A OneCoin kriptovalutás átverés bolgár résztvevője az Egyesült Államokban fog bíróság elé állni. Irina Dilkinska akár 40 évet is kaphat. (08:09 | Bitcoinbazis)
Crypto
Snoop Dogg kastélyt épít a Sandbox metaverzumban
Snoop Dogg (valódi nevén Cozomo de Medici) jól ismert az NFT-k támogatásáról, az amerikai rapper most pedig egy virtuális kastélyt épít a The Sandbox metaverzumban.Ebben a virtuális világban az ember birtokolhat egy darab virtuális ingatlant, földet vagy akár személyes otthont is kialakíthat. (07:30 | CoinVilag)
Még 1 napig fektethetsz ebbe a kriptoba fillérekért
Annak ellenére, hogy a Love Hate Inu előértékesítési március 8-án indult el, már most 1.4 millió dollár értékben sikerült eladni a natív ERC-20 LHINU (07:03 | Bitcoinbazis)
Ez a véleménye a DELL alapítójának
A DealBook-nak adott széles körű interjújában az amerikai üzletember, akinek becsült nettó vagyona 53,3 milliárd dollár, azt mondta, hogy passzolja a legrégebbi és legnagyobb kriptovalutát, vagyis a Bitcoimt. Mégis úgy véli, hogy ez a blokklánc, a Bitcoin magját képező technológia valójában (06:54 | CoinVilag)
Binance: változtak az ingyenes BTC és BUSD kereskedés feltételei
A Binance tavaly nyáron jelentette be, hogy ingyenessé teszi oldalán az összes bitcoin-stabil coin páron végrehajtott kereskedési ügyletet. A promóció feltételei a szerdán megváltoztak, és az (06:14 | Kriptoakademia.com)
Vége a bikapiacnak?!
A Crypto Fear and Greed Index ismét az extrém félelem területére süllyedt. A piaci hangulat mérésére praktikus eszköznek tartott index július óta a legalacsonyabb szintre, mindössze 16 pontra süllyedt a legfrissebb napi frissítés szerint.A Bitcoin december 4-én meredeken zuhant több mint 15%-ot, (04:03 | CoinVilag)
Elon Musk nemtetszését fejezte ki
Elon Musk a Web3 technológián akadt ki, amelyet az Y-Combinator korábbi elnöke, Sam Altman dicsért legutóbbi Twitter bejegyzésében.Altman megjegyezte, hogy a Web3 technológia potenciálisan olyan megtérülést hozhat a befektetőknek, mint amilyennel a piac 2010-ben szembesült. Elon Musk erre úgy (00:59 | CoinVilag)
A Fetch (FET) és a RenQ Finance (RENQ) az egyedüli AI kriptók a piacon 2023-ban
Ideje szemügyre venni a két legígéretesebb mesterséges intelligenciára építő kriptoprojektet, ami nem más, mint a Fetch és a RenQ Finance (Tegnap | Bitcoinbazis)
Magyar kripto projekt saját ökoszisztémával és passzív bevételi előnyökkel a Binance blokkláncon
🍹 Az első drink2earn projekt - CRYPTODRINKS ➡️ Szeretnél rendelni vagy viszonteladóvá válni? További információk: ➡️ https://www.cryptodrinks.hu/ ⚡️ Binance 20% spot és 10% futures örökös átváltási kedvezmény regisztrációs link: ➡️ https://bit.ly/binanceregisztracio ➡️ Kedvezményes kód: HLAQDUDF ... (Tegnap | DrJanoDaniel)
Visszakaptuk a tegnapi lendületet, jöhet a 30 000?
👉 Próbáld ki a KriptoSulit-t, kezdj el tanulni még ma: https://kriptoakademia.com/kriptosuli-youtube-andras/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K... (Tegnap | KriptoAkademia)
A Fujitsu technológiai óriás aktívan vizsgálja a kriptoszolgáltatások lehetséges kínálatát
A március közepén benyújtott kérelem azt jelzi, hogy a Fujitsu a banki, pénzügyi és kriptoszektorban is terjeszkedni szeretne. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Kriptoszökevény: elkapták a 40 milliárd dolláros kárt okozó Terra alapítóját
Hamis dokumentumokkal próbált repülőre szállni, amikor a montenegrói Podgorica repülőterén őrizetbe vették Do Kwon-t adta hírül Filip Adzic, az ország belügyminisztere. (Tegnap | Kriptoakademia.com)
Egyre nő az étolajhiány a bioüzemanyag a ludas?
Az étolajhiány egyre nagyobb méreteket ölt világszinten s komoly kiesések várhatóak a piacon az elkövetkezendő hónapokban. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Minden harmadik kriptopénz tulajdonost már megloptak
A Kaspersky kiberbiztonsági cég közzétett egy jelentést, amely közelebbről megvizsgálta a kriptopénzes felhasználókra veszélyt jelentő fenyegetéseket. (Tegnap | Kriptoakademia.com)
A NASA elképesztő fotókat tett közzé a Napról
A NASA közzétett egy fotót, amelyen egy hatalmas koronalyuk keletkezik a Nap légkörében, amely gyors mozgású napszelet lövell a Föld felé. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Most már USDT is küldhető Telegram chaten keresztül
Egy friss bejelentés alapján mostantól már USDT stabilcoin is küldhető a Telegram alkalmazáson keresztül. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Jöhet az új történelmi csúcs a bitcoinnál?
