Szöveges áttekintőEUR: 360,03 | USD: 310,72 | GBP: 427,09
2021. október 12 - 17. Hatvani programajánló. Heves megye » Hatvan (Tegnap | ProgramTurizmus)
Programok
R. W. FassbinderM. Fengler: Miért lett R. úr ámokfutó?
R.W. Fassbinder születésének 75. évfordulója alkalmából, 2020 szeptemberében tartotta meg a KVTársulat R.W. Fassbinder és Michael Fengler művének magyarországi ősbemutatóját. A nyár és a kora ősz még fesztivál szereplésekkel telt; az előadás meghívást kapott a szegedi THEALTER és a tatabányai MOST F... (00:25 | WeLoveBp)
Spanyol Filmhét 2021
Spanyolország sokszínű filmterméséből ad ízelítőt az október végén, megszokott időpontjában jelentkező Spanyol Filmhét, amelyre ezúttal is a Spanyol Nagykövetség, a Budapesti Cervantes Intézet és az Uránia közös szervezésében kerül sor. (00:08 | WeLoveBp)
Capazine Let's Plant
A 2021-ben a Let's Plant hívószóval indított Capazine fotográfiai műhelymunka a kert fogalmát járta körül. A kert és a benne ültetett növények gondozása és védelme türelmet, bizalmat és lelkesedést igényel. A klímaváltozás elleni küzdelemben a növények kulcsfontosságú szerepet játszanak: a korábbiak... (00:08 | WeLoveBp)
A dzsungel könyve
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története? (Tegnap | Jegy)
Kerékpárúra Tényő 2021. október 17. A `Mozdulj rá` című projekt keretében megvalósuló kerékpártúra
Tényő Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és családját 2021.10.17.-én az SKHU/WETA/1901/1.1/302 Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program `Mozdulj rá` című projekt keretében (Tegnap | ProgramTurizmus)
Somlói Juhfark Ünnep 2021
2021. október 16-án hatodik alkalommal rendezzük meg a Somlón a Juhfark egyedülálló, reprezentatív bemutatóját, ahol a fajta összes kiemelkedő tétele megkóstolható. A borok készítői kínálnak, válaszolnak a (Tegnap | ProgramTurizmus)
Mágnás Miska
A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét k... (Tegnap | Jegy)
Carl Orff: Carmina Burana
Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar és angol felirattal (Tegnap | Jegy)
Budapest, Te! - zenés városnézés
Nézze csak meg Budapestet éjjel, aluljáróérzés, újlipótvárosi szűkös utcák, budai zegzugok, galambok, tele van az nótával-zenével, egy régi nótát hoz Budáról át a szél, ez a mi városunk. Szeretjük ezt a várost színéről és fonákjáról, mert olyan, mint maga az élet: sosem tudni, melyik sarkon túl mi v... (Tegnap | Jegy)
APOSTOL 50 jubileumi koncert
Öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2021. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol különleges hangszereléssel, ritkán hallott dalokkal és persze a nagy slágerekkel készülnek. (Tegnap | Jegy)
Furcsa pár - Női változat
A pedáns és hipochonder nő és az életvidám és rendetlen csaj barátságát tényleg semmi nem tudja megzavarni vagy mégis? Két spanyol macsó és néhány féltékeny barátnő a legerősebb szövetséget is képes megingatni. (Tegnap | Jegy)
Recirquel: Solus Amor
A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land után a világhírű magyar újcirkusz-társulat új produkcióval jelentkezik. A Solus Amor a megelőző kettő szerves folytatása, a trilógia záróköve. (Tegnap | Jegy)
Pintér Béla és Társulata: Vérvörös Törtfehér Méregzöld
Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla (Tegnap | Jegy)
Dalnokok kerekasztal-beszélgetés: A dalszövegírás és az irodalom kapcsolata
Egyedülálló pillanatok egyike, hogy a négy művész Géczi János, Háy János, Beck Zoltán és Likó Marcell együtt látható színpadon, és vezet be minket a dalszövegírás világába. Október 18-án, a Gödörben megismertetik velünk az alkotási folyamatokat, sikereket, nehézségeket, az irodalom és az alternatí... (Tegnap | WeLoveBp)
Pintér Béla és Társulata: A Démon Gyermekei
Kétezerkettő nyarán történt augusztus hó hetedik napján, Tizennégy óra harminc perckor jelentették a rendőrségen, Az első kerületi kapitányságon, hogy eltűnt egy asszony a Budai Várból. Y. Kovácsné Faragó Zsuzsa, a japán kultúra professzora, Néprajzkutató és műfordító, a piacra indult hetedike regge... (Tegnap | WeLoveBp)
Platon Karataev Atoms dupla lemezbemutató
A Platon Karataev második, Atoms c. nagylemeze bár hangzásban eltávolodik az első anyag számaitól, ugyanabból a magból építkezik. A dalok a zsibbadást, a lebegést és a dermedtséget járják körül, hiszen Pilinszky szavaival élve, mindannyian didergő atomok vagyunk. A Platon Karataev első single-je, az... (Tegnap | WeLoveBp)
Hodworks: Pirkad
