Az Alma Együttes mára az egyik legkedveltebb zenekar a gyermekek körében. Koncertjeiken az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet. A gyerekek, sőt (09:40 | ProgramTurizmus)
Programok
Zalakarosi programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok
Zalakarosi programajánló érdekes és értékes 2024. évi programokkal. A fürdővárosban színes a kulturális, a gasztronómiai- és a fürdőprogram kínálat egész évben. Kiállítások, koncertek, színházi előadások, (09:39 | ProgramTurizmus)
Éjszakai labirintus 2024 Ópusztaszer. Élmények és kalandok a Csillagösvény Labirintusban
Folytatódik ÉJSZAKAI LABIRINTUS programunk a Csillagösvény Labirintusban, Ópusztaszeren. A Csillagösvény Élménypark kiváló választás mindenkinek, aki új kalandokra vágyik. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a (08:54 | ProgramTurizmus)
Ismerős Arcok koncertek 2024
Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes (05:38 | ProgramTurizmus)
Telekom Veszprém - Aalborg Handbold
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (04:15 | Jegy)
Nemesvámos programok 2024. Események, rendezvények
Nemesvámos programajánló. A Balatontól 12 km-re északra található település gasztronómiai rendezvényekkel, családi- és gyermekprogramokkal várja a látogatókat. Nemesvámos határában, Balácapusztán találjuk a (Tegnap | ProgramTurizmus)
REPUBLIC koncertek 2024 / 2025. Turné állomások és fellépések naptára
A Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes. 100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak. Az együttes a magyar könnyűzene meghatározó alakja lett az elmúlt évtizedekben, (Tegnap | ProgramTurizmus)
Hévízi orgonaestek 2024. Majestic Sounds hangverseny-sorozat koncertek Teleki Miklóssal
Örömmel hívjuk ismét Önöket színvonalas hévízi orgonakoncertjeinkre! A Majestic Sounds hangverseny-sorozat megálmodója és művészeti vezetője Teleki Miklós, Siófokon élő Artisjus-díjas orgona- és (Tegnap | ProgramTurizmus)
Török brunch a Dobrumbában - Programok - WeloveBudapest
Ha a Dob utca nem megy a Boszporuszhoz, akkor a Boszporuszt hozzák el a Dob utcába. Egy hétvége erejéig, a Dobrumba reggeli menüvel idézhetjük meg törökországi utazásaink ízélményeit, így április 12-től 14-ig tányérjainkra kerül minden, ami a kedvencünk, reggeli és török. Kóstolhatunk például többek... (Tegnap | WeLoveBp)
Budapesti orgonakoncertek híres áriákkal a Szent István Bazilikában
Budapesti orgonakoncertjeink este 20:00 órakor kezdődnek, és kb. 70 perc időtartamúak, szünet nincs. A koncert anyagát Teleki Miklós orgonaművész állította össze, aki Magyarország legjobb orgonaművészei közé (Tegnap | ProgramTurizmus)
Dévaványa programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok
Dévaványán számos kulturális program várja az érdeklődőket. Egész évben érdemes kirándulni és felkeresni a Körös-Maros Nemzeti Park Túzokrezervátum Látogatóközpontját, vagy sétát tenni a Réhelyi tanösvényen. (Tegnap | ProgramTurizmus)
YouTube
Miért sérti saját törvényét az állam a gyerekvédelemben? | Interjú Illésné Áncsán Arankával
Illésné Áncsán Aranka alakját, mint „Anyácskát”, Oláh Ibolya és a Megasztár első évada révén ismerte meg egy időre az ország – nem úgy a magyar gyermekvédelem, amelynek jól ismert szereplője volt előtte, és azóta is. Aranka hosszú utat járt be a küzdelmes kádárkori gyerekkortól a rendszerváltás gyer... (Tegnap | Partizan)
Aki rendszereken át mutatta a kiutat a szegénységből | Ki volt Ferge Zsuzsa, az egyenlőség tudósa?
Ferge Zsuzsa, a magyar társadalomtudomány és szociálpolitika iskolateremtő egyénisége, egyik legfontosabb képviselője, nemcsak vallotta, hanem tudományosan is demonstrálta, hogy az egyenlőtlenség még a magyar gazdaság és a kapitalizmus kötülményei között is érdemben csökkenthető. Életműve nem pusztá... (Hét. | Partizan)
CSODÁLATOS EMBEREK - KARSAIÉK KÜZDELME: Karsai Péter, Márkovics Ákos /// F. P. 93.
Karsai Dániel 47 évesen sikeres ügyvéd, elismert alkotmányjogász volt, amikor azt közölték vele, az addig magát egészségesnek tudó férfival, hogy várhatóan már csak két, de legfeljebb négy év lehet hátra az életéből. Betegsége a ma még gyógyíthatatlan ALS- vagy Lou Gehring-kór, amely a mozgat... (Hét. | Friderikusz)
Bolsonaro pizsamapartija a magyar nagykövetségen. #kérdéseknélkülnincsváltozás #szja1
🇧🇷 Az e heti Péntek Reggel podcastban Basch Gábor, egy Brazíliában élő magyar antropológus segít nekünk eligazodni a Bolsonaro-őrületben. Hírlevelünkben pedig felidézzük a történelem híres nagykövetségi meneküléseit. 👉 Iratkozz fel a Péntek Reggelre, és küldjük az egyperces videót, a podcastot é... (Vas. | Partizan)
Szavakon túl - Lábas Viki/Margaret Island/ (Klubrádió)
Készítők: Lehoczky Mirjam, Mihók Péter, Rózsahegyi Gábor, Lantos Dániel (Vas. | Kadarkai)
Az ország nem csak Budapestből áll, hangosítsuk ki Magyarország elhallgatott történeteit!
