A kriptovaluták árfolyamának gyengélkedése akár némi enyhülést is hozhat a GPU-piacon.
(Szo. | Pcworld)
Engedd el az Axie-t és jutalmat kapsz
Megosztom Ha szeretsz valakit, engedd el. Ez a mondás most az Axie Infinity világában is aktuális, ugyanis bevezették az Axie lények szabadon engedését, ami gyakorlatilag egy tokenégetési mechanizmus.
(Szo. | Kriptoakademia.com)
Ilyen lesz a hétvégi időjárás
Napsütésre, de hózáporra is készülni kell a hétvégén, ám lehűlés nem várható, néhol plusz 10 fokot is mérhetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
(01:00 | Profitline)
Együttműködési megállapodást kötött az ELKH Titkársága és az NKFI
Együttműködési megállapodást kötött az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Titkársága és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) a hatékonyabb, nemzetközi szinten is versenyképes kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység támogatása érdekében csütörtökön Budapesten.
(Tegnap | Profitline)
Versenyhivatal: a kartellek elleni fellépés éve volt a tavalyi
A versenyhatóság 2021-ben az előző évinél csaknem 25 százalékkal több, 51 versenyfelügyeleti eljárást indított, melyekben 124 vállalkozással szemben kezdődött vizsgálat. Az elmúlt év hatósági munkájából kiemelkedtek a kartellekkel szembeni fellépések, az építőiparral kapcsolatos elemzések és beavatkozások, valamint a magyar emberek érdekében a Covid-19 járvánnyal összefüggő visszaélések feltárása - derül ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tavalyi évet összegző gyorsjelentéséből.
(Tegnap | Profitline)
Teljesen ellentétes levelek röpködnek a sztrájkról - Még mindig nem lehet tudni, lesz-e tanítás hétfőn
Maruzsa Zoltán, Emmi-államtitkár levelet írt az intézményvezetőknek, amiben arra figyelmeztet, hogy nem törvényes jelenleg a sztrájk megszervezése. A szakszervezetek nyílt levélben reagáltak.
(Tegnap | Portfolio)
Több tízezren tüntettek fizetésemelésért Franciaországban
Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
(Tegnap | Profitline)
Fizetésemelésért tüntettek a franciák
A magas infláció és az annak mértékét nem követő bérek Franciaországban is gondot okoznak. Országszerte tízezrek vonultak az utcára béremelésért.
(Tegnap | Vg)
Indul a razzia: több milliós bírságra is számíthatnak a magyar üzletek
A hagyományos üzletek mellett az élelmiszert értékesítő webshopokban is vizsgálja február elsejétől a rögzített árak betartását a fogyasztóvédelem - figyelmeztetett csütörtöki közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
(Tegnap | PénzCentrum)
Fizetésemelésért tüntettek a franciák
A magas infláció és az annak mértékét nem követő bérek Franciaországban is gondot okoznak. Országszerte tízezrek vonultak az utcára béremelésért.
(Tegnap | Vg)
Amerika az Északi Áramlat-2 akadályozásával fenyegette meg Oroszországot
Az Egyesült Államok akadályozni fogja az Oroszország és Németország közötti Északi Áramlat-2 földgázvezetéket, ha Oroszország megtámadja Ukrajnát jelentette ki amerikai idő szerint még szerdán este Ned Price, a külügyminisztérium szóvivője.
(Tegnap | Portfolio)
Háziorvosi vezető: Még néhány nehéz hét elé nézünk
Békássy Szabolcs Országos Háziorvosi Kollegiális vezető az Infostart kérdésére elmondta, nagy kihívás elé állítja a mostani terhelés a háziorvosokat.
(Tegnap | Portfolio)
Bár jelenleg Ukrajnára figyel a világ, ezekben az országokban már most is háború van
Több kontinensen is zajlanak fegyveres konfliktusok, van, ahol évtizedek óta ölik egymást a felek, sokszor nem is teljesen világos, hogy miért.
(Tegnap | Vg)
Egymillió fontot ért az árverésen egy apró Banksy makett
Egy piciny istálló, melyet Banksy alkotott 1 millió fontért kelt el egy árverésen írja a BBC . Az alkotás a norfolki Great Yarmouthban jelent meg a művész Great British Spraycation akciójának
(Tegnap | Vg)
Nagyot ment a Netflix, miután Bill Ackman bevásárolt
A Netflix zuhanását használta ki a befektető, aki szerint így már olcsónak számítanak a cég részvényei.
