Szeptember 29. és október 8. között Oktoberfest hangulat vár ránk a Fröccsteraszon. Eredeti Festbierek érkeznek ezeken a napokon, Paulaner és Hacker-Pschorr főzeteket kóstolhatunk csapolva, és lesz ajándék bajor fesztiválkalap és korsó is. Az eredeti Oktoberfest hangulatról idén is a legnépszerűbb bajor hagyományőrző sramli zenekarok gondoskodnak. (Tegnap | WeLoveBp)
Programok
38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál
Idén október 14. és 15. között szervezik meg a 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivált. A főváros első számú őszi futóünnepére a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távok futóit is örömmel várják, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először ... (Tegnap | WeLoveBp)
Art Market Budapest 2023
Idén október 19. és 22. között vehetünk részt az Art Market Budapesten, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi kortárs képzőművészeti vásárán, a Bálna Budapest épületében. A művészeti seregszemle számtalan kísérőprogramja között kiemelt fontosságú az Art Photo Budapest, mely Közép- és Kele... (Tegnap | WeLoveBp)
Októberi WAMP design vásár
Az októberi WAMP design vásár 15-én a Néprajzi Múzeumba költözik, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság. A hazai kiállítók mellett pop-up kortárs kiállítással is ké... (Tegnap | WeLoveBp)
Sziszi yoga x Entbient
Sziszi és az Entbient fiúk egyszer már összekapcsolódtak, hogy a jóga és a zene által utazásra hívják az eseményen résztvevőket. Október 15-én is erre invitálnak minket. (Tegnap | WeLoveBp)
Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2023
Kortárs magyar és külföldi írók, friss megjelenések, dedikálás, esti zenei-irodalmi műsorok erre számíthatunk október 12. és 15. között a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron. (Tegnap | WeLoveBp)
Aranyakkord koncert: Kiss Tibi, Vastag Gábor, Gábor Andor
5 évvel ezelőtt, egy ködös januári napon, szinte észrevétlenül született meg az Aranyakkord. A formáció kezdetben csak Kiss Tibor (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) duójaként működött, egyszerűen csak összecsengtek a próbaterem kanapéján eljátszott dalok, később pedig Gábor Andor UFO ütőha... (Tegnap | WeLoveBp)
10 éves Kürtőskalács Fesztivál az Állatkertben
Október 13-án, pénteken a Fővárosi Állatkert megnyitja kapuit a 10 éves Kürtőskalács Fesztivál előtt, amelyen 3 napon keresztül zajlik a dínom-dánom: az egész Állatkert területén koncertekkel, gyerekprogramokkal és 30 különbözős ízű, formájú kürtőskaláccsal várják a szervezők az édesszájúakat. (Tegnap | WeLoveBp)
2 Years of Rakéta Flashday
2 éve vették be a Rakéta Stúdiót a tetoválók, és ezt megünnepelvén október 7-én egy tetkós Flashday-t szerveznek, ahol majdnem mindenki fog tetoválni, de új mintákkal mindenesetre az összes tag készül majd. A permanens testfestés mellett lesz merch meg étel, ital, zene-bona, tombola. (Tegnap | WeLoveBp)
Kipakolók a II. kerületben
A nagy érdeklődésre való tekintettel, október 8-án újra a Kipakolóké lesz a Fény Utcai Piac, ezúttal egy teljes napra. A Kipakoló vásárokon gazdát cserélhetnek azok a játékok, ruhaneműk, könyvek, konyhai eszközök, és mindazok a még használható dolgok, amik nagy örömöt okozhatnak majd új tulajdonosai... (Tegnap | WeLoveBp)
Magyar Jazz Napja 2023
A Magyar Jazz Szövetség által szervezett, immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő ünnepi koncertsorozat ezúttal is beköltözik a Magyar Zene Házába. A Magyar Jazz Napja célja eljuttatni a műfaj legsikeresebb, legjobb hazai és nemzetközi előadóit, szólistáit a szélesebb közönség elé, bemutatkozni a ... (Tegnap | WeLoveBp)
Első Zuglói Gombafesztivál
Mogyoródi úti Sportpálya (Tegnap | WeLoveBp)
BDW20 Ünnepeljük együtt a designt!
A 2023-ban 20. évébe lépő Budapest Design Week a legátfogóbb, legtöbb programot magában foglaló, a fővároson messze túlmutató kreatívipari eseménysor, mely egyben a designszakma éves hazai seregszemléje is. (Tegnap | WeLoveBp)
A Szépség és a Szörnyeteg
A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott. (Tegnap | Jegy)
MULASS! MULASS! Szilveszteri Gála
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Tegnap | Jegy)
Az Orfeum mágusa
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Tegnap | Jegy)
Szemrevaló Filmfesztivál 2023
Idén tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet a Szemrevaló Filmfesztivált, a német nyelvű filmek szemléjét Magyarország-szerte. A programban ismét két kiváló alkotás szerepel, melyek hármas, német-osztrák-svájci koprodukcióban készül... (Tegnap | WeLoveBp)
Kid Fransescoli
Kristálykék tenger, lágy nyári szellő, naplemente, koktél a kézben ilyen hangulatot festenek Kid Francescoli dalai. A francia producer, Mathieu Hocine ősszel jelenteti meg új, Sunset Blue c. lemezét, amellyel a mediterrán térséget idézi meg dalaiban. A francia riviérától egészen Marokkóig tartó uta... (Tegnap | WeLoveBp)
Agykontroll tanfolyam gyerekeknek 2023
A tanfolyam hatására a gyerek várhatóan magabiztosabb lesz, eredményesebben tud tanulni, képes megszüntetni fájdalmai zömét, betegség esetén gyorsabban meggyógyul, megtanulja céljait elérni, képes lesz (Csü. | ProgramTurizmus)
Primanima 2023
Október 11. és 14. között rendezik meg a 11. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivált. A helyszín a Jókai Mór Művelődési Ház, a BABtér és a Zichy Major. A felnőtteknek, tiniknek és gyerekeknek szóló filmvetítések mellett ismét lesznek workshopok, beszélgetések és persze bulik. Idén folyt... (Csü. | WeLoveBp)
Cinematiné x House Piknik Festival
Szeptember 30-án, nappal a Kopaszi-gáton a Buda Bayen, éjjel a Cinema Hall Budapestben bulizhatunk a Cinematiné x House Piknik Festival eseményén. A nagyszínpadon Dubfire, Dennis Cruz és Mahony teszi a talpalávalót, az exkluzív Vinyl Roomban pedig James Cole, Jaffa Sufa, Andras Garay zenél. A Cinema... (Csü. | WeLoveBp)
Bp BARbq 7. születésnap
Az Akácfa utcai BpBARbq (vagy becenevén a Bépé) Serényi Zsolt séf és Urbán Roland bartender barátságából született meg 2016-ban. Azóta sok változáson ment át a hely, hiszen papírtányéros street food vonallal kezdték, mára pedig egy lazán elegáns bisztróvá avanzsáltak. 7. születésnapjukat október 9-é... (Sze. | WeLoveBp)
EASY Live: Organika Sound audiovizuális koncert
Az Organika Sound egy alapzenével összehangolt koncert, ambient dallamokkal a megfáradt agynak és testnek, amibe egy ponton az elektronikus zene is bekúszik. Szirtes Adél évek óta lép fel handpannel, amit később kiegészített egyéb rezgő hangszerekkel, hogy aztán az elektronikus beatekkel kiegészítve... (Sze. | WeLoveBp)
Madách Zsibi x Moto Pizza
Ha kipróbálnánk magunkat kofaként, vagy csak jó hangulatú vásározásra vágyunk, október 7-én a TELEP előtt a helyünk! A Moto eközben szorgosan süti a pizzákat, hogy a nézelődés vagy árulás közben senki hasa se maradjon üresen. (Sze. | WeLoveBp)
Szaunázók hétvégéje 2023
A Magyar Fürdőszövetség immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét 2023. október 7-8. között. A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó (Sze. | ProgramTurizmus)