A bitcoin jegyzése idén eddig közel 70 százalékot emelkedett, a CNBC-nek nyilatkozó iparági bennfentesek pedig továbbra is bizakodóak, egyikük szerint a legnagyobb piaci mérettel rendelkező kriptovaluta akár új történelmi csúcsot is elérhet idén. Több ok is van az optimizmusra, elég arra gondolni, h... (Tegnap | Portfolio)
A Sony a Web3 világába repíti a játékosokat
A cég egy korábban benyújtott szabadalmi kérelme lehetővé teszi majd, hogy a játékosok a NFT-et használhassanak játék közben. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Száguldás közben is támadja a kriptót a SEC
2023 egyik legjobb befektetése a Bitcoin. A kriptovaluta 60 százalékot rallyzott, amivel jócskán megveri az hétköznapi befektetési lehetőségeket. (Tegnap | Tőszdeforum)
6 ingyenes tanulási oldal, mely segítségével még új állást is találhatsz
Ha Te is szívesen képeznéd magad, vagy hobbiból vagy éppen új karriercéljaid elérése érdekében, nézd meg a következő platformokat! (Tegnap | Bitcoinbazis)
Először jól, majd kifejezetten rosszul reagáltak a piacok a FED tegnapi bejelentésére
👉 Próbáld ki a KriptoSulit-t, kezdj el tanulni még ma: https://kriptoakademia.com/kriptosuli-youtube-andras/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K... (Tegnap | KriptoAkademia)
Először jól, majd kifejezetten rosszul reagátak a piacok a FED tegnapi bejelentésére
👉 Próbáld ki a KriptoSulit-t, kezdj el tanulni még ma: https://kriptoakademia.com/kriptosuli-youtube-andras/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K... (Tegnap | KriptoAkademia)
Gisele Bündchen kitálalt az FTX összeomlásáról
A történelem egyik legnagyobb pénzügyi bűncselekménye kapcsán a szupermodell Giselle Bündchen megtörte a csendet. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Áldás a bankpánik a legismertebb kriptodevizának
A bitcoin hetvenszázalékos ralit tudhat maga mögött az idén, a tapasztalatok szerint ez egy csúcstámadást is előre jelezhet. (Tegnap | Vg)
Áldás a bankpánik a legismertebb kriptodevizának
A bitcoin hetvenszázalékos ralit tudhat maga mögött az idén, a tapasztalatok szerint ez egy csúcstámadást is előre jelezhet. (Tegnap | Vg)
Tőzsdefelügyeleti eljárás indul a Coinbase, a Sushiswap, a Tron, a Bittorrent Token és Justin Sun ellen
Miközben a világ az amerikai jegybank tegnap esti döntésére figyelt, a tőzsdefelügyelet sem tétlenkedett és páros lábbal szállt bele a kriptovilágba. (Tegnap | Kriptoakademia.com)
Ismét kamatot emelt az amerikai jegybank, de lehet hogy utoljára
Az amerikai jegybank esti kamatdöntő ülésén újabb 0.25%-os emelést jelentettek be, amivel 5%-ra növekedett az alapkamat. Kedvező fejleménynek számított, hogy az ezt indokló sajtóközleményből kikerült (Tegnap | Kriptoakademia.com)
Így 10-szerezd meg a pénzed a Magyarország Észtország meccsen
Március 23-án, csütörtökön kerül megrendezésre a Magyarország és Észtország közötti barátságos mérkőzés a Puskás Aréna Parkban, 19:30-as kezdéssel. (Tegnap | Bitcoinbazis)
Kriptovilág: a digitális vadnyugat
A kriptovaluta tranzakciók visszafordíthatatlanok, ha kriptovalutát küldesz egy harmadik félnek, azt nem fordíthatod vissza, és nem állíthatod le a fizetési folyamatot. Amikor kriptovalutát küldesz egy blokklánc címre, meg kell bizonyosodni minden érintett harmadik fél szolgáltatásának és (Tegnap | CoinVilag)
Ezt gondolja az SEC elnöke a DeFi-ról
Gary Gensler, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdeirodájának elnöke azt mondta, hogy az új technológiák nem fognak fenn maradni, ha nem felelnek meg a törvényeknek, miközben Jay Claytonnal a Digital Asset Compliance & Market Integrity Summit rendezvényen tartott előadást. Míg Gensler úgy (Tegnap | CoinVilag)
Jelentős mérföldkőhöz ért a mém coin
A Shiba Inu mém token átlépte az egymilliós határt, és fontos mérföldkőhöz érkezett. Jelenleg több mint egymillió befektető döntött úgy, hogy az utóbbi időben 60%-kal visszaeső mém tokenben tartja a pénzét.Egy elképesztő párezer százalékos menetelés után a Shiba Inu elérte a legutóbbi 0,000088 (Sze. | CoinVilag)
Könnyű 25 dolcsit ígér a Floki és a Crypto.com közös nyereményjátéka
Kereskedési versenyt indított a Floki Inu annak apropóján, hogy a kriptopénz bekerült a Crypto.com kínálatába. Azok a felhasználók, akik a $FLOKI natív tokennel kereskednek a tőzsdén, összesen 10 000 (Sze. | Kriptoakademia.com)
A Bitcoin hálózat felkészült egy újabb nehézségi növekedésre
A Bitcoin hálózat legutóbbi két nehézségi növekedése után 2023. március 24-én várhatóan újabb bányászati nehézség emelkedésére kerülhet sor. (Sze. | Bitcoinbazis)
USDT a Telegramon
A Telegram-felhasználók mostantól az alkalmazáson keresztül is küldhetnek egymásnak USDT-t, a világ legnépszerűbb stabilcoinját. (Sze. | Kriptoakademia.com)
Szinte a teljes S&P500-at veri a Bitcoin
Miközben több nagy bankot is maga alá temetett a mostani pénzügyi válság,a Bitcoin jobb eredményeket ért el ebben a hónapban, mint az Egyesült Államok 500 tőzsdén jegyzett vállalatának szinte teljes (Sze. | Kriptoakademia.com)
Hacker a hacker ellen: Észak-Korea kriptocsalást akart véghezvinni
Egy rendkívül meglepő húzástól hangos a világsajtó - Észak-Korea 200 millió dollárnyi kriptót nyúlt volna le egy hacker zsebéből. (Sze. | Bitcoinbazis)
Hackerek kezébe kerülhetnek az otthoni térfigyelő kamerák felvételei
Egyetlen otthoni térfigyelő kamera felel meg az európai szabványnak. A másik kilenc esetében kiberbiztonsági aggályok merültek fel, (Sze. | Bitcoinbazis)
Ezúttal Texas szavaz a bitcoinról