A Hodworks Pirkad című produkciója a társulat első olyan bemutatója, ahol a meztelen test megkerülhetetlen módon áll a figyelem középpontjába. A társulat korábbi előadásaival ellentétben a táncosok itt a színpadot klasszikus értelemben használva, zárt egységekben néznek szembe a rájuk nehezedő felad... (Tegnap | WeLoveBp)
Növénycsere és -örökbefogadás
Október 16-án növénycserét és -örökbefogadást rendez a Zöldítők csapata a Hunyadi téren, ahová akkor is érdemes ellátogatni, ha csak új növényt szereznénk, de azokat is várják, akik valamilyen okból szeretnének megválni növényeiktől. (Tegnap | WeLoveBp)
SOLID Kóstoló Bott Frigyes
Október 21-én új sorozatot indít a SOLID Budapest, melynek keretében kedvenc borászaikat hívják meg a Hotel Rum hetedik emeletére, hogy mutassák meg legjobb boraikat, köztük olyan tételekkel, amiket máshol még nem lehetett megkóstolni. (Tegnap | WeLoveBp)
Agavoid, vendég: Synonyms
Az Agavoid triphop, experimental és dream pop elemekkel kísérletező, eklektikus alapokból határozottan, de finoman építkező zenéjét az elektronikus ritmusok és hangminták nem megszokott használata jellemzi. A képekkel variáló éteri vokálok élőben basszusgitárral és szintetizátorral válnak teljessé. ... (Tegnap | WeLoveBp)
Budapest Showcase Hub 2021
Niklas Paschburg, a Golan, az Áron András & The Black Circle Orchestra, Fjordwalker, Ina West, GURT (O), Barabás Lőrinc és még egy sereg fellépő tölti meg ismét a belváros klubjait október 21-22-én, egészen pontosan 13 ország 40 előadója közül válogathatunk Budapest hét helyszínén. Posztszovjet Stra... (Tegnap | WeLoveBp)
Szezonzáró Vintage Garázsvásár
Idei utolsó vintage garázsvásárát tartja október 16-17-én az Industrial Lamp Budapest a Budafoki úton. Szombaton és vasárnap is 10 és 18 óra között várják mindazokat, akik olcsón szeretnének hozzájutni retró bútorokhoz, lámpákhoz, dekorációs elemekhez, de lesznek vintage poszterek, porcelánok, kerám... (Tegnap | WeLoveBp)
Budapest Central European Fashion Week SS22
A Magyar Divat & Design Ügynökség nyolcadik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Weeket. Október 11. és 17. között ismét offline kerülhet sor az esemény megvalósítására, ahol a magyar és a régiós tervezőknek, valamint a Youn... (Tegnap | WeLoveBp)
Szülinapi PagonyFeszt
Az idén 20. születésnapját ünneplő Pagony a MOMkultban ünnepel október 16-án, szombaton 10 és 14 óra között. A Szülinapi PagonyFeszten izgalmas könyvbemutatókkal, koncerttel, báb- és színházi előadással, bűvész produkcióval, kézműves foglalkozásokkal, legózással várják a kicsiket és nagyokat, és ter... (Tegnap | WeLoveBp)
Dope Calypso Tears To Freshwater lemezbemutató, vendég: Gustave Tiger
Október 16-án tartja Tears To Freshwater című, három év után megjelenő új lemezének bemutatóját a Dope Calypso az A38 Hajón. A zenekar szerint káoszból született album élő premierének vendége a Gustave Tiger lesz. (Tegnap | WeLoveBp)
Bagázs 10. születésnap: Bohemian Betyars, Romengo
A Bag és Dány romatelepein dolgozó BAGázs Közhasznú Egyesület tizedik születésnapját ünnepli október 15-én, a helyszín pedig a nemrég nyílt Turbina Kulturális Központ lesz. 17 órától különböző workshopokkal és beszélgetésekkel lehet majd hangolódni az esti bulira, amikor a Romengo, majd a Bohemian B... (Tegnap | WeLoveBp)
Sétafesztivál 2021
Idén már negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület az ingyenes Sétafesztivált, amelynek idei tematikája: Budapest Zsidó Arca, mely Rózsa Péter frissen megjelent könyvéhez kapcsolódik. Október 15. és 17. között bejárhatjuk a például az Andrássy út magyar-zsidó emlékeit, vadá... (Tegnap | WeLoveBp)
Mandala workshop 2021. Ünnepi mandalakészítő workshop az adventi hangolódás jegyében
Szeretettel várunk novemberben is mandalakészítő workshopjainkra. Az aktuális kínálatot igyekszünk mindig az adott időszak ünnepeihez, és az évszakokhoz igazítani. Az adventi hangolódás jegyében több fajta és (Tegnap | ProgramTurizmus)
Tihanyi programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények
Tihanyi programajánló. Élmények nyomában, ismerje meg az eseményeken keresztül a Tihanyi-félsziget természeti és kulturális értékeit. (Tegnap | ProgramTurizmus)
Kistarcsai Kulturális Egyesület programok 2021
Kistarcsai Kulturális Egyesület programajánló. Egyesületünk 1993-ban alakult, 2001-től kiemelkedően közhasznú szervezet. Elsődleges célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon a település kulturális programjainak (Tegnap | ProgramTurizmus)
A Pál utcai fiúk
Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztán: A PÁL UTCAI FIÚK zenés játék két részben MOLNÁR FERENC azonos című regénye nyomán (Tegnap | Jegy)
Hitted volna?
Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből. (Tegnap | Jegy)
Egy apró kérés
házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral. (Tegnap | Jegy)
4. Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál
Idén ősszel 4. alkalommal rendezik meg a Cinemira Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivált, amely a 4-12 éves korosztály mellett most először külön célozza a 13+-os kamaszokat is. A világ legkiemelkedőbb, fiatal közönségnek szóló filmjei mellett a fesztiválon nemzetközi sorozat-sztárokkal és hazai filmese... (Tegnap | WeLoveBp)
Primanima Mini és BABtér nyílt nap
A fiatal animációsok fesztiválja, a Primanima tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, ám az esemény kilencedik kiadására rengeteg inspiráló alkotást neveztek, ezért a szervezők fontosnak tartják, hogy figyelmet fordítsanak ezekre egy évvel később is. Így született meg a rendhagyó Primanima Mini, ame... (Tegnap | WeLoveBp)
Textúra 2020 Újra élőben
A járványhelyzet okozta korlátozások miatt az elmúlt évben félbeszakadt a Szépművészeti Múzeum nagy sikerű színházi produkciója, a Textúra. A tervezett kilenc előadásból tavaly csupán kettőt láthatott élőben a nagyközönség. 2021 októberétől azonban újra látható lesz a különleges összművészeti progra... (Tegnap | WeLoveBp)
Csabai Kolbász fesztiválhangulatban 2021
CSABAI KOLBÁSZ FESZTIVÁLHANGULATBAN 2021. október 29-31. között. Az idei évben Békéscsabán a fesztivál programjainkat, a hagyományokat és a tradíciókat megőrizve, rendhagyó módon, kolbásztöltő versenyek (Csü. | ProgramTurizmus)
Mandala készítés 2021. Mandala festés kezdőknek a Hatszínvirág Mandala Alkotókörben
Hozz színt a napjaidba, és próbáld ki a mandalafestés lélekemelő hatását! Színek, szimbólumok, meditáció, feltöltődés és kreatív énidő. Ízleld meg az alkotás örömét a Hatszínvirág Harmónia Házban, a (Csü. | ProgramTurizmus)
Balatonfüredi eseménynaptár 2021. Programok, rendezvények, fesztiválok
Balatonfüreden mindig történik valami, a városban, ahol a múlt és a jelen kivételes harmóniában él együtt. Északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost, mely évszázadok óta sugározza a fenséges pannon (Csü. | ProgramTurizmus)
Rákász Gergely koncertek 2021
Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. 2005-ig az Egyesült Államokban tanult és koncertezett, mindezidáig több mint 1000 fellépése volt (Csü. | ProgramTurizmus)
The Mad One 1 éves a Madhouse
Október 14. és 17. között, négy napon át ünnepli első születésnapját a Madhouse csapata. A programok között lesznek sörkóstolók, egy izgalmas Séf Asztala vacsora és DJ is a 25 alap sörcsap mellett. (Csü. | WeLoveBp)
Múzeum+ Ferenczy
Október 14-én izgalmas programokat kínál a Magyar Nemzeti Galéria az idei év első élő Múzeum+ estjén: kiállítások, tárlatvezetések, előadás, workshop, élő zene, bor és finom falatok várják a közönséget. Az októberi rendezvény témája Ferenczy Károly, a nagybányai művészek vezetője, s a modern magyar ... (Csü. | WeLoveBp)
Margó Irodalmi Fesztivál, Magyar Klipszemle, De Markt II. Programajánló (10. 1420.)
Október 14. és 20. között sok érdekes programon vehettek részt, hiszen ezen a héten a kulturális programok kerülnek előtérbe. (Csü. | WeLoveBp)
Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Egész évben fesztiválokkal, sztárfellépőkkel, gasztronómiai kalandokkal koncertekkel, sportprogramokkal, kertmozi-előadásokkal várunk minden kedves látogatót. Böngésszen naptárunkban kedvére, és kérjen (Csü. | ProgramTurizmus)
Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2021 ősz
Október 14-17. között ismét rengeteg izgalmas könyvvel, irodalmi beszélgetéssel és zenével érkezik ismét a Várkert Bazárba a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, a Liszt Ünnep keretében. Az idén 10 éves Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron friss könyvét mutatja be mások mellett Bodor Ádám, Cs... (Csü. | WeLoveBp)
ENEMVÉ Nagy Magyar Versek
A Várkert Irodalom népszerű sorozata, a Nagy Magyar Versek, azaz az ENEMVÉ. Minden hónapban más a szervező gondolat, amelyet összefűz három ismert színész és egy népszerű zenész játéka. (Csü. | Jegy)
2CELLOS
A 2CELLOS közös élete 10 évvel ezelőtt kezdődött, azóta 6 stúdióalbum, több milliárdos nézettség, koncertek ikonikus helyszíneken a világ körül és közel 1 millió eladott jegy koncertjeikre. A Luka Šulić-ból és HAUSER-ből álló duó 2021. szeptember 6-án bejelenti utolsó világkörüli turnéjának első eur... (Csü. | Jegy)
Unicum Ház látogatás Budapesten, standard és prémium túrák hétfőtől péntekig
Az Unicum és a Zwack család különleges története egybefonódott Magyarország történelmével. Ma is Magyarország legnépszerűbb itala, hogy miért? Erre kaphatunk választ, a mind az öt érzékünket megmozgató (Csü. | ProgramTurizmus)
Gregorián szentmise 2021
Miután megalakult a Gregorián Társaság, kézenfekvő volt, hogy célkitűzéseinek eléréséhez - a gregorián ének tanítása, terjesztése, a liturgiába való visszaemelése - szükség lesz egy együttesre is, amely a (Csü. | ProgramTurizmus)
Csemer Boglárka Boggie & Grecsó Krisztián Kulisszakoncert
Grecsó Krisztián és Csemer Boglárka Boggie közös estjén saját történeteiket fűzik csokorba a zene és az irodalom nyelvén. Két ember személyes beszélgetésébe pillanthatunk bele, ami tele van érzelmekkel és spontaneitással. Gyakran még saját maguk számára is zavarba ejtő vizekre eveznek, de büszkén fe... (Csü. | WeLoveBp)
Cory Henry (US): Best of Me
A világhírű New York-i muzsikus, Cory Henry újra és újra feladja a leckét azoknak, akik valamilyen stílus kategóriái szerint kívánják jellemezni frenetikus, ellenállhatatlanul spontán és virtuóz zenéjét. A csodagyerekként feltűnt, több hangszeren játszó énekes, dalszerző és producer idén szeptemberb... (Csü. | WeLoveBp)
2CELLOS
A 2CELLOS közös élete 10 évvel ezelőtt kezdődött, azóta 6 stúdióalbum, több milliárdos nézettség, koncertek ikonikus helyszíneken a világ körül és közel 1 millió eladott jegy koncertjeikre. A Luka Šulić-ból és HAUSER-ből álló duó 2021. szeptember 6-án bejelenti utolsó világkörüli turnéjának első eur... (Csü. | Jegy)
A nagy Gatsby
F. Scott Fitzgerald műve alapján: A NAGY GATSBY zenés party két részben ősbemutató (Csü. | Jegy)
Cory Henry: Best of Me / LISZT ÜNNEP 2021
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Csü. | Jegy)
Csillagtánc