Ősztől új korszaka kezdődik a Partizánnak! A tavaszi országjáró turné a kezdete annak a projektnek, amellyel újraértelmezzük a közösségszervezés és a médiamunka jelenleg idehaza ismert fogalmait. Az ország nem csak Budapestből áll, ezért szeretnénk jelen lenni a fővároson kívül is: ehhez pedig mind... (Vas. | Partizan)
Az ország nem csak Budapestből áll, hangosítsuk ki Magyarország elhallgatott történeteit!
🍂 Ősztől új korszaka kezdődik a Partizánnak: a tavaszi országjáró turné a kezdete annak a projektnek, amellyel újraértelmezzük a közösségszervezés és a médiamunka jelenleg idehaza ismert fogalmait. 👉 Arra kérünk, hogy állj mellénk, és 2024-ben ajánld fel számunkra te is az adód 1%-át, hogy folyta... (Vas. | Partizan)
Mi történt Magyar Péter tüntetésén?
Magyar Péter sikeresen emelte a tétet: sok támogatóját tudta mozgósítani a Kossuth térre szervezett tüntetésére. De mire elég egy ilyen tüntetés? Mennyire lehet használni párhuzamként a NER történetének korábbi demonstrációit? Vendégeinkkel ezekre a kérdésekre keressük a választ a stúdióban, a Kossu... (Szo. | Partizan)
Mire elég egy demonstráció? - Közvetítés és elemzés
Magyar Péter sikeresen emelte a tétet: sok támogatóját tudta mozgósítani a Kossuth térre szervezett tüntetésére. De mire elég egy ilyen tüntetés? Mennyire lehet használni párhuzamként a NER történetének korábbi demonstrációit? Vendégeinkkel ezekre a kérdésekre kerestük a választ a stúdióban, a Kossu... (Szo. | Partizan)
Az egyenlőség szolgálatában | Vágatlan életútinterjú Ferge Zsuzsával
Néhány héttel 93. születésnapja előtt elhunyt Ferge Zsuzsa, a magyarországi szociológia legismertebb alakja, a hazai szegénység és társadalmi igazságtalanságok legalaposabb ismerője. 2021-ben, 90. születésnapja alkalmából készítettünk vele életútinterjút, most ennek teljes, vágatlan változatát közöl... (Szo. | Partizan)
Programok
Nyakamon a nászmenet
Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat. (Tegnap | Jegy)
OperaTour - ANGOL/ENG - I.
A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel. (Tegnap | Jegy)
Habana Social Club - búcsú turné
A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. (Tegnap | Jegy)
"Rózsa, rózsa, piros rózsa Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és utánpótlás csoportjainak műsora
Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és utánpótlás csoportjainak 2023/2024-es évadzáró gálaműsora. (Tegnap | Jegy)
NASS vol 2. Streetfood Chic - Programok - WeloveBudapest
A Déryné soron következő zártkörű klubeseménye dekadens nassolással és bűnözéssel csábítja a résztvevőket. A fogásokért ezúttal Albrect Tamás, a Mór24 séfje felel szorosan Lázár Janival, a Déryné kreativ séfjével karöltve. (Hét. | WeLoveBp)
Kézműves kirakodóvásár Halászi 2024. Anyák -napi kézműves- és kirakodóvásár
Anyák Napi Kézműves és Kirakodóvásár lesz Halásziban! Örömmel értesítünk benneteket, hogy 2024. április 28-án Anyák Napi vásárt tartunk a Party Csárdánál a strand területén. Várunk mindenkit szeretettel és (Hét. | ProgramTurizmus)
Siófoki programok 2024. Fesztiválok, események, rendezvények
Siófok 2024-ben is ezernyi programmal vár! Élményekkel teli rendezvények, színes kalandok, aktív kikapcsolódás a Balaton partján! Változatos programok, kiállítások, koncertek, színházi előadások, (Hét. | ProgramTurizmus)
MEO designvásár - Programok - WeloveBudapest
Kortárs magyar alkotók települnek ki válogatott alkotásaikkal a belvárosba, az Eötvös10-be. A MEO designvásáron ékszerek, ruhák, illusztrációk, könyvek, festmények, lakberendezési tárgyak, kerámiák között válogathatunk április 13-án, 10 órától. (Hét. | WeLoveBp)
Tavaszi Etyeki Piknik 2024 - Programok - WeloveBudapest
Kiváló etyeki és vendégborászok, helyi kertek kincsei, házias ételek, kulturális programok, kézműves vásár a Tavaszi Etyeki Piknik idén április 13. és 14. között várja a Gasztrosétányon a tavasz ízeire éhes vendégeket. A Rókusfalvy Birtokon élőzene, pincetúra is a programpontok között szerepel, a S... (Hét. | WeLoveBp)
Ékszercsere a Part Studioban - Programok - WeloveBudapest
Április 12-én a Part Studio ékszercseréjén frissíthetjük fel a bizsu-készletünket, tavaszra készülődve. A csere menete egyszerű: a szervezők ellenőrzése után (hiszen csak az ép ékszereket fogadják el) annyi bizsut választhatunk, amennyit mi is vittünk, de maxium 10 darabot. (Hét. | WeLoveBp)
Osztriga, pezsgő, boogie a Síház Teraszon - Programok - WeloveBudapest