Nagy szőnyegvásár a Fabrikában
Október 7-én nagy szőnyegvásáron vehetünk részt a Fabrikában, ahol a sok újdonság és kedvezmény mellett pezsgő is lesz. Az eseményre ellátogat Lovrity Anna Katalin, a Rugs by Annakatalin alapítója, aki még soha nem látott, egyedi, kézzel készült, síkszövött gyapjúszőnyegekkel kápráztat el minket. Ré... (Sze. | WeLoveBp)
DUMA AKTUÁL - Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Sze. | Jegy)
Jegy.hu - Tóth Vera Budapest Jazz Orchestra Danubia Zenekar - Ünnep könnyedén
Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával. Így a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt örülhetnek, s ez alkalommal még a klasszikus hangzáselemek is fontos szerephez jutnak a Danubia Zenekar vonósainak jóvoltából... (Kedd | Jegy)
Hola Budapest! Spanyol-magyar fesztivál a Palotanegyedben
Szeptember végén és október elején Budapestre jön egy kis Spanyolország! Idén ősszel a spanyol zenéké és táncoké, a gasztronómiai, művészeti és a kulturális élményeké a főszerep a Palotanegyedben. Lesz többek között tapas workshop a Culinary Institute of Europe-ban és kortárs táncperformansz a Lőrin... (Kedd | WeLoveBp)
Forbidden Fruit Salon Night Finissage
Egy nem mindennapi, érzéki kiállítás záróeseményére invitálnak bennünket szeptember 29-én a LAVOR Collective-be, melyen a művészet és szenvedély birodalmába látogathatunk el Sam Scott Schiavo és Kecső Endre alkotásain keresztül. Míg Sam a fényképezőgép lencséjén keresztül a férfi test mélységeit örö... (Kedd | WeLoveBp)
Őszi Óriástűz a Kacsakőnél
Szeptember 30-án közösen melegedhetünk a tűz körül a Kacsakőnél. A szentendrei bisztróban egész nap várnak a szervezők, a tűzgyújtás pedig sötétedéskor fog kezdődni. (Kedd | WeLoveBp)
101 x ODA grillparty
Szeptember 29-én a 101 kapitányai, Keve Marciék grilleznek tajvani fogásokat az ODA kertjében. Most is lesz húsos, vega és vegán opció is, a szenen sütés mellé pedig Bodó Marci alias DJ Bodoo zenél majd. Spéci italokkal is készülnek, házi korianderes, thai bazsalikomos üdítővel, sörökkel és prosecco... (Kedd | WeLoveBp)
Galaxisok & Barkóczi Noémi
Az előző évtized elején febukkanó hazai dalszerző-énekesek közül Barkóczi Noémi és Szabó Benedek is különleges életművet tudhat a magáénak. (Kedd | WeLoveBp)
A 999-es szoba A mozi jövője
1982-ben Wim Wenders A 666-os szoba című filmjében megkérdezte 16 kollégáját, hogyan látják a mozi jövőjét. 40 évvel később Lubna Playoust rendezőnő ugyanezt kérdezi filmes kollégáitól A 999-es szobában. A film premier előtti vetítésén szeptember 28-án vehetünk részt a Toldi Moziban. (Kedd | WeLoveBp)
Szaletly Borudvar
Idén is megrendezik a Szaletly Borudvart szeptember 30-án, ahol élő zene és 27 fantasztikus bor vár minket. A badacsonyi Szer-Elem Szőlőskert, a Tóth Ferenc Pincészet, a Villa Gyetvai, a Tüske Pince, a Babarczi Szőlőbirtok és Pince, a Transylwine és a Haraszthy Vineyards biztosítja az italokat, de m... (Kedd | WeLoveBp)
Aurevoir koncert
Az Aurevoir. zsámbéki és Zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart. (Kedd | Jegy)
Jegy.hu - Fergeteges-Sissi legendája
A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait. (Hét. | Jegy)
-20%: 20% kedvezmény szeptember 28-ig"> -20%
Egy megható, magával ragadó történet emberekről, lovakról és egy kislányról. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert
A TRAUMLIVE szervezésében egy újabb filmzenei válogatás csendül fel a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN a Győri Filharmonikus Zenekar, WOLF KATI, KOCSIS TIBOR és a VoiceStation közreműködésével. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - szabadakarat »»
Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat . (Hét. | Jegy)
Mocskos nyelvvel feleselek
Pottyondy szarkazmusa működik élőben is, de nem köti gúzsba a poénkényszer, nincs csattanó minden mondat végén, és nem is hiányzik, mert előbb-utóbb az összes feldobott labdát leüti. (Hét. | Jegy)
RÓMEÓ ÉS JÚLIA - musical 2023
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - MIKULÁSVONAT A GYERMEKVASÚTON
A Mikulás és segítői, a krampuszok december 2-án és 3-án ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Dekameron 2023
16+ 185 perc 1 szünettel (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Schönbrunn Kincsei Gödöllőn
Az egyedülálló tárlatra közel 200, Erzsébet királynéhoz és a királyi család tagjaihoz köthető relikvia érkezett hozzánk, melyek a mai naptól a nagyközönség számára is megtekinthetők! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Csodaláda
A Fővárosi Nagycirkusz téli, Csodaláda című műsora elhozza nekünk a karácsony csodáját! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - HUNGÁRIA KONCERT - MOST VAGY SOHA
Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján
Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - IL VOLO
Budapest, 2023. március 22. Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közö... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Varázsnagymama
Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Három és fél nővér
Mi történik a három nővérrel, miután Csehov darabja véget ér? Eljutnak valaha Moszkvába? És mi lesz Natasával? (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Tóth Vera Budapest Jazz Orchestra Danubia Zenekar - Ünnep könnyedén
Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával. Így a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt örülhetnek, s ez alkalommal még a klasszikus hangzáselemek is fontos szerephez jutnak a Danubia Zenekar vonósainak jóvoltából... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - 15. Hiperkarma Halloween
2023. október 31-én egy éjszakára ismét megnyílnak a holtak világának kapui és a HIPERKARMA zenekar immáron 15. alkalommal ad jelmezes megakoncertet a tiszteletükre, illetve mindazok örömére, akik szintén jól tudják, hogy nem az számít, hogy mi van a halál után, hanem hogy mi van az élet után. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Kollár-Klemencz Kamarazenekar: A folyó - koncert
Az új lemez végre otthon! Szentendrén is bemutatkozik A folyóval a Kollár-Klemencz Kamarazenekar, de persze a régi dalokat sem felejtik el... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2024
New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Szimfóniák és koncertáriák Ferencsik/2
A kizárólag bécsi klasszikus remekműveket kínáló Ferencsik bérlet második estjének műsora maga is kompozíció: mindkét rész nyitányból, hangversenyáriából és szimfóniából áll, csak míg a szünet előtt a nyitány szerzője Mozart és a szimfóniáé Haydn, addig ez a szünet után fordítva van. (A hangversenyá... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Dzsúdló
Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki álmából felébresztve is tudja a Kincugi összes szövegét, úgyhogy biztonsági öveket becsatolni, pattanjatok be a mitfahrer helyére, és turbó fokozat! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - BYEALEX ÉS A SLEPP