Valeriya Sheshukova az oroszországi Permi Gyermek Cirkusz Iskolában, majd a Permi Állami Nemzeti Egyetemen végezte tanulmányait. Kiváló képzésének, elhivatottságának és a cirkuszművészet iránti szeretetének köszönhetően számos szakmai elismerésben részesült. Többek között diadalmaskodott Sochiban, a... (Csü. | Jegy)
Carmina Burana
Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar és angol felirattal (Csü. | Jegy)
APOSTOL 50 jubileumi koncert
Öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2021. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol különleges hangszereléssel, ritkán hallott dalokkal és persze a nagy slágerekkel készülnek. (Csü. | Jegy)
Furcsa pár - Női változat
A pedáns és hipochonder nő és az életvidám és rendetlen csaj barátságát tényleg semmi nem tudja megzavarni vagy mégis? Két spanyol macsó és néhány féltékeny barátnő a legerősebb szövetséget is képes megingatni. (Csü. | Jegy)
Recirquel: Solus Amor
A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land után a világhírű magyar újcirkusz-társulat új produkcióval jelentkezik. A Solus Amor a megelőző kettő szerves folytatása, a trilógia záróköve. (Csü. | Jegy)
Pintér Béla és Társulata: Vérvörös Törtfehér Méregzöld
Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla (Csü. | Jegy)
Mágnás Miska
A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét k... (Csü. | Jegy)
Carl Orff: Carmina Burana
Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar és angol felirattal (Csü. | Jegy)
Budapest, Te! - zenés városnézés
Nézze csak meg Budapestet éjjel, aluljáróérzés, újlipótvárosi szűkös utcák, budai zegzugok, galambok, tele van az nótával-zenével, egy régi nótát hoz Budáról át a szél, ez a mi városunk. Szeretjük ezt a várost színéről és fonákjáról, mert olyan, mint maga az élet: sosem tudni, melyik sarkon túl mi v... (Csü. | Jegy)
David Javerbaum: Isteni végjáték
Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit. (Csü. | Jegy)
Magyar Állami Népi Együttes: Csodaváró betlehemes
A Magyar Állami Népi Együttes tavaly nagy sikerrel bemutatott karácsonyi táncjátékát ismét megtekintheti a közönség a Müpában. A szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét és izgalmát megjelenítő előadás népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözl... (Csü. | Jegy)
HOFI 85 - beszélgetés egy legendáról
"Nem vagyok művész úr! Én vagyok a Hofi!" Ezt mondta, ha kérdezték, ki is ő. De ezen túl mit fejthetünk meg a 85 éve született Hofi Géza titkaiból? (Csü. | Jegy)
Egy őrült naplója
Nyikolaj Vasziljevics Gogol Egy őrült naplója Czímer József fordítása alapján (Csü. | Jegy)
Film és divat - Várkert Divat
A Várkert Bazár legújabb sorozata egyedülálló koncepcióval épül a divat témakörére, első alkalommal a magyar filmtörténet és a divat kapcsolódási pontjait villantja fel, a magyar filmek divatját, azok öltözködésre gyakorolt hatását, a kosztümöket, tervezőket, a magyar film díváit állítja a középpont... (Csü. | Jegy)
Bródy János - Gáz van, Babám! koncert
A Gáz van, babám! c. dal is elhangzik koncerten, sok új szerzeménnyel együtt, és elmondhatjuk, hogy a műsorban elhangzó dalok kivétel nélkül rólunk szólnak és arról a világról, ami körülvesz minket. (Csü. | Jegy)
RaM Colosseum bemutatja: Nikola Tesla - Végtelen energia
A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának, bemutatva Smi... (Csü. | Jegy)
Bella Figura
Két pár és egy anyós. Szeretők és házasok. Egy titkos romantikus vacsora és egy sokadik születésnap. Yasmina Reza darabjában a hétköznapok magával ragadó humora, a mindannyiunk számára ismerős abszurd véletlenek és az emberi kapcsolatok szövevényes hálója áll a középpontban. (Csü. | Jegy)
Csillagtánc
Valeriya Sheshukova az oroszországi Permi Gyermek Cirkusz Iskolában, majd a Permi Állami Nemzeti Egyetemen végezte tanulmányait. Kiváló képzésének, elhivatottságának és a cirkuszművészet iránti szeretetének köszönhetően számos szakmai elismerésben részesült. Többek között diadalmaskodott Sochiban, a... (Csü. | Jegy)
HOBO 77 - Térdig a sz*rban, fülig a szeretetben
Földes László Hobo 75. születésnapja kapcsán 2021. november 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában tartja turnézáró nagykoncertjét vendégekkel és meglepetésekkel. Ahogyan Hobo fogalmazott, egy igazi bulival várja a közönséget. (Csü. | Jegy)
Siófoki programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Siófok szeretettel vár ősszel is, a gyönyörű tópart, séta az őszi fák között a Jókai parkban, a szépséges Balaton, kalandos kerékpártúrák ... Nincs is ennél jobb program, a város pedig tárt karokkal vár (Sze. | ProgramTurizmus)
Tricky (UK)
Tricky tizennegyedik stúdióalbuma, a 2020 őszén megjelent Fall to Pieces elképzelhetetlen fájdalmat és veszteséget dolgoz fel nyers érzelmekkel és sötéten kavargó zenei megoldásokkal. Az albumon Marta Złakowska akit Tricky egy krakkói bárban fedezett fel hangja központi szerepet kapott, közreműköd... (Sze. | WeLoveBp)
Hangosan lépek és visszhangzik az Oktogon Z generációs pandémia paradigma
Mit jelent a bezártság, a szabadságvesztés azoknak a fiataloknak, akiknek az életében a világjárvány egyik pillanatról a másikra rombolta le az addig biztosnak hitt koordinátákat? A darab szerzői maguk az érintettek, olyan érettségiző, vagy egyetemi éveiket kezdő fiatalok, akiket a pandémia életük t... (Sze. | WeLoveBp)
De Markt II. 4K bolhapiac
Október 17-én, vasárnap a Kőbányai Kortárs Kultúr Központ, más néven a 4K ismét bolhapiacra invitál minket. Ezzel felhívják a figyelmet arra, hogy napjainkra már majdnem teljesen kikopott a városból a bolhapiacozás műfaja, és már sokkal inkább online, a Marketplace-en, egyéb csoportokban, vagy saját... (Sze. | WeLoveBp)
Open Studio & Market
Első születésnapja alkalmából, október 17-én megnyitja kapuit az Elemental Studio, ahol a stúdió alkotóinak kerámiái mellett baráti kézművesek darabjait is bemutatják, melyeket 11 és 17 óra között természetesen meg is vásárolhatunk. (Sze. | WeLoveBp)
Borest 2021. Mariska Étterem borlapváltó est a Tisza-tónál
Ritka kivételes alkalom, hogy egy étterem a vendégeivel közösen, őket bevonva alakítja bor és pezsgő kínálatát. Az a 40 fő, aki az esten részt vesz, egyénileg értékeli a kóstolásra kínált borokat, (Sze. | ProgramTurizmus)
Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál 2021 Tata
Idén ősszel újra a gasztronómiáé a főszerep a tatai Öreg-tó partján. Az Öreg-tavi Nagy Halászfesztivált 2021. október 15-17. között rendezik meg a Kastélytéren. A rendezvény azonban nem csak a (Sze. | ProgramTurizmus)
Szemrevaló Filmfesztivál, Art Market Budapest, Magyar Fürdőkultúra Napja Programajánló (10. 0713.)