Április 13-án egy nappali murira invitálnak minket a Normafa Síház Teraszon, ahol az osztriga és pezsgő ikonikus párosán felül, Dj Candyman és Bohumil fokozza majd a hangulatot. (Hét. | WeLoveBp)
Túlélési stratégiák II: Kriptozoológia - Programok - WeloveBudapest
A Túlélési stratégiák idei, második kiadásában a résztvevők a mostani világunkon túlmutató gondolatkísérletekben és közös alkotásban vehetnek részt kortárs képzőművészekkel. A szeminárium-sorozatra február és április között havi rendszerességgel kerül sor: péntek este egy előadás vezeti be a résztve... (Hét. | WeLoveBp)
Gyermekvasút napja 2024 - Programok - WeloveBudapest
Április 13-án kisvasúti nappal ünnepeli születésnapját a budapesti Gyermekvasút, ennek örömére a hűvösvölgyi járműtelepen színes programokkal várnak minket. (Hét. | WeLoveBp)
Prosecco & Pasta Az év legolaszabb estéje - Programok - WeloveBudapest
Az év legolaszabb estjére vár a Posner Bistro és a Dolce Burata április 12-én. A Prosecco & Pasta eseményen titkos családi műhelyekben őrzött kulináris különlegességekre számíthatunk, rengeteg proseccoval és isteni pastákkal. (Hét. | WeLoveBp)
Makói programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok
2024. évi makói programajánló. Makó nemcsak a hagymájáról híres, de bővelkedik kulturális programokban, koncertek, kiállítások, színházi előadások, gasztronómiai programok, filmvetítések, fesztiválok (Hét. | ProgramTurizmus)
15. kerületi programok Budapest 2024. Újpalota, Rákospalota és Pestújhely események, rendezvények
15. kerületi 2024. évi programajánló Budapesten. Események, rendezvények Újpalotán, Rákospalotán és Pestújhelyen. A 15. kerület három városrészében számos kulturális és egyéb szabadidős program várja a (Hét. | ProgramTurizmus)
Botanique Showroom 2024 - Programok - WeloveBudapest
Április 12. és 13. között második alkalommal rendezik meg a Botanique Showroomot, mely a Kollab nappaliját egy igazi városi dzsungellé és partihelyszínné változtatja. (Hét. | WeLoveBp)
Akkor és Most Jármű Expo 2024 Esztergom. Veterán és új autók találkozása
Múlt és jelen egy helyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű Expo hosszú évek óta Esztergom és környékének egyik legnagyobb közösségi programja. Idén is a (Hét. | ProgramTurizmus)
Kecskeméti programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskemét 2024. évi programajánló naptára. Fesztiválok, kiállítások, művészeti és kulturális események, gasztronómiai programok, vásárok, konferenciák, vendégváró események egész évben a hírös városban minden (Hét. | ProgramTurizmus)
Programok Hatvanban 2024. Események, rendezvények, fesztiválok, programlehetőségek
Hatvani programajánló érdekes és értékes programokkal. Színes a kulturális programkínálat egész évben. Kiállítások, koncertek, színházi előadások, filmvetítések, múzeumi foglalkozások, gasztronómiai (Hét. | ProgramTurizmus)
Egri programok 2024. Események, rendezvények, fesztiválok, jeles napok, ünnepek Egerben
2024-ben is bőséges a programkínálat Egerben! Ha Eger, akkor egész éves programkavalkád, az ezeréves történelem, barokk környezet, finom borok, vendégszeretet télen-nyáron várják a városlakókat és az Egerbe (Hét. | ProgramTurizmus)
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
A Városi Művelődési Központ által szervezett, már ismert rendezvények - Majális, Várjátékok, Földvári Nyári Esték, Szent István Napi Vigasság és Szüreti Fesztivál - sora újabbakkal gazdagodik, melyek (Hét. | ProgramTurizmus)
Brigetio Öröksége Látogatóközpont programok 2024
Komárom város legújabb, helyi adottságokra épülő kulturális turisztikai attrakciója, a Brigetio Öröksége Látogatóközpont. Látogasson el hozzánk és legyen részese egy interaktív, innovatív, élményalapú (Hét. | ProgramTurizmus)
A zene az kell - operettek, musicalek, slágerek
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Hét. | Jegy)
Klasszikus bravúrok
Solymosi Tamás Mirzoyan Albert Prokofieva Irina Jiří Kylián Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Madame Tussauds Budapest
52 magyar és nemzetközi figurával várja a látogatókat a Madame Tussauds Budapest. A földkerekség 24. Madame Tussauds produkciója a belvárosi Palazzo Dorottyában nyílt meg 2023 május végén. A 250 éves múltra visszatekintő turisztikai világmárka legújabb kiállításán sztárokat, a történelem, a kultúra ... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - De kié lesz a kutya?
Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Killer Queen
A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a há... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Recirquel: IMA
Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - GESZTI SIXTY
A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Csillagok-Égbeli tűk
Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a Csillagok, égbeli tűk című előadásra (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - VARNUS XAVER KARÁCSONYI ORGONAKONCERTJE A ZENEAKADÉMIÁN
Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyugözo tehetségű ifjú hegeduvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idézo muvei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegeduversenyét adják majd elo. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - TAP FACTORY TOUR 2024
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Keresés: Habana Social Club
A Jegy.hu -n színházi előadásokra, koncertre, fesztiválra, sporteseményre vásárolhat jegyet. Színházjegy, koncertjegy, fesztivál, online jegyvásárlás Keresés: Habana Social Club (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT
Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertje kerül bemutatásra 2024. június 1-én 19:00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Andrew Lloyd Webber Tim Rice EVITA musicalbemutató
Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Pretty Woman (Micsoda nő!)
Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Djabe & Steve Hackett
A műsoron Genesis klasszikusok, közös Djabe & Steve Hackett szerzemények, Steve Hackett dalok és Djabe kompozíciók szerepelnek. A formáció fennállásának 21 évére teljesen összeforrott egységes produkcióban egyesíti a különböző alkotóműhelyekben született zenei darabokat. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - DEMJÉN Nincs középút
Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Három és fél nővér
Selmeczi Bea újrateremti a három és fél nővér életét Csehov, Petrusevszkaja, Ulickaja és Szvetlana Alekszijevics alapján. A gondolatkísérletet Telihay Péter viszi színre, akinek a nevéhez már számtalan Csehov-rendezés fűződik. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Hannibál tanár úr / Móra Ferenc nyomán / a Kultúrbrigád előadása
Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - BIZARRRRR!
MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor
Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő pr... (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Generációkon át
Vezényel: Erdélyi Dániel a 2. Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny Debrecen 3. helyezettje (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - GESZTI SIXTY
A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság! (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Csillagok-Égbeli tűk
Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a Csillagok, égbeli tűk című előadásra (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Recirquel: IMA
Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban. (Hét. | Jegy)
Jegy.hu - Killer Queen
A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a há... (Hét. | Jegy)
Bartók Tavasz 2024 - Programok - WeloveBudapest
A Müpa 2021-ben indította útjára a Bartók Tavaszt azzal a céllal, hogy változatos produkciókat és előadásokat hozzon el Bartók Béla szellemi örökségének nyomán a komoly- és a könnyűzene, a (Hét. | WeLoveBp)
Ludovika Fesztivál 2024 Budapest
A fesztivál az év egyik legnagyobb eseménye a Ludovika Campuson idén is háromnapos programkínálattal. Ami biztosan lesz: koncertek és bulik, szabadegyetemi előadások neves hazai és külföldi (Vas. | ProgramTurizmus)
Klapka György Múzeum programok 2024 Komárom
Klapka György Múzeum programajánló. (Vas. | ProgramTurizmus)
Balatonfüredi eseménynaptár 2024. Programok, rendezvények, fesztiválok
Balatonfüredi 2024. évi programajánló. Balatonfüred egész évben változatos programokkal fogadja az ide érkezőket. A népszerű kisváros a Balaton északi partján rendkívül gazdag kulturális, bor-és gasztronómiai (Vas. | ProgramTurizmus)
Kenőpénz a minisztériumban: PM szerint a baloldal két éves hírt porolt le / AKTUÁL 2024.04.09.
A TÉMÁK: ● Magyar Péter: hamarosan meglesz a pártbejelentés ● \
(12:09 | ATVMagyarorszag)
Békejobbot nyújtott egymásnak Matolcsy és Nagy Márton
Az ATV Start vendége Baka F. Zoltán,gazdasági újságíró. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(11:35 | ATVMagyarorszag)
Netanjahu: Izrael kitűzte Rafah megtámadásának időpontját
Az ATV Start vendége Sayfo Omar Ádám, kutatási vezető, Migrációkutató Intézet. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(11:25 | ATVMagyarorszag)
Érden kezdeményez akkunépszavazást a Fidesz
Az ATV Start vendége Tetlák Örs, elnökségi tag, LMP. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(11:15 | ATVMagyarorszag)
Durván "megbüntettek" egy református lelkészt, aki szombaton felszólalt Magyar Péter tüntetésén
Az ATV Start vendége Tarr Zoltán, rendelkezési állományú lelkész, volt zsinati tanácsos. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(11:05 | ATVMagyarorszag)
Varga Mihály volt helyettes államtitkárát és Palkovics bizalmasát is börtönbe zárnák
Az ATV Start vendége Galavits Patrik, a Direkt36 újságírója. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(10:55 | ATVMagyarorszag)
Védett lakásokat jelöltek ki a családon belüli erőszak áldozatainak
Az ATV Start vendége Baranyi Krisztina polgármester, Ferencváros. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(10:45 | ATVMagyarorszag)
Tüntettek Magyar Péter hívei, megtelt a Kossuth tér / CSATT 2024.04.09.
Továbbra is Magyar Péter személye uralja a közbeszédet. Hol tartunk a szombati tüntetés után? Ellentétes vélemények az asztal két felén? Ön melyik oldalra ülne? Ez itt a CSATT! A műsor vendégei – Varga Ádám, a Pestisrácok újságírója, influenszer, Tóth Máté ügyvéd, egyetemi oktató, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke és Lukácsi Katalin, közíró, politikai aktivista. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(10:12 | ATVMagyarorszag)
Háború Ukrajnában - Somkuti Bálint (2024-04-10)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(09:22 | EchoTV)
ATV időjárás-jelentés 2024.04.10.