Texasi törvényhozók kedden kriptovalutákkal kapcsolatos törvényjavaslatot nyújtottak be, hogy még több kriptoval, különösen bitcoinnal kapcsolatos vállalkozásnak teremtsenek kedvező környezetet az (Sze. | Kriptoakademia.com)
A stabilcoinok uralják a centralizált kriptotőzsdéket
Egy friss jelentés szerint egyre csökken a fiat pénzek szerepe a centralizált kriptotőzsdéken és nő a stabilcoinoké. (Sze. | Bitcoinbazis)
Kilenchavi csúcson a bitcoin, mindenki azt vásárolná
A bitcoin új kilenc havi csúcsot ér el 28 ezer 600 dollár felett, miközben a piacok a Fed ülése miatt idegesek. (Sze. | Bitcoinbazis)
Fájlok eladása Bitcoin-ért
Érdekes szolgáltatásra akadtam rá az egyik nap, a SatoshiDisk nevű oldalon fájlokat adhatunk el Bitcoin-ért. (Sze. | MoneyTeam)
Felkötheti a gatyáját az, aki elektromos autót vesz
A biztosítótársaságok megbélyegezhetik azt, aki elektromos autóval szenvedett balesetet. Egy apró koccanás és kukázhatják az autót. (Sze. | Bitcoinbazis)
A ma esti kamatdöntés újra dobhat egyet a piac hangulatán
👉 Próbáld ki a KriptoSulit-t, kezdj el tanulni még ma: https://kriptoakademia.com/kriptosuli-youtube-andras/go 👉 Csatlakozz a legnagyobb magyar kriptós közösséghez a Discordon, ahol a több ezer fős közösségünk által felhalmozott tudáshoz bármikor hozzáférsz: https://kriptoakademia.com/Discord_K... (Sze. | KriptoAkademia)
Az Intel tech óriás is beszállt a kriptoiparba
A Bitcoin intézményi elfogadása tovább növekszik. A közelmúltban több vagyonkezelő és tech cég is belépett az iparba.A technológiai iparágot úgy lehet leírni, mint valami katalizátort: vagyis minden iparági szereplő döntése hatással van a többire. 1 éve kezdődött a kriptovaluták intézményi (Sze. | Blokklanc)
Kriptovalutákról röviden, érthetően
A pénz szó hallatán talán még ma is legtöbbünknek a ropogós bankjegyek jutnak eszébe, azonban az utóbbi néhány évtizedben az elektronikus fizetési megoldások elterjedésével a fiatalabb generációk számára a bankkártya, mint fizetőeszköz szinte teljesen egyenértékűvé vált a hagyományos pénzzel. Igen (Sze. | MoneyTeam)
A bitcoin birtokosok 72%-a profitban
A bitcoin árfolyam vonatkozásában úgy látják az elemzők, hogy lesz még egy visszaesés a bikapiac megindulása előtt. (Sze. | Bitcoinbazis)
Bitcoin elfogadó lett egy budapesti ruhaüzlet
Olvasóink jelzése alapján örömmel számolhatunk be arról, hogy újabb hazai vállalkozás nyitott a kriptovalutás fizetési megoldások felé. A Nyugati pályaudvartól 2 percre, a Weiner Leó utca 20. szám (Sze. | Kriptoakademia.com)
Monero bányászat - SRBMiner beállítása
Egy előző cikkben megnéztük, hogyan kell beállítani az XMrig bányászprogramot. Most megnézzük az egyik alternatívát az SRBMinert. (Sze. | MoneyTeam)
Mik a kriptovaluta bányászat veszélyei?
2008 októberében egy máig sem ismert személy előállt a Bitcoin ötletével és a következő év januárjában a kriptovaluta rendszer alapjául szolgáló blokklánc működésbe lépett, ami tulajdonképp az első blokk kibányászását jelentette. (Sze. | MoneyTeam)
Miért fenyegeti a Bitcoin az uralkodó pénzügyi rendszert?
"A szabadság, ha gyökeret ereszt, gyorsan kihajt." - George Washington (Sze. | Bitcoinbazis)
Az IMF bizakodó a központi digitális valutákkal kapcsolatban
Az IMF szerint, a digitális valutának védenie kell a fogyasztókat, be kell tartani a jogi kereteket és támogatnia kell a pénzügyi integritást.A fizetések egyszerűbbek, gyorsabbak és olcsóbbak lesznekAnnak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a politikai és gazdasági kihívásokkal a Nemzetközi (Sze. | Blokklanc)
A Shopify is belép az NFT piacra
Az e-kereskedelmi óriás, a Shopify felhasználói, képesek lesznek NFT -t árulni közvetlenül a webáruházukban.Shopify is belép az NFT piacraA Shopify, a vezető e-kereskedelmi platform, világszerte 1,7 millió felhasználót szolgál ki. Egy all-in-one kereskedelmi platform, amely hozzájárul a
(Sze. | Blokklanc)
Kripto tárcás támogatást kaphat a Microsoft Edge böngésző
Egy fejlesztő által közzétett képernyőfotó szerint kriptopénzek és NFT-k tárolására alkalmas tárcával bővülhet a Microsoft Edge, a Windows operációs rendszer alapértelmezett böngészője.
(Sze. | Kriptoakademia.com)
Kriptovaluták melyekbe érdemes befektetni 2021-ben
Több cikket is írtam arról, hogy hogyan lehet kriptovalutát bányászni, most azonban arról lesz szó, hogy melyek azok a kriptók, amikbe érdemes befektetni.
(Sze. | MoneyTeam)
MINTME pénztárca létrehozása
Ebben a cikkben megmutatom, hogyan lehet MINTME koin tárcát létrehozni.A MintMe tárca jelenleg rendelkezik Windows-os és Mac-es klienssel, de van webes változata, amit viszont bárhonnan elérünk egy böngésző segítségével. Nyissuk meg a böngészőbena következő regisztrációs
(Sze. | MoneyTeam)
Szerda este ismét kamadöntés
Az amerikai jegybank ma tartja következő kamatdöntő ülését. Az eseményt egyébként is kiemelt figyelem övezné, ám a bankpánik miatt most még izgalmasabbnak ígérkezik az esti bejelentés.
(Sze. | Kriptoakademia.com)
Ez a projekt forradalmasítja a fitnesz világát Az előértékesítés napokon belül lezárul!
Ez a fitnesz kripto elhozza a Move-to-Earn egyik legjobb érméjét. Ismerd meg te is közelebbről ezt a forradalmi projektet.
(Sze. | Bitcoinbazis)
Felborult sertéspiacra jön a húsvét
Újra beütött Kínában az afrikai sertéspestis, aminek hatására a magyar piacot is meghatározó német sertésár történelmi rekordot ért el. Közben a feldolgozók itthon készülnek a húsvétra, de a sonka drágulása vélhetően nem haladja meg az átlagos húsdrágulási szintet ami pedig jóval elmarad az egyéb élelmiszerekétől.