ByeAlex és a Slepp 2024. február 3-án végre beveszi a Budapest Aréna színpadát is. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Fergeteges-Sissi legendája
A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert
A TRAUMLIVE szervezésében egy újabb filmzenei válogatás csendül fel a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN a Győri Filharmonikus Zenekar, WOLF KATI, KOCSIS TIBOR és a VoiceStation közreműködésével. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - szabadakarat »»
Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat . (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - János vitéz
Kacsóh Pongrác JÁNOS VITÉZ Daljáték három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal (Hét. | Jegy)
OMÉK 2023. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
Valódi vidéki kavalkád várja a fővárosiakat és a fővárosba látogató vidékieket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén 2023. október 20-22. között. Az eseményt kétévente rendezi meg (Vas. | ProgramTurizmus)
Tanulmány a nőkről
Zenés válóok két részben magyar slágerekkel a 60-as évektől napjainkig (Vas. | Jegy)
Tortúra
Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót... (Vas. | Jegy)
AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2024
New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei! (Vas. | Jegy)
MIKULÁSVONAT A GYERMEKVASÚTON
A Mikulás és segítői, a krampuszok december 2-án és 3-án ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket. (Vas. | Jegy)
Budapest séta programok 2023. Rejtélyek, meghökkentő információk és titkok a rég elfeledett időkből
Ismerd meg a várost egy új szemszögből családtagjaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal együtt! A Budastep programjai szabadtéri kulturális élményt nyújtanak bármely időben. Csatlakozz meghirdetett (Rég | ProgramTurizmus)
Jegy.hu - A remény természetrajza - Orvos-Tóth Noémi és Visky András beszélgetése
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Kamionos Verseny 2023 Zsámbék. Vezetéstechnikai kamionos verseny és közlekedésbiztonsági családi nap
Első a biztonság, mert mindenkit hazavárnak! Az 5 tengelyen biztos kézzel közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny. Nézd élőben végig a magyar futamot, szurkolj és kapcsolódj ki az ingyenes (Rég | ProgramTurizmus)
Még egy kört mindenkinek
A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt. (Rég | Jegy)
Családi nap Gödöllő 2023
Ferenczy Ida nyomában - szakmai és családi nap a Gödöllői Királyi Kastélyban 2023. október 14-én. Egy nap keretében számos izgalmas program, mely mind Erzsébet királyné felolvasónőjéhez és bizalmasához, (Rég | ProgramTurizmus)
Kastélykert túra, Előkert mozaikok séta a Gödöllői Királyi Kastélyban
Kastélykert séta - A Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében rendhagyó sétán vehetnek részt az érdeklődők az előkertekben, a Schimmel-udvarban és a Kastélytemplomban a Gödöllői Királyi Kastély (Rég | ProgramTurizmus)
Tárlatvezetés Gödöllői Királyi Kastély 2023
Tárlatvezetések a Gödöllői Királyi Kastélyban minden korosztálynak. (Rég | ProgramTurizmus)
Könyvbemutató Komárom 2023
Szamódy Zsolt Olaf fotóművész Ez van című könyvének vetítettképes bemutatója a Brigetio Öröksége Látogatóközpontban. (Rég | ProgramTurizmus)
Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Mária főhadnagy
Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik, és álnéven csatlakozik az egyetemi légióhoz... (Rég | Jegy)
TANGÓ projekt
A TANGÓ projekt a kulturális kánonban és a közgondolkodásban élő Józsefváros képet vizsgálja, alakítja, gazdagítja és egészíti ki, itt élőket és mindenki mást invitálva megértésre és figyelemre. (Rég | WeLoveBp)
Fuss MELLettünk! Közösségi futás a mellrák jegyében
Hard Rock Cafe Budapest (Rég | WeLoveBp)
A Pál utcai fiúk
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Legénybúcsú
Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék. (Rég | Jegy)
Valter Attila közönségtalálkozó
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Csabai Kolbászfesztivál 2023 Békéscsaba
2023. október 19-22 között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált 26. alkalommal Békéscsabán. 4 napig tartó gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, felejthetetlen élményekkel és több tucat (Rég | ProgramTurizmus)
Frankel Piknik
Szeptember 23-án, szombaton az egész családot színes programkavalkád és utcabáli hangulat várja a Frankel Pikniken! Ne tévesszen meg senkit a név, az esemény nem csak az ízekről fog szólni: zenekarok, izgalmas eőadások, workshopok várnak bennünket. (Rég | WeLoveBp)
Első Pasaréti Utcabál
Zsongással telik meg a Nagy Lajos tér szeptember 30-án, az Első Pasaréti Utcabálon. Koncertekkel, finom ételekkel és italokkal, kézműves foglalkozással várnak a szervezők. A remek hangulatot a legkülönfélébb műfajokat játszó zenészek biztosítják, a gasztronómiai ínyencségeket pedig a Fragola, a Pasa... (Rég | WeLoveBp)
Jegy.hu - ZenePlusz 2023-24/1 - Händel: Messiás
műsor Händel: Messiás (Rég | Jegy)
Európai madármegfigyelő napok a Naplás-tónál
Szeptember végén elmerülhetünk a természetben és a madarak megfigyelésében a Naplás-tónál szervezett programon: 30-án 8 órától sötétedésig, október elsején pedig 12 óréig várnak a szervezők a főúttal ellentétes oldalon található gátőrháznál. Ha nem csak megfigyelnénk, de kérdéseink is vannak, felteh... (Rég | WeLoveBp)
Repeat A magyar zenészek gardróbvására
Idén szeptember 30-án, második alkalommal rendezik meg a magyar zenészek gardróbvásárát a Budapest Parkban, ahol előadóművészek hétköznapi és akár színpadon viselt ruhadarabjaiból válogathatunk a fenntarthatóbb jövő érdekében, ráadásul a vásárlásainkkal a Fábián Juli Alapítvány munkáját is támogatju... (Rég | WeLoveBp)
A kávé napja 2023
Magyarországon tizenegyedik alkalommal ünnepeljük a kávé napját, és idén október 8-án, vasárnap 11:00-18:00 óra között töltjük meg újra a koffeines itallal az Akváriumot. Számos programmal, kiállítói standokkal, Kávé Napja Brew Blend versennyel várnak minden kávékedvelőt, ínyencet és érdeklődőt. A k... (Rég | WeLoveBp)
Szombati piactúra Kárai Dáviddal
Szeptember 23-án egy különleges gasztronómiai élményben lehet részünk a Fény Utcai Piacon: Kárai Dávid, a neves szakács és gasztroblogger vezetésével fedezhetjük fel a piacra járás szellemiségét, bejárhatjuk kedvenc piaci árusai standjait, üzleteit, és megismerkedhetünk az ők történeteikkel. (Rég | WeLoveBp)
Európai Hidak 2023
A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar közös fesztiválja minden évadnyitánynak izgalmas ízt ad: klasszikus zenei koncertek mellett jazz- és világzenei programok, továbbá filmvetítések is várnak szeptember 22. és 27. között. (Rég | WeLoveBp)
Főzdekocsmák Éjszakája 2023
A Főzdekocsmák Éjszakája egy este, amikor minden a taproomokról, azaz a sörfőzdék mellett működő vendéglátóhelyekről, a frissen csapolt sör élményéről, és a kocsmagasztronómiáról szól. Október 7-én ebben lehet részünk az ország különböző pontjain. Budapesten és környékén az Etyeki Sörmanufaktúra, Ho... (Rég | WeLoveBp)
Lumen kifordulás IV.