A műsorvezető Süveges Eszter. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(07:30 | ATVMagyarorszag)
Vezércikk (2024-04-09)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Kitiltaná a hajókat a belvárosból Karácsony Gergely
Az Egyenes Beszéd vendége Tóth Mihály, a Magyar Országos Hajózási Szövetség szóvivője. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Napi aktuális - Kiss Róber Richárd és Hecker Flórián (2024-04-09)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Újra jöhet a benzinárstop?
Az Egyenes Beszéd vendége Pletser Tamás, olaj- és gázipari elemző. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Polt Péter a parlamentben reagált Magyar Péter hangfelvételére
Az Egyenes Beszéd vendége Gatter László, a Fővárosi Bíróság korábbi elnöke. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Napi aktuális - Tóth Mihály (2024-04-09)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napi aktuális - Bujdos Eszter és Pásztor Szabolcs (2024-04-09)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Napokon belül lezárulhat a Liszt Ferenc Repülőtér állami felvásárlása
Az Egyenes Beszéd vendége Pető György, pilóta. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Már lehet jelentkezni Magyar Péter pártjába EP-képviselőnek
Az Egyenes Beszéd vendégei Kiszelly Zoltán, elemzési igazgató, Századvég és Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója. Kérjük támogasson bennünket adója 1 százalékával, hogy további hasonló tartalmakat készíthessünk! Név: ATV-Gondolat Jel az Objektív Hírszolgáltatásért Alapítvány Adószám: 18121221-1-42 Bankszámlaszám: 10300002-20252278-00003285
(Tegnap | ATVMagyarorszag)
Napi aktuális - Szalai Szilárd és Balogh Gábor (2024-04-09)
Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU
(Tegnap | EchoTV)
Veszélyben a szabolcsi alma: éveken belül eltűnhet a kedvenc gyümölcsünk
A klímaváltozás következményeként csökkenhet a hazai gyümölcstermés mennyisége, főképp az alma van veszélyben.
(12:15 | MindMegette)
Tudtad? Ezért kell kikenni a sütőedényt, ha rakott ételt készítesz
Ha rakott ételek készítésénél elfelejted kizsírozni a sütőformát, az kisebb katasztrófához vezethet. Hogy miért? Máris eláruljuk!
(11:34 | MindMegette)
Nem is gondolnád, mit tesz Jamie Oliver a pizzára meglepő, de a végeredmény isteni!
Jamie Oliver legújabb pizzareceptje megosztó lehet, de a végeredmény szenzációs ízélményt ad.
(10:52 | MindMegette)
15 évesen már saját receptje is étlapra került a nyíregyházi tésztabárban A Cvekedliben jártunk
A nyíregyházi Cvekedli Tésztabár csapata csupa fiatalból áll, akik olyan komolyan veszik a gasztronómiát, mint a szakma legnagyobbjai. Megnéztük, mi történik a Cvekedli látványkonyhájában!
(10:50 | Nlc)
Szabi a pék újra versenyben: elindult a pármai pizza-világbajnokságra
Szabi a pék idén is részt vesz a pármai világbajnokságon, Facebookon tette közzé, hogy már útnak is indult.
(10:32 | MindMegette)
Friss és pikáns lilakáposzta-saláta: török stílusban készül
Ezzel a friss és roppanós káposztasalátával a legtöbb ételt feldobhatod: egyszerű elkészíteni, kevés alapanyag kell hozzá, és még egészséges is!
(10:32 | Sobors)
Mérgező anyagok vannak az ivóvízben? Erre az eredményre még a kutatók sem számítottak
Kutatások szerint a vízben található örök vegyi anyagok felelősek lehetnek bizonyos egészségügyi problémák kialakulásáért. Ilyen például a rák, az elhízás, a magas koleszterinszint, a csökkent termékenység, a májkárosodás vagy a hormonzavar
(10:13 | MindMegette)
Édes és szaftos almás gofri: tökéletes ráérős reggeleken
Az egyszerű kevert tészta pillanatok alatt elkészül, az eredmény pedig magáért beszél.
(10:08 | Femina)
Rusztikus francia kenyér: ropogós kéreg borítja
Mindig is tudni akartad, hogy mitől lesz igazán ropogós kéreg a friss kenyéren? A francia receptből most kiderül!
(09:36 | Sobors)
Pisztáciás energiagolyó hozzáadott cukor nélkül: garantáltan felpörget
Ennek az energiagolyónak nem csak a pisztácia a különlegessége: matcha portól lesz igazán izgalmas!
(08:32 | Sobors)
7 mesésen finom, egyszerű linzer, amivel feldobhatod a szürke hétköznapokat
Szeretjük a linzert, hiszen dobozban sokáig friss marad, és egy baráti, vagy kora reggeli magányos kávézásokkor feldobja a napunkat. Íme, a mi kedvenc linzer receptjeink!
(07:59 | MindMegette)
Ízbomba szicíliai padlizsánragu: hidegen is isteni finom
Salátaként, előételként, pirítósra halmozva is tökéletes az olasz padlizsánragu, amelyben robbannak az ízek!