(09:12 | Vg)
Öngyilkosság állhat Peter Thiel szeretőjének halála mögött
Jeff Thomas a milliárdos kitartott szeretője volt, aki igyekezett őt távol tartani a politikától.
(09:12 | Vg)
Indulnak a CityCoinok, az első a MiamiCoin lesz
A MiamiCoin egy olyan projekt, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy token vásárlásával fektessenek be város jövőjébe.Indul Miami város tokenje a MiamiCoinMiami holnap elindítja saját kriptovalutáját, a MiamiCoint, amelyet a CityCoin nevű projekt keretében indítanak el. A tokent, a
(Sze. | Blokklanc)
Vegas.hu - a legnagyobb hazai online kaszinó
Most nem másról lesz szó, mint a szerintem legismertebb maygar online kaszinóról a vegas.hu-ról, melynek én is jóideje játékosuk vagyok. Alapjaiban véve nagyon jók a tapasztalataim mindössze pár apróság van. amiben történhetne változás.
(Sze. | MoneyTeam)
A Facebook elindítja a Novi digitális pénztárcáját
A Facebook Diem coin társalapítója, David Marcus, bejelentette, hogy a Novi, a Facebook kriptovaluta pénztárcája készen áll a piacra lépésre.A Facebooknak évek óta nem titkolt szándéka, hogy bevezessen egy saját globális pénzügyi rendszert. A Felhasználók a Facebook saját pénzét használnák
(Sze. | Blokklanc)
A SushiSwap megmenekült 350 millió dollár elvesztésétől
A SushiSwap dex tőzsde egy jóindulatú hackernek köszönhetően menekült meg az újabb DeFi támadástól. A hiba 350 millió dollárba került volna.Hiba a SushiSwap okosszerződésbenEgy biztonsági szakértő olyan hibát talált a SushiSwap holland aukciós intelligens szerződések rendszerében, amely 109 000
(Sze. | Blokklanc)
Már a Krakenen is kereskedhető a $SHIB
Ez azután történt, hogy a kereskedési platform hétfőn betéteket nyitott a nagy lendületű Ethereum alapú mém kriptovalutára, a token birtokosainak nagy örömére.A tőzsde felhasználói mostantól kereskedhetnek Shiba Inuval az amerikai dollárral és az euróval szemben. A minimális vásárlási összeg 50
(Sze. | CoinVilag)
Monero pénztárca létrehozása
Ebben a cikkben megnézzük milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, ha Monero-t szeretnénk tárolni.
(Sze. | MoneyTeam)
Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó
Az online kaszinók már jóideje sokkal népszerűbbek az offline társaiknál azonban a kriptovaluták megjelenésével és elterjedésével megjelentek a kriptokaszinók. Ezek közül is az egyik legnépszerűbbet a Stake-et fogjuk alaposabban megnézni.
(Sze. | MoneyTeam)
Megjelentek a karbon-negatív blokkláncok
Az ipar számára elengedhetetlen, hogy megjelenjenek a karbon-negatív blokkláncok. A befektetőknek fontos a fenntarthatóság.A kriptovaluta-ipar fokozatosan kezd áttérni a környezetbarátabb innovációkra, hogy visszaszorítsa a szén-dioxid kibocsátást a blokklánc iparban. A blokkláncok futtatásához
(Sze. | Blokklanc)
Megállapodott az Adidas és az egyik legnagyobb kriptotőzsde
A német sportruházati behemót az Adidas a Twitteren jelentette be, hogy partnerséget köt a Coinbase-el, Amerika vezető kriptovaluta tőzsdéjével.A kriptoplatform kézfogás emojival válaszolt, ami látszólag megerősítette az üzletet.Egy másik tweetben a Coinbase üdvözölte az Adidast a buliban. Bár
(Sze. | CoinVilag)
Így szerezhetsz ingyen Bitcoint!
Egy olyan szolgáltatást mutatok be most nektek, amivel ingyen szerezhettek Bitcoint.
(Sze. | MoneyTeam)
Az Amazon még az idén bevezeti a kriptovaluta fizetést
Az e-kereskedelmi szolgáltató, az Amazon, a tervek szerint még az idén lehetővé teszi a kriptofizetést.Kriptovaluta elfogadással erősít az AmazonA kriptovilág spekulációját egy állásajánlat indította el, ugyanis az Amazon Payments Acceptance and Experience csapata tapasztalt termékvezetőt keres
(Sze. | Blokklanc)
Jason Derulo csatlakozott az NFT őrületéhez
A CryptoPunks egy 10 000 képből álló gyűjtemény, amely 8 bites humanoid karaktereket ábrázol, és amelyeket a Larva Labs fejlesztett ki. Ezeket NFT-ként árverezik az Ethereum blokkláncon. A Sotheby
(Sze. | CoinVilag)
Új NFT piactér indult az Alibaba jóvoltából
Az új NFT piactér lehetővé teszi a védjegytulajdonosok számára, hogy szerzői jogaiknak megfelelő licenceket képviselő NFT-ket értékesítsenek.Új Alibaba NFT piactér indultA kínai multinacionális e-kereskedelmi vállalat, az Alibaba Group Holding új nonfungible token (NFT) piacteret indított, amely
(Sze. | Blokklanc)
A Coinbase elérhetővé tette az Apple Pay fizetést
A népszerű Coinbase tovább bővíti a felhasználóbarát fizetési lehetőségeket, hozzáadta az Apple Pay fizetési rendszert.A Coinbase egyre felhasználónbarátabbA kriptovaluta tőzsde tegnap jelentette be, hogy a felhasználók mostantól az Apple Pay segítségével vásárolhatnak kriptoeszközöket a
(Sze. | Blokklanc)
Új altcoinok a Coinbase kripto kereskedési platformjain