Október 7. és 13. között számos izgalmas programot válogattunk nektek össze, így ezen a héten biztosan nem fogtok unatkozni. (Sze. | WeLoveBp)
Sárkányos dallamok az őszi délben
Október 17-én zárja a szezont a Valyo csapata a legújabb közösségi helyszínükön, az Árasztó-parton. A zenei aláfestésről a Valyo két rezidens DJ-je, Panda és Seldon fog gondoskodni, miközben nemcsak sárkányt eregethetünk, de Sinkó Bori, a Hokedli séfje is főzni fog bográcsban, így érdemes lesz tányé... (Sze. | WeLoveBp)
Pizza & Natúrbor Fesztivál
Október 14. és 17. között a Botellón Terasz ad otthont a Pizza & Natúrbor Fesztiválnak. A résztvevők közül a Zsiráf Buda olasz alapanyagokból készült nápolyi pizzával készül, a Manouche libanoni pizzákkal vár minket, míg a Madre pop-up pizzás csapata és az Enso fúziós konyhája közös ízeket hoz majd.... (Sze. | WeLoveBp)
Magyar Menyasszony: Szeretni bolondulásig Menyasszonyok a 20. század elején Budapesten
Egy igazi úrilány életében a jó parti megtalálása az egyik legfontosabb életstratégia volt a 20. század elején. A századvégi polgárság általában csak akkor fürdött, ha nősült írja Márai, jelezve a kor polgári esküvőinek jelentőségét. A jómódú lányok, bár szerethettek bolondulásig valakit, nagyrészt... (Sze. | WeLoveBp)
Sajdik Ferenc kiállítás 2021 Vác. A karikaturista életmű-kiállítása a Pannónia Házban
Megnyílt és látogatható Sajdik Ferenc, Kossuth- és Munkácsy-díjas grafikus, karikaturista életmű kiállítása Vácon, a Pannónia Házban. A Ludas Matyi hetilap legendás rajzolója, Csukás István népszerű (Sze. | ProgramTurizmus)
Sümegi programok 2021. Rendezvények, események, fesztiválok
Sümegen mindig történik valami. Hívjuk és várjuk programjainkra! (Sze. | ProgramTurizmus)
Gyomaendrődi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyomaendrődi programajánló. (Sze. | ProgramTurizmus)
Kecskeméti programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti programajánló. Fesztiválok, kiállítások, művészeti és kulturális események, gasztronómiai programok, vásárok, konferenciák, vendégváró események. (Sze. | ProgramTurizmus)
A diótörő
Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két felvonásban (Sze. | Jegy)
KulTÚRA 140 éves a Magyar Vöröskereszt
A saját tempóban és útvonalon akár kisgyermekkel teljesíthető egy- vagy akár többnapos program Budapest olyan történelmi helyszíneire vezet el, amely kiemelt jelentőségű volt a Magyar Vöröskereszt 140 éves fennállása során. A városi séta 14 állomást ölel fel, mindegyik helyszín további élményeket ... (Sze. | WeLoveBp)
Alanis Morissette (CAN/US)
A kanadai énekesnő új lemeze májusban jelenik meg, de a turnén a 25 éves, Jagged Little Pill című albumát is megidézi. (Sze. | WeLoveBp)
Valódi hamisítvány
Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András. (Sze. | Jegy)
Primadonnák
Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben (Sze. | Jegy)
Családi Cinemusic 2021
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Sze. | Jegy)
Részeg szelet Nemes-Pádár Csilla 60 perc 8 adag mester megfizethető
Finom desszert akár hétköznapokra is. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető a részeg szelet.
(00:08 | MindMegette)
Mákos kelt háromszögek Nemes-Pádár Csilla 70 perc 6 adag egyszerű átlagos
Ha eddig már sokféle kelt tésztát kóstoltál, ideje, hogy a mákos kelt háromszögeket is elkészítsd.
(Tegnap | MindMegette)
Ryan Reynolds gin, Kate Hudson vodka: sztárok, akik saját márkás itallal rendelkeznek
A sztárok szeretik befektetni pénzüket és mi hozna jobban a konyhára, mint az alkohol? Az italbiznisz remek lehetőség arra, hogy a hírességek szenvedélyüket bevételre váltsák.
(Tegnap | Bien)
Egészben sült alma Nemes-Pádár Csilla 45 perc 4 adag rafinált olcsó
Egészben sült alma leveles tésztával bevonva, tökéletes őszi desszert.