(07:32 | Sobors)
Meglepő dolog derült ki a Lidl pékáruiról: sokan nem is sejtik, hol készülnek valójában
A Simid csoporthoz tartozó bolgár Hebar vállalat a Lidl-lel való hosszú távú partnerségének köszönhetően képes volt kiterjeszteni exportpiacait Európában. A cég már 10 országban értékesíti termékeit, többek között Romániában, Görögországban és Szlovéniában. A siker titka a természetes alapanyagokban, a hagyományos technológiával készült, lassan kelt tésztában és az alacsony sótartalomban rejlik, amelyek minden nap garantálják a friss és finom kenyeret. Az automatizált gyártási folyamatok ellenére a vállalat mintegy 600 munkavállalót foglalkoztat, biztosítva ezzel a magas minőségű termelést és az ellátás megbízhatóságát - írja az Economic.bg.
(07:01 | PénzCentrum)
Meg szabad enni a lejárt tojást? Attól is függ, hogy tárolod
Sokunkban merülhet fel a kérdés, amikor a tojásért nyúlunk, hogy vajon a dobozon lévő lejárati dátumot mennyire kell komolyan venni? Ennek járunk most utána.
(06:30 | Sobors)
Durva parkolási díjat vezet be a Lidl: vége az órákig tartó ingyenes parkolásnak
Komoly döntést hozott a Lidl. A diszkontlánc már több üzletének parkolóját is fizetőssé tette az első óra után, ám az egyik budapesti üzletnél extrém magas parkolási díjat vezettek be.
(02:54 | MindMegette)
Hús nélkül is finomat: 9 tésztaétel, aminek képtelenség ellenállni
A zöldségek a legegyszerűbb tésztaételt is feldobják, és a végeredmény olyan laktató, hogy hús nem is kell bele.
(02:54 | MindMegette)
Megvan a kopaszság ellenszere: nem hiszed el, végig itt volt az orrunk előtt!
A sör nemcsak finom szomjoltó ital, hanem egy igazi kincs a szépségápolásban is. Ha aggasztó módon hullik a hajad, ne keress tovább a csodaszerek között, hiszen a sör az ízlelőbimbók mellett a hajat sőt a bőrt is kényezteti.
(02:54 | MindMegette)
Finom görögsaláta Recept képpel - Mindmegette.hu
Színpompás, vitamindús saláta, aminek már egyetlen falatja megidézi Görögországot. Gyorsan összeállítható, önálló fogásként is megállja a helyét, de kiváló választás sült és grillezett húsok mellé is. Nézd meg videónkon, hogyan készül!
(00:50 | MindMegette)
Ez történik a testeddel, ha nem fogyasztasz elegendő szénhidrátot
A szénhidrátok elengedhetetlenek az emberi szervezet egészséges működéséhez. Hacsak nincs orvosi oka a szénhidrátbevitel korlátozásának, a szénhidrátok elkerülésének több hátulütője lehet, mint egészségügyi előnye. Mutatjuk, mi történik a testeddel, ha nem jut elegendő üzemanyaghoz, azaz szénhidrátokhoz.
(Tegnap | MindMegette)
Gombakrémleves egyszerűen Recept képpel - Mindmegette.hu
Készítsétek el a gombakrémleves receptjét nagyon egyszerűen. Nem lehet elrontani. Gyors és nagyon finom leves, amit egész évben ajánlunk.
(Tegnap | MindMegette)
Olcsó és gyors ebéd csirkemellből: együtt készül a hús és a köret
Ha valami gyors és egyszerű, mégis laktató fogást keresünk, a csirkemell rizibizivel kézenfekvő megoldás.
(Tegnap | MindMegette)
Íme a Dűne ihlette fahéjas tekercs, aminek a fogai mellett már csak az íze veszélyesebb
A Dűnében szereplő hatalmas szörnyet, a homokférget mi is elkészítettük, méghozzá egy mennyeien finom fahéjas tekercs formájában, melyhez receptet is mellékelünk!
(Tegnap | MindMegette)
Eredeti olasz bruschetta Recept képpel - Mindmegette.hu
Próbáljátok ki az eredeti olasz bruschetta receptjét. Ezt a különlegesen finom szendvicset reggelire, uzsonnára, sőt vacsorára is elkészíthetitek. Videón mutatjuk!
(Tegnap | MindMegette)
Ezeket az ételeket eheted, ha hasmenés gyötör ezeket pedig kerüld, hogy minél előbb meggyógyulj!
A hasmenés számos betegség tünete lehet, de okozhatja gyógyszer mellékhatása, stressz vagy egyszerű gyomorrontás is. A legtöbb esetben néhány nap alatt elmúlik, de nem mindegy, hogy ilyenkor mit eszel és iszol.
(Tegnap | MindMegette)
Ha ezeket látod, menekülj az étteremből! 10 intő jel, hogy rossz helyet választottál
Számtalan apró jel árulkodik arról, hogy milyen lesz az étel és a kiszolgálás egy-egy étteremben. Ha figyelünk ezekre, akkor elkerülhetjük, hogy szó szerint rossz szájízzel távozzunk a vendéglőből.
(Tegnap | MindMegette)
Raffaello-szelet másként Recept képpel - Mindmegette.hu
A raffaellót imádjuk, és nemcsak golyó formában! Készítsd el ezt az isteni süteményt, meglátod, az egész családnak ízleni fog! Videón mutatjuk lépésről lépésre.