A legnagyobb amerikai székhelyű kriptovaluta tőzsde, a Coinbase ügyfelei, mostantól öt új altcoint vásárolhatnak és adhatnak el.Új tokenek a Coinbase -enAxie Infinity (AXS), Request (REQ), TrueFi (TRU), Quickswap (QUICK) és Wrapped Luna (WLUNA) altcoinokat lehet mostantól adni-venni a cég
(Sze. | Blokklanc)
Binance Smart Chain vs Polygon Network
Az Ethereum hálózat zsúfoltsága és a magas tranzakciós díjak teret engedtek olyan hálózatoknak, mint a Binance Smart Chain és a Polygon Network.Az Ethereum hosszú ideje küzd a magas díjak, a lassú tranzakciók és az alacsony skálázhatóság problémáival. Ennek eredményeként az olyan platformok, mint
(Sze. | Blokklanc)
A Visa fizetési óriás NFT-be fektetett
A Visa jelentős befektetéseket hajtott végre az NFT térben, megvásárolt egy népszerű digitális alkotást, a CryptoPunk -ot.A Visa megvette a CryptoPunk NFT-tA Visa hitelkártya óriás hatalmas feltűnést keltett a nonfungible token (NFT) térben való megjelenésével, miután 150 000 dollár értékben
(Sze. | Blokklanc)
Óriási mérföldkőhöz ért az Ethereum
Az Ethereum napi nettó kibocsátása szeptember 3-án csúszott először negatív területre, ami jelentős mérföldkövet jelent az egyik vezető kriptovaluta számára. Ez azt jelenti, hogy 24 óra alatt több ethert égettek el, mint amennyit a bányászok állítottak elő. Szeptember 4-én azonban ismét nőtt az
(Sze. | CoinVilag)
A Bybit és a Huobi kriptotőzsdék illegálisan működnek Spanyolországban
A szabályozók világszerte továbbra is nyomást gyakorolnak a kriptovállalatokra.Folytatódik a nyomásgyakorlás a kriptovállalatokraA spanyol Nemzeti Értékpapírpiaci Bizottság 12 szervezetet figyelmeztetett, köztük a ByBit-et és a Huobi-t.A szabályozók világszerte továbbra is nyomást gyakorolnak
(Sze. | Blokklanc)
A Dogecoin megjelenik az angol Premiere Leagueben
A Dogecoin a Premier League labdarúgócsapatának, a Watford F.C. -nek lesz a szponzora 2021/22 -es szezonban.A Watford F.C. 2021/22 -es szezonbeli mez ingujján jeleníti meg a mémcoin logóját. Az üzlet értéke körülbelül 700 ezer font és a Watford fő ingszponzorával, a Stake.com -mal való
(Sze. | Blokklanc)
Miért használj Brave böngészőt?
Ha böngészőről van szó, akkor legtöbbünknek rögtön a Chrome, Safari vagy a Firefox jut az eszünkbe, azonban vannak még bőven alternatívák, melyeket érdemes kipróbálni. Ilyen a Brave böngészője is.
(Sze. | MoneyTeam)
Kipróbáltuk a böngészőt, amivel Bitcoint lehet bányászni
Mostanában mindennel foglalkozok, ami kripto így nem mehettem el amellett a böngésző mellet, amely Bitcoin bányászatot ígér használata közben.
(Sze. | MoneyTeam)
Mi az a kriptovaluta bányászat?
A bányászat az egyik legmisztikusabb fogalom a kriptovaluták világában. Vagyis inkább misztifikált, hiszen nem áll mögötte különösebben bonyolult dolog. Annyit talán sokan tudunk, hogy a bányászattal pénzt lehet keresni és főleg ez az oka annak, hogy egyre többen próbálják beleásni magukat a
(Sze. | MoneyTeam)
A holland sztárcsapat Bitcoin szponzori szerződést kötött
A holland PSV Eindhoven lett az első európai futballklub, amelynek teljes szponzorálását Bitcoinban fizették ki, miután aláírt egy szerződést a holland Anycoin Direct kriptovállalattal. Az augusztus 17-i közlemény szerint az első ilyen jellegű partnerség, amelynek célja a kriptovaluta tudatosság
(Sze. | CoinVilag)
Szárnyal a Cardano, ismét zöldben zárhat a Bitcoin
A Bitcoin (BTC) május 15 óta először nézte meg újra az 50 000 dolláros szintet, 2:41-kor (UTC) a Bitstamp tőzsdén. A CoinMarketCap adatai szerint a legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizációja most közelebb került az 1 billió dolláros szinthez, jelenleg 943 milliárd dollárnál jár. A Bitcoin jó
(Sze. | CoinVilag)
Mik azok a peer-to-peer hálózatok?
Az offline hatalmak nem szeretik ha kicsúszik a kezük közül az irányítás. Ha viszont megjelennek a peer-to-peer hálózatok, akkor pontosan ez történik és ez általában nem szokott tetszeni a vezetőknek. Ilyen érdekes dolgokra képesek ezek a peer-to-peer hálózatok? Igen ám, de mit is jelent pontosan ez
(Sze. | MoneyTeam)
Európában először indul Bitcoin határidős kereskedés
Az Eurex szeptember 13 -án indítja Európában először Bitcoin határidős kereskedést, az ETC Group digitális eszközszolgáltatójának kezdeményezésére.Míg az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) nem adja meg az engedélyt a Bitcoin határidős kereskedés elindítására, Európa már
(Sze. | Blokklanc)
Top 10 Bitcoint birtokló nagyvállalat
A gyors és nagy profit vonzza az intézményeket és a nagybefektetőket, ezért egyre több nagyvállalat birtokol Bitcoint és más kriptovalutákat.Dübörög a Bitcoin intézményi befektetésAzt gondolnánk, hogy a Bitcoinnal és általában a kriptovalutákkal csak a kiskereskedők, kisbefektetők foglalkoznak.
(Kedd | Blokklanc)
Monero bányászat - XMrig beállítása
Sokat beszéltünk már kriptovalutákról, pénztárcákról most nézzük meg, hogy hogyan tudjuk bányászni ezt a kriptovalutát.