(Tegnap | MindMegette)
Tejbegrízes krémmel töltött mézes Nemes-Pádár Csilla 55 perc 8 adag mester megfizethető
Puha tészta és lágy krém: ilyen az igazi tejbegrízes krémmel töltött mézes. Előre is elkészítheted.
(Tegnap | MindMegette)
Almás batyu leveles tésztából SÁNDOR ADRIENN 50 perc 9 adag egyszerű átlagos
Egy csomag leveles tésztából mesés tízóraikat, uzsonnákat varázsolhatunk! Íme egy isteni almás batyu recept, amit imádni fog a család. Mutatjuk videón!
(Tegnap | MindMegette)
Tényleg egészséges egy gyereket 7 éves koráig szoptatni?
A WHO ajánlása szerint a kisbaba számára hat hónapos koráig a kizárólagos anyatejes táplálás az ideális, majd a hozzátáplálás mellett lehetőség szerint kétéves koráig érdemes folytatni a szoptatást, vagy akár tovább is. A szoptatással kapcsolatban az átlagember mégis inkább csecsemőt vizualizál, mintsem már járni, akár beszélni tudó kisgyermeket. Noha a szoptatás jótékony hatásait anyára és gyermekre nézve egyaránt talán senki sem vitatja, a hosszan tartó szoptatásról megoszlanak a vélemények. A témát Németh Zsófia klinikai szakpszichológussal jártuk körbe.
(Tegnap | Bien)
Csokis mandulatorta mascarpone krémmel KETO
Vendégváró, családi napos, fincsi tortácska, amiből a ketosok is ehetnek. :) Egy jó kis nap, az élvezetek birodalmában. Nem is ragoznám a mandula, csoki és a sós mandula a tetején, fenomenális így együtt. Csokis mandulatorta mascarpone krémmel KETO gluténmentes recept Hozzávalók: 22,5
(Tegnap | FincsiFalatka)
Isteni, petrezselymes tojásfasírt: főzelék mellé, de szendvicsbe is kerülhet
A tojásfasírthoz alig kell valami, de az egyszerű masszát rengetegféle módon izgalmasabbá teheted.
(Tegnap | Sobors)
Vegyes linzer Nemes-Pádár Csilla 60 perc 8 adag rafinált átlagos
A linzer klasszikus süti, ami az ünnepeken is fontos szerepet kap.
(Tegnap | MindMegette)
Sonkás töltött cukkini MME 80 perc 4 adag egyszerű megfizethető
Készítsétek el a töltött cukkini receptjét egyszerűen, gyorsan, könnyen. Amilyen egyszerű, ez az étel legalább annyira finom. Próbáljátok ki. Mutatjuk videón!
(Tegnap | MindMegette)
Fahéjas almás pite Nemes-Pádár Csilla 65 perc 8 adag mester átlagos
Egy finom Fahéjas almás pite ebédre vagy vacsorára? Fahéjas almás pite Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében!
(Tegnap | MindMegette)
Gyerekkori kedvenc a sonkás melegszendvicskrém: mutatjuk, hogy készítsd el otthon
Az ízes kence nem igényli a feltéteket, de ettől még bármit pakolhatsz a kenyérre, amit csak megkívánsz.
(Tegnap | Sobors)
Roppanós szilvás crumble rengeteg gyümölccsel Házi granolával a legfinomabb
A crumble, vagyis a morzsasüti a világ legegyszerűbb és elronthatatlan édessége, amelyet idénygyümölcsökkel készíthetsz el.
(Tegnap | Sobors)
Pirosra sült csirkecomb krémes parmezánszószban: együtt sül a körettel
Tartalmas és isteni finom az alábbi tepsis csirkecomb, amely szaftos és vajpuha lesz a szósznak köszönhetően.
(Tegnap | Sobors)
Vajjal vagy margarinnal krémesebb a rizottó? Kipróbáltuk mindkettőt
A rizottókészítésnek viszonylag szigorú szabályai vannak, de azt eddig még nem próbáltam, hogy vajon a vajtól vagy a margarintól lesz-e krémesebb, illetve hogy a margarin íze mennyire érződik az ételben.
(Tegnap | Sobors)
Csokoládés fonat mandulapelyhekkel Nemes-Pádár Csilla 60 perc 4 adag rafinált átlagos
Így készül a felejthetetlen csokoládés fonat mandulapelyhekkel, a kelt tészta, amit el kell készítened, íme a recept.
(Csü. | MindMegette)
Pikáns paprikás-sajtos perec Andrea Bende 60 perc 10 adag egyszerű átlagos
Pikáns paprikás-sajtos perec, tökéletes reggeli, uzsonna, vagy vendégváró finomság.
(Csü. | MindMegette)
Sütőtökös-kecskesajtos lepény villámgyorsan Kőrösy Gabriella 30 perc 4 adag egyszerű megfizethető
Leveles tésztából készül a sütőtökös kecskesajtos lepény. Egyszerű, gyors és nagyon finom sós vendégváró lehet. Mutatjuk videón.
(Csü. | MindMegette)
Ötborsos omlós steak KETO
Egyszerű, és nagyon finom! Ki ahogyan szereti, nálam 4 és 1/2 perc a tuti. :) Ötborsos omlós steak KETOHozzávalók:4 szelet (200 g-os) marhahátszín steak kb. 2 ujnyi vastag vagy bélszín vagy rostélyos ötbors fűszer durvára daráltHimalája sóolívaolaj és vajA hozzávalóknál lévő termékeket a
(Csü. | FincsiFalatka)
Fahéjas-almás crumble MME 65 perc 6 adag rafinált átlagos
Készítsétek el Ide Süss Cintia csodálatosan finom almás crumble receptjét. Az almás süti készítésének lépéseit mutatjuk videón is!
(Csü. | MindMegette)
Eldugott zugok a lakásban: egyedi megoldások a sarkok kihasználására
A sarokterek gyakran üresen tátongó, kihasználatlan lehetőségeket rejtenek magukban. Bár nem szerencsés, ha minden apró zugot tartalommal töltesz meg a lakásodban, ideje felülvizsgálni a lehetőségeiteket a sarkoknak köszönhetően egész biztosan nálatok is helyet kaphat egy-egy új bútor, vagy éppen kiegészítő!