A Kifordulás, egy némileg rendszertelenül megrendezett szabadtéri zenei és közösségi esemény, melyet a Lumen csapata szervez. Ezen a szombaton népzenével, világzenével és jazz zenével töltik meg a Mikszáth teret. A zenehallgatás mellett társasozhatunk, backgammonozhatunk és lépegethetünk a Lumen ház... (Rég | WeLoveBp)
Nép-Szín-Ház Járdafesztivál 2023
Élő zene, világkonyha, civil kurázsi vagyis újra Járdafesztiválon vehetünk részt szeptember 30. és október 1. között, a Népszínház utcában. (Rég | WeLoveBp)
Társasozás a Víg utcában
A 2022-es részvételi költségvetés egyik nyertes projektje a Vígabb utca lett. A Víg utca átalakul a Déri Miksa utca és a Vásár utca között. Megszűnik az átmenő gépjárműforgalom és a parkolás a Rákóczi téri csarnok mögött, és egy színesebb, zöldebb útszakasz jön létre. A Rév8 emellett egy pályázatot ... (Rég | WeLoveBp)
Jegy.hu - TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Magyar hősök - szabadulószínház
Ebben a történetben a gyerekek nem valamelyik horrorfilm borzongató jeleneteit élhetik át. A játék nagyon is visszarepíti a fiatalokat a XX. század nagy drámáinak közepébe, ahol átélik és megértik szüleik, nagyszüleik személyes múltját, illetve koruk tragédiáit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Senior+ EXPO
2023-ban újra Senior+ Expo! Az idősödő korosztály számára szervezett legnagyobb és legizgalmasabb esemény 2023. október 27-28-án a BOK Csarnokban. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - OMEGA a Csődör
Egy megható, magával ragadó történet emberekről, lovakról és egy kislányról. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Ruhacsere a Marczibányin
Az őszi szezon első ruhacsere eseményével várnak szeptember 30-án, szombaton 15-től 17 óráig a Marczibányi téri Művelődési Központban. 16 órától előadással is készül Bodzay-Velis Anett, színtanácsadó, a Pretty Colors tulajdonosa, melynek témája: Hogyan legyen szerethető ruhatárunk? (Rég | WeLoveBp)
UNICEF Pop-Up Store & More összefogás a traumatizált gyerekekért
Az UNICEF Magyarország szeptember 29. és 30. között ismét megrendezi nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát, a Világszép Alapítvánnyal együttműködésben, a kétnapos Pop-Up Store & More jótékonysági rendezvény keretében. (Rég | WeLoveBp)
The Dan Daw Show (UK)
Mit jelent testi fogyatékkal élni, queer-ként? A Dan Daw Show zavarbaejtő őszinteséggel beszél erről, minden pillanatban gondosan figyelve arra, hogy még akkor is merjük szabadon és komfortosan érezni magunkat, amikor már-már a végső határokat feszegeti az, amit látunk. (Rég | WeLoveBp)
Hard Dog Race 22023
Piliscsév Motocross Pálya (Rég | WeLoveBp)
Cinefonic 2023
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Hoptoberfest 2023
HopTop sörfőzde (Rég | WeLoveBp)
Don Quijote
Marius Petipa / Alekszandr Gorszkij / Kaszjan Golejzovszkij / Michael Messerer / Ludwig Minkus DON QUIJOTE Balett három felvonásban (Rég | Jegy)
Igenis, miniszterelnök úr! / Jay-Lynn
Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést. (Rég | Jegy)
Holt költők társasága
Tom Schulman: Holt költők társasága a Kultúrbrigád és az Átrium előadása (Rég | Jegy)
Pintér Béla és Társulata: KaisersTV, Ungarn
A szabadságharc hőse, Baráznay Ignácz tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával visszakerül 1848-ba (Rég | Jegy)
Őszi Kertészeti Napok 2023 Budapest
2023. október 13-15-én az ország számos részéről érkező kertészetek kínálata az őszi növényesítéshez. A MATE kültéri és beltéri helyszínein termelők, dizájnerek termékei találhatók, a rendezvényen (Rég | ProgramTurizmus)
Európai Sporthét 2023
Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel az egész kontinensen népszerűsíteni kívánja a sportot és a testmozgást. Az egész Európára kiterjedő eseménysorozat és a hozzá kapcsolódó (Rég | ProgramTurizmus)
MOME Fashion Show 2023
A nemzetközi divatiskolák jól bevált gyakorlatához hasonlóan, október 6-án újra megrendezik a MOME Fashion Show-t Kele Ildikó és Tomcsányi Dóri szakmai vezetésével. (Rég | WeLoveBp)
Mansur Brown (UK), SunMa lemezbemutató
Október 5-én Mansur Brown mellett a SunMa is érkezik a Magyar Zene Házába. Koroknay Andrásnak, az ország egyik leginnovatívabb zenei producerének új albumanyagát hallhatjuk, amelyet ezen az estén mutat be először közönség előtt. (Rég | WeLoveBp)
Kutatók Éjszakája 2023
A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén is szeptember utolsó hétvégéjén pillanthatunk be a különböző tudományterületek titkaiba. (Rég | WeLoveBp)
Nyitott Piacok Napja a Fény Utcai Piacon
A pénteki piacozás szeptember 22-én más izgalmakkal is kiegészül, a Nyitott Piacok Napja programsorozat keretén belül. A Fény Utcai Piacon Különleges piactúra keretében tekinthetünk be a piac kulisszái mögé, és akciós áron vásárolhatjuk meg az év termékét, az almát. Mindezek mellett csatlakozhatunk ... (Rég | WeLoveBp)
Nick Cave 66: This Much I Know to Be True
Szeptember 21-én, Nick Cave 66. születésnapjának előestéjén, egy különleges koncertfilmmel tiszteleghetünk a művész előtt a Bem Moziban. (Rég | WeLoveBp)
Képbírálat A Hórusz Archívum feltárása
Szikra Képzőművészeti Bemutatóterem (Rég | WeLoveBp)
XIII. Belvárosi Művészeti Napok
Széphárom Közösségi Tér (Rég | WeLoveBp)
Jegy.hu - Pintér Béla és Társulata: Vérvörös Törtfehér Méregzöld
Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla (Rég | Jegy)
Jegy.hu - MÚVILÁV majdnem, mint a filmeken
Romantikus - zenés vígjáték (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - szabadakarat »»
Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat . (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Sinfonia concertante Ferencsik/1
Vashegyi György a hazai historikus előadópraxis meghatározó alakja, a két szólista, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin a magyar vonóstársadalom ünnepelt művész-személyiségei. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Kepes András - KÉT MACSKA VOLTAM / 50 éve a pályán. A rádiózástól a regényírásig (könyvbemutató)
Kepes András könyvbemutató estje Karafiáth Orsolya és Mácsai Pál részvételével (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Benjamin Clementine
A kiváló alapanyagon túl mostani koncertjét az teszi végképp egyedivé, hogy a zongorista-énekest egy magyar zenészekből álló vonósötös kíséri a Müpa színpadán. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Mika Myllyaho: Pánik
A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Gyöngyhajú lány balladája
Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20 Omega slágerbe zárt remek történetnek Pozsgai Zsolt rendezésében 22 nagyszerű táncművész és 5 kiváló musicalszínész ad testet! Legyen hát Ön is az egyedi élm... (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HUNGÁRIA KONCERT - MOST VAGY SOHA
Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Gyöngyhajú lány balladája
Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20 Omega slágerbe zárt remek történetnek Pozsgai Zsolt rendezésében 22 nagyszerű táncművész és 5 kiváló musicalszínész ad testet! Legyen hát Ön is az egyedi élm... (Rég | Jegy)
Jegy.hu - szabadakarat »»
Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat . (Rég | Jegy)