(Tegnap | MindMegette)
Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz mesésen finom a crème brûlée
Bár a crème brûlée otthoni elkészítése kissé ijesztő feladatnak tűnhet, néhány egyszerű praktikával garantált a siker. Különösen, ha egy kis extra hozzávalóval felturbózod a vaníliás krémet.
(Tegnap | MindMegette)
Ennyi hosszú hétvége lesz 2025-ben - íme a munkaszüneti napok és a ledolgozós szombatok listája!
A Magyar Közlönyben ma megjelent rendeletből kiderül, hány hosszú hétvégénk, és mennyi és mikorra áthelyezett munkanapunk lesz jövőre.
(Tegnap | MindMegette)
Ez a világ legegészségesebb, filléres zöldsége! Akár otthon is termesztheted
A vízitorma a világ legegészségesebb zöldsége. Rengeteg vitamin van benne, antioxidánsban gazdag, és nagyon egyszerűen lehet otthon is termeszteni.
(Tegnap | MindMegette)
Durva parkolási díjat vezet be a Lidl: vége az órákig tartó ingyenes parkolásnak
Komoly döntést hozott a Lidl. A diszkontlánc már több üzletének parkolóját is fizetőssé tette az első óra után, ám az egyik budapesti üzletnél extrém magas parkolási díjat vezettek be.
(Tegnap | MindMegette)
Hús nélkül is finomat: 9 tésztaétel, aminek képtelenség ellenállni
A zöldségek a legegyszerűbb tésztaételt is feldobják, és a végeredmény olyan laktató, hogy hús nem is kell bele.
(Tegnap | MindMegette)
Hagymaropogós Recept képpel - Mindmegette.hu
Tökéletes előétel vagy nassolnivaló, de köretnek sem utolsó a hagymaropogós. Tálaláskor ízlés szerint natúr joghurttal, esetleg tejföllel kínáljuk. Íme a recept.
(Tegnap | MindMegette)
Rostgazdag csokis-mazsolás zabkeksz: csak keverd össze a hozzávalókat
Szuper reggeli vagy délutáni nasi lehet ez a keksz, ellát energiával a nap további részére.
(Tegnap | Sobors)
Tavaszi tojásos nokedli pirított hagymával: így készítve nincsen párja
A tavaszi étkek egyik kötelezője a tojásos nokedli, amely mellé ecetes saláta dukál. Most egy igazán különleges receptet mutatunk!
(Tegnap | Sobors)
Kelkáposztás krumplileves Recept képpel - Mindmegette.hu
Ha egy kiadós leves receptje után kutatsz ebédre, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. Ennél finomabb előételt ma már biztosan nem lelsz. Jah, és annyira laktató, hogy egy sütikével is bőven beéred utána.
(Tegnap | MindMegette)
Szaftos, paradicsommal és sajttal sült sertésszelet: egyszerű és laktató
Az omlósra sült sertésszelet kiadós finomság, melynek elkészítésével nincsen sok munka, ezért hétköznap vacsorára is összedobhatod.
(Tegnap | Sobors)
Tudta, hogy Pavarotti csak úgy lépett színpadra, hogy mindig volt nála egy kis tészta?
Ez volt az oka a legendás tenor furcsa
(Tegnap | MagyarHirlap)
Így csíráztass otthon: termeszd magad a salátához valót
Nincs is annál finomabb, mintha az általad csíráztatott, friss növényekkel készíted el kedvenc ételeidet. Ezekben ugyanis biztosan nem fogsz találni sem adalékanyagokat, sem növényvédő szereket, 100%-ban bionövényeket termeszthetsz.
(Tegnap | Sobors)
Rebel Wilson kitálalt: Hollywood ellenezte fogyását
A színésznő néhány éve nagy súlyfeleslegtől szabadult meg egészsége érdekében, ám ennek nem mindenki örült Hollywoodban.
(Tegnap | MindMegette)
A legegyszerűbb túrós palacsinta receptje: így készül a nagy klasszikus
A túrós palacsinta az egyik legegyszerűbb, legfinomabb desszert. Mutatjuk az alap palacsintatészta és túrós krém receptjét videón is.
(Tegnap | MindMegette)
Versenyképes juttatást kínál leendő dolgozóinak a budapesti Primark, már zajlik a toborzás
Tavaly év elején derült ki, hogy a Primark üzletlánc megnyitja első magyarországi boltját Budapesten az Aréna Plázában. Az izgatott várakozásban azóta több téves információ is megjelent a nyitás pontos dátumával kapcsolatban, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy a tervek szerint még ebben az évben meglesz. Ennek bizonyosságát az is sejteti, hogy már lehet jelentkezni a budapesti üzlet pozícióira, és a dátummal ellentétben a fizetésekről konkrétumokat is lehet tudni.
(Tegnap | MindMegette)
Hosszú Katinka döntése végleges, szomorú hírt közölt
Hosszú Katinka szomorú hírt közölt, mától sajnos végleg bezár az étterme. A közleményben az olvasható, hogy nem szeretnék, ha minőség rovására menne a további működtetés.
(Tegnap | MindMegette)
Elhunyt a magyar gasztronómia meghatározó alakja: százak tanulták nála a szakmát
A magyar gasztronómia egyik meghatározó, a nagy nyilvánosság előtt talán kevéssé ismert alakja volt dr. Kovács Mihályné Szécsi Valéria, aki öt évtizedes pályafutása alatt emberek százainak tanította meg a szakma alapjait és szeretetét.