(Csü. | Bien)
Az egyedi bejárati ajtók 3 + 1 előnye
Napjainkban igen népszerűek az egyedi építészeti megoldások, ez alól pedig természetesen a nyílászárók sem kivételek. Ma már egy bejárati ajtónál is lehetőségünk van arra, hogy a saját ízlésünkre formáljuk. Nézzük meg, miért érdemes az egyedileg gyártott bejárati ajtókat választani! (x)
(Csü. | Bien)
Fűszeres sütőtökpüré natúr csirkemellel MME 80 perc 2 adag egyszerű átlagos
A natúr csirkemell mellé remekül illik a sütőtökpüré. Készítsétek el a nagyon egyszerű receptet.
(Csü. | MindMegette)
Mozzarellás hagymás bukta Balogh Sándor 90 perc 4 adag mester megfizethető
Az igazán finom mozzarellás hagymás bukta az omlós, foszlós tésztán múlik.
(Csü. | MindMegette)
Megszünteti a puffadást és a hasi görcsöket Az alacsony FODMAP-diéta igazi életmódváltás
Biztos veled is előfordult már, hogy puffadtál vagy fájt a hasad egy-egy nehezebb étel elfogyasztása után. Ha ez a panasz csak ritkán jelentkezik, akkor nincs okod aggodalomra, de ha rendszeres, és többféle étel okozza, akkor ez az úgynevezett irritábilisbél-szindróma (IBS) jele is lehet.
(Csü. | Sobors)
Krémes céklasaláta fetával és görög joghurttal Magában és húsok mellé is tökéletes
Egészséges és könnyed salátát készíthetsz kevés hozzávalóból, amelynek még a színe is felvidít.
(Csü. | Sobors)
Parmezános sütőtökös tészta MME 45 perc 3 adag egyszerű átlagos
Készítsetek egyszerűen, gyorsan csodafinom tészta ételt. A sütőtökös parmezános penne remek választás bármilyen alkalomra. Videóval!
(Csü. | MindMegette)
Amerikai almás pite sós karamellel Ádám konyhája 80 perc rafinált megfizethető
Készítsétek el Németh Ádám csodás amerikai almás pite recepjét. Egyáltalán nem bonyolult, viszont annál finomabb ez a süti. Sós karamellel meg pláne. Mutatjuk videón!
(Csü. | MindMegette)
Karamellkrémmel töltött brownie: szaftos, ragacsos és mennyei
A kakaó és a csokoládé mellett kávé gazdagítja a tésztát, a lágy karamellkrém pedig felteszi az i-re a pontot.
(Csü. | Sobors)
Szalonna és kelkáposzta gazdagítja az ír krumplipürét: a gazdag köret magában is laktató
Az ír krumplipüré bőséges, tele van pakolva finomságokkal, sokkal több, mint köret, egytálételként is lehet kínálni.
(Csü. | Sobors)
Csizoo Zsíros almás pite
Így készül a zsíros almás pite, amely tökéletesen omlós és nagyon finom, íme a recept lépésről lépésre.
(Csü. | MindMegette)
Pizzás party-csavart (laktózmentes recept) Zsoldos Martina 65 perc 8 adag mester átlagos
Ha valami egyszerű és mutatós sósat készítenél a hétvégéi vendégségre, ezt a Pizzás party-csavart remek választás - laktózmentes és hagyományos tejtermékekkel is isteni!
(Csü. | MindMegette)
Zöldséges pite (glutén- és laktózmentes) Vincze Tünde Brigitta 100 perc 8 adag rafinált átlagos
Zöldséges pite glutén- és laktózmentesen, ami uzsonnára vagy akár vendégváró finomságnak is tökéletes.
(Csü. | MindMegette)
11 isteni recept, amiben a sajt dominál: főétel és nassolnivaló is van köztük
Ha a sajtot is sajttal eszed, akkor mindenképpen érdemes ezek között a receptek között böngészned, mert biztosan találsz kedvedre valót akkor is, ha főételt, de akkor is, ha nassolnivalót keresel.
(Csü. | Sobors)
Amit minden sikeres nő tesz nap mint nap Rád hány igaz?
A siker mindenki életében mást jelent: egy fénysebességgel a csillagokig szárnyaló karrier, a gyermekek boldogságtól ragyogó pillantása, vagy a hosszú évek óta dédelgetett álmok valóra váltása. Milliónyi választási lehetőséged van, és csak rajtad áll, hogy mitől érzed magad igazán teljesnek.
(Csü. | Bien)
Bolognai lasagne parmezános besamellel Malmos Szilvia 80 perc 4 adag rafinált megfizethető
Készítsétek el a bolognai lasagne recepjét, amelyet besamel mártással locsoltunk meg. Nagyon finom és nagyon laktató. A gyerekek is imádni fogják.
(Sze. | MindMegette)
Csak néhány hajcsatra lesz szükséged: 8 mesés frizura
Míg az utóbbi időben leginkább azért viseltünk hajcsatot, hogy félretűzzük a szemünkbe lógó tincseket, most végre ezeknek a daraboknak is a lehetőségük nyílik a tündöklésre! Ráadásul keresve sem találhatnál náluk csodásabb kiegészítőt, pláne, ha megfogadod ezeket a szuper tippeket.
(Sze. | Bien)
Sós sajttorta Baloghné Kele Judith 40 perc 6 adag bonyolult átlagos
így készül egy igazi sós különlegesség, egy sós vendégváró torta: íme a sós sajttorta receptje.