Jegy.hu - BYEALEX ÉS A SLEPP
ByeAlex és a Slepp 2024. február 3-án végre beveszi a Budapest Aréna színpadát is. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Dzsúdló
Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki álmából felébresztve is tudja a Kincugi összes szövegét, úgyhogy biztonsági öveket becsatolni, pattanjatok be a mitfahrer helyére, és turbó fokozat! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Varázsnagymama
Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Magyar hősök - szabadulószínház
Ebben a történetben a gyerekek nem valamelyik horrorfilm borzongató jeleneteit élhetik át. A játék nagyon is visszarepíti a fiatalokat a XX. század nagy drámáinak közepébe, ahol átélik és megértik szüleik, nagyszüleik személyes múltját, illetve koruk tragédiáit. (Rég | Jegy)
Mikropark-megnyitó: Közös ültetés és avató esemény
Szeptember 21-én megnyílik a Lehetőségek tere előtti Mikropark, amely a 2022-es Józsefvárosi részvételi költségvetés keretéből, a Rév8 és a Lehetőségek tere közreműködésével valósul meg. (Rég | WeLoveBp)
Különleges program Gödöllő 2023. Mama, nézd! kisbabás tárlatvezetés a Gödöllői Királyi Kastélyban
Mama nézd! - különleges program kisbabás szülőknek: Szeretettel várunk minden 1 éves kor alatti gyermekkel érkező szülőt, édesanyát, édesapát a Gödöllői Királyi Kastélyba. A havi rendszerességgel, előre (Rég | ProgramTurizmus)
Kastélylurkók Klubja Gödöllő 2023. Múzeumi szakkör havi egy alkalommal a Gödöllői Királyi Kastélyban
Legyél Te is Kastélylurkó, tölts velünk havi egy szombatot, és válj a kastély igazi rajongójává! Szeretettel várjuk az 1-4. osztályos diákokat havi egy alkalommal a Gödöllői Királyi Kastélyba, akik (Rég | ProgramTurizmus)
Győri Balett: GisL
A Giselle a 19. századi romantikus balett stílusteremtő remekműve, népszerűsége a mai napig töretlen, címszerepe minden balerina álma. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Magyar hősök - szabadulószínház
Ebben a történetben a gyerekek nem valamelyik horrorfilm borzongató jeleneteit élhetik át. A játék nagyon is visszarepíti a fiatalokat a XX. század nagy drámáinak közepébe, ahol átélik és megértik szüleik, nagyszüleik személyes múltját, illetve koruk tragédiáit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Senior+ EXPO
2023-ban újra Senior+ Expo! Az idősödő korosztály számára szervezett legnagyobb és legizgalmasabb esemény 2023. október 27-28-án a BOK Csarnokban. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - OMEGA a Csődör
Szolnoki Péter a tőle megszokott gazdag dallamvilágba ágyazta az előadást, mint ahogy Moravetz Levente, az Örömlányok végnapjai vagy a Közjegyző az emeleten írója sem fukarkodott a komikus helyzetek kiagyalásával, a csavaros fordulatok megalkotásával, vagy a nézőket az egymást követő poénok bombázás... (Rég | Jegy)
Jegy.hu - TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - MÚVILÁV majdnem, mint a filmeken
Romantikus - zenés vígjáték (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Varázsnagymama
Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HUNGÁRIA KONCERT - MOST VAGY SOHA
Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Benjamin Clementine
A kiváló alapanyagon túl mostani koncertjét az teszi végképp egyedivé, hogy a zongorista-énekest egy magyar zenészekből álló vonósötös kíséri a Müpa színpadán. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Kepes András - KÉT MACSKA VOLTAM / 50 éve a pályán. A rádiózástól a regényírásig (könyvbemutató)
Kepes András könyvbemutató estje Karafiáth Orsolya és Mácsai Pál részvételével (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Pintér Béla és Társulata: Vérvörös Törtfehér Méregzöld
Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Sinfonia concertante Ferencsik/1
Vashegyi György a hazai historikus előadópraxis meghatározó alakja, a két szólista, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin a magyar vonóstársadalom ünnepelt művész-személyiségei. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - szabadakarat »»
Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat . (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Rémségek kicsiny éjszakája
A Budafoki Dohnányi Zenekar egy újabb, hite szerint kreatív és sokak számára örömteli kezdeményezése nyomán születik meg ez a halloween-koncert, amely nem a kommercializált amerikai népünnepet, hanem az ősi kelta hagyományt próbálja megidézni, s ehhez a félelmetestől a katartikuson keresztül a játék... (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Varga Livius és a NeVa - Várkert Akusztik
A Varga Livius és a Neva, azaz a Varga Livius, Nemes Zoltán és Vastag Gábor alkotta trió ez alkalommal saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból válogat. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Szent István Filharmonikusok - Privát Bérlet
Állítsa össze saját bérletét! Válogasson össze a Stephanus, Gaudeamu és Téli bérlet műsoraiból összesen 3 db koncertet és a végösszegből 30% kedvezményt kap. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - BYEALEX ÉS A SLEPP
ByeAlex és a Slepp 2024. február 3-án végre beveszi a Budapest Aréna színpadát is. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Gyöngyhajú lány balladája
Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20 Omega slágerbe zárt remek történetnek Pozsgai Zsolt rendezésében 22 nagyszerű táncművész és 5 kiváló musicalszínész ad testet! Legyen hát Ön is az egyedi élm... (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Dzsúdló
Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki álmából felébresztve is tudja a Kincugi összes szövegét, úgyhogy biztonsági öveket becsatolni, pattanjatok be a mitfahrer helyére, és turbó fokozat! (Rég | Jegy)
Szinyova Gergő: Karma
A Kisterem 2023-as őszi nyitókiállításán Szinyova Gergő legújabb festményeit mutatja be. A fiatal festő közel egy évtizeden keresztül járta körül az absztrakt festészet problematikáit, majd egy hosszabb átmenet eredményeképp 2020-ra jutott el egy teljesen figurális festészethez legutóbbi Kisterembe... (Rég | WeLoveBp)
SIX
VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - 15. Boogiefeszt - Boogie Show
Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 15. Jubileumi Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - S/ALON Budapest
Az 5. alkalommal megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl konkrét ötletekkel és megoldásokkal és a legújabb termékekkel segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - The Black Rider
Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott zenés meséje A bűvös vadász című Weber opera átirata. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Kispál és a Lovasi koncert
Az alkalmi formáció 2023-ban az önálló koncertekből álló sorozatát a Vígszínházban zárja le október 22-én. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - 15. Boogiefeszt - Boogie Show
Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 15. Jubileumi Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - Kispál és a Lovasi koncert
Az alkalmi formáció 2023-ban az önálló koncertekből álló sorozatát a Vígszínházban zárja le október 22-én. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - The Black Rider
Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott zenés meséje A bűvös vadász című Weber opera átirata. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - S/ALON Budapest
Az 5. alkalommal megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl konkrét ötletekkel és megoldásokkal és a legújabb termékekkel segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit. (Rég | Jegy)
Jegy.hu - TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
Jegy.hu - HOOLIGANS
A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit. (Rég | Jegy)
Balkon kilátással
A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát. (Rég | Jegy)
9. Kortárs Ékszerhét Budapest
HybridArt Space Gallery (Rég | WeLoveBp)
TÁP 30 Fesztivál
A TÁP (Tilos az Á Performansz) Színház idén ünnepli 30. évfordulóját, ennek alkalmából két héten keresztül várnak bennünket performance-okkal, improvizációs estekkel és bemutatókkal. (Rég | WeLoveBp)
A Csárdáskirálynő
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
10
Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Szín... (Rég | Jegy)
HARLEM GLOBETROTTERS - Világkörüli turné 2024
A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba. (Rég | Jegy)
3tél
A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében. (Rég | Jegy)
TOTAL DANCE Best of Arena
Megszámlálhatatlan üzenet és komment után végre lehull a lepel a NAGY TOTAL DANCE FESTIVAL dátumáról! És helyszínéről is, ugyanis 2023. december 2-án a Budapest Aréna ad otthont az év egyik legnagyobb bulijának! (Rég | Jegy)
A Proton Színház alapító előadásában Olasz Renátó is felbukkan egy új szerepben
Az előadást szeptember 16-án két alkalommal is játsszák a Menta Teraszon. (Rég | WeLoveBp)
Kiállítás nyílik Claudia Andujar magyar származású fotóművész munkásságából
Indiánok. Lelkek. Túlélők. címmel Magyarországon először lesz látható Claudia Andujar magyar származású fotóművész munkássága, a São Pauló-i Vermelho Galéria közreműködésével. A kiállítás kihagyhatatlan élmény az etnográfia, a távoli kultúrák és a kortárs fotóművészet kedvelőinek is, miközben az ama... (Rég | WeLoveBp)
Bookline Könyvcsere piknik 2023 Szolnok
Hozz egy könyvet, vigyél egy könyvet! Van olyan könyved, ami évek óta olvasatlanul porosodik otthon? A második kötetet kívülről tudod, de az elsőt még sosem olvastad? Piros könyveidet kékekre cserélnéd? (Rég | ProgramTurizmus)
A víg özvegy
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
2023-ban, immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár! (Rég | Jegy)
Furcsa pár
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Rég | Jegy)
PesText 2023
Idén, szeptember 20. és 30. között is megrendezik a Pestext Nemzetközi Irodalmi és Kulturális Fesztivált, ahol most is a világirodalom kerül a fókuszba. (Rég | WeLoveBp)
Napokon belül megváltozik a kenyér és sok pékáru íze
Az emberek egészségének védelme érdekében van szükség a kenyér és egyéb pékáruk összetevőinek megváltoztatására. Az új szabály októberben lép életbe.
(02:55 | MindMegette)
Mit főzzünk hétvégén? Bőséges ebédnekvaló receptek, amitől tuti a vasárnapi szieszta
Szárnyát vagy combját? Akár a Louis de Funés filmből ismert kérdéssel is indíthatnánk a hétvégét, amire mi nemes egyszerűséggel csak azt válaszolnánk, hogy mindkettőt. Is. Legújabb hétvégi kajaválogatásunkban igazi magyaros klasszikusokat hoztunk, melyek között a vasárnapi ebédnekvalót is megtaláljátok.
(02:55 | MindMegette)
Durva baleset a Séfek séfében: Krausz Gábor versenyőjéhez orvost kellett hívni
Krausz Gábor a Séfek séfe interjúszobájában elmondta: sajnos sejtette, hogy Roland kapkodásából egyszer még baleset lesz.
(02:55 | MindMegette)
Babos-csülkös káposztaleves Recept képpel - Mindmegette.hu
A sózással óvatosan bánjunk, mert a csülök, és a savanyú káposzta is sós. Vizet ízlés szerint öntsünk hozzá, annak függvényében, hogy sűrűbben vagy több lével szeretnénk tálalni az elkészült levest.
(00:58 | MindMegette)
Lecsóágyon sült töltött paprika Recept képpel - Mindmegette.hu
Így készül a lecsóágyon sült töltött paprika,friss zöldségekből, íme a recept. Próbáld ki ezt a változatot is, nem bánod meg!
(00:58 | MindMegette)
Túrós pite Recept képpel - Mindmegette.hu
Farkasinszki Ildikó a Sütisuli sorozatban megmutatja, hogy készül az eredeti és nagyon finom túrós pite. Mutatjuk videón a receptet lépésről lépésre.
(00:58 | MindMegette)
Parajos-rukkolás lasagne Recept képpel - Mindmegette.hu
Így készül a Parajos-rukkolás lasagne diétás változatban, szénhidrátcsökkentett lisztből, íme az update recept.
(00:58 | MindMegette)
Bizarr, de működik! Ezzel az exra hozzávalóval pihe-puha lesz a piskóta
A piskóta alapú süteményekkel kapcsolatban egy aggodalom merül fel mindig: mi van, ha túl száraz lesz a tészta? Ha aznap tökéletes is - mi lesz vele másnap? Van egy extra hozzávaló, amivel többé nem kell ezen izgulni, ugyanis nem csak habkönnyű, de puha és szaftos is lesz a végeredmény!
(Tegnap | MindMegette)
Ratatouille, a francia lecsó Recept képpel - Mindmegette.hu
Ti melyiket szeretitek jobban? A magyar vagy a francia lecsót? Azt javasoljuk, próbáljátok ki mindkét receptet. Mutatjuk videón a ratatouille elkészítését!
(Tegnap | MindMegette)
5 finom birsalmalekvár recept a fanyar ízek kedvelőinek
Néhány évtizede még szinte minden vidéki háztartásában készült birsből lekvár vagy kompót. Aztán az idők folyamán kicsit elfeledkeztünk róla, ám most újra egyre többen fedezik fel ezt a finom, jellegzetes ízű gyümölcsöt. Ha lekvárt készítenél, íme az öt legfinomabb recept!
(Tegnap | MindMegette)
Ez aztán kóser! Készíts sóletet úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva
Kevesen tudják, hogy a sólet igazából a zsidó konyha egyik tradicionális fogása. Számtalan olyan recept fellelhető, ahol sertéshúsból javasolják az elkészítést, ám ha az igazán hagyományosra vágysz, akkor füstölt libacombot használj! Nézd meg videón, mi hogyan hozzuk össze ezt az autentikus lakomát.
(Tegnap | MindMegette)
Fahéjas almaleves Recept képpel - Mindmegette.hu
Nagyon gyorsan és egyszerűen készíthettek igazán finom fahéjas almalevest. A gyümölcslevest ősszel melegen, nyáron behűtve ajánljuk fogyasztani.
(Tegnap | MindMegette)
Big Macet szolgált fel az esküvőjén a fiatal házaspár: videón a násznép reakciója
A hagyományos háromfogásos étkezés helyett McDonalds-ot vacsoráztak.
(Tegnap | Life)
Ezt a dobverőt még a kicsik is imádni fogják: coxinha, a csont nélküli brazil csirkekrokett
A coxinha népszerű brazil street food, amit bárki otthon is elkészíthet. A formája olyan mint a rántott dobverőnek, az íze azonban teljesen más: fűszeresebb, szaftosabb. Érdemes kipróbálni. Íme a recept.
(Tegnap | MindMegette)
A 10 legjobb bögrés süti, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz
10 nagyon egyszerűen elkészíthető bögrés süti receptet gyűjtöttünk össze. Bármelyiket próbáljátok ki, a siker garantált, az eredmény pedig mennyei.
(Tegnap | MindMegette)
Egyszerű, finom és gyors: a tökéletes leveles tészta házilag
A leveles tészta igazi jolly joker a konyhában, hiszen ezernyi dolgot készíthetünk belőle. Hoztunk egy gyors és egyszerű receptet. yors és egyszerű recept.