(Kedd | MoneyTeam)
Újra 2 trillió dollár fölé emelkedett a kriptopiac értéke
A Bitcoin dominanciája ismét csökken, ahogy az Ether emelkedik, és az altcoinok is visszanyerték lendületüket.Nő a kriptopiac értékeA forgalomban lévő összes kriptovaluta összértéke amely a teljes piac egészsége szempontjából fontos jelző szerdán, majdnem három hónapja először elérte a 2
(Kedd | Blokklanc)
Bővül a Grayscale vagyonkezelői alap kínálata
Az újonnan bevezetett befektetési eszköz lehetővé teszi az akkreditált befektetők számára, hogy kitettséghez jussanak az Ethereum gyilkoshoz anélkül, hogy ténylegesen birtokolnák a mögöttes eszközt, így mérsékelve a letétkezeléssel kapcsolatos kockázatokat. Michael Sonnenshein vezérigazgató
(Kedd | CoinVilag)
A Japán "Amazon" újra lehetővé teszi az XRP kereskedést
A szolgáltatást december 24-én leállították, két nappal azután, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) bejelentette, hogy pert indít a Ripple ellen. A Rakuten Wallet megjegyzi, hogy a kriptovaluta árfeltárása most már elég stabil.A Coinbase, a Kraken, a Binance U.S.A., a
(Kedd | CoinVilag)
A BlockFi is beszáll az ETF versenybe
Ha jóváhagyják, akkor a részvényeit a Cboe BZX tőzsdén lehet kereskedni. Azonban az alap nem fektet be közvetlenül Bitcoinba.Az alap igyekszik befektetni bitcoin határidős ügyletekbe úgy, hogy a bitcoin teljes értéke, amelyre az alap gazdasági kitettséggel tartozik, egyenlő legyen az alap nettó
(Kedd | CoinVilag)
Hihetetlenül gyorsan bővül a Cardano ökoszisztéma
Charles Hoskinson a Twitteren mutatta be a Cardano ökoszisztéma növekedését, amelyet az elmúlt három hónapban értek el. A proof of stake alapú blokklánc a leglenyűgözőbb fejlődést érte el az NFT-k területén. Az NFT-k márciusban indultak először a Cardano hálózaton CardanoKidz néven.A Hashoshi
(Kedd | CoinVilag)
Szingapúrban az emberek 43%-a birtokol kriptovalutát
Szingapúr élen jár a kriptovaluták elfogadásával mind regionális, mind globális szinten. A független kriptovaluta tartalék index rekordot döntött.Mi kriptovaluta tartalék index (IRCI) index?A kriptovaluta tartalék index (IRCI) egy kortól, nemtől, lokációtól független felmérés. A társadalom
(Kedd | Blokklanc)
A Xiaomi a kriptopiac szabályozására vár
A kínai tech óriás, a Xiaomi még nem áll készen arra, hogy a kriptovalutákat a gyorsan növekvő pénzügyi szolgáltatásai részévé tegye. Manu Kumar Jain, a vállalat globális alelnöke a The Economic Times-nak elmondta, hogy a kriptovaluták tekintetében jobban kellene tisztázni a rájuk vonatkozó
(Kedd | CoinVilag)
A Bitcoin árfolyama is az arany útját járhatja be az 1970-es évekből?
A Bitcoin árfolyama potenciálisan az 1970-es évekbeli arany fraktálját követheti, ez volt az utolsó alkalom, amikor az infláció elszállt.
(Kedd | Bitcoinbazis)
Polygon (MATIC) Vs RenQ Finance (RENQ): Mennyire fog jól teljesíteni a RenQ Finance (RENQ) a Polygon (MATIC)-hoz képest 2023-ban?
Míg a Polygon már eddig is jelentős eredményeket ért el, sok szakértő úgy véli, hogy a RenQ Finance az elkövetkező években felül fogja múlni azt.
(Kedd | Bitcoinbazis)
A CBDC-k betiltását szorgalmazza a floridai kormányzó
Ron DeSantis floridai kormányzó szerint a digitális jegybankpénzek (CBDC) aláássák a pénzügyi szabadságot.
(Kedd | Bitcoinbazis)
A Credit Suisse vezérigazgatója buboréknak nevezte a Bitcoint, most a volt bankja küzd az összeomlás ellen
A Credit Suisse korábbi vezérigazgatója, Tidjane Thiam többször is éles kritikákkal illette a Bitcoint és az egész kriptoipart.
(Kedd | Bitcoinbazis)
Öngyilkosság állhat Peter Thiel szeretőjének halála mögött
Jeff Thomas a milliárdos kitartott szeretője volt, aki igyekezett őt távol tartani a politikától.
(09:08 | Vg)
Csúnya bírságot kaphatnak hamarosan a magyar háztulajok: kevesen tudnak erről a határidőről
Idén év végén lejár az úgynevezett kútamnesztia, amelyet még 2016-ban kezdeményezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), és 2020-ban a határidő meghosszabbították a 2023-as év végéig. A határidő lejáratáig az illegálisan kialakított kutakat még bírságmentes lehet engedélyeztetni az illetékes vízügyi hatóságoknál. Mivel a kerti kutak létesítése 1992 előtt nem is volt engedélyköteles, így rengeteg olyan a törvény szerint illegális kút lehet Magyarországon, amelyre engedélyt nem állítottak ki. Ez év vége után az ilyen kutakért több százezer forintos bírság is járhat, és még elbontásra is kerülhetnek.
(09:08 | PénzCentrum)
Súlyos dolog derült ki a hazai ivóvízről: erről jobb, ha mindenki tud
Akár negyven százalékkal is csökkentheti a nők teherbeesési esélyét a vízben és számos háztartási termékben is megtalálható örök vegyszereknek való kitettség derült ki egy friss tanulmányból.
(09:04 | PénzCentrum)
Felborult sertéspiacra jön a húsvét
Újra beütött Kínában az afrikai sertéspestis, aminek hatására a magyar piacot is meghatározó német sertésár történelmi rekordot ért el. Közben a feldolgozók itthon készülnek a húsvétra, de a sonka drágulása vélhetően nem haladja meg az átlagos húsdrágulási szintet ami pedig jóval elmarad az egyéb élelmiszerekétől.
(08:52 | Vg)
Ennyien dolgoznak hazánkban
4 millió 691 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma
(08:50 | Tőszdeforum)
Új világ jön Magyarországon: Figyelem! Az élelmiszer rovarfehérjét tartalmaz!
Szigorúbb szabályozás lépett életbe, a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszereken fel kell tüntetni a Figyelem! Az élelmiszer rovarfehérjét tartalmaz! kifejezést, és azokat a többi terméktől elkülönítetten kell kihelyezni, jelentette be Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán az AM közleménye szerint.
(08:47 | Portfolio)
Ismét nevet vált Foodpanda Magyarországon: ezentúl így keresd a rózsaszín futárokat
Nevet változtat a Foodpanda, a márkát tulajdonló Delivery Hero ezzel a lépéssel akarja egységes ernyő alá vonni európai márkáit - írtja a Telex.