(Sze. | MindMegette)
5 szó, amit kerüld el, ha emailt írsz Szükségtelen sallangok
Elgondolkodtál már azon, hogy hány emailt küld el naponta az emberiség? A válasz felfoghatatlan, több, mint 100 milliárdot. Ebben benne vannak a spam-ek is, azonban kétségtelen, hogy az email rendkívül fontos kommunikációs forma, főleg céges berkekben. Céges emailt írni a főnöködnek vagy egy fontos ügyfélnek idegőrlő lehet, hiszen nem mindenki bánik jól a szavakkal, főleg nem írásos formában. Egy elektronikus üzenetnél fontos, hogy lehetőleg rövid, de hatásos legyen, ugyanakkor precíz és lényegre törő. Ezt azzal érheted el, hogy az alábbi öt kifejezést mellőzöd.
(Sze. | Bien)
Alakbarát cukkinipogácsa quinoával és sajttal dúsítva: mártogatóssal lesz a legfinomabb
Csupa egészséges hozzávalóból készül ez a fasírt, amit a fogyókúrádba is beilleszthetsz.
(Sze. | Sobors)
Knoppers francia krémes Németh Miklósné 120 perc 6 adag mester költséges
A szeletelésnél kissé laza a süti, mint általában a krémesek. Ha a tetején lévő leveles tésztát előre felvágjuk, akkor könnyebben lehet a vágás mentén szelni.
(Sze. | MindMegette)
Sütőtökös-csokis brownie Ádám konyhája 65 perc 6 adag rafinált megfizethető
Készítsétek el a csokis sütőtökös brownie csodafinom receptjét. Mutatjuk videón is.
(Sze. | MindMegette)
Isteni diós energiagolyó pillanatok alatt: zabpehely az alapja
Ha nincs időd sütit sütni, dobd össze ezt a diós energiagolyót, amelyhez az aprítógépen kívül nem kell mást bekapcsolni.
(Sze. | Sobors)
Így készül a libanoni sült krumpli: chilivel, zöldfűszerrel és lime-mal ízesítik
A közel-keleti recept nagyon izgalmas fűszerezésű, ha szereted a sült krumplit, mindenképp próbáld ki a libanoni változatot is.
(Sze. | Sobors)
Sült polenta MME 75 perc 4 adag egyszerű megfizethető
Szuper vegetáriánus fogás böjt idejére: sült polenta pestóval, paradicsommal és sajttal. Mutatjuk a receptet videón!
(Sze. | MindMegette)
Omlós csirkemell fokhagymás vajban sütve Egészen puha és szaftos lesz így a hús
Tényleg gyorsan kész van, és kevés alapanyagból igazán jóízűre sül ez a serpenyős csirkemell, tökéletes hétköznapi vacsora lehet.
(Sze. | Sobors)
Így tisztítsd meg a kerámia főzőlapot A természetes módszerek is működnek
A kerámia főzőlap sok esetben kényelmesebb, mint a gáztűzhely, egyre nagyobb teret hódít a háztartásokban. A tisztításával, bár egyszerűnek tűnik, óvatosan kell bánni, nem mindegy, mit használsz hozzá.
(Sze. | Sobors)
Marlenka MME 120 perc 12 adag rafinált átlagos
Akinek sok a 6 lap sütése, süthet 4 laposat is, akkor arányosan csökkenteni kell az alapanyag mennyiségeket.
(Kedd | MindMegette)
Szőlős pite Nemes-Pádár Csilla 55 perc 8 adag bonyolult átlagos
Egy igazi őszi klasszikus, a szőlős pite nem maradhat ki, amíg tart a szezon!
(Kedd | MindMegette)
Citromos krémmel töltött linzer Nemes-Pádár Csilla 40 perc 6 adag bonyolult átlagos
Így készül a citromos krémmel töltött mákos linzer, egy igazi ízes-omlós teasütemény. Íme a recept lépésről lépésre.
(Kedd | MindMegette)
TEJESKRÉMES BLONDIE
A sokat próbált és százszor megunt brownie világos verzóját hoztam most el nektek. Ha eddig a brownieval az volt a bajotok, hogy szárazra sikerül, akkor jó ...
(Kedd | AdrisKitchen)
Zsíros almás pite Nemes-Pádár Csilla 45 perc 6 adag bonyolult átlagos
Így készül a zsíros almás pite, amely tökéletesen omlós és nagyon finom, íme a recept lépésről lépésre.
(Kedd | MindMegette)
Körömpörkölt csülökkel MME 150 perc 4 adag bonyolult megfizethető
A hagyományos körömpörkölt csülökkel egy igazi nehézsúlyú fogás, nem diétához való. Azért nem árt kipróbálni.
(Kedd | MindMegette)
Gyors, egyszerű és egészséges: mutatjuk, hogy lesz igazán finom a sült lazac
A rózsaszín húsú hal nagyon kedvelt, ami nem is csoda, hisz szálkamentes, egészséges, ráadásul ízletes fogások alapja lehet.
(Kedd | Sobors)
Tejmentes palacsinta Ildikó Anita 20 perc 4 adag bonyolult átlagos
Szereted a palacsintát, de nem fogyaszthatsz tejet? Akkor ez a recept pont neked való! 8-10 palcsinta elkészítéséhez.
(Kedd | MindMegette)
Csokis banánkenyér (tej- és tojásmentes recept) MME 75 perc 4 adag rafinált átlagos
Tej és tojás nélkül készül ez a csodafinom csokis banánkenyér. Mindenképpen érdemes kipróbálni. Mutatjuk a receptet videón is!
(Kedd | MindMegette)
Máglyarakás Nemes-Pádár Csilla 65 perc 6 adag bonyolult átlagos
Máglyarakás, tortaformában sütve. INem csak finom, szép is!
(Kedd | MindMegette)
Színes és isteni saláta szőlővel és sajttal: pillanatok alatt összedobhatod
A szőlő sok színben és fajtában lelhető fel, van, amelyik bornak való, míg másból csemegézni érdemes, de süteményekbe és izgalmas salátákba is kerülhet.
(Kedd | Sobors)
Fahéjas, habos szilvás sütemény: ebből biztos a repeta
Az ősz legszebb ajándéka a szilva, süss, főzz belőle bátran, hidd el, a családod is imádni fogja.
(Kedd | Sobors)
© Copyright Ozeki Systems Kft.