(Tegnap | Vg)
Bár jelenleg Ukrajnára figyel a világ, ezekben az országokban már most is háború van
Több kontinensen is zajlanak fegyveres konfliktusok, van, ahol évtizedek óta ölik egymást a felek, sokszor nem is teljesen világos, hogy miért.
(Tegnap | Vg)
Tájékozatlanok a magyarok az áruhitelekkel kapcsolatban
A magyarok többsége óvatos, ha nagyobb értékű háztartási gépek, szórakoztató elektronikai termékek vásárlásáról van szó: inkább összegyűjtik a készülékek árát, mintsem áruhitelt vegyenek fel. Ugyanakkor míg a spórolással türelmesek, a papírmunkával és a hitelbírálattal kapcsolatban türelmetlenek vagyunk derül ki az Euronics friss, országos kutatásából, valamint saját dolgozói körében készített felméréséből. Az eredmények szerint az adataink kiadásától és a munkáltató bevonásától is tartunk, valószínűleg azért is, mert a többségünk nem tájékozott az áruhitelek témájában.
(Tegnap | Profitline)
Egymillió fontot ért az árverésen egy apró Banksy makett
Egy piciny istálló, melyet Banksy alkotott 1 millió fontért kelt el egy árverésen írja a BBC . Az alkotás a norfolki Great Yarmouthban jelent meg a művész Great British Spraycation akciójának
(Tegnap | Vg)
Népszerűek az utalványok, de nem árt figyelni az adózási kérdésekre
Egyre népszerűbbek napjainkban a vásárlási utalványok, mivel az utalvány birtokosa rugalmasan döntheti el, hogy mikor és mire váltja be, a kereskedők számára pedig kedvező lehetőséget biztosít a forgalmuk és ismertségük növelésére. Nem árt azonban az adózási kérdésekkel is tisztában lenni. A Deloitte szakértői összefoglalták, milyen speciális adózási szabályok vonatkoznak az utalványokra, és milyen adókötelezettségek merülhetnek fel azokkal kapcsolatban.
(Tegnap | Profitline)
Nagyot ment a Netflix, miután Bill Ackman bevásárolt
A Netflix zuhanását használta ki a befektető, aki szerint így már olcsónak számítanak a cég részvényei.
(Tegnap | Vg)
Rengeteg gázt elfűtöttek tavaly a magyar kazánok: kitartanak vajon a tartalékok idén is a tél végéig?
A MEKH közzétette a 2021. évi földgázmérleg első előzetes adatait. 2021-ben a primer belföldi földgázfelhasználás 388 307 TJ volt, amely 5,8%-os növekedés az előző, 2020-as évhez képest.
(Tegnap | PénzCentrum)
A vártnál sokkal jobb GDP adat érkezett az USA-ból
Jelentősen meghaladta az előzetes 2021 negyedik negyedéves GDP növekedés (6,9% év/év) az USA-ban a piaci becsléseket (5,5%).
(Tegnap | Profitline)
Egy irányba evez a magyar és az uniós hajó
Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára az Agromashexpón rendezett Szántóföldi Szakmai Napon tartott előadásában elmondta, hogy az új Agrárkörnyezet-gazdálkodási programra mintegy 1,3 millió hektáros területre nyújtottak be támogatási kérelmet a gazdálkodók
(Tegnap | Vg)
Az állam lehet a debreceni repülőtér üzemeltetőjének többségi tulajdonosa
A magyar állam már a következő hónapban megszerezheti a debreceni repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. 51 százalékos tulajdonrészét, az önkormányzat térítésmentesen adja át a többségi üzletrészt döntött csütörtökön a cívisváros közgyűlése.
(Tegnap | Portfolio)
Egy irányba evez a magyar és az uniós hajó
Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára az Agromashexpón rendezett Szántóföldi Szakmai Napon tartott előadásában elmondta, hogy az új Agrárkörnyezet-gazdálkodási programra mintegy 1,3 millió hektáros területre nyújtottak be támogatási kérelmet a gazdálkodók
(Tegnap | Vg)
Normalizálódhatnak a kapcsolatok Törökország és Örményország között
Több évtizedes ellenségeskedés után márciusban Törökországba látogat az örmény külügyminiszter, Ararat Mirzoján. A látogatás hírét Mevlüt Cavusoglu, a török diplomácia vezetője jelentette be csütörtökön Ankarában.
(Tegnap | Portfolio)
A magánegészségügyben is vadásszák az orvosokat
Magyarországon egy friss kutatás adatai szerint a 1824 évesek több mint fele járt magánorvosnál az elmúlt egy évben, a hazai összes egészségügyi kiadás 3 ezermilliárd forintos kasszájából 950 milliárd forint a magánjellegű.