(08:45 | PénzCentrum)
Nagy változások jönnek az álláshirdetéseknél és a fizetéseknél, ez téged is érint
Az EU új, a bérek átláthatóságáról szóló irányelvének részeként a jövőben elvárnák, hogy az álláshirdetésekben közzétegyék a bértartományokat számol be a hírről a Business Post.
(08:39 | Portfolio)
Hiába a drágulás, bevállalják a magyarok a külföldi nyaralást
Tavaly a duplájára, 1075 milliárd forintra nőtt a külföldre utazó magyarok költése derül ki a Bank360.hu összeállításából. A hazai utazási irodák összforgalma tavaly megközelítette a 2019-es szintet, idén pedig várhatóan meghaladhatja azt mondta Bakó Balázs, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) szóvivője. A gazdasági helyzet még befolyásolhatja az évet, de az első negyedéves []
(08:38 | Figyelo)
Megelégelte az Európai Központi Bank, hogy még mindig Oroszországban üzletel a Raiffeisen
Az Európai Központi Bank elkezdett nyomást gyakorolni az osztrák Raiffeisen Bank Internationalre, hogy építse le rendkívül nyereséges oroszországi tevékenységét értesült öt különböző forrásból a Reuters.
(08:32 | Portfolio)
Tovább nőtt a foglalkoztatottság: egyre több idős magyar áll munkába
2023 februárjában a 1574 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 691 ezer fő volt, 26 ezerrel több, mint egy éve - számol be a Központi Statisztikai Hivatal gyorsjelentése.
(08:31 | PénzCentrum)
Folyamatosan nő a munkanélküliség Magyarországon
Tavaly december és idén február között 4,1%-os volt a munkanélküliségi ráta, ami már nemcsak az előző hónapokhoz képest jelent magasabb munkanélküliséget (tavaly év közben még közel volt a 3%-os ráta), hanem az előző év azonos időszakához képet is. Mindeközben a foglalkoztatás csökken a megelőző hónapokhoz képest, ami azt jelzi, hogy a munkaerőpiacot is elérte a gazdasági recesszió hatása. Igaz, a foglalkoztatás visszaesése és a munkanélküliség növekedése még nem kiugró, de a folyamatok romlása érzékelhető.
(08:30 | Portfolio)
Így áll a munkanélküliség itthon
4,0% volt a munkanélküliségi ráta
(08:30 | Tőszdeforum)
Durván egymásnak feszül a kormány és az MNB: ennek nem lesz jó vége
Miközben a jegybank megemelte a kamatokat és behúzta a féket, addig a kormány erőből nyomja a gázt és ezermilliárdos nagyságrendben árasztja el kedvezményes hitelekkel a piacot.
(08:20 | PénzCentrum)
Ezeket a vonatokat érinti az óraátállítás
A menetrend több vonalon is változik a nyári időszámítás kezdete miatt.
(08:08 | Vg)
Kiderült, hogy mennyi pénzt ad a tulajdonosainak a Richter
Részvényenként 390 forintos - névértékre vetítve 390 százalékos - osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a közgyűlésnek - derül ki a társaság közgyűlési meghívójából, amelyet pénteken tettek közzé a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
(08:08 | PrivatBankar)
Sok magyarnak semmit sem jelent a drágulás: nagyon pörögnek a külföldi utak
Az áremelések ellenére ugrásszerűen megnőtt a kereslet a külföldi, különösen a tengerparti nyaralások iránt. Tavaly a Covid-járványt követő szabadságvágy és az szja-visszatérítésből kapott pénz fűtötte az utazási kedvet, idén pedig a gazdasági nehézségek ellenére az addig utazunk, amíg lehet, és élményekre költünk attitűd is jellemzi az utazó magyarokat - derül ki a Bank360.hu összeállításából. Tavaly a duplájára, 1075 milliárd forintra nőtt a külföldre utazó magyarok költése.
(08:08 | PrivatBankar)
Mi folyik itt? Nagyon szúrja Kína szemét egy amerikai romboló
Kína ismét távozásra szólította fel a Milius nevű amerikai rombolót, amely behajózott a Dél-kínai-tenger Kína által sajátjának tartott részére - derült ki a kínai védelmi tárca pénteki bejelentéséből, melyben hozzátették, hogy a hajót elküldték. Az amerikai haditengerészet, ahogyan előző nap, pénteken is tagadta a pekingi állítást, kiemelve, hogy a romboló rutinműveleteket hajtott végre, és csupán élt hajózási jogával és szabadságával. A kínai védelmi minisztérium emellett megüzente: amennyiben Amerika nem hagy fel a provokációval, viselje a következményeket.
(07:44 | Portfolio)
Ezeket a vonatokat érinti az óraátállítás
A menetrend több vonalon is változik a nyári időszámítás kezdete miatt.
(07:39 | Vg)
Gép- és eszközbeszerzés egyszerűen Olcsó forrás is adnak hozzá a vállalkozásodnak
A gépek, haszongépjárművek beszerzésének igazán egyszerű finanszírozási módja a lízing. Ráadásul sok esetben olyan vállalkozások is meg tudják így
(07:38 | Bankmonitor)
Kiakadt a magyar kapitány, hogy Szoboszlaiék kő-papír-ollóval döntöttek a tizenegyesről
Marco Rossi nem volt elégedett a csütörtöki játékkal, hétfő este, a Bulgária elleni selejtezőn már több kell majd.
(07:36 | Vg)
Nő a feszültség, megint kínai vizekre hajózott egy amerikai romboló
A minisztérium egyik szóvivője felszólította az Egyesült Államokat, sürgősen hagyjon fel az ilyen jellegű provokációval, hozzátéve, hogy amennyiben nem teszi, viselje a következményeket.
(07:36 | Vg)
Gyengült, de így is erősebb a forint, mint egy hete
Az eurót reggel 7-kor 384 forinton jegyezték.
(07:36 | Vg)
Gyengült, de így is erősebb a forint, mint egy hete
Az eurót reggel 7-kor 384 forinton jegyezték.
(07:34 | Vg)
Nő a feszültség, megint kínai vizekre hajózott egy amerikai romboló
A minisztérium egyik szóvivője felszólította az Egyesült Államokat, sürgősen hagyjon fel az ilyen jellegű provokációval, hozzátéve, hogy amennyiben nem teszi, viselje a következményeket.