(Tegnap | MindMegette)
Még Majkát is le kellene nyomnia itthon az egyik világsztárnak
Rengeteg világsztár koncertezett már Magyarországon, de hogy egy teljes műsorra lehívjanak valakit, az már más tészta.
(Hét. | FemCafe)
Megvan a kopaszság ellenszere: nem hiszed el, végig itt volt az orrunk előtt!
A sör nemcsak finom szomjoltó ital, hanem egy igazi kincs a szépségápolásban is. Ha aggasztó módon hullik a hajad, ne keress tovább a csodaszerek között, hiszen a sör az ízlelőbimbók mellett a hajat sőt a bőrt is kényezteti.
(Hét. | MindMegette)
Zseniális trükk! Nem hiszed el, mi történik, ha citromsavat teszel a citromos sütibe
Ha eddig csak szörpök és teák ízesítésére használtuk a citromsavat, ideje felfedezni, hogyan hat sütemények adalékanyagaként a citromsav. Mutatunk egy receptet.
(Hét. | MindMegette)
Joghurtos tekercs Recept képpel - Mindmegette.hu
Ez a pihe-puha joghurtos tekercs habkönnyű kelt tésztából készül, íme recept lépésről lépésre.
(Hét. | MindMegette)
7 roppanós keksz hétköznapra: mind tökéletes kávéhoz vagy tízóraira is!
A legtöbb családban mindig van otthon keksz: a szülők szívesen eszegetik kávé mellé, a gyerekeknek pedig tökéletes lehet tízóraira vagy uzsonnára. Mutatjuk a mi kedvenceinket!
(Hét. | MindMegette)
Gondoltad volna, hogy létezik a szalámisertés? - Videó
Sertést már mindenki látott, ahogyan szalámit is, de vajon láttál már szalámisertést? Ez nem kitaláció, valóban létezik, de lehet, hogy nem pont olyan, mint amire elsőként gondolnál!
(Hét. | MindMegette)
Kuszkuszos-sárgarépás lepény Recept képpel - Mindmegette.hu
A kuszkuszos-sárgarépás lepény ideális választás, ha gyorsan szeretnél finomat készíteni: könnyű ebéd vagy vacsora az egész családnak!
(Hét. | MindMegette)
Maradt még húsvétról főtt, festett tojás? Ezt azonnal tudnod kell róla
A húsvétról megmaradt alapanyagok és ételek talán már mindenkinél elfogytak, de ha még akad sonka, sonkalé vagy tojás, érdemes tudnod néhány fontos infót!
(Hét. | MindMegette)
Kártevők vannak a kertben? Ennek a gyümölcsnek a héja távol tartja a betolakodókat
Kevesen tudják, hogy a narancshéja komposztba keverve elriasztja a kártevőket a kertből. Emellett vízbe is áztathatjuk a gyümölcs héját, ez az oldat szintén hatásos.
(Hét. | MindMegette)
Megint nagyot gurított a SPAR! Óriásit spórolhatunk több száz termék árán
A SPAR megint nem bízta a véletlenre. Ha spórolásról van szó, akkor tuti, hogy az élelmiszer-üzletláncnak mindig van egy jó tippje.
(Hét. | MindMegette)
Megint nagyot gurított a SPAR! Óriásit spórolhatunk több száz termék árán
A SPAR megint nem bízta a véletlenre. Ha spórolásról van szó, akkor tuti, hogy az élelmiszer-üzletláncnak mindig van egy jó tippje.
(Hét. | MindMegette)
Alap túrós palacsinta Recept képpel - Mindmegette.hu
A palacsinta a világ egyik legegyszerűbb desszertje. A palacsintatésztát bármivel megtölthetjük, mi most citromos-túrós krémet tettünk rá és porcukorral megszórva tálaltuk. Íme a videós recept.
(Hét. | MindMegette)
Nigella Lawson szerint ezt soha nem szabad a brownie-ba tenni
Nigella Lawson a világ egyik legnépszerűbb sztárszakácsa, számos szakácskönyv írója, sikeres tévéműsor vezetője, így el kell hinnünk neki, hogy hogyan készül a legfinomabb brownie. Cikkünkből megtudhatod!
(Hét. | MindMegette)
Medvehagymás hajtovány Recept képpel - Mindmegette.hu
A medvehagymás hajtovány egy zseniális sós aprósütemény, tökéletes sörkorcsolya. Videón mutatjuk, hogyan készül ez a finomság. Íme a medvehagymás hajtovány pontos receptje.
(Hét. | MindMegette)
Óriási felháborodást válott ki a Tesco legújabb lépése
Pofátlan lehúzás vagy bolygómegmentő tett? Ez a kérdés merülhet fel a Tesco vásárlóiban Nagy-Britanniában, ugyanis az üzletlánc úgy döntött, hogy az eddig ingyenes műanyag ruhafogasokért a jövőben pénzt kér.
(Hét. | MindMegette)
Így fizethetsz aprópénzzel a boltokban ezt a szabályt kell betartanod
Ha összegyűlt a sok apró, és szeretnénk megszabadulni tőle, több lehetőség közül is választhatunk, ám mindegyiknek vannak feltételei.
(Hét. | MindMegette)
© Copyright Ozeki Systmes Kft