(Tegnap | Nlc)
Csupacsokis brownie Recept képpel - Mindmegette.hu
A csupacsokis brownie csodásan finom és elronthatatlanul egyszerű az elkészítése. Mindenki imádni fogja, megunhatatlan! Mutatjuk a csupacsokis brownie receptjét.
(Tegnap | MindMegette)
Egy különös japán módszer: így segít meggyógyulni egy összeragasztott tányér
A mai világban gyakorlattá vált, hogy ami elromlik vagy megkopik, ahelyett egyszerűen újat veszünk. Pedig a javított tárgyak egyesek szerint a lelkünkre is jó hatással lehetnek.
(Tegnap | Bien)
Hihetetlen! Ezzel a módszerrel védekezik az Aldi a bolti lopások ellen
Az Aldi lett a legújabb a szupermarketek sorában, ahol a jövőben testkamerát viselnek majd a dolgozók, így csökkentve az egyre növekvő bolti lopások számát. Állítólag néhány üzletben már tesztelik is a módszert.
(Tegnap | MindMegette)
Pillekönnyű burgonyás pogácsa Recept képpel - Mindmegette.hu
Krumplis pogácsát sütni nem a legegyszerűbb és a leggyorsabb feladat, de az eredmény annyira finom, hogy minden fáradtságot és energiát megér. Ez a recept is ilyen!
(Tegnap | MindMegette)
Durva baleset a Séfek séfében: Krausz Gábor versenyőjéhez orvost kellett hívni
Krausz Gábor a Séfek séfe interjúszobájában elmondta: sajnos sejtette, hogy Roland kapkodásából egyszer még baleset lesz.
(Tegnap | MindMegette)
Napokon belül megváltozik a kenyér és sok pékáru íze
Az emberek egészségének védelme érdekében van szükség a kenyér és egyéb pékáruk összetevőinek megváltoztatására. Az új szabály októberben lép életbe.
(Tegnap | MindMegette)
Csokiba mártott sült baconszeletek Recept képpel - Mindmegette.hu
Pofonegyszerű nassolnivaló a csokiba mártott bacon, ám nem épp kalóriaszegény csemege. Néha azonban belefér ilyen rágcsa is. Mutatjuk, hogyan készül. Íme a csokiba mártott sült bacon receptje.
(Tegnap | MindMegette)
Így tartsd tisztán a kerámia főzőlapot
Még a leggyakorlottabb háziasszonyokkal is előfordul, hogy kifut az étel. Ha pedig nem takarítjuk le rögtön, máris nyomot hagy a főzőlapon. Eláruljuk az örökké csillogó kerámia főzőlap titkát.
(Tegnap | MindMegette)
Mesésen krémes csokipuding banánból és avokádóból: 5 perc alatt kész
Ha egy igazán különleges, finom és 5 perc alatt készülő csokipudingra vágysz, akkor ezt a nyers változatot neked találták ki: szuperegészséges és hozzáadott cukrot sem tartalmaz!
(Tegnap | Sobors)
A tökéletes linzer (alaprecept) Recept képpel - Mindmegette.hu
Ha tökéletes linzerkarikát szeretnél sütni, próbáld ki ezt az egyszerű, mégis csodás alapreceptet. Garantáltan sikered lesz vele.
(Tegnap | MindMegette)
Ropogós krumplichips minimális olajjal: forró levegős sütőben készül
Kíméld meg magad és a konyhád az olajszagtól, készítsd forró levegős sütőben a krumplichipset, elképesztően ropogós lesz így is!
(Tegnap | Sobors)
3 tipp, amitől a hideg vaj kenhetővé válik: pillanatok alatt puha lesz
Milyen bosszantó tud lenni, mikor a reggeli kalácsra vajat szeretnénk kenni, vagy süteménykészítésnél puha vajra van szükség, de ami a rendelkezésre áll, az fagyos, kőkemény.
(Tegnap | Sobors)
Itt van, amire mindig is kíváncsi voltál: így készítik a gyrososok a méretes hústornyot - Videó
Gyros, döner kebab vagy shawarma, látszólag ugyanarról az ételről van szó, ám mégsem. Egy valami azonban közös bennük, ugyanis mindhárom jól ismert idehaza is a hosszú, függőleges nyárson logó hatalmas hústoronyról!
(Tegnap | MindMegette)
Rakott sertéskaraj sok sajttal és cukkinivel: finom és kiadós fogás egyszerűen
A fenséges tepsis lakoma kiadós és nagyon finom, mely kifejezetten egyszerűen készül, így azok is nekiállhatnak, akiknek nincs nagy tapasztalatuk a konyhában.
(Tegnap | Sobors)
Mit főzzünk hétvégén? Bőséges ebédnekvaló receptek, amitől tuti a vasárnapi szieszta
Szárnyát vagy combját? Akár a Louis de Funés filmből ismert kérdéssel is indíthatnánk a hétvégét, amire mi nemes egyszerűséggel csak azt válaszolnánk, hogy mindkettőt. Is. Legújabb hétvégi kajaválogatásunkban igazi magyaros klasszikusokat hoztunk, melyek között a vasárnapi ebédnekvalót is megtaláljátok.
(Tegnap | MindMegette)
Bevált konyhai praktikák: finomabb ételek, frissentartás, takarítás
Hiánypótló lehet mindenki számára néhány olyan hasznos és praktikus ötlet, amivel akár a süti sütése, akár a szendvics készítése is gyerekjáték lesz. Ha beveted ezeket, kevesebb bosszúság érhet a piskóta kapcsán, és nagyobb sikerélmény a sütés-főzés végére.
(Tegnap | Sobors)
Megvannak a dobogósok: közülük kerül ki A Konyhafőnök idei győztese!
A héten véget ér A Konyhafőnök jubileumi 10. évada, és egyvalami már biztos: ezúttal női győztes lesz, a kérdés az, hogy a piros vagy a kék csapatból kerül majd ki!
(Tegnap | MindMegette)
Hagyd az ütögetést! Így szedd ki a ketchupot az utolsó cseppig a flakonból - Videó
A ketchup elég sok bosszúságot tud okozni, ha beszorul a flakon aljára. Mutatunk egy trükköt, amivel egyszerűen kiszedhető.
(Tegnap | MindMegette)
Hungarikum a javából! Isteni csikós tokány, aminek a sűrű szaftja tunkolásért kiált
Ha egy igazi magyaros, szaftos fogásra vágysz, akkor a csikós tokány lesz a te ételed. Előnye, hogy egyszerű elkészíteni és egy ízig-vérig hazai fogásnak számít. Egyenesen oda leszel ezért a hagymás, paprikás, szalonnás, tejfölös főételért, ha még nem tartozik a kedvenceid közé. Íme, a recept:
(Tegnap | MindMegette)
Karfiolkrémleves pofonegyszerűen Recept képpel - Mindmegette.hu
Karfiolkrémleves pofonegyszerűen pirított kenyérkockákkal, petrezselyemmel, durvára tört borssal tálalva. Igazi ínyenc finomság. Mutatjuk videón a receptet.
(Tegnap | MindMegette)
Szüreti pecsenye Recept képpel - Mindmegette.hu
Szüreti pecsenye szűzérmével, szalonnával, paprikával és szőlővel, ami igazi őszi finomság.
(Tegnap | MindMegette)
Japán felhőpalacsinta (szuflépalacsinta) Recept képpel - Mindmegette.hu
Próbáljátok ki a japán palacsinta receptjét. Ez a desszert olyan könnyű, akár egy szuflé. Gyümölcsökkel, lekvárral egyszerűen nem lehet abbahagyni. Mutatjuk videón!