(07:30 | Vg)
Kiakadt a magyar kapitány, hogy Szoboszlaiék kő-papír-ollóval döntöttek a tizenegyesről
Marco Rossi nem volt elégedett a csütörtöki játékkal, hétfő este, a Bulgária elleni selejtezőn már több kell majd.
(07:18 | Vg)
Nagy a baj a Fertő-tónál
Az osztrák-magyar határon fekvő Fertő-tó vízszintje kritikus, mivel hosszú ideje, közel három éve szinte alig hullott bármiféle csapadék a területén, szinte minden vízutánpótlása megszűnt - írja az Euronews.
(07:07 | Portfolio)
A devizapiacot is borították a bankcsődök
Az elmúlt hetekben jelentős változások zajlottak a pénzpiacon, az Egyesült Államokban bekövetkezett bankcsődök és a Credit Suisse felvásárlása borzolta a kedélyeket.
(07:04 | Vg)
Most nagyon sok múlik a cégvezetőkön: ezeket a döntéseket kell meghozniuk
Az elmúlt jó pár évben szinte megszokottá váló váratlan helyzetek, események a személyes és szakmai életünkre is nagy hatást gyakorolnak. Hogyan lehet egy olyan időszakban vállalatot vezetni, amikor folyamatosak az újratervezések, milyen eszközökkel őrizhető meg a pénzügyi stabilitás, milyen beruházások jelenthetnek gazdasági versenyelőnyt és hogyan lehet az erőforrásokat vállalati környezetben okosan használni? Buday-Kollárik Tímeát, a Menedzserek Országos Szövetségének ügyvezetőjét és Kiss Attilát, az E.ON SE Vállalati Eszközmenedzsmentért felelős (EAM) alelnökét, a szövetség elnökségi tagját a Portfolio arról kérdezte, hogy miért fontos és hogyan lehet ezekről a kérdésekről hatékony kommunikációt folytatni a hazai cégvezetők között.
(07:00 | Portfolio)
A devizapiacot is borították a bankcsődök
Az elmúlt hetekben jelentős változások zajlottak a pénzpiacon, az Egyesült Államokban bekövetkezett bankcsődök és a Credit Suisse felvásárlása borzolta a kedélyeket.
(06:56 | Vg)
Kútamnesztia: lejár a határidő, utána jön a bírság, de el is bontathatják a nem megfelelő kutat
Választhatnak az engedély nélküli kutak tulajdonosai és használói: vagy kezdeményezik az év utolsó napjáig a kútjuk engedélyeztetését, vagy a kútamnesztia lejártával a jövő évtől bírságot fizethetnek. Táboruk hatalmas, hiszen a kerti kutak létesítése 1992 előtt nem is volt engedélyköteles.
(06:33 | Vg)
Rettegsz, hogy nem lesz elég nyugdíjad? Itt egy megoldás, évi 150 ezret kaphatsz rá az államtól
Nem sok jót mutatnak a magyar demográfiai adatok: míg idén minden ötödik magyarra jut egy nyugdíjas, 2040-re már minden harmadik állampolgár 65 év feletti lesz. Sokan, de inkább a fiatalok félnek, amikor a nyugdíjakról van szó, hiszen könnyen lehet, hogy néhány évtized múlva már nem is számíthatnak állami segítségre. Így egyre inkább égetővé válik az a kérdés, hogy miként lehet saját magunkat felkészíteni az időskori éveinkre. Szerencsére több olyan konstrukció is megtalálható a piacon, amelyekkel nemcsak megtakaríthatunk, hanem akár állami támogatásban is részesülhetünk.
(06:15 | Portfolio)
Kútamnesztia: lejár a határidő, utána jön a bírság, de el is bontathatják a nem megfelelő kutat
Választhatnak az engedély nélküli kutak tulajdonosai és használói: vagy kezdeményezik az év utolsó napjáig a kútjuk engedélyeztetését, vagy a kútamnesztia lejártával a jövő évtől bírságot fizethetnek. Táboruk hatalmas, hiszen a kerti kutak létesítése 1992 előtt nem is volt engedélyköteles.
(06:02 | Vg)
Atyaég, milyen lakásokat vesz a dúsgazdag pesti elit: ezeknek semmi sem elég drága?
Lassuló ütemben, de továbbra is emelkedik az új építésű lakások átlagára Budapesten, átlagosan jelenleg közel 1,5 millióval kalkulálhatnak a fővárosi lakásvásárlók. Az árszínvonal lendülete ugyanakkor nem egységes, Budán és Pesten is akadnak területek, ahol tovább emelkedik az új építésű lakóingatlanok árszínvonala, és olyanok is, ahol megtört a trend, és már csökkenést is láthatunk. Ugyanakkor továbbra is őrület van, hiszen meglepően széles a dúsgazdagoknak szánt felhozatal, ráadásul bővülni látszik a sokszáz milliós otthonok kínálata. A Pénzcentrum a Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb adatait elemezte.
(05:57 | PénzCentrum)
Áll a bál: Ezt lehet tudni a franciaországi nyugdíjreform-ellenes tüntetésekről
Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoztak több százezren utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal a kormány nyugdíjreformja ellen csütörtökön.
(Tegnap | Biztositomagazin)
Áll a bál: Franciaországban ismét százezrek tiltakoztak a vitatott nyugdíjreform ellen
Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoztak több százezren utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal a kormány nyugdíjreformja ellen csütörtökön.
(Tegnap | Biztositomagazin)
Kárrendezés: Négyszeresére növelte a kormány a kárenyhítési alap forrásait
A kivételesen aszályos tavalyi év veszteségeinek mérséklésére március 31-ig több mint 22 ezer termelő részesül összesen 50,6 milliárd forint mezőgazdasági kárenyhítő juttatásban - közölte szerdai közleményében Nagy István agrárminiszter.
(Tegnap | Biztositomagazin)
Felhős és helyenkét szeles időjárás várható péntek éjfélig
Péntek délutánig döntően fátyolfelhős idő lesz, olykor szűrt napsütéssel. Az északi, északkeleti megyékben éjszaka középszintű felhőzet is kialakulhat. Péntek délután főként az ország északi felében megvastagszik a felhőtakaró, másutt fátyolfelhős, napos idő lesz.
(Tegnap | Biztositomagazin)
Crypto Market
© Copyright Ozeki Systmes Kft