(Tegnap | Vg)
Szigorítás jöhet a magyar válogatott meccsein
Csak vénaszkennerrel léphetnének majd be a nézők a Puskás Aréna mérkőzéseire.
(Tegnap | Vg)
Megvan, hol rakják össze az egyedülálló európai katonai drónt
Az olasz Leonardo gyártja a közös európai katonai drón alkatrészeit. Az Eurodrón az első pilóta nélküli légi rendszer, amit nem elkülönített légtérben repülésre terveztek, így páratlan kompetenciákkal ruházza fel Európát.
(Tegnap | Vg)
Szigorítás jöhet a magyar válogatott meccsein
Csak vénaszkennerrel léphetnének majd be a nézők a Puskás Aréna mérkőzéseire.
(Tegnap | Vg)
A magánegészségügyben is vadásszák az orvosokat
Magyarországon egy friss kutatás adatai szerint a 1824 évesek több mint fele járt magánorvosnál az elmúlt egy évben, a hazai összes egészségügyi kiadás 3 ezermilliárd forintos kasszájából 950 milliárd forint a magánjellegű.
(Tegnap | Vg)
Közelebb van a visszatéréshez az OTT-One
Februárban elfogadhatja 2020. évi beszámolóját a tavaly felfüggesztett OTT-One, ami fontos lépés ahhoz, hogy újra kereskedni lehessen a cég részvényeivel.
(Tegnap | Vg)
Öregek az autóik és a dízelről sem tudnak lejönni a horvátok
Tizenöt évhez közelít a horvátoknál futó járművek átlagéletkora. Kereslet ugyan lenne, de a csiphiány visszaveti az értékesítést.
(Tegnap | Vg)
Tűzpárbaj tört ki Putyin két szövetségesének határőrei között
Tüzet nyitottak egymásra csütörtökön kirgiz és tádzsik katonák a két ország közös határának egyik szakaszán közölte a kirgiz határőrség.
(Tegnap | Portfolio)
Megvan, hol rakják össze az egyedülálló európai katonai drónt
Az olasz Leonardo gyártja a közös európai katonai drón alkatrészeit. Az Eurodrón az első pilóta nélküli légi rendszer, amit nem elkülönített légtérben repülésre terveztek, így páratlan kompetenciákkal ruházza fel Európát.
(Tegnap | Vg)
Közelebb van a visszatéréshez az OTT-One
Februárban elfogadhatja 2020. évi beszámolóját a tavaly felfüggesztett OTT-One, ami fontos lépés ahhoz, hogy újra kereskedni lehessen a cég részvényeivel.
(Tegnap | Vg)
Így olvassa a híreket az Y és a Z-generáció: nem is különböznek olyan sokban?
A 15 és 40 év közöttiek közel száz százaléka netezik, azonban a 75 év felettiek közül kevesen derül ki egy új dokumentumból, amit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa fogadott el e heti ülésén. A grémium több vidéki rádiós pályázatnál is eredményt hirdetett.
(Tegnap | PénzCentrum)
Kipontozódnak a változó kamatozású lakáshitelek
A hazai pénzügyi szolgáltatók gyakorlatilag kiárazták a piacról a változó kamatozású lakáshiteleket, hiszen már az alacsonyabb kamat sem maradt meg érvként a sűrű átárazódás (drágulás) kockázatával szemben.
(Tegnap | Vg)
A Teslát is eléri idén a csiphiány
A Tesla eddig jól viselte a csiphiányt, ám az idén megduplázódó gyártókapacitásait nem tudja majd teljes mértékben kihasználni. Idén nem lesznek új modellek sem, viszont Amerikában kaphatók lesznek a teljes körű önvezető képességekkel felvértezett autók.
(Tegnap | Vg)
Fizetési terminált csinálna az iPhoneból az Apple
Nem lesz szükségük a kisboltoknak terminálra, elég ha az Apple telefonját használják.
(Tegnap | Vg)
Öregek az autóik és a dízelről sem tudnak lejönni a horvátok
Tizenöt évhez közelít a horvátoknál futó járművek átlagéletkora. Kereslet ugyan lenne, de a csiphiány visszaveti az értékesítést.
(Tegnap | Vg)
A Teslát is eléri idén a csiphiány
A Tesla eddig jól viselte a csiphiányt, ám az idén megduplázódó gyártókapacitásait nem tudja majd teljes mértékben kihasználni. Idén nem lesznek új modellek sem, viszont Amerikában kaphatók lesznek a teljes körű önvezető képességekkel felvértezett autók.
(Tegnap | Vg)
Crypto Market
© Copyright