(Tegnap | MindMegette)
Kefires lángos egyszerűen Recept képpel - Mindmegette.hu
Kefires lángos egyszerűen, fokhagymával és tejföllel megkenve, reszelt sajttal megszórva. Mennyei, érdemes kipróbálni! Mutatjuk videón!
(Tegnap | MindMegette)
Lehet fogyni az időszakos böjttel? Íme a szakértő véleménye
Nagyon felkapottak az olyan diéták, kúrák, módszerek, amelyek a gyors fogyás mellett az idő kerekének visszaforgatását is ígérik. Ezek közül ma a legnépszerűbbek az időszakos böjtök. Szakértőt kérdeztünk, hogy mit kell tudni erről a módszerről.
(Csü. | MindMegette)
Hagyományos szilvás gombóc Recept képpel - Mindmegette.hu
A zsemlemorzsába hempergetett szilvás gombóc egy örök kedvenc. Egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád, főleg ha egy ilyen jó recepted van hozzá.
(Csü. | MindMegette)
A 6 legfinomabb desszert, ami vaníliasodóval az igazi
Vannak olyan sütemények, amelyek elképzelhetetlenek vaníliasodó nélkül. A finom, fűszeres tejes krém a szárazabb desszerteket szinte bevonja, míg a gyümölcsösebb sütiket még krémesebbé teszi. Íme, hat mennyei édesség, ami vaníliasodóval az igazi!
(Csü. | MindMegette)
Ezzel még a nagyit is lepipálod! Így készül a legfinomabb fejtettbab-leves
A fejtettbab-leves egy egyszerűen elkészíthető, tartalmas fogás, amit mindenki szeret, friss, ropogós héjú kenyérrel vagy frissen sült krumplis pogácsával mennyei! És, hogy mi legyen utána a második fogás? Készüljetek: maxiumum egy túrós palacsinta fér be. Vagy kettő. Mutatjuk a receptet videón!
(Csü. | MindMegette)
Bolognai lasagne, ahogy Gáspár Bea készíti Recept képpel - Mindmegette.hu
Házi tésztával és klasszikus bolognai szósszal. Íme Gáspár Bea csodálatosan finom bolognai lasagne receptje. Mutatjuk videón lépésről lépésre.
(Csü. | MindMegette)
Kávé világnapja 2023
Ha te is azok közé tartozol, akik nem tudják elképzelni a napjukat kávé nélkül, megérted, hogy miért kapott a kedvenc italod világnapot. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a kávéról információk, érdekességek nem csak kávéimádóknak!
(Csü. | MindMegette)
Elromlott a mosógép? Nem biztos, hogy kuka - ezek a hibák simán orvosolhatók!
A mosógép már minden háztartásban elengedhetetlen tartozék, ezért mindenkit érzékenyen érint, amikor egyszer csak leáll. Mielőtt azonban számolgatni kezdenénk, érdemes megpróbálkozni a megmentésével.
(Csü. | MindMegette)
Az osztriga története: a szegény emberek eledeléből a luxus étkezés királynőjévé vált
Az osztriga története egy izgalmas utazás a szegénységtől a luxusig, egy olyan élelmiszer kapcsán, amely ma már az egész világon elismert és keresett.
(Csü. | Velvet)
Rakott krumpli Recept képpel - Mindmegette.hu
Rakott krumpli tejfölösen, tojással, kolbásszal és baconnel, ami olyan finom, hogy mindenki repetázik belőle. Íme a klasszikus recept. Próbáljátok ki!
(Csü. | MindMegette)
Ne moss fogat közvetlenül miután a következő ételeket etted
Mindannyian egészséges fogakra vágyunk, amelyek megtartásához természetesen a fogmosás is elengedhetetlen. Ha pedig a jó fogmosási szokásokról van szó, akkor nem csak az a fontos, hogyan, hanem az is, hogy mikor mosunk fogat. Gondolkoztál már azon, hogy mikor van a megfelelő idő a fogmosásra? Vannak, akik úgy gondolják, hogy közvetlenül az étkezés utáni fogmosás a helyes döntés. Bizonyos ételek esetében azonban jobb, ha nem közvetlenül az elfogyasztásuk után mosunk fogat.
(Csü. | Bien)
Szintet lépett az Árfigyelő: térképen is szűrhetjük a hozzánk közel lévő boltok árait
Újabb hasznos funkcióval bővült a Árfigyelő. A fejlesztésnek köszönhetően a vásárló már olyan szűrést is be tud állítani keresésénél, aminek köszönhetően egy térképen láthatja a hozzá legközelebb eső boltok árait.
(Csü. | MindMegette)
Mákos nudli szilvalekvárral Recept képpel - Mindmegette.hu
A mákos nudli szilvalekvárral olyan finomság, amit képtelenség abbahagyni. Tartalmas leves után második fogásként és desszertként is megállja a helyét. Mutatjuk videón!
(Csü. | MindMegette)
Megvannak a dobogósok: közülük kerül ki A Konyhafőnök idei győztese!
A héten véget ér A Konyhafőnök jubileumi 10. évada, és egyvalami már biztos: ezúttal női győztes lesz, a kérdés az, hogy a piros vagy a kék csapatból kerül majd ki!
(Csü. | MindMegette)
Olcsó, kiadós és finom: Így készíthetsz tökéletes puliszkát, polentát
A polenta vagy puliszka elkészítése egyáltalán nem bonyolult. A végeredmény ugyanakkor nagyon finom, a készítési módtól függetlenül. Sósan köret, édesen fantasztikus desszert.
(Csü. | MindMegette)
Igazi kalóriabomba, de mennyei nasi a csokiba mártott sült bacon: így készítheted
Aki a csokit és a sült bacont is szereti, annak ez a nasi is kedvence lesz majd! Pár perc alatt elkészül, ugyanis csak meg kell pirítani a baconszeleteket, felolvasztani a táblás csokit, majd belemártani a szalonnát.
(Csü. | MindMegette)
Mennyei, fordított szilvás sütemény: puha és illatos
A kevert sütemény egyszerűen készül, mégis különleges, köszönhetően annak, hogy a gyümölcs a forma aljára kerül, így kapja meg bájos megjelenését.
(Csü. | Sobors)
Ropogós polentahasáb a sütőből: ezt készítsd, ha unod a sült krumplit
Puliszkából is készíthetsz mutatós és különleges köretet: hasábokra darabolva és ropogósra sütve senki nem tud neki ellenállni.
(Csü. | Sobors)
Ránctalanítás és anti-ageing arcápolás természetesen
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mind a nők, mind a férfiak örökké fiatalosan és vonzón szeretnének kinézni! Ahogyan a tükörbe nézünk, mindannyiunknak megvan az a pillanat, amikor elgondolkodunk:
(Csü. | MindMegette)
Paprikás krumpli kolbászmorzsával Recept képpel - Mindmegette.hu
A magyarok egyik jellegzetes fogása, a paprikás krumpli szinte mindenki kedvence, ráadásul bármikor összedobhatod. Hamar elkészül, na és persze olcsó és laktató!
(Csü. | MindMegette)
Ránctalanítás és anti-ageing arcápolás természetesen
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mind a nők, mind a férfiak örökké fiatalosan és vonzón szeretnének kinézni! Ahogyan a tükörbe nézünk, mindannyiunknak megvan az a pillanat, amikor elgondolkodunk:
(Csü. | MindMegette)
© Copyright Ozeki Systmes Kft